Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

Монитора ми е LG Flatron wide L226WTQ-BF 22.5 inch и във опциите за настройки на резолуцията на уиндоус 7 мога да задавам резолуция само до 1680х1050 а искам да я направя 1920х1080 и да мога да играя игри на 1920х1080 преди със DSR на Нвидия си правех каквито си искам резолуции ся като минах на Радеон не мога да си правя Custom резолуции а като играя искам да играя и снимам 1080, аз си направих къстъм резолуция с някъв софтуер наречен Downsample като вляза в настройките на дисплея ми  показа къстъм  резолуцията която съм си напраил с Downsample но като я задам и монитора ми дава Out of Range

само една запетайка по въпроса за резолУцията:help wanted4:

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 362,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

само една запетайка по въпроса за резолУцията

И той сигурно, без да иска е натиснал клавиша.

Някаква кръстоска  между Windows и Android ли ще да е ?

Така се води самия модел. И на мен ми е странно.

Здравейте,

Първо да опиша конфигурацията: 

• AMD FX8320 stock settings
  • CPU cooler - CM 412 Evo (not the slim one)
  • 2x4GB DDR3 Kingston HyperX 1866
  • ASUS R9-270 2GB DDR5
  • Kingston v300 120GB SSD
  • Seagate Barracuda 1TB 7200rpm 3.5"
  • FSP Builder series 550W Bronze certified
  • ASrock 990FX Extreme3
  • CM N400

току що се получи следния проблем:
Докато си играех една игрица, компютъра спря напълно (Черен екран, всички вентилатори спрели, свети единствено зеления диод до захранващата клема на видео-картата.
Не мога да го включа отново. Разкачих всичката периферия (HDD, SSD) от захранването, в случай че някое от тях окъсява. Единственото нещо което се получава когато натисна power бутона е че всички вентилатори се завъртат около 1-2мм и спират. След това трябва да спра захранването и да го включа отново след 20тина секунди за да мога да повторя това леко завъртане. Първия път когато се опитах да го пусна, веднага след като спря имаше кофти миризма (на изгоряло).
Пробвах всякакви конфигурации на рам плочките( с една, с две, и по различни слотове). Изкарах и батерийката на дъното, изчаках 1 минута и я сложих пак. Ефекта е нулев.

Можете ли да препоръчате какво и как да проверя. Няма никакъв резервен наличен хардуер.

halp

И какво е смешното?Той не знае как по друг начин да го обясни на разбираем български..

Темата е направена за забавление. Достъпна за всеки. Бисера ти беше очевиден и харесан от няколко потребителя. Темите нямат собственици. Няма значение кой я е направил. :) 

Историята е следната: Изтървах си телефона (DOOGEE VALENCIA DG800) и едновременно го полях с кафе (някои дни просто нямам късмет...). На телефона му нямаше нищо, но след час реши да се побърка - или само си намаляваше звука, или само го увеличаваше (бутоните за звука все още работеха). Реших да му върна заводските настройки, но проблема продължи. На следващото рестартиране, влезе в "Select Boot Mode" и курсорът за избор не спира да мърда, а бутоните за звука не действат. До колкото четох по форуми трябва да си инсталирам Android SDK и да използвам Android ADB, но командата "adb devices" не разпознава устройството. До колкото прочетох трябва USB Debugging да е включен, но не намерих как да го направя през компютъра. Благодаря предварително.

Не си ме виждал никога... Гаранция... Нито пък аз теб... Въпроса е, че ти пишеш очевидни простотии, съпроводени с комплекси и ограниченото мислене на същество, което не може да преживее пубертета. Но няма значение да не бързам с квалификациите това са си твои проблеми, въпроса е, че пишеш глупости, заплахи без никаква логика и в крайна сметка не съм направил нищо спрямо теб, просто те цитирах в бисерите и обясних, че темите нямат собственици и специално тази е предвидена за забавление...

брат и преди съм го правил многократно !!! но съм сигорен в едно че тия гламаци са затворели нещо което да не мога да го прейнсталирвам а преди даго за неса притях можех !!! 

когато на тисна да изтуда лаптопа и като го включа ми изписва един черен екран с 3 работи нещо си там ''Command Prompt safe mode'' и другото си нешто там ''Network'' над него и последното ''Start windows normally'' това изписва команд промта го спирам включвам и пак същото не ибава и тва е има проблем но немоа го разбера къде е.... 

в момента съм го включил чрез разклонен кабел в USB то и от и към отделно захранване и чрез него права това включване и изключване и само се чува цък цък цък как четеца се удря в стените ,,,  

Да уточня : става дума за твърд диск, на който се правят опити за прочитане на данни.

все пак човекът е писал,че му трябва и за работа.

За работа ! Той не може да си напише правилно изискванията за цената а какво ли ще работи ?

какво ли ще работи ?

Ще работи зрител на сайтове с по-специално съдържание.

Здравейте , прецаках си рутера Asus RT-12N , след като се опитах да му сложа DD-WRT за рутер Asus RT-12 . Как да го върна към живота ? В момента нищо не прави свети само захранващата лампичка като му закача интернет кабела и другия за компютъра и те светват , но не разпръсква Wi-Fi и е невъзможно да влезна в админ панела не знам защо , пробвах всякакви начини , с кабел директно от рутера към лаптопа , с 30/30/30 ресет , всичко което пише в нета и няма резултат . Ще бъда много благодарен ако ми помогнете . :)

Не пръска Ви фи, не пръска!

Имам ново айфонче - Lenovo S850.

И на това айфонче не му работи пръчката...

И на това айфонче не му работи пръчката...

не си прочел/а внимателно ... 

казах че на айфона на мъжлето ми - ПРЪЧКАТА Р А Б О Т И !!!!... значи не е дефектна! А неговия айфон не е Леново като моя ... и в настройките на моя няма същите настройки, които трябваше да намеря като разгледам линковете!

Но, благодаря за вниманието и за коронясването ми в темата с бисерите! :)

Трогната съм!

А неговия айфон не е Леново като моя

Прочел съм съвсем внимателно. Това заради което изказванията ви са тук е, че айфон (iPhone) е търговска марка и продукт на Епъл(Apple), не нарицателно за мобилен телефон/смартфон, или каквото имате предвид. И се отдалчава все повече от това да стане генерична търговска марка...

не си прочел/а внимателно ... 

казах че на айфона на мъжлето ми - ПРЪЧКАТА Р А Б О Т И !!!!... значи не е дефектна! А неговия айфон не е Леново като моя ... и в настройките на моя няма същите настройки, които трябваше да намеря като разгледам линковете!

Но, благодаря за вниманието и за коронясването ми в темата с бисерите! :)

Трогната съм!

Това да се чува, че му работи пръчката на мъжа ви. Останалото са подробности, айфони, майфони, каствфони, мастфони ...

Пазете пръчката.

Това да се чува, че му работи пръчката на мъжа ви. Останалото са подробности, айфони, майфони, каствфони, мастфони ...

Пазете пръчката.

Аз отдавна усещам, че жените в този форум говорят винаги метафорично и уж питат за пръчката за снимане или друго нещо, но винаги следват следното правилно (много важно!) ;) 

2. Обичайте само неговият член !

/щото това е неговият "АЗ" 

Да е жива и здрава _sirena_ че ги изведе правилата ясно и подредено... Но да, пазете (и бих допълнил към дамите - и обичайте!) пръчката ... ;) 

Пазете пръчката.

действа действа ... и тая за селфито, и другата...

ама ако му прочета препоръките ти, съм сигурна че ще прояви желание да ти покаже и да изпробваш лично (сещай се по какъв начин) как работи пръчката му  :D

п.с.: ше ме прощават модераторите за изказа и правилата на форума че нарушавам - ама по принцип подобен род иронични коментари не ги подминавам мълчаливо ...

Прочел съм съвсем внимателно. Това заради което изказванията ви са тук е, че айфон (iPhone) е търговска марка и продукт на Епъл(Apple), не нарицателно за мобилен телефон/смартфон, или каквото имате предвид. И се отдалчава все повече от това да стане генерична търговска марка...

аз не съм наясно с техниките и нарицателните, затова моля всички да извинят моето невежество ;)

не се обиждам, че съм "бисер"  - дано моето невежество те е развеселило :)

Редактирано от дяволчето Фютко (преглед на промените)

аз не съм наясно с техниките и нарицателните, затова моля всички да извинят моето невежество ;)

не се обиждам, че съм "бисер"  - дано моето невежество те е развеселило :)

:offtopic_s: Ко ти пука - забавлявай съ, тука всички сме иронични. Аз, например, от няколко месеца ръся такива идиотщини, но няма кой да ме изтипоса до сега... чак мъчно ми става за кой се напъвам толкова ... :help wanted2:

Аз, например, от няколко месеца ръся такива идиотщини, но няма кой да ме изтипоса до сега... чак мъчно ми става за кой се напъвам толкова ...

Не се напъвай ! Насила не става.

Ох добре сте ми дошли всички в мойта тема, искам още попълнения!:grimace:

Браво на твоята тема.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.