Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

Цитат

До колкото до това да спортувам, не аз а ти имаш нужда да станеш от компютъра и да излезеш от интернет. Човече, погледни се колко си жалък. 2016 година /почти/ сме, а ти ми пишеш буквата Ч с числото 4. Кой е неграмотния в случея? Това го правех 96 година като излезе mIRC но на дали си бил роден тогава за да помниш “
Погледни себе си преди да започнеш да съдиш другите!
Не е "благинка" а е "Плъгинк"а и не е плеееер /като овцата Додо от село/ а се пише плеър.
Ако си зададеш правилно въпроса може и да ти се помогне. Но ти си един пумияр който знае само да лае!

Много се е вдигнала грамотността напоследък.
Човек да не смее да напише нещо :(

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 372,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

А кой е "грамотният" автор? Много хубаво попадение иначе... Най-много смях предизвикват случките, когато нямаш понятие от нещо и критикуваш другите за същото...

Редактирано от ✯Blue Ray✯ (преглед на промените)

Цитат

Но ти си един пумияр който знае само да лае!

Това е за репорт ,а не за бисер ...

Ко-олко съм изостанал и а-аз!? Чак сега научих, че се пише "Плъгинк" и "плеър". Пфу-у, що нещо съм написал грешно! Ама, на! Ето, вече зная как се пишат правилно. :cool: 

Цитат

Просветления може да каже също като Буда Шакямуни: «Я, этот мир и все живые существа достигают Пути одновременно; горы и реки, трава, деревья и все вещи становятся буддами».

Честно ? На руски ли го е казал ?

Цитат

Русия е нанесла ракетен удар по МИНДИЛ, от подводницата "Ростов на Дон", която се намира в екваторията на Средиземно море

Човекът явно смята, че става дума за нещо свързано с екватора.

преди 48 минути, Александър Банов написа:

Доставката е безплатна май не знаеш английски, така че по добре си вземай белото...

Няма да казвам какво си помислих след прочитането на така неграмотно написаното изречение. (първата част от него, тоест)

преди 9 часа, algor написа:

Няма да казвам какво си помислих след прочитането на така неграмотно написаното изречение. (първата част от него, тоест)

като запетайката в заповедта на краля "да се обеси не да се помилва" - човекът ще живее или ще умре в зависимост от мястото на изпуснатата запетайка.

• 2 седмици по-късно...
преди 3 часа, Elaine написа:

Понеже много спориме с една приятелка за това коя от двете мацки е по-хубава, искам да питам безпистрастни хора. 1 -  https://www.youtube.com/watch?v=z0rwAWz7K0o    2 - https://www.youtube.com/watch?v=Pzb4Dl0PfDQ

Първата е певицата Вера Брежнева, а втората е Мерилин Монро.
Кажете коя!

Редактирано от ✯Blue Ray✯ (преглед на промените)

Цитат

да необръшташ внимание на хората които искат да те съдят те и на мен така ми казват но аз не им обръщам внимание и като ги видя коментарите по мой адрес не им обръщам внимание и рано или късно спират даме заплашват име заплащат и с големи глоби но аз несе интересувам от тях и те спряха даме заплашват

:10:

преди 6 минути, Manekena We написа:

здравеите скапи приятели имам следният проблем имам талефон самсунг гт 7562 мини искам да инсталирам друк ром но нз нам как моляви помогнете на скупе   манекена_98 само на латинскии е скъпето извинявамсеее ако сам згресил нсто

Без думи!

Цитат

А трябва ли при почистването му да е изгасен компютъра?

става въпрос за вентилатора на процесорното охлаждане !

добре,че не пита за захранването.

преди 1 час, ignorant написа:

Е мен не ме интересува "как се прави", а дали ще има неблагоприятен ефект на конкретните ми нужди да изгрява boot loadera. windows папката я изтрих първа заедно с Users, Document and settings, Program Files и т.н. Остана ми са тази папкаи за нея питам :) PerfLogs?

Ела изгрей ... и си събери версиите.

преди 1 минута, Ultimate Computers написа:

Аз съм ги пробвал всичките, даже може да се каже че ipb я познавам като себе си. Но там всичко е някак си.... ами не знам ограничено, може да слагаш само някои стилове, онова може да е само там и т.н.

А ти си най-добрия програмист на света, по-добър си и от Bil Gates да......

Интересен опит да замажеш простотията си с по-голяма...

преди 20 минути, Ultimate Computers написа:

Пролив, да, но ако водния басейн има отток се води море, няма значение че отделя два водни басейна (пролив)

Както и да е.....

преди 15 минути, asko44 написа:

Здравейте, първо весела коледа!Вчера си купих тоз лаптоп,кой уиндовс да му кача и как ста?Както при настолния компютур ли става инсталацията или при лаптопите в друго?Ако може да помогнете несам много в нещата

Не свършват бисерите тези дни... Мислех си, че някои си почиват по празниците и между тях, ама не...

преди 38 минути, dl777 написа:

И ти кат' ХЕСчо-идея си нямате от хардуер,а първи се изплясквате...колко на брой са моделите на Евга 430?! 

Манияка, ще стигне, захранването е с 34A/ 408W на +12,а на теб ти трябват 17-20А/ 200-240W.

преди 1 час, ✯Blue Ray✯ написа:

Не свършват бисерите тези дни... Мислех си, че някои си почиват по празниците и между тях, ама не...

Да,афиширай и в още някоя тема колко си бос откъм хардуер,а и с какво самочувствие и високомерие се обаждаш (линк към темата- "Захранването слабо ли е?":

"А дали компютърът ми: Asus ще е добър за обработване на 4K видео? 

Искат се точни марка и модел... Не знаете ли, че EVGA имат доста модели с обявена 430W мощност? Пък колко е реална тая мощност..."

Jesus_facepalm.jpg

пп Ау у у,момиченцето се разрева и сега ще иде в Win7Bulgaria да се почувства пак момченце...:clown:

Редактирано от dl777 (преглед на промените)

Едни интересни четива: сарказъм ; ирония . Не знам чие самочувствие е много високо и то неоправдано. На мен, или на съществото, което неколкократно се изтъкна, че "диктува модата в ниския и среден клас хардуер". Едвали някой плаща на неграмотници... Не сте научил български, пък за друг език, който е задължителен за тази практика нямам никакво съмнение. :( 

преди 17 минути, miro20 написа:

Аз мнението си за  османското робство съм го казвал многократно -  естествено че е робство , дори да не отговаря  изцяло на този термин.

"робство" като термин дори е сравнително по добре , защото господаря трябва да се грижи за роба - като  храна, покрив, задължения.. и т.н..

Нашето положение е дори по зле от робство - защото под привидни "права" , османците доят народа , както са правили и с други народи разбира се.

преди 6 минути, SadFace993 написа:

Е да си еба и каръшкия късмет взех си комп гледам клипове при клок всичко върви без лаг.

G3258 4.4

8 RAM DDR3 1600

GIGABYTE AMD RADEON R7 360 OC

Лаги пеца за секунди драйвърите дропват фпсто яко пада 70 - 20 направих windows update то се пука яко още повече всичко от лаг skype забива ама просто ужас харда ми беше 500 сектора 4 процента здраве взех нов seagete baracuda 1 tb sata 3 100 здраве пак същото незнам какво да правя тия в jar или нещо не са сглобили или има дефекти сега слагам win 10 и никфи драйвъри няма да слагам да видим казвайте кфо да го правя ,че утре ще ги трепя тея.

AMD Drivers has stopped and recovery сложих последните никфа разлика 300 драйвъри не става...

https://www.youtube.com/results?search_query=g3258+vs

https://www.youtube.com/results?search_query=r7+360

Уж тука всичко е ок много добри а пък всичко е леш... :(

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.