Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

Току що, Реджеп Иведик написа:

Не може. Феномена майка възниква взаимозависимо с феномена дете.

Поради сложния и непредвидим характер на време-пространствения континиум - е възможно и възникването (в сегашен момент) на майки с деца в бъдещ такъв.

А какво мислиш (ако изобщо де) за феномена баща ?

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 362,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 2 минути, jhoro написа:

Поради сложния и непредвидим характер на време-пространствения континиум - е възможно и възникването (в сегашен момент) на майки с деца в бъдещ такъв.

А какво мислиш (ако изобщо де) за феномена баща ?

Същото е както и феномена майка, ама не е същото

Феноменът баща възниква взаимосвързано с феномена майка, но поради сложния и непредвидим характер на време-пространствения континуум е възможно в бъдещ момент да възникне без взаимосвързване (в сегашен момент) с феномена майка.

Редактирано от Sleda (преглед на промените)

преди 7 часа, Sleda написа:

Феноменът баща възниква взаимосвързано с феномена майка, но поради сложния и непредвидим характер на време-пространствения континуум е възможно в бъдещ момент да възникне без взаимосвързване (в сегашен момент) с феномена майка.

аМммм - Да. Справка - Ин витро оплождане

'сичко опира до зиготата. Ноу важно, че някво опашато се е праснало в няк'ва топка. И средата даже не е важна.

на 24.12.2015 г. at 17:56, algor написа:
на 24.12.2015 г. at 17:48, Manekena We написа:

здравеите скапи приятели имам следният проблем имам талефон самсунг гт 7562 мини искам да инсталирам друк ром но нз нам как моляви помогнете на скупе   манекена_98 само на латинскии е скъпето извинявамсеее ако сам згресил нсто

Без думи!

Между другото този го имам в скайп и е голяма досада. Едно, че пише неграмотно, второ не изпълнява това което му се каже и си прави квото иска. И не на последно място не спира да те безпокои, звъни и спами по цял ден по скайп докато не му обърнеш внимание. На всичкото отгоре и от дума не разбира, иска на едно долнопробно престижо да му сложи Windows 10 (Сто пъти му казах, че не става). 

Накрая взех, че го блокирах :D

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

Знаеш ли, че може да натиснеш десния бутон върху името му в Skype, след което от отворилото се падащо меню да избереш опцията "Блокирай абоната", и повече да не се занимаваш с него, докато не си направи нов акаунт и не те добави отново? 

Редактирано от ✯Blue Ray✯ (преглед на промените)

преди 2 минути, ✯Blue Ray✯ написа:

Знаеш ли, че може да натиснеш десния бутон върху името му в Skype, след което от отворилото се падащо меню да избереш опцията "Блокирай абоната", и повече да не се занимаваш с него, докато не си направи нов акаунт и не те добави отново? 

... като с новия акаунт, първо ще ти изпрати заявка. Дали ще го одобриш си е само твое решение.

на Wednesday, January 13, 2016 at 15:04, Ken написа:

Абе защо ли ги блокирате, като любопитството не ви дава мира, докато не ги прочетете ?

Причината е проста! Когато разглеждам постовете по дадена тема като "гост", то така или иначе съм принуден да чета писанията на блокирания абонат! 

преди 2 часа, DanteJKL написа:

Момент, би ли ми дал твоето обяснение какво е Гравитация ?!? Защото до сега които и да попитам никои не може да ми даде конкретен логичен отговор.

Гравитацията е някаква хипотетична магнетична магическа сила която е прокарвана в обществото от определени маси с определена цел !!!

Това че тежките предмети падат а леките се издигат е просто естественo свойство на тегло и плътност.

И как така за едни неща в природата Гравитацията работи а за други не. 

преди 6 часа, ✯Blue Ray✯ написа:

Да бе само това мнение... Всичките му коментари на въпросния потребител са за тази секция.

преди 26 минути, Сър Стенли Ройс написа:

Да бе само това мнение... Всичките му коментари на въпросния потребител са за тази секция.

пожарникарката не :D

Имам въпрос към администрацията на форума, по повод следния пост / въпрос при създаване на тема

преди 19 минути, Blagovest Todorov написа:

значи въпроса ми е че искам да си сменя ип то с рутер съм на видиосата съм питах доставчика но ми иска 20 кинта на мен ми са излишни  и не ми се дават та въпроса ми е как мога да си го сменя сам  и ако може без излишни коментари ама защо да го сменяш банат ли си такива екстри да няма

Да не би да сте направили пунктуацията със заплащане ? :wink12: (за тези, които се чудят какво е това - става дума за едни мъъънички нещица. Точки, запетайки и други подобни.) Или може би има лимит при използването ѝ ? :ohmy:

Не бързайте да обвинявате новУтУ просФетен министЕр - той / тя / то току що встъпи в длъжност.

Анализ и редакция на въпросния текст:

Spoiler

значи (туй "значи" нищо не значи - тоест няма място тук) Въпроса ми е, (запетайка) че искам да си сменя ип то. (пише се IP-то, след което има точка - край на изречението) С рутер съм, (запетайка) на видиосата съм. (точка) Питах доставчика, (запетайка) но ми иска 20 кинта.(точка) На мен ми са излишни  и не ми се дават.(точка) та Въпроса ми е как мога да си го сменя сам.(точка) и Ако може без излишни коментари, (запетайка) ама защо да го сменяш, (запетайка) банат ли си - (тире) такива екстри да няма.(точка)

Освен това, след всяка точка за край на изречение - следващото изречение трябва да започва с главна буква.
Няма да коментирам въпроса за парите - на автора хем са му излишни, хем не му се дават.

преди 2 минути, jhoro написа:

Имам въпрос към администрацията на форума, по повод следния пост / въпрос при създаване на тема

Да не би да сте направили пунктуацията със заплащане ? :wink12: (за тези, които се чудят какво е това - става дума за едни мъъънички нещица. Точки, запетайки и други подобни.) Или може би има лимит при използването ѝ ? :ohmy:

Не бързайте да обвинявате новУтУ просФетен министЕр - той / тя / то току що встъпи в длъжност.

Покажи скритото съдържание

значи (туй "значи" нищо не значи - тоест няма място тук) Въпроса ми е, (запетайка) че искам да си сменя ип то. (пише се IP-то, след което има точка - край на изречението) С рутер съм, (запетайка) на видиосата съм. (точка) Питах доставчика, (запетайка) но ми иска 20 кинта.(точка) На мен ми са излишни  и не ми се дават.(точка) та Въпроса ми е как мога да си го сменя сам.(точка) и Ако може без излишни коментари, (запетайка) ама защо да го сменяш, (запетайка) банат ли си - (тире) такива екстри да няма.(точка)

Освен това, след всяка точка за край на изречение - следващото изречение трябва да започва с главна буква.
Няма да коментирам въпроса за парите - на автора хем са му излишни, хем не му се дават.

Ми да, ти не разбра ли тази новина :D Вече повечето то възможностите на форума са платени, няма мърдане

преди 13 минути, capnemo написа:

Ми да, ти не разбра ли тази новина :D Вече повечето то възможностите на форума са платени, няма мърдане

На модераторите обаче, са отпуснали безплатни срички.

преди 17 минути, capnemo написа:

Преди време, в този или друг форум, в края на един пост имаше допълнение

Цитат

... Ако някъде съм изпуснал препинателни знаци - тук има резервни ( ... ,,,, !!! ??? """"" - - - )

преди 2 минути, capnemo написа:

Мда, ние сме с връзки :)

На обувките ли ?

преди 1 минута, jhoro написа:

На обувките ли ?

Не, на ризата :P

преди 22 минути, jhoro написа:

Покажи скритото съдържание

В анализа си пропуснал пълен и кратък член и коментар към думи като "банат". Трябваше да научиш човека и как се цитира, както и на малко граматика.

П.П. Очевидно "Kaldata" не е само IT форум, ами и върши работата на някои учители.

преди 3 минути, jhoro написа:

Хубаво се е сетил човека да остави резервни. Пък намествайте си ги, като сте толкова "дребнави".

преди 5 минути, capnemo написа:

Мда, ние сме с връзки :)

Ко-руп-ци-я! Ко-руп-ци-я!:dollars:

Не искам да раздувам темата за плоската земя, ама не се стърпях и ще споделя тук.

Ето едно малко отклонение с цел да се посмеете искрено от душа.

Ми аз се смея искренно и от душа от самото начало.

преди 5 минути, Иван Иванов петков написа:

Искам да ми помогнете с избора на телефон избрал съм Meizu MX5 приемам и предложения за други марки и модели до $250 смятам да си го купя от някои от китайските  сайтове.

Този въпрос като изборите по Татово време :)

преди 2 минути, capnemo написа:

Този въпрос като изборите по Татово време :)

Отворен е и за други предложения човека :) Ама пък ще си купи мейзуту, въпреки предложенията ;)

Току що, Препикану мушкату написа:

Отворен е и за други предложения човека :) Ама пък ще си купи мейзуту, въпреки предложенията ;)

Дали е отворен? Заглавието на темата е: "Искам да ми помогнете с избора на телефон Meizu MX5"

Току що, capnemo написа:

Дали е отворен? Заглавието на темата е: "Искам да ми помогнете с избора на телефон Meizu MX5"

Ми, както писа, едно време такива бяха изборите....Затва печелеше тато с 99.99%...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.