Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

просто се чудя какво да пиша :eek:

Не му казвай че имаш  точно това "поп пър4е". Той пак ще си попита.

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 372,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Първо, всички захранвания комплект със кутия са менте и боклук, а и  нормално осем ядра да бият две колкото и да са слаби, аз ти предлагам 4 ядрен intel ти взимай иначе квото искаш

ЕДИТ: съжелявявам цитирал съм твоя пост :)

Сега ми се налага да чета, да се оглеждам по екрана и дори да мисля...

Сериозни проблеми имат хората...

По принцип това е описание на проблем с Хрома, с който не е свикнал човека и аз го разбирам какво иска да каже.Но малко извадено от контекста ми стана смешно и реших да го постна тук без да искам да обидя автора.

Здравейте! Разполагам с процесор Intel Quad Core, който е на дъно със сокет 775, също така имам и дъно 1155, има ли възможност да стане процесорът на новото дъно или няма начин? Гледах в нета, че ставало, но реших да питам и тук :)

А по-интересен е и отговора...

Ако "новото дъно" е описаното с 1155 сокет, а процесора 775 няма как да стане естествено.

Отговор на мнението: 

Почти

Редактирано от Blue Ray (преглед на промените)

Днес бисерите не свършват...

Аз съм с две ос на един и същи дял Windows 10 x86 и Windows x64 и според мен е най-добрият вариант да са на един дял и двете ос. Не знам с какъв капацитет е вашият диск C, но ако е по-малко от 150gb за мен е по-добре да е на един дял, просто така не задаваш и ограничение за всяка ос. Аз съм отделил 300gb за оп.системи и нямам никакъв проблем. :)

Поне що се отнася до промените в държавният бюджет, поради да речем промяна в размера на държавни такси и акцизи, това да е намеса в размера на един закон, защото държавният бюджет е закон и в крайна сметка това принципно е работа на парламента и би трябвало министерският съвет да се лиши от правата поне за директо извършване на такива промени...

Това за да го осмисля - ще трябва да си взема отпуск (а после и такъв по болест)

Това е може би най-евтиното модулно захранване, преимуществата на ссд са САМО бързината при зареждане но това по никакъв начин не променя кадрите.., мой приятел в момента е с i5/280 и всичко играе без никакъв проблем по-добре е да си оправите конфигурацията взимате скъп i5 (даже не е refresh серията...) на дъно без възможности за овърклок...:no-no:А да и с 265 "ще може да играе всички новоизлезли игри в близките 2-3год" а както знаеш за Witcher 3 GTA 5 и други 2гб vRAM вече не стигат и се кешират върху рамта и почва да насича!Покупката на 265 при положение че 280 е с 30 лв по-скъпа (и много по-мощна) си е набутвация...

хаха много забавно... по-добре погледни колко ти vоte down-наха мненията ти бе умник!

Редактирано от DTodorov (преглед на промените)

хаха много забавно... по-добре погледни колко ти downvоte-наха мненията бе умник!

Какво? Ще те помоля да не пишеш несъществуващи измислени от теб "думи", които не е ясно на кой език са и какво означават. :) 

П. П. Най-хубаво е когато пишеш бисерите директно в темата. Така няма да повредим продукта при транспортиране и запазваме оригиналността му. :) ;)

Редактирано от Blue Ray (преглед на промените)

Какво? Ще те помоля да не пишеш несъществуващи измислени от теб "думи", които не е ясно на кой език са и какво означават. :) 

П. П. Най-хубаво е когато пишеш бисерите директно в темата. Така няма да повредим продукта при транспортиране и запазваме оригиналността му. :) ;)

Виж си личните няма да спамя темата повече...

... Когато някой троли, че му харесва - вреди на всички останали.

И харесването вече стана тролене, щом не е по вкуса на simtech... Е! Така да е :D

Само не разбрах къде е бисера в моя коментар. Може би това са правилни действия с лаптоп.

Моляя?? Се си мисля,че който не се е научил на уважение си го получава!! Идиотизъм знаеш ли какво е? Да направиш обратното на това,което е редно! Аз съм тъпчел жена и тя ме е уважавала! Други въпроси има ли?

Е, то ако става въпрос за такава двупотопна уредба....

нов вид музикална уредба:tongue2:

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

https://www.kaldata.com/forums/topic/246427-молиа-кажете-ми-че-има/#comment-3215187

Молиа кажете ми че има !

Има бе , има - ти какво търсиш?

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

Има бе , има - ти какво търсиш?

Целия пост трябваше да сложиш всяка дума е бисер...

Целия пост трябваше да сложиш всяка дума е бисер...

Той и автора е бисер, или поне биСерна мида.

Ето и останалото/

Има ли пограма коиато телефона хакфа комп без да знам ИП-то му и други и кде е местоположението и тека нататак например да е някфо кдето ти сканира кде има по близо вклучен комп и да избера него и да го хакна и моля да не е от ГООГЛЕ ПЛЕИ Много моля кажете ми дали има !

и още - от същия автор:

Здравеите преди няколко седмици си купих микрофон и сприа да говори цкнах на Своиства има оште едно своиства и цкнах и него и после на Драивер и от там цкнах на Предишен Драивер и ми се опраи но пак се бъгна но имам звук а  хората не ме чуват само шоменето ми например пипам по микротфона или пиша по клавиатурата и те го чуват ама мен не ме Помогнете компа ми е Windows 10 !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.