Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

Смешно е също, че за много хора Mozilla е име на браузър. Все едно да те питат "Коя OS ползваш?" и ти да отговориш "ми Microsoft".

Може да стане обичайно явление. Та нали същите тия хора си копират документите на ксерокс, карат джип и си сменят памперсите на бебетата...

Редактирано от flare (преглед на промените)

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 372,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Обичайно явление. Та нали същите тия хора си копират документите на ксерокс, карат джип и си сменят памперсите на бебетата...

"Този ксерокс Canon ли е?"

P.S. То това си е явление, на което на английски казват "genericized trademark", но много хора и това не разбират.

Редактирано от killchain (преглед на промените)

същото е с Гедоре - "синоним" на комплект вложки,тресчотки и въртоци от всякакви марки.

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

Здравеите приятели следнят проблемие преди 20 деняя си инсталирах виртуалл бокс на лактопа слет катоя отворих лактопа заии и после ми исписва син екран вледнах в сафе моде и работеше после кво направих и там неискаше моля помагаите на скупе манекена_98 самоче на латиниса

леле,мила мамо!!!

леле,мила мамо!!!

10987640_855302327846125_670957078277223

Здрaвеите скaпи приятели биви прозвучaло мaлко нaлудничaво кaм моя стрaнa aмa все пaк дa поитaм чух че имaло компутaрен aсистент дето говори кaто човек испaлнявa сякa твоя комaндa вярнолие aко е вярно моля дaитемия блaгодaря предaвително и дa говори нa бг

От Бг Мама ли?

Той израза "мамата" го използва по друга причина.

Този Диод свети защото имаш повредена рам махай ги взимай нова явно сте я натоварвали много или е старичка

А ето и въпроса: 

Местих и местих плочките но без успех . Не тръгна пак и това е . Друго нещо обаче ми направи впечатление - на видео - картата отгоре свети някакъв червен диод ...

Редактирано от Homo Sapiens (преглед на промените)

Аз се сетих кой е филма. Там дето накрая, лошата взе да ги избива една по една, ама последната и свети маслото

Може да стане обичайно явление. Та нали същите тия хора си копират документите на ксерокс, карат джип и си сменят памперсите на бебетата...

Защото думите нямат себеприрода.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

То си е обичайно явление и даже не е български патент.

Английския да е много описателен, имената на много предмети са пряко свързани с функциите им. Макар че официално "прахосмукачка" се превежда като "vacuum cleaner", много хора използват думата "hoover" - от името на първата фирма за прахосмукачки в Антлия.

Аз даже искам техен щат да сме. Няма само руска република да искаме да бъдем я.

Човека иска да сме щат на ФАЩ в темата за президента?! Рабира се, много усърдно работи в тяхна полза в политическите теми, та може и да успее. Макар че няма съответните примери в историята на янките, да имат чак толкова отдалечени щати, постигнати с помощта на национални предатили.

Човека иска да сме щат на ФАЩ в темата за президента?! Рабира се, много усърдно работи в тяхна полза в политическите теми, та може и да успее. Макар че няма съответните примери в историята на янките, да имат чак толкова отдалечени щати, постигнати с помощта на национални предатили.

Човека иска да живеем по-добре. Нищо лошо ,и "бисерно" няма в това. Инче за руската република историята ще говори. :)

Човекът, който смята Георги Димитров за интелектуалец с принос към България ми говори за национални предателства.

Ташак.

Продължаваш си в стила motherfucker, няма лошо. Човек веднъж като си покаже кирливите ризи и похабява напразно мацаният един тон грим върху маската, под която се е прикривал. Край на анонимността :D

Човекът, който смята Георги Димитров за интелектуалец с принос към България ми говори за национални предателства.

Ташак.

Гошо Тарабата интелектуалец. До къде може да стигнат продажниците

Продължаваш си в стила motherfucker, няма лошо. Човек веднъж като си покаже кирливите ризи и похабява напразно мацаният един тон грим върху маската, под която се е прикривал. Край на анонимността :D

Оуууу, нараних ли те? Какъв груб език от мен :(

Само се чудя, като ми пускахте Мореплавателя да ми затваря устата с простотия и вулгаризми, ти какво правеше - срамежливо затваряше очички с ръка, докато ме ритат или все пак изпитваше някакво перверзно удоволствие (в литературата,

класическата) са описани такива примери, та любопитствам.

Само се чудя, като ми пускахте Мореплавателя да ми затваря устата с простотия и вулгаризми...

Аха мореплавател. Прост тираджия !!!

Мислиш ама не е така, трябва да взелеш в bios да направиш диска като първо буутващо устройство, да запасиш bios настройките и ще тръгне, ине забравай като се рестартира пак влизаш в биос и правиш първо устройство харда!

Изхода от БИОС с F10, дали случайно се нарича Save&Exit :D

Просто няма начин да сложиш AMD и NVidia видеокарта в една конфигурация ! Драйверите ще си направят война и ще ти гръмне компа.

Урок по тероризъм :D

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

То за F10 - едно на ръка, ама някой ако изпълнява инструкцията стриктно - шъ му гръмни компа само от рестартирания.

1. Влизаш в BIOS

2. правиш харда № 1

3. Save&Exit

4. рестарт и пак от точка 1

Тези неща могат да се правят и без операционна система.

Урок по тероризъм :D

Брех и аз ли попаднах тука  :no-no:

Честито! Това бисерите, се раждат от всякакви глави(и клавиатури) и не е нужно да си гений, за да го произведеш. Доказателство за думите ми, са мидите в морета и океани ;)

не разбирам защо не харесваш Lenovo, а пък харесваш Lenovo?

... не разбирам защо не харесваш Lenovo, а пък харесваш Lenovo?

Ми ... щотууууу ... Lenovo-то е Lenovo и не е Lenovo. Ей затуй.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.