Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

Ми ... щотууууу ... Lenovo-то е Lenovo и не е Lenovo. Ей затуй.

Прав си и не си прав

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 372,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

...

Че ние с тъста ходим да  наливаме им наливаме вода от извора в точно това село. Много е хубава водата.

Че ние с тъста ходим да  наливаме им наливаме вода от извора в точно това село. Много е хубава водата.

Леново е извор и не е извор. Вода е и не е вода. Компютър е и не е компютър. Всичко е и е нищо. Съществува и не съществува. За това Татхагата ни учи, че феномените нямат себеприрода.

"А, когато не е налична себеприрода, другоприрода също не е налична."

Великият Нагарджуна

Потребителят Шунята за Бог, реалното, нереалното и свободата:

Защо има Бог реално нас не ни касае, защото нас ни няма реално - ние нито съществуваме, нито не-съществуваме. Това ако не е свобода  :D

Здрасти, интересуваме тази информци, защоъо се съмнявам, че ми е пратен вирус от един човек, който го подозирам, че ми е пратил вируси. Сканирах си компютъра и открих няколко. С ЕСЕТ съм. Мога ли да видя, от кое IP ми са пратени?

Благодаря.

Подозирам, че vuprosut (неволно) е объркал нещата.

Официалната АВ програма само почиства съмнителни обекти. Трябвало е да ползва ESET(ФСБ/CIA) - съвместна разработка на двете агенции.

Програмата намира малуеъра, изпраща го - в Гуантанамо или Сибир - разпитва го до декомпилиране и ... така научава от кое IP е дошъл.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

Бисера е във всяка една дума в този пост. Най-малкото правописа. 

Потребителят Шунята за Бог, реалното, нереалното и свободата:

И каква е разликата между "аз" и "леново", та изказването на Шунята да е бисер ?

Ясно. Сега хлапенцето си прави нови профили и се цитира в бисерите от истинският му lol.gif . Явно му липсва внимание, игнорирайте го.

Аз не зная какво ти е ясно и дали "хлапенцето" си прави нови профили, но един от хората, които си правят нови профили си именно ТИ! Помниш началото на август, когато "оставиме" те наказа за грубости в техническите форуми. Беше с този ник:  "Lifebeyounearth". И веднага на 5 август си направи нов  "insane_fucker" за да продължиш необезпокояван от никой, да обиждаш хората по разделите. Поне от наблюденията ми съм забелязал, че най те влече именно този раздел - "Бисери" и ти пожелавам повече да не се месиш там, където нямаш познания. На всички ще бъде много приятно а и никой няма да почувства твоята липса.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

еми просто за по гладка работа а и с повече монитори ще ми трябва и рам и видео дори да не играя няколко игри по едно и също време

Аз пък никога не играя по няколко игри едновременно. Ама щом го има "дори да не", явно автора на бисера е в състояние да го прави. :)

insane_fucker

Шибан трол такъв. Твоята физиономия к'ва е? Научил 2 приказки 2 схемички и вече се опълчва насреща сякаш знае как се изтрелва совалка. К'во само обиждаш и тролваш опитните потребители? Помогнал ли си на толкова хора, на колкото те са помогнали? Имаш ли техния опит и знания? Нямаш, затова "баце" РЕСПЕКТ към тях!!!!!!!!

П.С. Къде сте ве модератори? Спите ли, кафета ли пийте к'во прайте? Майте го тоя (insane_fuckerГЪЗ от форума!  :mad:

Редактирано от Stoyannnov (преглед на промените)

Здравейте вчера си купих нов процесор и почти всичко е както трябва освен това че като натисна на My Computer десен бутон Properties и ми показва : AMD Processor model unknown 2.81GHz. 

Знае ли някой защо е така и как да го оправя.  

ето го и Процесора CPU Type QuadCore AMD Phenom II X4 820, 2800 MHz (14 x 200)

Явно ще трябва да флашнеш BIOS-а.

Редактирано от Blue Ray (преглед на промените)

Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкрософт се задоволяваше с писането на ъпдейти и сървър пакове.

Дясно копче с мишката на работен плод. Влез в разделителна способност на екрана. От там си избери препоръчителната резолюция. Тя е и максималната, която потдържа монитора. На същото място, по на долу имаш и за промяна на големината на текста и иконите.

по скоро "плод-зеленчук"

Ако иска high-end да чака 6-тото поколение i3, може да се сложи i5 но разликата в игрите  не фрапираща нищо че i5 е с двойно повече ядра. 

по скоро "плод-зеленчук"

Хубаво цитираш чуждите грешки, но е малко комично, защото имаш 3 грешки в изречението си. ;) 

Хубаво цитираш чуждите грешки, но е малко комично, защото имаш 3 грешки в изречението си. ;)

Аз виждам бисерното в коментара. Ако ми пукаше от грешките, щях да напиша офтопик в съответната тема.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Правописните грешки по принцип са важни, можеше да не допускате такива, но както и да е. 

Ха, сега видях, че съм в бисерите, но не разбрах защо. Би ли разяснил! 

П.П. Убеден съм, че ще се самопровъзгласиш за крал на невежите, но нека видим все пак. 

Не знам дали тук е мястото за тази тема но ако не е се извинявам! Видео картата ми е Sapphire Radeon r9 270x dual-X 2gb GDDR5 256bit и повече от 1366x768 на монитора не мога да вдигна. От настройките на видео картата мога да вдигна до 3840x2400 но не става мисля, че ми трябва Hdmi кабел за тази резолюция и монитор, който да е поддържа. Но като вдигна на 1920x1080 и ми стават адски малки буквите правя ги големи от настройките но в браузъра са си малки и почти не се разчитат, трябва ли ми Hdmi кабел за 1920x1080 или и така има начин да стане нещо, монитора ми е 21 инча по спомен.

Не мога, просто не се сдържах :D

Е как, ти не си ли чувал за специалния HDMI кабел за големи букви?

Хубаво е, че пишеш бисерите директно в темата... Човека се оплаква, че като му е висока резолюцията, защото не е свикнал с 1080p и всичко му ставало "малко"... 

Точно камтазията не я предлагай, ама на никой! Най-тежката е, гърми компютър и го праща в 9-то космическо измерение! :no-no:

На някои стари компютри им блокира системата сякаш си сложил 8-10 антивирусни и се налага компито да бъде загасено поради несъстоятелност. :D

Бисерите не гърмят, а преливат светлината.

търся едно поп пър4е не мога да го намера и не знам как се казва ето прика4вам линк кам клип4ето песента

просто се чудя какво да пиша :eek:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.