Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

Ето как се възраждат някои отдавна мъртви езици :)

Здравейте,

преди доста време слушах една песен по ,,Deja voice", но не можах да видя името. До колкото си спомням, сюжета на видеото е следния:

Мъж със жена си влизат в едно заведение и сядат на маса. Мъжът зяпа танцуващата танцьорка, заради което жената го удря и си тръгва.Вокалите са женски и мисля, че  са  на латински или испански но не съм сигурен.

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 372,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

"Винаги има каква нова безумна простотия да научиш в този форум"

Прав си!

По думите на един колега, в този форум всеки можел да си пише каквото си поиска, знаейки или не, правилният отговор по дадена тема. И както си забелязал, това стриктно се спазва от много хора, които са най вече "знаещи" и "можещи" във всяка една област.

По думите на един колега, в този форум всеки можел да си пише каквото си поиска, знаейки или не, правилният отговор по дадена тема

Кой е тоя капацитет бе :) :)

Спести нерви - не използвай Виндовс :) Станах човека крилата фраза :D

Ами освен да бъде овековечено, не мисля че има какво повече да се направи по въпроса. :)

Процесът срещу Сократ е бил достатъчно зле скалъпен, та самите обвинители не са знаели в какво точно да го обвинят. Оправдаването на Сократ - за което иде реч в тази тема - е именно, защото фактически по тогавашните закони, той е невинен т.е. издаването на смъртната му присъда е без законова основа.

По думите на един колега, в този форум всеки можел да си пише каквото си поиска, знаейки или не, правилният отговор по дадена тема.

Къде е смешното? Драскаш, колкото да не е без ич ли?

Тей кат гледам, не си хуманитаристче, тъй че ти е простено. Щи обясня, ко да тъ прая... Смешното е, че написаното от Саундчето не отговаря на фактологията.

Тей кат гледам, не си хуманитаристче, тъй че ти е простено. Щи обясня, ко да тъ прая... Смешното е, че написаното от Саундчето не отговаря на фактологията.

Смешно е  да пишеш във форума!  Бягай на училище и тогава драскай!  Извиинявам се на модераторите за  драсканиците ми!

П.П.  Простено ти е , че си руса..... еле па и Златка... Можеш да ме събориш с  една http://mamita-bg.com/wp-content/uploads/00009218-300x169.jpg

Редактирано от chochomen (преглед на промените)

Смешно е  да пишеш във форума!  Бягай на училище и тогава драскай!  Извиинявам се на модераторите за  драсканиците ми!

П.П.  Простено ти е , че си руса..... еле па и Златка... Можеш да ме събориш с  една http://mamita-bg.com/wp-content/uploads/00009218-300x169.jpg

Нямаш парички, скъпи... Не можеш да си позволиш скъпo бижу като мен, сладурче. :wink12:

Редактирано от Русата Златка (преглед на промените)

Нямаш парички, скъпи... Не можеш да си позволиш скъпo бижу като мен, сладурче. :wink12:

Е толко да не мое даде два и пеесе

Един пресен бисер - някакъв иска да сменя процесор и ето какво му отговарят :

Сокетът съвпада, съответно ще е съвметим

Сокетът съвпада, съответно ще е съвметим

От много години съм електротехник, после - електропроектант, чак сега разбрах що на контакта са две дупки, а на вилицата - 4 зъба. За да не съвпада ... сокета.

Да нормално е, DDR е DOUBLE data ram все пак, 200mhz x2 =400mhz. Марката модела и т.н. особено пък на дъното нямат значение не се мъчи да ги пишеш.

Това си го писал ти, нали lol.giflol.gif ?

Но посочвай и за кого се отнася ( то се подразбира де) но някой ще си помисли че се задяваш с...русата Златка.

Това си го писал ти, нали lol.giflol.gif ?

Нали виждаш, че е цитат? Или нещо вече и зрителни проблеми имаш?!

Тоя биос е пълна каша, взех си нови части и кат пуснах компа зарежда до началното лого, където се показва логото в движение на черен фон и отдолу пише виндоус. Та въпроса ми е как да накарам тоя биос да инсталне вин от диска който имам. Дънната ми е gb h81m-d3h rev 1.0.Мерси предварително :)

Те това е монопол. Вече и биос почнаха да правят... Следваща стъпка - няма да бутва Линукс.

Здравейте имам нов компютър сглобен лично от мене и е бих казал компютъра който съм искал. Наскоро бях в България на почивка и като се върнах обратно забелязах че преминава доста бавно ПОСТ-а. Тоест отнема му около 10 секунди и не знам каква е причината. Забелязах това преди 2-3 дена, и не знам дали от 2-3 дена е този проблем или от както съм се върнал от България. Правих няколко преинсталации и преминавха от 7 на 10 и после пак на 8 и също имам два хард диска, един нов и един стар и стария го изключих изцяло и не знам дали като съм го изключил последния път преди 3-4 дена прави този проблем да преминава бавно ПОСТ-а или това нещо се случва от преди. Не знам как да го оправя. Може би заради хардуерната промяна сега има някакъв проблем. Дали трябва да извадя CMOS-a? Да не е пък от захранването ми? Него все още не съм сменил, но не вярвам защото ако е до него то като рестартирам компютъра повече не трябва да прави този проблем а дори да бачка няколко часа като го рестартирам отново чакам по 7-10 секунди.

Някакви предложения? Може би е нормално но щом ми прави впечатление значи не е, и знам че не е било така

Като не става с батерията, почваме да дробим дънната платка на салата.

... Да не напълня темата с вашите бисери? :)

ами айде де - нали тази тема е за това.

Искам да по-питам за един филм ако се сещате ми отговорете ... Една жена мисля, че затвора е Тайландски някакъв отвлича момичето след което ги учи за убийци,води ги при мъже, приспива ги със едно вино изнасилват ги и след което излизат на улицата и започват да трепят/отмъщават ! :) Филма е Екшън и е много интересен ако някой се сети кажете го, благодаря ви ! :)

Момчета, как стои въпроса с 64 битовата Мотцила?

Като се свали от официалния сайт, инсталаторът сам ли идентифицира коя битова Мотцила да инсталира, като детектва ОС-ма, или 64 битовата Мотцила трябва отделно да се свали?

Питам защото ОС - ма ми е 64 битова, а деинсталаторът Geek ми показва, че Мотцилата е х86.

За "Модзила" бях чувал, но "Мотцила" е нещо ново за мен...

За "Модзила" бях чувал, но "Мотцила" е нещо ново за мен...

Да - това е нещо ново.

А "Модзила" е ГМО - комбинация между Mozilla и Godzilla.

Да - това е нещо ново.

А акронимът ГМО не е еквивалент на хибрид, за каквото го ползаш, правилната думичка е портманто.

Здравейте преди няколко дни един приятел ми подари негов климатик .. Отидох аз демонтирах го,но нали не си разбирам и изпуснах ФРЕОНА,както и да е ... Монтирах си го вкъщи сам(мисля че се справих не ми се даваха 70 лв за мотаж ..) и сега мисълта ми е.. Няма фреон,духа само студено,а топло НЕ,това защото няма фреон ли е ????

Но въпроса ми е дали сега лятото мога да го включвам без фреон за да ухлажда,дали няма да се повреди нещо ?

Да - това е нещо ново.

Смешно е също, че за много хора Mozilla е име на браузър. Все едно да те питат "Коя OS ползваш?" и ти да отговориш "ми Microsoft".

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.