Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

Истината е, че Германия винаги се е управлявала с твърда ръка. Нямат един мек управник (евентуално Кол може да бъде винен за по-мек курс)

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 362,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 1 час, ExHard написа:

Смених 3 сидита и почти четири различни диска с windows

3.96 бяха...

преди 24 минути, Реджеп Иведик написа:

Може да са били и 4,12. Не знаем дали графиката клони отгоре или отдоле.

При почти 4 няма как да е 4,12 а автора щеше да каже 4 и нещо.

преди 38 минути, flare написа:

Смених 3 сидита и почти четири различни диска с windows

преди 18 минути, Shiniasu написа:

защото в единия от трите случая, когато съм имал контакт с ясновидци и лечители, буквално още с влизането ми каза да се махам. Това в началото на 90-те - бях още ученик. Не искаше да си губи времето с мен жената. Дори и не се опита да провери дали съм податлив на внушение. Аз нямах намерение да й преча, ама тя си беше внушила, че няма да се получи и се отказа.

Проблемът е, че ако тя има силна енергия с която лекува и не може да я владее достатъчно добре, а аз не съм податлив на външно въздействие, резултатът може да е само един - загуба на съзнание от моя страна (или от нейна, но тогава бях малък и най-вероятно щях да съм аз). Та в случая на въпросната лечителка и беше забранено да се занимава с мен. И всичко това при положение, че тя нямаше никаква информация предоставена от мен или родителите ми за какво я посещавам (т.е. твърдения, че е преценила, че няма да се справи в случая са безпочвени, а и всъщност не става въпрос за някакъв сериозен проблем). Просто още като ме видя каза, че сме си загубили времето.

После се чудете кой звъни на тия мошенички и защо тая нация никога няма да дръпне. Докато масата вярва във врачки, гадателки и тем подобни измамници, а не използва двете гънки на мозъка си за рационални цели, няма да изплуваме от блатото. Б*си - XXI век сме! Но явно хорската глупост, според един съмнителен цитат на Айнщайн, е действително безкрайна.

преди 23 часа, Разгонен пръч написа:

После се чудете кой звъни на тия мошенички и защо тая нация никога няма да дръпне. Докато масата вярва във врачки, гадателки и тем подобни измамници, а не използва двете гънки на мозъка си за рационални цели, няма да изплуваме от блатото. Б*си - XXI век сме! Но явно хорската глупост, според един съмнителен цитат на Айнщайн, е действително безкрайна.

Значи това, че за четиридесет години съм отишъл три пъти при лечителки, ме поставя в категорията на хората заради които "няма да изплуваме от блатото". Интересно. Като искаш не ходи при лечителки. То и да отидеш - все тая.

на ‎6‎.‎7‎.‎2016‎ г. в 14:34, flare написа:

3.96 бяха...

Тц, 3,(9)

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Без да цитираш малко повече, няма никаква логика "бисера"!

Редактирано от Blue Ray (преглед на промените)

преди 31 минути, Nikola Mitkov написа:

Здравейте, интересувам се дали мога да обединя мощността на два канала в един. Тоест сега имам 2х15 вата, искам да ги направя един канал, който е 30 вата. Това е радиото, за което става въпрос.tmp_31914-IMG_20160711_1307041042782141.jpg

на ‎7‎.‎7‎.‎2016‎ г. в 19:30, Blue Ray написа:

Без да цитираш малко повече, няма никаква логика "бисера"!

Е, няма повече!

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 16 часа, Me4oPyx написа:

Един съвет от мен дизел вземи само ако ти го подаряват.Дизеловата кола се кара 5 години и се хвърля.

преди 1 час, ExaFlop написа:

Е, няма повече!

Оп... Съжалявам, моя грешка! Не съм видял, че цитата е предходно мнение в тази тема...

Жалко е, че иронизираш себе си...Преди да напиша тоя пост мога да те уверя, че съм имал една дузина таратайки- таксита, е дизелово такси няма...както няма негър скиор.Майката му се ебава на дизела за една година.

Sent from my MPhone using Tapatalk

преди 17 часа, Me4oPyx написа:

Жалко е, че иронизираш себе си...Преди да напиша тоя пост мога да те уверя, че съм имал една дузина таратайки- таксита, е дизелово такси няма...както няма негър скиор.Майката му се ебава на дизела за една година.

Sent from my MPhone using Tapatalk

Такситата са масово евтини бюджетни бараки. Никоя компания няма да даде пари за качествен автомобил. Те изобщо не ги поддържат тия машини. Последния път ,в който ползвах такси ,цялата ходова част беше мъртва. Колата след 60 започваше да се тресе ,а при спиране се чуваше как метал дере спирачните дискови. Дизеловият двигател е не по-малко надежден от бензиновия. Автобусите ,които са на по 30 години и все още се движат са доказателство. Влекачите и подобни дизелови машини изминаващи милиони километри също са дизелови. Военната техника ползва също дизелови двигатели ,а там надеждността е от най-голямо значение. 
Това че купувате бюджетни боклуци не прави дизеловия двигател ненадежден. Какво ми говориш за таксита? Коя компания купува надеждни автомобили? Всички масово взимат бюджетни дачии ,шкоди и разни подобни версии на VW ,Рено ,Шевролет. Ако по тия барутници си градиш мнение за дизеловите двигатели си в огромна грешка. Ако в таксиметровите компании им пукаше за надеждността ,щяха да взимат тойоти ,а не дачии. 

преди 3 часа, И. Кафеджи написа:

Значи първо искам да играя някоя малко по мощтна игра второ искам да кажа че рама в момента ми е 5 гб купих си нова оня ден ;) и трето аз в продавалник като напиша някой от тия процесори не ми излизат никакви но все пак благодаря ти много.

на 11.07.2016 г. в 22:51, kyoshinn написа:

А кабелите, които са в рутера предполагам единия е за Wi-fi, защото като го изключа интернета на лаптопа и на телефона и т.н. спира

Цитат

Wi-Fi, също така изписвано като Wifi или WiFi (транскрипция: уайфай) е популярна технология, която позволява електронни устройства да обменят данни или да се свързват с Интернет безжично, използвайки радиовълни. Това е технология на безжичната мрежа (WLAN) базирана на спецификациите от серията IEEE 802.11.
Wi-Fi от Уикипедия, свободната енциклопедия

Цитат

Здравеите искам да отворя ново тема .Моля за савет имам проблем с лаптоп HP ProBook 455G1.Започна да грее и показва син екран с натпис diagnostik PC.Почистих го и поставих нова термупаста пуснах и пак сьштото даржах рака на медната трабичка докато пробвах тя доста пареше а вентилатора си работи дали нее изгорял процесора или нешто друго .помогнете

Помогнете му с българския,бе хора !:emoji_objects-05:

преди 4 минути, emil644466 написа:

Помогнете му с българския,бе хора !:emoji_objects-05:

Може да е дете или чужденец . . . 

преди 2 часа, Dinknip написа:

Търся програма която може да добавя лице към някво видео.Все едно да  изрежа на някои главата и да я сложа на видеото и тя са се движи с видеото.

преди 2 часа, Blue Ray написа:

Много помагате няма що пълни боклуци сте

кво да направя аз искам да разбера няква програма нещо да ми помогните те са праат на интересни 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.