Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума версия 3

Featured Replies

преди 2 минути, Ken написа:

Пропуснал си En и In.

Цитирам едно към едно - в момента не ми се мисли по-задълбочено, а и няма смисъл. Приятен ден.

• Отговори 4,1k
  • Прегледи 362,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 1 минута, jhoro написа:

Цитирам едно към едно - в момента не ми се мисли по-задълбочено, а и няма смисъл. Приятен ден.

Стига де ! И в тази тема ли стана необходимо задълбоченото мислене.

преди 18 минути, Ken написа:

Стига де ! И в тази тема ли стана необходимо задълбоченото мислене.

Точно тук е особено необходимо!

преди 5 минути, Bbt_sm написа:

двоен клик и търкаш iTheme5 след това ОК и рестарт

Явно вече и изтривалки за търкане трябва да си имаме за обслужване на машините.

преди 4 часа, ExaFlop написа:

Точно тук е особено необходимо!

Явно вече и изтривалки за търкане трябва да си имаме за обслужване на машините.

Редактирано от Bbt_sm (преглед на промените)

Смешко!
Добре е човек да знае кога и да може да премълчава. А по отношение на помагането - добре е човек първо да попрочита и тогава да прописва...

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

И?
Обикновено глагола търкам се използва за изразяване на действие спрямо плочки, за мозайка.

Ами тя и темата е такава! Хем пишеш не особено грамотно, хем се спичаш

А ти като си толкова грамотен и начетен защо се чудиш над кой да се надсмееш? Благодаря ти за помощта, не ми пиши повече. Проверявай за други грешки!

Извини ме, но твоето е "хем на**ан, хем голям"
И без никакво чувство за самоирония!

преди 3 часа, ExaFlop написа:

Смешко!
Добре е човек да знае кога и да може да премълчава. А по отношение на помагането - добре е човек първо да попрочита и тогава да прописва...

Тъй де, ама... чукча писател, чукча не читател!!!

преди 9 часа, Иво Димов написа:

Мониторите имат 3 вида интерфейса ,VGA ,DVI и HDMI същата работа е и при компютъра .Ако си с видео в процесора или дъното ,ще имаш 100% VGA  слот ,ако си с външна видео карта там вече трябва повече инфо за системата ти .

Не ми се щеше да цитирам тук в бисерите, тъй като незнанието се поправя и не е редно да бъде осмивано. Но въпреки незнанието човека с максимална сигурност подкрепя твърдението си. А на всичкото отгоре, след като му бе разяснена грешката, той обвини мен, че съм буквалист и умишлено съм създавал конфликти. Той дори не се замисли да признае грешката или да работи върху това, тя да не се повтаря... Е, това вече си е бисер....

Редактирано от Blue Ray (преглед на промените)

Бисер го знаеме

може да има роднина в милицията и да се задействат
и ще му направят обиск и може да има и не лицензиран windows   и други програмки и да му земат компютърчето.

преди 8 часа, Blue Ray написа:

Не ми се щеше да цитирам тук в бисерите, тъй като незнанието се поправя и не е редно да бъде усмивано. Но въпреки незнанието човека с максимална сигурност подкрепя твърдението си. А на всичкото отгоре, след като му бе разяснена грешката, той обвини мен, че съм буквалист и умишлено съм създавал конфликти. Той дори не се замисли да признае грешката или да работи върху това, тя да не се повтаря... Е, това вече си е бисер....

Ти си пълен идиот :) .Ей заради такива като теб някой ден ще ме изгонят от форума .Написах 3 те най използвани ,ама ти продължаваш да се перчиш като многознаещ ..................абе дебил си :)

преди 38 минути, Иво Димов написа:

Ти си пълен идиот :) .Ей заради такива като теб някой ден ще ме изгонят от форума .Написах 3 те най използвани ,ама ти продължаваш да се перчиш като многознаещ ..................абе дебил си :)

аве Иво, що се връзваш на глупости?
:getout: мани ги тия

преди 1 час, Иво Димов написа:

Благодаря за комплимента. Иначе, както ти писах и в темата, ти отрече съществуването на Display port, с която работят почти всички съвременни видео карти и монитори, а написа, че единствените са интерфейсите от повече от 15 години, в които едва ли някой производител на електроника вече би инвестирал.

Цитат

Аз мислех да ти отговоря или по точно да те нахокам, но се спрях заради това, че съм се зарекъл да обиждам когото и да било повече в този форум.

преди 16 минути, Blue Ray написа:

...

Това не е бисер, а пропуск! Не може нещо, което не си казал/написал, да е бисер.

преди 18 минути, ExaFlop написа:

Това не е бисер, а пропуск! Не може нещо, което не си казал/написал, да е бисер.

Ами не... Ясно написах, че не е бисер незнанието или пропуска. Бисер е това, че продължават да твърдиш, че въпреки грешката си прав, а когато ти покажат, че не си, започваш с лични обиди и квалификации... Ето това е бисер...

на ‎23‎.‎1‎.‎2017‎ г. в 9:41, jhoro написа:

Флопи - май спиш още (или вече - гледам си го писал снощи)....

Сори, ма явно или аз не съм се изразил достатъчно иронично, за да го възприемеш правилно, или ти не си се събудил, за да го възприемеш така... :) 

преди 1 час, дръндю написа:

аве Иво, що се връзваш на глупости?
:getout: мани ги тия

Щото ми е втръснало от пенкилери :)

преди 49 минути, Blue Ray написа:

Ами не... Ясно написах, че не е бисер незнанието или пропуска. Бисер е това, че продължават да твърдиш, че въпреки грешката си прав, а когато ти покажат, че не си, започваш с лични обиди и квалификации... Ето това е бисер...

Ти па ли се правиш на умен ве ...........михлюз?Обясних съм постнал най-използваните и вероятноста да има някои от трите е най-голяма .Аман от такива кто тебе

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.