Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kакво мразите да ядете?

Featured Replies

Приятните неща със сигурност са много,ама не може на няма нещо,което като го видите да ви се догади.... Публикувано изображение Кое е то? Публикувано изображение

• Отговори 272
  • Прегледи 41,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не искам никого да обидя, затова смятам да се поясня.Вчера бързах, и явно не съм се изразил добре Имах предвид, че има сума хора от селата, че дори и близките малки градчета, които идват с колите си

• Освен това, въпросната чорбасъ е много мазна, изключително.Ако харесваш подобен род храни-опитай.Ако не-може да повърнеш в чинията.Преди години имаха страхотна скара, но отдавна я няма вече.Другото, к

• Бе мани...За някои хора явно дънките са най-важни... И аз съм ял в Гюрлата(оная на "Петлешев",не знам дали още я има) и не съм припадал от погнуса или от "селяндурите с гадни дънки"...Ама нали трябв

паниран мозък или език - ужас

До тук изредихте 3 деликатеса за мен! 1. Пържените филии са перфектната закуска за една нормална утрин. Особено със сиренце или сладко от ягодки. 2. Шкембенцето е перфектната закуска за една ненормална утрин. Да речем след тежка вечер, утрото без шкембе не е същото. Прибвате и една ледена бира + пресата за деня... Другото го знаете. 3.Мозък и езиче пане - аууууу, невероятно мезенце за каквото и да е пиене. Ракийка, биричка и т.н. Аз нищо не мразя. Както се казва: Добро прасе съм. Всичко хапвам с охота.

Аз като се замисля, мога почти всичко да ям.. но не обичам шкембе чорба, рибена супа, миди, език, мозък.. просто не ми харесват :)

Мразя да ям ( и не ям) маслини, шкембе чорба, макарони на фурна, картофен огретен.( <- не знам дали така се пише)

Мразя да ям сланина и филии с мас

ми то кото ми се наложи нема как да не ям ма понеже си имам запаси в резерва хахаха абе от детската градина намразих тиквичките с ориз

Малии... И вие се наричате злояди... Мога да напиша цяла книга с нещата които не ям, ама дай ще дам по основните:

ГЪБИ (само като им усетя аремоата... и дим да ме няма, бегам далече), ТИКВА (блах), ДРОБЧЕТА и другу интересни вътрешности (били много полезни, ама нещо не ми понасят), ЕЗИЦИ, УШИ и други неидентифицирани субекти (не благодаря). Kъм ястията които не са ми по вкуса пробавям такива със спанак, киселец и прочее, ястия приготвени с агнешко също ги отказвам. Пръчжки, сланина и други подобни ги изгарям ритуално... ... ...

Въобще да ми се чуди човек какво ям...

МРАЗЯ КРУШИ винаги съм ги мразила и прогължавам да ги мразя

:) шкембе чорби, дроб сърми, мозъци, вътрешности, спанак....

колкото и странно да ви звучи не понасям крем карамел

колкото и странно да ви звучи не понасям крем карамел

Взимам го назаем.Съжалявам, но това се случва за втори път днес.

ФИЛИЯ (гръцки. philia — влечение, любов), съставна част на сложни думи, означачаващи "отнасящи се към влечение, любов".

В медицинските книги има записи на влечение към изпражнения.След като ги изядат , хората получавали сексуална възбуда.

Ако ми позволите в този ред на мисли за един религиозен евреин е смъртен грях да седне да яде с човек, който се храни с мляко и месо едновремено.За сланината ясно и тя е в общ показател за еврейн и мюсюлманин.

Западният човек не ще видиш да яде шаран, шкембе, карантия, сланина, люти чушки. Те вярват, че животното трябва да се умъртви по хуманен начин.По богатите клиенти избягват да ядят пилешки кълки, защото там се натрупвал адреналина.

Иде сезонът на таратор, диня със сирене, бира с картофки.Пука им на австралийците, че нагъват кремвирши от кенгуру и щраус.

Ненавждам фрикасе и зелен фасул! :nono:

Малееееееее, ама вие какви вкусотий не обичате да ядете. Всичко ям аз. :speak:

Мразя пача най-много.Другите са поносими. Публикувано изображение

Мда, и аз съм така. Другото е горе-долу поносимо с малки изключеня, естествено.

Аз съм злояда т.е. мразя да ям мнооого неща. Всъщност изобщо не ям маслини, хайвер, лозови сърми, охльови... От месата не понасям език, мозък и почти всички карантии, дори съм претенциозна към дроба (без жили). Ако ми поднесат печено пиле, половината ще остане в чинията ми (трътка, крилца, кожа, хрущяли). Избягвам почти всички супи. Без зелентии като спанак, лапад и коприва, моля. Май от супите наблягам само на борш, топчета и таратор. Някои хора харесват пържолата си кървава ;) , аз обичам всичко да е medium или well-done. Сладострастна съм и от този сектор имам само едно изискване - без желета ;) . Тук мога да изредя и няколко популярни комбинации сладко-солено (повечето от тях включват плодове и сирене), но ми хареса солети със сладолед. Изглежда за мен е по-добре да пиша в тема озаглавена: "Kакво обичате да ядете?"

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Като малък бях ужасно претенциозен и злояд - само филии намазани с нещо си и сладки неща - курабийки, пастички. После почнах да ям и повечето други неща ама пак си имах "забранени". Баща ми тогава казваше, че само гладен да остана и камъни ще проям. И естествено беше прав. Първия месец в казармата не само се научих да ям неща които не бих близнал преди, ами и някои от тях почнах да харесвам дори. ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.