Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kакво мразите да ядете?

Featured Replies

А иначе баща ми е майстор на кюфтета от всякакъв вид зеленчуци- тях ги харесвам (повечето)

Дай рецепти-да ги пробваме и ние

Публикувано изображение

• Отговори 272
  • Прегледи 41k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не искам никого да обидя, затова смятам да се поясня.Вчера бързах, и явно не съм се изразил добре Имах предвид, че има сума хора от селата, че дори и близките малки градчета, които идват с колите си

• Освен това, въпросната чорбасъ е много мазна, изключително.Ако харесваш подобен род храни-опитай.Ако не-може да повърнеш в чинията.Преди години имаха страхотна скара, но отдавна я няма вече.Другото, к

• Бе мани...За някои хора явно дънките са най-важни... И аз съм ял в Гюрлата(оная на "Петлешев",не знам дали още я има) и не съм припадал от погнуса или от "селяндурите с гадни дънки"...Ама нали трябв

Мразя да ям сланина и филии с мас

Да, това си е наистина гадно!!!

Като прочетох част от постовете - констатирах, че повечето хора мразят да ядат това, което аз обичам да ям! Интересно! :P

Не ям агнешко и гъби ;) Иначе може да се каже, че всичко друго ям ;)

Може да се каже, че пропускаш много! ;)

От раздела "ужаси в детската градина" - Лук!!! :)

И аз нещо такова, само че: лучени кюфтена недопечени с едър лук, който хрупа, направо при мисълта и ми се...бляк!

Обичам месо, без месо не мога да живея!!!

Мразя мялко с ориз,шкембе чорба,риба(колкото и да е странно) Тфа е много неща обичам да си похапвам

Мразя да ям ( и не ям) маслини, шкембе чорба, макарони на фурна, картофен огретен.( <- не знам дали така се пише)

Как макарони на фурна, бе, толкоз да ги обичам :) Не мога да ям БАМЯ, патладжани, освен на 1-2 ястия, булгур, шкебме-със сигурност на някого вече му се доповръща...

Мразя дреболиите и зелените манджи-спанак,лапад,коприва и прочее...

Аз като се замисля, мога почти всичко да ям.. но не обичам шкембе чорба, рибена супа, миди, език, мозък.. просто не ми харесват :)

Към това да си добавя и гъби, мазни кожи по месото...

Гъби , почти всякакво месо , миди , мозъци , всякакви други вътрешности ... повръща ми се от тях ...

...зелен боб, готвено постно зеле, грис, варен мозък...иначе обичам да си хапвам и то по-много :PПубликувано изображение:speak:

Казано честно яденето, от което направо ми се повръща (с извинение), това е бамята. Само като си помисля ...и сякаш вече не съм гладна, хах.

Следващото в класацията е бял боб - противно на разбиранията, че всеки българин го обича ...аз изглежда, съм изключение. Не мога да го трая. Нищо, че съм българка. Публикувано изображение

Ииии след това идва любимият буламач на много хора - крем-карамел! Ааааа, ужас ...веднъж повръщах от него, а не беше развален ...просто всякакъв вид кремове не ми понасят!

Следващото в класацията е бял боб - противно на разбиранията, че всеки българин го обича ...аз изглежда, съм изключение. Не мога да го трая. Нищо, че съм българка. Публикувано изображение

Еее и аз съм враг на боба. Трябва да те взема на село при баба, дето казва, че само аз не обичам боб :help wanted3:

Пача, карантия, змии, деликатеси от насекоми, деликатеси от полови органи на животни, и всичкое което изглежда лигаво и слузесто и което мърда или ме гледа с тъжен поглед в чинията ми.

Ям абсолютно всичко без охлюви,миди и зеле на фурна ! и крем карамел има странен вкус

Боже, хора! От всичко, което прочетох че не обичате, направо ми потичат лигите! Всичко обичам, само да имаше кой да ми сготви някоя вкусна манджица и да седне с мен на масата, да пийнем по чашка винце или биричка...... Публикувано изображение Писнало ми е да набивам боклуци по гарите..... И аз мога да готвя някои неща, ама сам нямам никакво желание.

Единственото, което мразя от дъното на душата си, е сутляш, мляко с гриз и прясно мляко.

Боже, хора! От всичко, което прочетох че не обичате, направо ми потичат лигите! Всичко обичам, само да имаше кой да ми сготви някоя вкусна манджица и да седне с мен на масата, да пийнем по чашка винце или биричка...... Публикувано изображение Писнало ми е да набивам боклуци по гарите..... И аз мога да готвя някои неща, ама сам нямам никакво желание.

Единственото, което мразя от дъното на душата си, е сутляш, мляко с гриз и прясно мляко.

Тъжнотия,жената не ти ли бъркочка манджички

;)

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Как не обичате крем-карамел?!

Сигурно сте опитали неуспешно направен такъв :)

Мразя дребни скариди

Охлюви се опитах да ям,но не можах Публикувано изображение

Салата от глухарче,спанак

и подобни зелении мразя.

Не понасям агнешко и козе месо,както и всякакви мазнотии и сланини. Като изключим това,всичко друго си похапвам... :help:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.