Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kакво мразите да ядете?

Featured Replies

Колкото и да се опитвам да си спомня, няма нещо за ядене, което чак да мразя.

И аз така, но пък се сещам за едно мега отвратително нещо, че и десерт се води отгоре на всичкото - грис халва - е по-голяма гадост не съм ял. Също и фрикасетата не са ми любими.
  • Отговори 272
  • Прегледи 41,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не искам никого да обидя, затова смятам да се поясня.Вчера бързах, и явно не съм се изразил добре Имах предвид, че има сума хора от селата, че дори и близките малки градчета, които идват с колите си

• Освен това, въпросната чорбасъ е много мазна, изключително.Ако харесваш подобен род храни-опитай.Ако не-може да повърнеш в чинията.Преди години имаха страхотна скара, но отдавна я няма вече.Другото, к

• Бе мани...За някои хора явно дънките са най-важни... И аз съм ял в Гюрлата(оная на "Петлешев",не знам дали още я има) и не съм припадал от погнуса или от "селяндурите с гадни дънки"...Ама нали трябв

аз пък избягвам да ям бамя,сланина.....за тези се сещам. И си мисля че някои храни може би ако ви се сготвят както трябва/имам предвид специално шкембето/ сигурно ще сте на друго мнение.Мисълта ми е че съм ял шкембе и шкембе....добре сготвено съм си облизвал пръстите,а някой път чак е отвратително.Но все пак въпрос на вкус!

Мразя да пия Кола със сперма от червеи (Виж ГуГЪЛ който се съмнява) Мразя да ям Гъби и Грах.

всичко що включва сирене и очет направо ми се дра...фа само от мисълта и всякакви видове салами със съмнителен произход по които се виждат хрущяли и сланина кренвирши също мразя

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

бамя :ph34r:

:eek: Наистина ли? Не ти ли е кеф, когато започне да се влачи сокът й :wow: Аз я обожавам, особено консервирана, може да е само бамя, може и с доматен сос :)

Иначе аз не си падам по подправките- магданоз, копър, джоджен, чубрица...

:P Наистина ли? Не ти ли е кеф, когато започне да се влачи сокът й :ass: Аз я обожавам, особено консервирана, може да е само бамя , може и с доматен сос ;)

... a сега чуй как аз ям магданоз Публикувано изображение - нарязвам го на ситно (докато режа хапвам по някое стръкче за настроение ) След това го слагам във

сокоизтисквачката и после към сока добавям малко лимонов сок ;)

Наздраве!

Спанака е гадост заедно с всичките му там тревички - коприви и т.н. По-скоро бих ял зелен боб (гадост), но приготвен по специален начин - кило и половина месо с 2 шушулки зелен боб, след приготвяне изхвърлете 2-те шушулки Публикувано изображение

Спанака е гадост заедно с всичките му там тревички - коприви и т.н. По-скоро бих ял зелен боб (гадост), но приготвен по специален начин - кило и половина месо с 2 шушулки зелен боб, след приготвяне изхвърлете 2-те шушулки Публикувано изображение

Най-отвратителното нещо е еленското месо с някакви бели жили и сухо такова и всякакви козешки специалитети.

Противни са домашни кашкавали, сирена,извари и прочие селски качамаци.

• 5 седмици по-късно...

Ами не понасям грах, лук, айрян, шкембе чорба ии сигурно има и още, но в момента немога да се сетя.

трътки...на шиш ми харесват, ама варени са отврат...

• 6 месеца по-късно...

Фъстъчено масло има възможно най-отвратителния вкус,а и мирис...

:yanim: Маслини ..., шкембе чорба ..., пача..... ;)
  • 3 месеца по-късно...

Англичаните казват: Гладът е най-добрия готвач! Така че при определени условия всичко става за ядене. Друг е въпроса какво обичаме и какво - не!

Редактирано от escutcheon (преглед на промените)

Мразя да ям зелен боб, бамя, спанак, лапат, коприва - почти всичко друго обичам ама най обичам ( диня, пъпеш, домати и краставици ) - обожавам ги !

• 8 месеца по-късно...

1.Майонеза - айде няма да казвам защо, единствено с Руска салата я понасям. Наденицата също заема достойното ми първо място. Драйфа ми се опитам ли от тази ОТВРАТ! 19 години майка ми така и не се научи че няма да близна от това! 2.Сланина, пача, супа топчета, крем-супа, пъпеш (не харесвам и ябълки, но тях ги похапвам и няма да ги броя) Иначе от сладките неща и аз не харесвам много, много крем карамел или мляко с ориз, но са поносими за разлика от горе посочените неща. Ако питате приятеля ми, той ще посочи само мляко с ориз. :)

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.