Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kакво мразите да ядете?

Featured Replies

Прекрасно мнение!Добавям и разни гадни консерви, тип Русенско варено...

хахахаха - да, както и някакви мусаки и манджи в консерви! Не мога да си обясня как може някои хора да си купуват подобни неща?! Може просто да хапнеш някаква по-обикновена храна, но мн по-здравословна и полезна!!!
  • Отговори 272
  • Прегледи 41k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не искам никого да обидя, затова смятам да се поясня.Вчера бързах, и явно не съм се изразил добре Имах предвид, че има сума хора от селата, че дори и близките малки градчета, които идват с колите си

• Освен това, въпросната чорбасъ е много мазна, изключително.Ако харесваш подобен род храни-опитай.Ако не-може да повърнеш в чинията.Преди години имаха страхотна скара, но отдавна я няма вече.Другото, к

• Бе мани...За някои хора явно дънките са най-важни... И аз съм ял в Гюрлата(оная на "Петлешев",не знам дали още я има) и не съм припадал от погнуса или от "селяндурите с гадни дънки"...Ама нали трябв

Значи не ядеш таратор-така ли

Публикувано изображение

Да,не ям.

BTW Баща ми ми дава нов компютър за кофичка кисело мляко. Все още нямам нов компютър...

Да,не ям.

BTW Баща ми ми дава нов компютър за кофичка кисело мляко. Все още нямам нов компютър...

Аз за ново компче бих се жертвала-да изям една шкембе чорба

Ама трябва много да се напия и изгладнея подобаващо-да не ми пука

Вече се виждам как повръщам и нямам компче-като тебе

Публикувано изображение

Аз за ново компче бих се жертвала-да изям една шкембе чорба

Ама трябва много да се напия и изгладнея подобаващо-да не ми пука

Вече се виждам как повръщам и нямам компче-като тебе

Публикувано изображение

Аз не, че нямам компче. Имам даже горе-долу добро, но искам ново. :)

хахахаха - да, както и някакви мусаки и манджи в консерви! Не мога да си обясня как може някои хора да си купуват подобни неща?! Може просто да хапнеш някаква по-обикновена храна, но мн по-здравословна и полезна!!!

Що, какво им е на полуфабрикатите? Вярно, не са полезни, но са вкусни.

Що, какво им е на полуфабрикатите? Вярно, не са полезни, но са вкусни.

Мисля, че отговора на въпроса се съдържа във второто изречение...

То и алкохол да жмулиш не е полезно, но си го пиеме. Има доста неща, които са вредни и въпреки това ги консумираме. :) Но разни хора, разни идеали. На мен лично някои полуфабрикати ми допадат.

То и алкохол да жмулиш не е полезно, но си го пиеме.

Има доста неща, които са вредни и въпреки това ги консумираме. :)

Но разни хора, разни идеали. На мен лично някои полуфабрикати ми допадат.

Ми разбира се! Тялото си е твое! Ти решаваш какво да правиш с него, както и как да го поддържаш...

Както и моето тяло си е мое и т.н.

Не обичам да ям, Скариди,салата от сурови Миди.Всичко друго ям.Най-обичам да ям пица,Шпек ''Перелик'',Наденица''Македонска'',Кренвриш ''Сачи'',Филе от Акула,Шпек от Щтраус,с други думи съм вегетарианец. :eek:

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

леща,охлюви,език,мозък,свински крака и уши.какво толкова намират хората у тях та чак се редят на опашки. Мразя да ям и в супер луксозни рестаранти,където ти сервират 20 вилици и лъжици и още толкова чаши.И имената на ястията едни префърцунени май се налага да ползваш преводач.Наскоро в един такъв ресторант близо до Казанлък ми предложиха да хапна картофи по чешски(приготвяли го супер)-пристига поръчката а то варени картофи нарязани на малки кубчета и поръсени с червен пипер.Мале,отврат.

мииии лелеее колко неща не обичам : не ям крем карамел , свински уши и крака и квото е там , телешка или свинска глава , не пия чисто прясно мляко , не ям никоя от подправките от типа - дeвесил , копър , магданоз , целина и т.н , не ям шкембе чорба , не ям супи с 5 сантиметра мазнотия на повърхността на тенджерата , не ям сланина , не ям кренвирши ... общо взето това е ... :handshake:

Редактирано от jeiny (преглед на промените)

Не обичам всичко, което може да се отнесе към т.нар. fast food/junk food - нещо, което е предпочитана храна днес и проспериращ бизнес. Не понасям пици/хамбургери/снаксове и прочие. Не обичам и дреболии. Не мога да разбера хората, които ги ядят с удоволствие.

защо дреболииките са доста хубави ако са добре направени . Иначе другите неща са доста вредни ама то всичко е вредно ....

скариди и подобни морски дарове, плюс октопод... брррррр втриса ме даже

И мен ме втриса като се сетя как обичам скариди, омари, калмари, октоподи и т.н. Публикувано изображение

Това твоето, мойто момче си е жив спам. :yanim:

Чакай да се направя на неспамерка - втриса ме и от АMD-та. хъхъхъ

• 3 седмици по-късно...

мляко с ориз

домати с ориз

карантия

яйца

саламурено сирене

круши

малотрайни колбаси

супа топчета

супа с фиде

шкембе чорба

пача

бахур

Приятните неща със сигурност са много,ама не може на няма нещо,което като го видите да ви се догади.... Публикувано изображение Кое е то? Публикувано изображение

Аз пък обожавам мляко с ориз

Към ястията, които не обичам, добавам и шекмбе-чорба...Направо ми става гадно и от мисълта за нея...

Не понасям манджата "Домати с ориз". Ненавиждам я. Публикувано изображение

Ако опиташ от моята-може и да ти хареса

Понеже я правя много вкусно-независимо дали на фурна или в тенджера

Публикувано изображение

скариди и подобни морски дарове, плюс октопод... брррррр втриса ме даже

Е тва си е баш гадост

Преди години живях в Бургас и се опитаха да ме накарат да ям паниран октопод и калмари

То само като ги погледнах бляяяя

Имах чувството че ще излезе от чинията да ме удуши с пипалата тва октопода

Към ястията, които не обичам, добавам и шекмбе-чорба...Направо ми става гадно и от мисълта за нея...

Тва карантия ли е-по-далеко от мен

Даже ми прилошава ако ядат такива неща околните

И пържено яйчице не мога да сложа после в устата след такива гледки

Публикувано изображение

Не обичам маслини... Не мога да ги ям и толкоз! Не понасям изобщо мазните неща - не използвам никакви добавени мазнини - направо ми се гади и при мисълта за това...

Охльови - защото ги варят живи :* . Според баща ми имат вкус на нещо средно между воденички и дробчета ( ммМм ), но се отвращавам само като си помисля, че първо са гладували до изтощение, а след това са ги хвърлили направо във врялата вода. За мен, цялата ситуация клони към полова дискриминация. Те все пак не са виновни, че са хермафродити !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.