Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kакво мразите да ядете?

Featured Replies

Белия боб за мен е вряла повърня със сол и оцет! Просто най гадната манджа! Най-обичам мусаката и зеления боб, с кисело мляко са мноо хубави! :rolleyes:

• Отговори 272
  • Прегледи 41k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не искам никого да обидя, затова смятам да се поясня.Вчера бързах, и явно не съм се изразил добре Имах предвид, че има сума хора от селата, че дори и близките малки градчета, които идват с колите си

• Освен това, въпросната чорбасъ е много мазна, изключително.Ако харесваш подобен род храни-опитай.Ако не-може да повърнеш в чинията.Преди години имаха страхотна скара, но отдавна я няма вече.Другото, к

• Бе мани...За някои хора явно дънките са най-важни... И аз съм ял в Гюрлата(оная на "Петлешев",не знам дали още я има) и не съм припадал от погнуса или от "селяндурите с гадни дънки"...Ама нали трябв

Gigabyte , знаеш ли че ми отврати вечерята ? 2 СА НЕЩАТА КОИТО НАИ МРАЗЯ ДА ЯМ - Грах и ОНОВА Нишисте . И 2-те не ми допадат , даже повръщам само като си помисля. ..

Кисело зеле, кьополу, не обичам оцет, сланина и шкембе чорба Публикувано изображение

Още един глас против шкембе-чорба! Омръзнало ми е до гуша да гледам във Варна, в най-долното заведение-"Гюрлата", разни селяни с дънки 9-то качество, мляскащи, с течащи лиги по бяла брада, да ядат най-мазното и гнусно, че и вредно ястие в Историята.За мен само наистина долен селяндур може да яде такова нещо.

Още един глас против шкембе-чорба! Омръзнало ми е до гуша да гледам във Варна, в най-долното заведение-"Гюрлата", разни селяни с дънки 9-то качество, мляскащи, с течащи лиги по бяла брада, да ядат най-мазното и гнусно, че и вредно ястие в Историята.За мен само наистина долен селяндур може да яде такова нещо.

Изказа се неподготвен... Публикувано изображение Не категоризирай хората по този признак - смешно е...

Пилето е прав, изказваш се ама адски неподготвен dude Публикувано изображение , направо ставаш смешен.... Я първо си виж твоите дънки, после виж как ти ядеш и на какво мязаш, после погледни кое е най-вредното ястие ако има такова изобщо ( защото вкуса и вредата спрямо всеки е относително- аз например ям ужасно солено и ужасно люто,ужасно мазно, и с ужасно много подправки, а съм по-добре и от теб като здраве и визия ,вЕрвай ми :) )

П.С А за селяндур ,изобщо не искам и да започвам да говоря "ГраЖданче варналийче "

Редактирано от Bellerophon (преглед на промените)

Публикувано изображение Хората биват категоризирани по качеството

на дънките и предпочитаната супа :temperature:

Подозирам,че автора е от ония смешни млади

мъже,които си харчат всички пари за ,,маркови,,

дрешки и парафюмчета,само за да се докажат

пред другите...........

Защо шкембе-чорбата е най-вредното ястие в историята с главно и?

Не искам никого да обидя, затова смятам да се поясня.Вчера бързах, и явно не съм се изразил добре :) Имах предвид, че има сума хора от селата, че дори и близките малки градчета, които идват с колите си специално, за да ядат там.Самото заведение е на отвратително ниво (професионално мнение), аз съм обядвал там няколко пъти, като единия път получих натравяне, и се стигна до медицинска помощ, заради гадната им кайма.Хората категоризирам предимно по обноските.Дори да видя мастит бизнесмен, облечен отгоре до долу с последния писък на модата, който мляска и сърба, и му тече супа по тялото, какво мислите, че бих казал за него?АвторЪТ (научете се да пишете правилно) си има обноски, има си и качествени дънки, предпочитам колекциите на ARMANI и MONDO.Човек трябва да има стил, и да изглежда добре, но, да не изменяме темата.Явно не сте били свидетели на покъртителна животинска картина, от която може да ти се обърне стомахът.Цък И тук цък " Я първо си виж твоите дънки..."

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Аз най-мразя гриз независимо дали е с мляко или не. Веднъш майка ми каза, че от пеленаческа възраст не съм го ядяла. За сметка на това с удоволствие си похапвам постно зеленце. Ако има мръвка още по-добре. Другата ми любима манджа е лучената с хваркато вътре ( пиле или пуйка ). Няма значение какво е хваркатото важното да го има. Още помня как ми се развали такава манджа в Търново, докато следвах. Отиде зян кълката. Какво да се прави, тогава нямах хладилник. От десертите обичам Крем карамела :rolleyes: парфетата и шоколада.

Аз преди лука не го обичах но сега мноо го ям! Боба ми е като вкисната повърня запекана на фурна с коричка отгоре и намазана на филия мухлясъл хляб! Толкова ми е гнусен! Никога не съм ял шкембе чорбасъ и не знам дали е яка! Знам че е много кисела, много солена, с много чесън, и се яде много топла! Скоро ще пробвам да видя дали е вкусна!! :rolleyes:

Аз преди лука не го обичах но сега мноо го ям! Боба ми е като вкисната повърня запекана на фурна с коричка отгоре и намазана на филия мухлясъл хляб! Толкова ми е гнусен! Никога не съм ял шкембе чорбасъ и не знам дали е яка! Знам че е много кисела, много солена, с много чесън, и се яде много топла! Скоро ще пробвам да видя дали е вкусна!! :ph34r:

:lol6: Иди в гостилница Гюрлата ( във Варна, жк. Младост ) , там правят страхотна шкембе чорба , това е едно от специалитетите на заведението :baby:

Освен това, въпросната чорбасъ е много мазна, изключително.Ако харесваш подобен род храни-опитай.Ако не-може да повърнеш в чинията.Преди години имаха страхотна скара, но отдавна я няма вече.Другото, което напоследък не понасям, може да ви е странно, но не ям домати, краставици и риба.

Не искам никого да обидя, затова смятам да се поясня.Вчера бързах, и явно не съм се изразил добре ;) Имах предвид, че има сума хора от селата, че дори и близките малки градчета, които идват с колите си специално, за да ядат там.Самото заведение е на отвратително ниво (професионално мнение), аз съм обядвал там няколко пъти, като единия път получих натравяне, и се стигна до медицинска помощ, заради гадната им кайма.Хората категоризирам предимно по обноските.Дори да видя мастит бизнесмен, облечен отгоре до долу с последния писък на модата, който мляска и сърба, и му тече супа по тялото, какво мислите, че бих казал за него?АвторЪТ (научете се да пишете правилно) си има обноски, има си и качествени дънки, предпочитам колекциите на ARMANI и MONDO.Човек трябва да има стил, и да изглежда добре, но, да не изменяме темата.Явно не сте били свидетели на покъртителна животинска картина, от която може да ти се обърне стомахът.Цък И тук цък " Я първо си виж твоите дънки..."

Не друго,но поясни,ако обичаш в кое точно заведение "Гюрлата"?Да предпазиш хората от натравяне де,нищо лично. Публикувано изображение Червените ми се набиха на очи.

Бе мани...За някои хора явно дънките са най-важни... Публикувано изображение И аз съм ял в Гюрлата(оная на "Петлешев",не знам дали още я има) и не съм припадал от погнуса или от "селяндурите с гадни дънки"...Ама нали трябва да се покажем колко сме префинени... :eek:

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Не понасям агнешко и козе месо....

Към това мога да добавя леща и шкембе-чорба :eek:

Не ям кисело мляко. Гади ми се само като го гледам.

Значи не ядеш таратор-така ли

Публикувано изображение

Много странно... :rolleyes: А Йогурт, цедено мляко, и други подобни, или и това не? Аз в последно време се отказвам от всякакви салами, дори и от тези, дето са на по 30 лв за кило, а като най-гнусен от тях заклеймявам бахура.Ulli, успокои ме, че няма да ме гледат като черна овца, задето не ям риба."Как може варненец да не яде риба".Иде ми да ;)

Бе мани...За някои хора явно дънките са най-важни... Публикувано изображение И аз съм ял в Гюрлата(оная на "Петлешев",не знам дали още я има) и не съм припадал от погнуса или от "селяндурите с гадни дънки"...Ама нали трябва да се покажем колко сме префинени... :rolleyes:

Публикувано изображение Споко, имаме работа с човек от Superiore societа ..той не може да яде с обикновенните lavoratori Публикувано изображение

А саламите за по 30 лева какви ли салами ще да са Публикувано изображение , сигурно с развалена кайма правени Публикувано изображение

П.С Фиксче, спри да на разсмиваш... колко префинено да каже йогурт а, все едно не е от БГ ;)

Редактирано от Bellerophon (преглед на промените)

Много странно... :rolleyes: А Йогурт, цедено мляко, и други подобни, или и това не? Аз в последно време се отказвам от всякакви салами, дори и от тези, дето са на по 30 лв за кило, а като най-гнусен от тях заклеймявам бахура.Ulli, успокои ме, че няма да ме гледат като черна овца, задето не ям риба."Как може варненец да не яде риба".Иде ми да :)

Публикувано изображение

Аз що не съм виждала такива салами

Какви ли са-в златна опаковка дето се яде сигурно

Публикувано изображение Споко, имаме работа с човек от Superiore societа ..той не може да яде с обикновенните lavoratori Публикувано изображение

А саламите за по 30 лева какви ли салами ще да са Публикувано изображение , сигурно с развалена кайма правени Публикувано изображение

П.С Фиксче, спри да на разсмиваш... колко префинено да каже йогурт а, все едно не е от БГ ;)

Ако смяташ да си избиваш комплексите на психолог-аматьор-отново не си попаднал на човека.На ЛС се видя компетенцията ти, меко казано, начинаещ си, нищичко не си разбрал от елеметарната съпоставка на терминологиите, личи си и по детинската ти заядливост, комплексарщина и "търся си боя".Ако продължаваш със спамене и :yanim: , ще си понесеш последствията от екипа на Калдата, а аз спирам да контактувам с такива като теб.По темата: за йогурт-много от гръцките млечни продулти си идват с такива стикери на БГ.Ако преводът не е правилен-не е моя вината, не съм в тази промишленост.За саламите-разочарован съм от всички деликатесни български салами-Старец, Луканка, Амбарица, Странджански Дядо и други цветущи имена.Даже в една тема във форума бе описано защо всички салами са вредни.А някои няма ли да се изкаже за жабешките бутчета?Все отлагам да ги пробвам :whist:

Мразя всички онези храни, които са предначначени не толкова за хранене, а повече за угояване!!! Разни мазни истории, полуфабрикати, банички, не знам си кви закуски, чието съдържание е секретна тайна! То в това е и логиката на ценообразуването на някои храни - въглехидратната храна е най-евтина, защото е най-вредна! Защо богата на протеини храна е няколкократно по-скъпа? Или плодовете и зеленчуците /според сезона естествено/...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.