Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютър с бюджет 1700 лв

Featured Replies

Знам но просто бюджета много бързо ще прескочи до 1800 лева А GTX 970 е прекалено скъпа а 960 е много под нивото на 285

Ти луд ли си бе човек? 690 се захранва с волт и половина батерийка, охлажда стаята и ако се клокне стига 290Х...

И като пуснем физекс и т.н. и фреймрейта не пада с 30% а се качва, и я прави на нивото на 295Х2, ама не стига 970...

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

• Отговори 58
  • Прегледи 3,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Че какво им е на палит? Pc,XFX,VTX 3D не горят ли? Или прекалено уважаваш AMD ?

Ами от своя опит в сервиза няма добро мнение. Клиенти са били недоволни от тях, а и аз съм бил притежател на Палит. А относно XFX имам една повредена. Изобщо тази марка е по-отвратителна от Inno3D Palit и PowerColor..

Всяка може да изгори или да се повреди. 

Ти луд ли си бе човек? 690 се захранва с волт и половина батерийка, охлажда стаята и ако се клокне стига 290Х...

И като пуснем физекс и т.н. и фреймрейта не пада с 30% а се качва, и я прави на нивото на 295Х2, ама не стига 970...

Би било трудно да се съглася. Картата от подписа ми е малко по-бърза от GTX 960.

А и тези карти доколкото четох хората ги връщат и си искат парите от Нвидия заради фалшивата информация. Но не тук е мястото да се разпалват наново подобни спорове. Но може да се правят сравнения с притежатели на такива видеокарти.

Ооо браво, Роска. Честита да ти е картата, ползвай си я с кеф <333

Sorry за off-topic.

Вече има достатъчно предложени конфигурации, да си избира автора и да се приключва с тая тема.

Той самия беше пуснал днеска някъде една 280Х за 480 лева. Ако успееш да я набуташ в твоята конфигурация и ще му се наложи да замълчи. Защото да ксеона е по бърз от фх-а, но и той няма да спъне а 960 колкото и да я дупиш миже да забрави да си мери бубата с 10% клокната 280х. И по дискусията с клока-960 е вече известно време на пазара и хората имаха възможност да пробват разни работи. Оказва се че на 1500 няма проблем да си върви. Само че тогава става достатъчно бърза за някоя глезотийка филтрацийка и резолюцийка. И познайте 2 ГБ не и стигат. Това е новото за което почват да пищят хората поне по немските форуми. Защо няма версия с 4 ГБ още като се клоква толкова добре.

Извинявам се за правописа но съм ма път.

• Автор

GB B85M-D3H /1150
I7-4770 /3.4G/8MB/BOX/LGA1150
G.SKILL 2x4 Sniper 1866 C9 1.5 F3-14900CL9D-8GBSR
POWER C AXR9 290 4GBD5-PPDHE
1T SG SATA 6G/7200/64 /3Y WARR
Corsair VS 550W ATX CP-9020097-EU

Обща стойност - 1 678.39 лв. с ДДС

Излезна ми малко по - евтино ,защото ги взех от скай просто сайта не им зарежда и събрах същите части от никем взех си много готина кутийка на корсаир от емаг малко се охарчих за нея ,но няма значение :D ако някой иска да знае как се държат компонентите в игри/приложения да не се притеснява да ми пише.

Да и забравих да ви питам трябва ли да си взема някакво допълнително охлаждане за процесора или стоковото си е ок?

GB B85M-D3H /1150

I7-4770 /3.4G/8MB/BOX/LGA1150

G.SKILL 2x4 Sniper 1866 C9 1.5 F3-14900CL9D-8GBSR

POWER C AXR9 290 4GBD5-PPDHE

1T SG SATA 6G/7200/64 /3Y WARR

Corsair VS 550W ATX CP-9020097-EU

Обща стойност - 1 678.39 лв. с ДДС Излезна ми малко по - евтино ,защото ги взех от скай просто сайта не им зарежда и събрах същите части от никем взех си много готина кутийка на корсаир от емаг малко се охарчих за нея ,но няма значение :D ако някой иска да знае как се държат компонентите в игри/приложения да не се притеснява да ми пише.Да и забравих да ви питам трябва ли да си взема някакво допълнително охлаждане за процесора или стоковото си е ок?

Само смени захранването с това: PSU FORTRON RIDER 550 BRONZE и видеото с това: http://www.hl-eshop.com/one_product.php?view_data=1|0|0|28949
  • Автор

Само смени захранването с това: PSU FORTRON RIDER 550 BRONZE и видеото с това: http://www.hl-eshop.com/one_product.php?view_data=1|0|0|28949

Много добра оферта на видеото ,но вече закупих компонентите

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.