Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор

Добре ако купя токсика която я има и в емаг захранването ще ме издържи ли

• Отговори 102
  • Прегледи 5,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-280x-r9-270x-r7-260x,3635-18.html

Но не се хвърляй направо на Сапфира. Преди 2-3 седмици си взех р9 290 за 500 лв. Огледай магазините дали няма някъде намалена която и да е карта.

Редактирано от N1K17Y (преглед на промените)

Захранването ти е добро, но токсика не се вписва в зададения бюджет.

• Автор

+ 30 лв няма да е проблем ако картата си заслужава а и в момента е на промоция

За тая карта говорите сигурно, ако някой може да предложи нещо по-добро.

• Автор

За тая карта говорите сигурно, ако някой може да предложи нещо по-добро.

Да за тази говоря хайде защото вече тотално се обърках....:D

Ако имаш парите я взимай. Марката е добра, охладителя много добър, ако искаш по-мощна карта вече трябва да гледаш Радеон 290 или Енвидия 970, а това са друг клас карти. Освен ако някой не намери карта с огромно намаление, по-добър вариант не виждам.

• Автор

Ако имаш парите я взимай. Марката е добра, охладителя много добър, ако искаш по-мощна карта вече трябва да гледаш Радеон 290 или Енвидия 970, а това са друг клас карти. Освен ако някой не намери карта с огромно намаление, по-добър вариант не виждам.

Сигурен сте че няма да имам проблем със захранването?

Няма, аз съм с 750 вата захранване на евга и р9 290, а 2 260х се равняват точно на 280х (откъм консумация имам предвид, естествено)  В официалният сайт на Сапфир пише, че ти трябва 750 ватово, а там винаги се пишат много повече отколкото реално ти трябва.

Редактирано от N1K17Y (преглед на промените)

EVGA-та е твоята карта!

От 4- те карти които беше дал аз също при таи цена бих се чудил между 280-та и евгата по- скоро с превес за нея.защото нагоре си написал повече кадри по-тиха и по-нисък разход. Като намесиш обаче три х 280 Х и дилемата приключва. остава само разхода на ток и да видиш дали няма вече за тези пари нещо от горния клас. но с 750 вата каквото и да направиш с тая система няма как да не ти стигне. Освен ако не си вържеш бойлера към компа.

Ще ме съсипете :D Защо така мислиш

Защото е фенбой... Ако вземеш TriX на Sapphire, тя е овърклокната, охладителя е тих и студен за такова видео и няма начин 960 и с овърклок да я бие. Ако някой ти каже друго ще те излъже много жестоко. В 9 от 10 игри стандартна 280Х бие 960 по производителност, а има нещо, анречено Mantel, което за разлика от PhysX, DSR, MFAA и т.н.при Nvidia не сваля, а вдига фреймовете при АМД.

Стига сте говорили глупости. Стига сте приказвали за софтуерни благинки, щото те смъкват 960 на нивото на 270Х. Престанете с фенщината, а гледайте реално на тея неща...

При Радеон също има VSR който за разлика от DSR се настройва автоматично според нуждите и не притъпява производителността.

При Радеон също има VSR който за разлика от DSR се настройва автоматично според нуждите и не притъпява производителността.

Тук леко грешиш. Загубата е същата като при dsr. А автоматичната настройка на остротата на картината е по-скоро недостатък. Но със следващия драйвър се очаква да изравнят по поддръжка на фактори и функции DSR. Което си е си е....

MFAA-comparo.gif3801.76940.jpgDSR_w_600.jpg

Редактирано от Пенчо Хакера (преглед на промените)

Не гледай коментарите на хората без обосновение... само те объркват. Аз съм твърдо за избраната от тебе от емаг. 384bit-а и 3gb е голяма мощност, охлаждането е добро. Само един съвет разгледай първо другите сайтове защото в емаг (не ги плюя), повечето им цени преди намаления са вече били вдигнати.

Не, не съм и голям разбирач, но все пак съм написал защо мисля, че 280x е по добра, а и съм дал полезен съвет на човека за закупуването.

Защото е фенбой... 

Фенбой си ти! Че си си го и написал даже. ;)

Ще ме съсипете :D Защо така мислиш

Пич, ти мислиш ли, като четеш коментарите или само се "люшкаш" наляво и надясно според мненията?

Оставям ти го за "домашно", защо ти препоръчах (и аз) EVGA-та. 

• Автор

Пич мисля и вече реших R9 280X Trixx е моята карта.Днес я чакам да пристигне,надявам се след като я кача да съжалявам че изобщо съм се замислял за nvidia...Ще кача снимки довечера.И моля много но това че питам не значи че не разбирам.Няколко глави мислят по добре от 1.

Ама аз не крия, че съм фен...

Ама спора е същия като на времето 750Ti срещу R9 270... Изговориха се един куп глупости как 750Ti нова, ток, топлина, клок... Сега никой не отрича, че 270 е по-доброто видео.

Същото. 960 срещу 280Х. Ама клок, ама ток, ама температурите...

280Х е сериозно по-добра от 960, а точно този сапфир е отвратително качествено видео, фабрично клокнато и няма начин 960 да я бие по производителност. Ама тестовете, които сравняват референтните модели 285 и 280Х показват...

Ако някой каже, че 280Х е с по-ниска производителност от 960 значи е фенбой. Това е.

Има вероятност да имаш пробломи с монтажа на картата.

310мм. ти е максимуа на кутията, а картата е 308мм.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.