Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор

Ами дано стане има кутии в нета с такива карти така че...

• Отговори 102
  • Прегледи 5,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Взех я сложих я но доста зор с драйвъра дава грешки при инсталация и после черен екран само и една бяла чертичка мига и до там...

1c471794e2c1dc01d8623a207a145706.jpg

Взех я сложих я но доста зор с драйвъра дава грешки при инсталация и после черен екран само и една бяла чертичка мига и до там...

1c471794e2c1dc01d8623a207a145706.jpg

Честита ти карта!

За съжаление доста често ще се сблъскваш със софтуерните неразбории на AMD. Но изборът си беше твой и ти го направи. 

• Автор

Имам два дви изхода отзад бял и черен с кръстче не с минус има ли значение къде ще е вързана

Със здраве да си я ползваш... CClean или там както му беше името, махаш стария, пускаш програмата, чистиш регистри, мегистри и т.н., теглиш от сайта на АМД, инсталираш на чисто...

Ако пак дава грешки и ако не ти е проблем - преинстал на уиндоус...

Имам два дви изхода отзад бял и черен с кръстче не с минус има ли значение къде ще е вързана

Не би трябвало... Моя монитор е вързан на белия изход на 270Х версията на Toxic... Но съм с АМД от доста време и да чукна на дърво съм нямал никакви проблеми с тях... Виж силвърстоун е друга история :sobbing:

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

Всичко е 6 до сега играх BF4 всичко ултра :)))))))

честито

• Автор

Много яка картата пасна съвсем точно за сега нямам много време да играя че сме на почивка заради женския празник утре :( но в неделя я захващам благодаря на всички за помоща в избора!7a006ec8bdaf626f112825f1f2b74364.jpgf77562874cfc014a99bceed62cf46977.jpg

Свали си Sapphire Trixx, влез там, нагласи си кривата на вентилаторите за тишина или за температура, което ти е поважно... Със същия охладител моята 270Х вдига макс 52, 53 градуса макс ако я сложа на сериозна сила на вентилаторите... Тая ще е малко потопла, но не вярвам ако имаш хубав поток да вдига над 70...

За съжаление доста често ще се сблъскваш със софтуерните неразбории на AMD. 

И как стигна до това заключение, колко ати/амд карти си тествал(имал)? Аз в момента разполагам с 3, винаги съм бил с амд карта и за всичките години, съм имал само един единствен път проблем с драйвер(amd high definition audio ми замръзваше мишката понякога и трябваше да го изключа, и да ползвам realtek).Мисля, че е излишно да говорим за митове и легенди от преди 10+ години.

3.5+0.5 GB+ неверни характеристики, този драйвер помниш ли го:

И как стигна до това заключение, колко ати/амд карти си тествал(имал)? Аз в момента разполагам с 3, винаги съм бил с амд карта и за всичките години, съм имал само един единствен път проблем с драйвер(amd high definition audio ми замръзваше мишката понякога и трябваше да го изключа, и да ползвам realtek).Мисля, че е излишно да говорим за митове и легенди от преди 10+ години.

3.5+0.5 GB+ неверни характеристики, този драйвер помниш ли го:

Аз за разлика от теб, съм бил 3 години и в другия "отбор". От 5 години съм отново при "зелените" и засега и не мисля да мърдам от там.

А ти, щом до сега винаги си бил с AMD карта, откъде на къде ще ми искаш сметка до какво заключение съм бил стигнал?

Просто съм стигнал до заключението, до което са стигнали и 60% от геймърите по света ;)

А да...И още нещо...Дори и с 3.5 гб. 970 пак e по-добра от трите ви хикса и от двете ви нули! :D

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

А да...И още нещо...Дори и с 3.5 гб. 970 пак e по-добра от трите ви хикса и от двете ви нули! :D

Well, i wouldn't say that...

Айде да престанете с глупостите ако обичате. Приятно ми е да виждам, как ви лъжат и вие се радвате, че са ви излъгали, та да навивате и други хора... Ела, те лъжат, знайш ко е яко...

Човека си направи избора, вие почвате да спамите...

Спрете това с драйвърите наистина,защото това че АМД нямали драйвъри са абсолютни митове и легенди.Има статистика че за последните 2-3 години АМД са дори по-стабилни откъм драйвъри в професионалния сегмент.

Аз пък сега си смених монитора пак на моя компютър защото почнах тестовете с 980-та и до момента си оплювам брадата точно с драйвъра.

Графични грешки в Метро и Фар край 4.

MSI Afterburner не се разбира с драйвъра и OSD-то му подава грешна информация(и това е с карта на МСИ!!!).

Като пусна фрапс и Afterburner и едното изчезва

Във Фар Край 4 OSD се появява 2 от 5 пъти заради къстъм АА вариантите на Нвидиа и те така.....

Ще трябва да го преинсталирам/даунгрейдвам,но нямам нерви в момента.Драйвъри та драйвъри.......,ще има да чета 2-3 дена докато всичко тръгне като на моя.

Или ако някой наистина в час със зелените се хване да удари едно рамо на ЛС ще съм много благодарен и ще имате по-скоро още някой тест в темата за това.

Сори за офтопика,но съм леко изнервен.

На автора,честита ти карта и евала че дори и след като я взе се появи да кажеш едно мерси.(за разлика от много други)

Това е то българския манталитет, когато една шепа хора не могат да наложат своето мнение на останалите и да ги принудят да си дават парите за същото и почват да тролстват да буйстват.

Но разбираемо е. Българина ако се прецака не си признава ами вика "много е убуу земи си и ти" той се прецакал и нека и друг да се прецака.

Това с драйверите го дъвчете от 10 години.

Мен именно все по-отвратителните драйвери на Нвидия ме принудиха да мина на АТИ, и не само отвратителните Нвидия драйвери а и повредите в картите им.

Спрете това с драйвърите наистина,защото това че АМД нямали драйвъри са абсолютни митове и легенди.Има статистика че за последните 2-3 години АМД са дори по-стабилни откъм драйвъри в професионалния сегмент.

Аз пък сега си смених монитора пак на моя компютър защото почнах тестовете с 980-та и до момента си оплювам брадата точно с драйвъра.

Графични грешки в Метро и Фар край 4.

MSI Afterburner не се разбира с драйвъра и OSD-то му подава грешна информация(и това е с карта на МСИ!!!).

Като пусна фрапс и Afterburner и едното изчезва

Във Фар Край 4 OSD се появява 2 от 5 пъти заради къстъм АА вариантите на Нвидиа и те така.....

Ще трябва да го преинсталирам/даунгрейдвам,но нямам нерви в момента.Драйвъри та драйвъри.......,ще има да чета 2-3 дена докато всичко тръгне като на моя.

Или ако някой наистина в час със зелените се хване да удари едно рамо на ЛС ще съм много благодарен и ще имате по-скоро още някой тест в темата за това.

Сори за офтопика,но съм леко изнервен.

На автора,честита ти карта и евала че дори и след като я взе се появи да кажеш едно мерси.(за разлика от много други)

До колкото знам, ти до скоро беше с карта на AMD. Много е възможно да има нещо омазано в регистрите и от там да идват проблемите ти в момента.

Аз, лично, бих преинсталирал цялата система и на чисто. Не бих разчитал на "чистачи".

Аз съм с 770 и нямам никакви проблеми нито с Afterburner, нито с Fraps, който държа от носталгия и почти не го ползвам. Нямам кьорав глич и артефакт в нито една от над 150 инсталирани игри на компа си. Всичко върви без забележки, разбира се, съобразено с "желязото" ми.

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

Аз бях сложил на моя приятел само дъното и процесора в моята система , сега тествам със сглобения негов компютър. Чиста инсталация с 10 програми и 4 игри. 1 браузър,1 антивирус и другите които ми трябват за тестване и оформяне на резултати,openoffice,foxitreader,afterburner,fraps и т.н.

Преинсталирах пак същия драйвър,Преинсталирах и фрапс и afterburner ,разбърках настройките му и ги направих наново и сега се оправиха повечето неща. Само от време на време изчезва едната програма но поне няма грешки. И ще е тест само със сухи цифри без клипчета тоя път,като почна да записвам и изчезва овърлея на afterburner.

От 5 години съм отново при "зелените" и засега и не мисля да мърдам от там.

Ами тогава защо пишеш глупости в темата.Откъде знаеш за проблемите при амд?

Именно за това са форумите, автора иска най-доброто за парите си.

Ако беше само ти в тоя форум, автора щеше да се прецака и да вземе скъпото недоразумение 960.

А да...И още нещо...Дори и с 3.5 гб. 970 пак e по-добра от трите ви хикса и от двете ви нули!  :D

Я ми покажи по-бърза карта от R9 295x2 в момента като си толкоз отворен.

След 1-2 месеца ти въобще ще пишеш ли в тоя форум? 

Редактирано от skidrow (преглед на промените)

• Автор

До колкото знам, ти до скоро беше с карта на AMD. Много е възможно да има нещо омазано в регистрите и от там да идват проблемите ти в момента.

Аз, лично, бих преинсталирал цялата система и на чисто. Не бих разчитал на "чистачи".

Аз съм с 770 и нямам никакви проблеми нито с Afterburner, нито с Fraps, който държа от носталгия и почти не го ползвам. Нямам кьорав глич и артефакт в нито една от над 150 инсталирани игри на компа си. Всичко върви без забележки, разбира се, съобразено с "желязото" ми.

Извинете вие с каква карта сте на вашия компютър?

Може ли да качиш тестове на новата карта да видим как се представя в по-новите игри,защото повечето интернет тестове не са много реални...Най-добре би било ако направиш едно клипче с FRAPS и без FRAPS и да кажеш какви са FPS...Понеже темата се обърна към картата мисля,че не е офтопик вече.

Може ли да качиш тестове на новата карта да видим как се представя в по-новите игри,защото повечето интернет тестове не са много реални...Най-добре би било ако направиш едно клипче с FRAPS и без FRAPS и да кажеш какви са FPS...Понеже темата се обърна към картата мисля,че не е офтопик вече.

Може ако иска и да повтори някои от нашите тестове тук за да имаме база за сравнение. Очаквах повече хора да откликнат и можеше до момента да си имаме собствени тестове и с 960,970,980 и с 280,280Х,290 и прочие.Доста хора вече имат и по-скъп хардуер,не само базови модели.Както и с процесори на АМД и Интел да видим кои спъват и кои не.Но не би. А иначе с готовата таблица която съм дал в линка и ако имаш всички игри за  всички тестове отнема 2,5 часа без оформянето (което мога да поема и аз ,ако някой ми прати попълнена таблица).И това е ако се минават сцените по 5 пъти,с по 3 пъти ще е още по-бързо.

А иначе клипче с Afterburner с настройка 30 фрейма,85% качество и Full HD почти не падат кадрите вече.И то с моя дърт процесор.Същата настройка на Shadowplay изобщо не падат поне при 980.

Специалисте.. Нали беше сигурен че 280x не струва и че Нвидия само си струва. 

А сега тестове искаш да видиш щото в нета не били верни хахаха!

Разбираш!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.