Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко мога да взема за....?

Featured Replies

Колко мога да взема на видео карта gainward HD4870 512mgb - 256 bit Gddr 5?

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 243,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И какво, като го е постнал? Това е въртешен, фиктивен адрес, раздаден от маршрутизатора. Реалният му IP адрес никъде не се вижда...

• По десетина лева на компонент.   И да ти кажа последно като проверявах сайта е Български и в него се пише на Български от къде на къде ще ни учиш на английски правопис?

• Днешния компютърен пазар е много сложен и ако търсиш относително бързи пари, то трябва да си съгласен да свалиш цените на 50%. Иначе чакаш и след време пак стигаш до същата цена. Казвам ти го от личен

Публикувани изображения

Който има пари в излишък да ги дава. Те може и за двеста лева да ги дават, аз не бих си купил. В България стоките са на такава цена, на каквато търговеца реши, а не на реалната.  ;)

М дааа понеже в тая държава всички търговци са п******, да вземат да се допитват до капацитет като тебе ли кво ли?

Да те питам ти като продаваш старо РС даваш ли гаранция като измамните търгаши и ако нещо се случи в гаранционния срок кво правим? Да отбележа само че тия РСта идват със стикер за Win и срещу 70лв можеш да имаш и лицензирана ОС(ако ти се налага) а иначе само тя ще ти излезе 250+лв. Хубаво е човек когато ръси капацитетни мнения и да мисли и е желателно да го прави с главата си а не с други части на тялото. Иначе когато продават всички искат да вземат колкото се може повече.

В продавалника такива се продават от 80лв нагоре но това е прекалено висока цена за такова видео и според мене.

М дааа понеже в тая държава всички търговци са п******, да вземат да се допитват до капацитет като тебе ли кво ли?

Да те питам ти като продаваш старо РС даваш ли гаранция като измамните търгаши и ако нещо се случи в гаранционния срок кво правим? Да отбележа само че тия РСта идват със стикер за Win и срещу 70лв можеш да имаш и лицензирана ОС(ако ти се налага) а иначе само тя ще ти излезе 250+лв. Хубаво е човек когато ръси капацитетни мнения и да мисли и е желателно да го прави с главата си а не с други части на тялото. Иначе когато продават всички искат да вземат колкото се може повече.

По полека с езика първо и не обиждай. Имам мнение и съм го изразил. Какви са търговците в тази държава ми е ясно от опит, а изключения може и да има. Пак  казвам, че такъв компютър не бих си взел. Тъпите ти заяждания, защото си засегнат изобщо не ме вълнуват, пробутвай ги на друг.

По полека с езика първо и не обиждай. Имам мнение и съм го изразил. Какви са търговците в тази държава ми е ясно от опит, а изключения може и да има. Пак  казвам, че такъв компютър не бих си взел. Тъпите ти заяждания, защото си засегнат изобщо не ме вълнуват, пробутвай ги на друг.

И къде видя да съм те обидил ??? Докато ти определено го правиш. Повярвай ми ако исках да те обидя щеше да разбереш.

И не не се чувствам засегнат от тебе по никакъв начин просто ме дразнят такива елементарни изказвания като твоето и поставянето на всички под един знаменател, а и съм ти показал защо изказването ти е неоснователно. А и това ти за какво колко би дал ми се струва, че абсолютно никой не го вълнува.

Редактирано от pconline (преглед на промените)

Да ми кажете къде мога да го пусна за продажба някъде обява и колко пари мога да му взема.

Дънна платка: ASRock ALiveNF6G-VSTA  (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 1 HDMR, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)

Системна памет: 2GB  (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

Видеокарта: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430  (512 MB) (споделена памет)

процесор: AMD Sempron, 1,81Ghz (9 x 200) 3200+

твърд диск: Hitachi HDS721616PLA (149 GB)

CD/DVD записвачка: Optiarc DVD RW AD-7170A (Направен тест, при който показва 92% работа т.е е  в перфектно състояние)

Ще го предложа с чисто преинсталирана операционна система: Windows XP или Windows 7

Ако става въпрос за тази: Спокойно ще й вземеш едо 110лв :)

Редактирано от Rock4eto0o (преглед на промените)

А и това ти за какво колко би дал ми се струва, че абсолютно никой не го вълнува.

А в предния ти пост .. "Тия карти в продавалника тръгват от 80 нагоре, ама мисля, че това е прекалено висока цена за такова видео според мене." Та защо някой да го интересува твоето мнение? Айде стига си мерихте пишките, нещо съдържателно ако имате да казвате, казвайте, а спора можете и на лични съобщения да си го водите. На мен не ми е приятно да ви чета надъхания 'тон'.

А тая карта струва около 80-90 лв. Това, че ги продават за повече, не значи, че ги купуват за повече. Тва са парите, които могат да ѝ се вземат.

А в предния ти пост .. "Тия карти в продавалника тръгват от 80 нагоре, ама мисля, че това е прекалено висока цена за такова видео според мене." Та защо някой да го интересува твоето мнение? Айде стига си мерихте пишките, нещо съдържателно ако имате да казвате, казвайте, а спора можете и на лични съобщения да си го водите. На мен не ми е приятно да ви чета надъхания 'тон'.

А тая карта струва около 80-90 лв. Това, че ги продават за повече, не значи, че ги купуват за повече. Тва са парите, които могат да ѝ се вземат.

А какво всъщност искаш да кажеш и какъв е смисъла на поста освен заяждане. Вдигаш пост в който спора явно е приключен и пропускаш да отговориш на човека питащ след това.

Цитираната фраза когато съм дал отговор за цена и дали е разумна е било в отговор на пост съдържащ съответния въпрос, докато колегата заявява дали би си купил нещо без никой да го пита. А относно пишките има една поговорка "Когато двама си ги мерят, не си бутай задника там".

Като гледам твоето становище относно видеото се припокрива с моето и ако моето мнение не е помага на никой защо твоето да е по-различно?

Да ми кажете къде мога да го пусна за продажба някъде обява и колко пари мога да му взема.

Дънна платка: ASRock ALiveNF6G-VSTA  (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 1 HDMR, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)

Системна памет: 2GB  (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

Видеокарта: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430  (512 MB) (споделена памет)

процесор: AMD Sempron, 1,81Ghz (9 x 200) 3200+

твърд диск: Hitachi HDS721616PLA (149 GB)

CD/DVD записвачка: Optiarc DVD RW AD-7170A (Направен тест, при който показва 92% работа т.е е  в перфектно състояние)

Ще го предложа с чисто преинсталирана операционна система: Windows XP или Windows 7

Някъде около стотина лева. Наличието на операционна система не променя цената. Ако клиента има нужда от инсталиране на такава тогава можеш да му поискаш някаква сума за да му я инсталираш.

Айде и аз да се присъединя ..цялата щайга работеща ето и конфигурацията 

Intel Pentium 4, 2600 MHz (13 x 200)HT(Hyper Threading) който работи и в момента :) 

2 платки рам по 512мб PC3200 DDR SDRAM 

дъното ми е  Gigabyte GA-8S655FX(-L)

видео :Ati Radeon 9600 pro 256mb слот Agp X8

със 2 харда съм единия е 160гб Hitachi а другия е 40гб Exelstore 

За gainward gt 440 към края на годината колко бих взел? Няма гаранция. Предполагам ~60лв. , но да чуя и от друг все пак. П.П Добре де, може и за момента... малко поне не сте ли пророци ?! Не ? Да му се не знае :(

Редактирано от wazapeh (преглед на промените)

Леко питане за ретро конфигурация и цена :) та:

Дъни: Gigabyte ga-7n400 

процесор : Athlon xp 2200+ на 1.8GHZ

Hard Disk : 40 gb

Video Card : Geforce mx 440 , 128 MB

RAM 2*256

Та  дори има и един стар 15" CRT  монитор Hansol 730 ed

и принтер Canon pixma ip1800

С монитора и принтера - към 75-80 лв.

Към 140-150лв можеш да и търсиш.

Бабини трънкини. Може толкова да струва, ама никой повече от 100 лв няма да даде.

• Автор

С монитора и принтера - към 75-80 лв.

Бабини трънкини. Може толкова да струва, ама никой повече от 100 лв няма да даде.

А защо не, около 15лв е процесорът, 20лв дъно, 20-25 за двете памети, 30-35лв видеокартата, а тя за този слот никак не е зле, 160гб харда е 25-30лв, 40гб 10-15лв, има кутия и захранване 10лв да са.Ако всички части работят, да си им търси парите!

Редактирано от Daredevil_666 (преглед на промените)

Колко мога да взема за моят компютър?(Мисля, че не съм дал достатъчна информация, но не разбирам от такива неща, та ако трябва да добавя нещо кажете)
Processor: Genuine Intel® CPU            2140  @ 1.60GHz (2 CPUs), ~1.6GHz Memory: 2048MB RAM Card name: ATI Radeon HD 4600 Series

Display Memory: 1274 MB

Колко мога да взема за моят компютър?(Мисля, че не съм дал достатъчна информация, но не разбирам от такива неща, та ако трябва да добавя нещо кажете) Processor: Genuine Intel® CPU            2140  @ 1.60GHz (2 CPUs), ~1.6GHz Memory: 2048MB RAM Card name: ATI Radeon HD 4600 Series Display Memory: 1274 MB

Определено никаква информация не е дадена... Като казваш "компютър" се разбира ВСИЧКО За това: - записвачка - дъно - памет - хард диск - захранване - кутия Въобще всичко, което има трябва да се каже с марка и модел... Защто от това се разбира, че си с процесор Intel, имаш 2 GB RAM, но не се знае колко плочки или на какво дъно е сложено, ното какви са... Абе. Информация си трябва!

За колко мога да продам следната конфигурация:

Процесор:DualCore Intel Pentium 3,20GHz  CPU E5800

Дънна платка:ASRock G31M-GS

Рам памет:2ГБ Kingston DDR2-800

Видо карта: Nvidia GeForce 9800 Gt

Оптично устройство:LG-DVD 2 броя

Хард диск:Seagate-1TB 7200rpm, SATA II

Дъното е с остатък 1г гаранция.

Процесора с остатък 2г гаранция

Рам паметта с 2г.

За колко мога да продам следната конфигурация:

Процесор:DualCore Intel Pentium 3,20GHz  CPU E5800

Дънна платка:ASRock G31M-GS

Рам памет:2ГБ Kingston DDR2-800

Видо карта: Nvidia GeForce 9800 Gt

Оптично устройство:LG-DVD 2 броя

Хард диск:Seagate-1TB 7200rpm, SATA II

Дъното е с остатък 1г гаранция.

Процесора с остатък 2г гаранция

Рам паметта с 2г.

Към 240-250 лв спокойно може да и търсиш, а ако имаше и захранване с кутия към 280-290 че дори 300.

Към 240-250 лв спокойно може да и търсиш, а ако имаше и захранване с кутия към 280-290 че дори 300.

Е захранване switching power supply iso-450pp 4s 350W и кутия си има забравих да ги включа!

Е захранване switching power supply iso-450pp 4s 350W и кутия си има забравих да ги включа!

Мхм захранване китайче. Тц няма да вземеш кой знае колко, ама към 260-70 може да се спазариш.

Мхм захранване китайче. Тц няма да вземеш кой знае колко, ама към 260-70 може да се спазариш.

Мерси за отговора,з на мен ми го дадоха за добро захранване това към 50лв май беше  :)

Мерси за отговора,з на мен ми го дадоха за добро захранване това към 50лв май беше  :)

За нищо !

Щом е за 50 лв, смятай колко е "добро". :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.