Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко мога да взема за....?

Featured Replies

100на лева, + -

Мисля си за + , но каквото дойде несъм алчен :) Благодаря все пак :)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 252,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И какво, като го е постнал? Това е въртешен, фиктивен адрес, раздаден от маршрутизатора. Реалният му IP адрес никъде не се вижда...

• По десетина лева на компонент.   И да ти кажа последно като проверявах сайта е Български и в него се пише на Български от къде на къде ще ни учиш на английски правопис?

• Днешния компютърен пазар е много сложен и ако търсиш относително бързи пари, то трябва да си съгласен да свалиш цените на 50%. Иначе чакаш и след време пак стигаш до същата цена. Казвам ти го от личен

Публикувани изображения

100лв. даже е доооста оптимистична цена. Не заради друго, просто е много остаряла морално и с много ниска от днешна гледна точка производителност, а е доста топла и с високи изисквания към захранването. То и Geforce 9800 GX2 беше една торба пари, ама в момента няма кой да даде и 60лв. за нея.

100лв. даже е доооста оптимистична цена. Не заради друго, просто е много остаряла морално и с много ниска от днешна гледна точка производителност, а е доста топла и с високи изисквания към захранването. То и Geforce 9800 GX2 беше една торба пари, ама в момента няма кой да даде и 60лв. за нея.

Прав си, че наистина доста изисква от захранването, но аз като и пусна вента на 49% и нямам проблем с температурата въобще когато я натварвя.Но наистина и е доста остаряла ще и гоня 110лв.

А за този компютър http://www.prikachi.com/images.php?images/369/6084369b.jpg + Монитор Compaq V720 горе доло, колко да му търся?

Редактирано от С. Кондуров (преглед на промените)

Прав си, че наистина доста изисква от захранването, но аз като и пусна вента на 49% и нямам проблем с температурата въобще когато я натварвя.Но наистина и е доста остаряла ще и гоня 110лв.

Людмил е болезнено прав. Всички сме минали през този път дали сме една торба пари за нещо и после като тръгнем да го продаваме да не искаме да повярваме на реалността. В момента за около 100лв могат да се вземат карти в пъти по-производителни, но има и друга приказка "Реалната цена е тази която успееш да вземеш". 

Колко мога да взема на този.

nVIDIA GT 220

ASROCK G31M-VS

DUAL CORE INTEL PENTIUM E5400 2700 MHZ

Hitachi HDS721050CLA362 500GB 7200RPM SATAII

DIMM1: Power Quotient (4 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM)

Колко мога да взема za Ati READON 5670? Бива ли я като карта.....

ATI Radeon HD 5670  (1 GB)

ATI display adapter (0x68D8)

Internal DAC(400MHz)

60 лева малко ли е?

ATI Radeon HD 5670  (1 GB)

ATI display adapter (0x68D8)

Internal DAC(400MHz)

60 лева малко ли е?

Стара е картата, така че не е малко. Може за максимум 65-70 да се спазариш, ама ме съмнява.

Извянявайте за забавянето и написанато горе, но съм начинаещ. 

Kingston Ram 4 GB / 2 броя. 

Toshiba 1 TB / 1 брой 

Процесорите са два.

Ще си позволя да пиша тук, не за да питам колко пари ще хвана, а за си намеря по - лесно(може би) някакво AMD на s.AM2/+ от 4400+ нагоре.  :)  П.П. Нека ако има някои който иска да се отърве от подобен, да драсне допълнително едно ЛС.  :tongue2:

Добър ден 

решил съм да продам един компютър ; (64bit)

Processor: Intel® Celeron® D CPU 3,20 GHz BIOS Phoenix - AwardBIOS v6.00PG

Memory:  1534MB RAM

DirectX Version: DirectX 9.0c

NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB 

за колко мога да го пусна ?

Ако му вземеш стотарка - да почерпиш ;)

значи неможе за повече :D :D

Ако кажеш харда какъв е може и да му се вдигне цената с някоя десетачка :)

Не знаем какъв е твърдия диск, иначе спокойно може да се спазариш за около 150-160 лв. заради видеокартата и размера на RAM паметта. Те за стотина лева се продават някакви машини втора ръка с Pentium 4 без видеокарта.

Не знам кой ще се излъже да ти даде 100 лева за това  :ohmy: За мен не си струва риска.

Не знам кой ще се излъже да ти даде 100 лева за това  :ohmy: За мен не си струва риска.

Добре, а за да не бъда голословен, я разгледай тука примерно какви трошки се предлагат за стотина лева. Сега пак помисли, дали не си заслужава.

Който има пари в излишък да ги дава. Те може и за двеста лева да ги дават, аз не бих си купил. В България стоките са на такава цена, на каквато търговеца реши, а не на реалната.  ;)

Който има пари в излишък да ги дава. Те може и за двеста лева да ги дават, аз не бих си купил. В България стоките са на такава цена, на каквато търговеца реши, а не на реалната.  ;)

Ами какво да ти кажа... Прав си за това, но разсъжденията ми бяха в друга насока. Както и да е, нали за това е форума - всеки да изрази мнението си.

Добре, а за да не бъда голословен, я разгледай тука примерно какви трошки се предлагат за стотина лева. Сега пак помисли, дали не си заслужава.

Все пак това са маркови компютри със пентиум и плюс това вярвам че дават от сервиза и гаранция - а това не е малко :D

Да направим един разбор :)

Processor: Intel® Celeron® D CPU 3,20 GHz - това става за медальон или 5-10 лева , но дали ще го купи някой :)

1534MB RAM - не се знае дали са 2 или три плочки - ........3х7 = 21 лева

дъно някакво - 35 лева

NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB - :( 35 лева

хард и кутия не се знае - 30 лева

Като цял не знам дали ще намери купувач за повече от 100 - нека и двеста да му вземе :D всичко си е търговия .

Ако е в изрядно състояние, около 30-40 лв.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.