Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Известният руски политик Борис Немцов е убит в Москва

Featured Replies

Бжежински: Зад убийството на Немцов стоят САЩ и други организатори на антируските санкции

Интересно е да се прочете, въпреки че е на руски.

Има линк към първоизточника, който е на английски.

Този първоизточник се оказа пост във Facebook, в който се цитира някой си The President of “Centre of Political Forecasting and Analysis” Brzezin Zbigniewski

• Отговори 183
  • Прегледи 14,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Този първоизточник се оказа пост във Facebook, в който се цитира някой си The President of “Centre of Political Forecasting and Analysis” Brzezin Zbigniewski

"Проблемът с цитатите във Фейсбук е в тяхната достоверност." - Иван Вазов

Анатолий Вассерман ще се окаже голям пророк :

-Чака ли ни нова вълна протестни митинги или, точно обратно, тя постепенно ще заглъхва ?
-След президентските избори на 4 март митинговата активност ще расте. Не изключвам през това време да се случи гръмко престъпление - нещо подобно на убийството от 7 октомври 2006 година на журналистката Анна Степановна Мазепа, по-известна по фамилията на съпруга си като Политковская. Нейният живот бе отнет на рождения ден на Путин, като по този начин го "поздравиха". Днес в опозиционното движение има много хора, чиято смърт ще обезпечи мощна реклама на антидържавното движение. Ако бях на мястото, например, на Борис Немцов, бих се постарал за няколко дни или да замина извън пределите на Русия, или да помоля за укритие в един от отечествените затвори.

Това го е казал още преди 3 години : http://smena.ru/news/2012/02/20/19933

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Дай линк де. Откъде да знам дали не ни ментиш в момента. Пък и за капак може да намериш оригиналното изказване на Збигневски, от което е изваден цитата

Дай линк де. Откъде да знам дали не ни ментиш в момента. Пък и за капак може да намериш оригиналното изказване на Збигневски, от което е изваден цитата

Виж сега, аз от мързел не мога да лекувам.

Виж сега, аз от мързел не мога да лекувам.

Колега. Аз не искам да си доказваш лично мнение. Ти обаче изказваш твърдение. Съответно твоя работа е, да е придружено с доказателство. И не казвай, че мързела е мой. Чисто твой си е мързела. Ако нямаш доказателство, срещу теб всеки заинтересован, може да  заведе дело за клевета.

Колега. Аз не искам да си доказваш лично мнение. Ти обаче изказваш твърдение. Съответно твоя работа е, да е придружено с доказателство. И не казвай, че мързела е мой. Чисто твой си е мързела. Ако нямаш доказателство, срещу теб всеки заинтересован, може да  заведе дело за клевета.

Колега, както аз съм си направил труда да последвам връзката, дадена от колежката и да прочета какво пише там, така и всеки друг заинтересован може да го направи.

Който го мързи да чете може да се пробва да ме съди.

"Проблемът с цитатите във Фейсбук е в тяхната достоверност." - Иван Вазов

Мдам, затова мисля че госдепа постоянно се позоваваше на тях за събитията в Украйна нали хахахах, а в изказванията на псаки и други направо придобиха статут на достоверна информация...и впоследствие и повечето западни  медии се позоваваха на тях в своите статии

Та защо едни соц сетови цитати са верни, а други не се пита в задачата както е казал Айнщайн .... мдам

П.С Май се получи лек конфуз нали 

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Не знам, оправяйте се. Аз само исках да споделя прозрението на Дядо Вазов...[emoji41]

Ванка, нужно е по-често да се обръща поглед към наследената от големите ни предшественици мъдрост. Благодаря ти за перефразата! Точно на място е.

Не знам, оправяйте се. Аз само исках да споделя прозрението на Дядо Вазов...[emoji41]

;) И аз така, исках да споделя мнението на дядо Айнщайн хахахха... И мисля че моя дядо, бие твоя  :tongue2:

Клевета за какво ?

14 въпроса за убийството на Борис Немцов

Въпрос 11 си противоречи с горната част на статията - хем не се споменава снегоринът (или боклукчийският камион) в репортажите, хем се позовава на излъчен репортаж с него.

Още въпроси

Пак противоречие:

Още имена, спрягани като политически убийства. Колко от тях наистина са такива, и колко са чисто криминално деяние, не мога да кажа.

14 въпроса за убийството на Борис Немцов

Въпрос 11 си противоречи с горната част на статията - хем не се споменава снегоринът (или боклукчийският камион) в репортажите, хем се позовава на излъчен репортаж с него.

Още въпроси

Пак противоречие:

В първия въпрос се пита за снегорин.

Кой е казал, че това е снегорин ? Говори се за почистваща машина.

Да. За едни - едно занимание, за други - друго.

Няма разлика.

И за едните и за другите е нищоправене.

Едните се занимават, другите печелят.

Намери ли си големи торби ?

Явно главната свидетелката не иска да бъде подлагана на детектор на лъжата .. защо така, много ми е чудно.....явно е по съвет на адвоката...какво ли толкова се притесняват че ще изкочи .....

http://rusvesna.su/news/1425304864

А също така заявила, че нито тя, нито Немцов са получавали заплахи от личен характер..

http://russian.rt.com/article/77210

Щото сигурно друго са получавали. Да му им проследят банковите сметки в HSBC и разните офшорни зони. Пък кой знае, дали не и, в КТБ...

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Проф. Васил Проданов: Путин има най-малък интерес от убийството на Немцов

"Западниците" в Русия са все по-изолирани през последните години

Убийството на Борис Немцов е реакция на опита на Франция и Германия да поставят началото на мирния процес в Украйна и се използва като пропагандна вълна, която да консолидира западното обществено мнение и да смачка антисистемните партии, при които Путин се ползва с подкрепа.

Това каза професор Васил Проданов в ексклузивно интервю за БЛИЦ

интервю

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Проф. Васил Проданов: Путин има най-малък интерес от убийството на Немцов

"Западниците" в Русия са все по-изолирани през последните години

Убийството на Борис Немцов е реакция на опита на Франция и Германия да поставят началото на мирния процес в Украйна и се използва като пропагандна вълна, която да консолидира западното обществено мнение и да смачка антисистемните партии, при които Путин се ползва с подкрепа.

Това каза професор Васил Проданов в ексклузивно интервю за БЛИЦ

Линкът ти куца.

Линкът ти куца.

Вече не :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.