Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Известният руски политик Борис Немцов е убит в Москва

Featured Replies

Те , милиардерите , тей се разхождат в Москва...

Аз ако имам 1 млрд $ едва ли ще живея точно този начин на живот , без охрана,  разхождайки се насам натам...

Но пък виждам как от една непроверена информация, тукашните мурзилки се впуснаха яко в оплюването на убития...

без дори да се замислят какво е правил, добро ли е правил , лошо ли е правил, ДОРИ да вмъкнем оговорката че е милардер дори ... кой го е поръчал , на какво е опозиционер, какво е публикувал, какво е разследвал, как в най охраняваната област около Кемъл се стреля, и т.н..това не ви представлява интерес, нали ?

Но , хайде да изчакаме 23 март, когато въпросния адвокат ще озвучи тези "подозрения" за милиардите на Немцов...

• Отговори 183
  • Прегледи 14,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 5 часа, Blago72 написа:

Ти така и не каза нищо по същество за Литвиненко. Изобщо без да коментирам какъв-що, дай отговор кой го е отровил.

Ако имаш оферта за полоний, сподели я - явно това се намира под път.

Ми питай службите на ФАЩ и англичаните за подробности де.. те нали всичко засекретиха, дори така нареченото публично разследване се оказа че не знае никакви реални факти, освен пуснатите алабализми от вестници и разни смешни съдии твърдящи,че вс епак имало голяма достоверност и съменния че това е дело на руснаците :D:D

Бях постнал видеото, може да изслушаш и сам за какви " факти " става дума ... Така де, това е толкова важно за националната сигурност на англосаксите, че нищо  реално не доказват, а само пускат голословни твърдения ;) .. и естествено разни идиоти като теб им вярват отма.... 

Е аз за съжаление съм малко тома неверни... не вярвам просто така на празни думи....Особено когато съмненията са толкова големи ...

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Ми питай службите на ФАЩ и англичаните за подробности де.. те нали всичко засекретиха, дори така нареченото публично разследване се оказа че не знае никакви реални факти, освен пуснатите алабализми от вестници и разни смешни съдии твърдящи,че вс епак имало голяма достоверност и съменния че това е дело на руснаците [emoji3][emoji3]

Бях постнал видеото, може да изслушаш и сам за какви " факти " става дума ... Така де, това е толкова важно за националната сигурност на англосаксите, че нищо  реално не доказват, а само пускат голословни твърдения [emoji6] .. и естествено разни идиоти като теб им вярват отма.... 

Е аз за съжаление съм малко тома неверни... не вярвам просто така на празни думи....Особено когато съмненията са толкова големи ...

Па да пратят Ковтун и Луговой в Лондон, да ги разпитат :)

Ще видим какво ще стане.

Относно Литвиненко:

Цитат

Максим Литвиненко заяви, че по-големият му брат Александър е бил убит от спецслужбите на Великобритания. Това съобщи The Mirror.

Цялата статия:

http://worldtodaybg.com/2016/01/25/%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BC-%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D0%B8-%D0%B1%D0%B5-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%82-%D0%BE%D1%82-%D1%81-2/

Великото британско разследване. И тукашния корифей на мисълта, се радва. А нито той, нито англичаните казват, как чужди агенти внасят радиоактивен материал. :ph34r: Литвиненко е дезертьор от руските служби и става служител на британското разузнаване. И гарантирано, е бил под наблюдение и охрана. 

И за чии им е на руснаците, да тровят с радиоактивен материал? Като има природни отрови, дето следа не оставят. Ама пуста злоба и малоумна пропаганда, на евро-гей представителите. Все руснаците, им виновни.

Не знам, да коментираш резултатите от британското следствие ми изглежда силно комично.

Както предложих, може Луговой и Ковтун да отидат да дадат показания в Лондон, няма да им откажат да ги вземат.

Как се пренася полоний също е добре известно - ампула във вода ще предизвика несработване на алармите по летищата.

И пак - откъде се намира полоний, кой може да предложи алтернативен източник?

Не е ясно и как Ковтун и Луговой са оставили ясна радиоактивна следа след отравянето, която е установена на различни места в повече от една държава.

Колко жалка мурзилка трябва да си, за да отричаш очевидното...

Колко жалък 'експерт' трябва да е човек, за да се хване на въдицата с отряването с полоний. Е то знаем де, вижда се. ;)

• 2 седмици по-късно...
на 19 Март 2016 г. at 17:55, Blago72 написа:

Това не беше ли официалното заключение на Скотланд ярд :)

не, на Интерпол беше

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.