Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Известният руски политик Борис Немцов е убит в Москва

Featured Replies

Файда от това което  е написал, няма. Прав е за всичко, но тези като Костов, Кънев, Плевньото, и други политици, и някой форумци, ще си лаят. Те само това могат. :D  И го доказаха, не само в тази тема. Хубавото е, че са малко в обществото. И колкото и да се пънат и плюят, нищо няма да променят. Е, само ще излагат страната, когато ирландската пастирка, се опитва да дава, наклон на Путин. :D

Първо да направя уговорката, че безкрайно уважавам възможностите на Кеворкян като журналист от чисто професионална гледна точка. Дълго време го считах за един от най-добрите в страната. Но... отново уточнявам, че говоря за чист професионализъм /в смисъл на журналистически похвати/ и информираност. В професията на журналиста обаче най-важното е човек да остане верен на себе си, принципите си и почтеността. Докато /особено в годините на демокрацията/ това не може да се каже за господин Кеворкян.

Истинската журналистика се прави от хора, които са готови заради принципните си позиции да минат от другата страна на барикадата, а не да са на позиции съобразно това кой колко и как плаща. 

Хайде, че не сме забравили как се просълзяваше в присъствието на Бареков...

http://kletinovini.com/kevorkyan-vliza-v-barekov/Смях в залата.

Човек измени ли на принципите си, се превръща в едно политическо лъжливо овчарче, така че дори когато е прав, думата му изгубва тежестта си.  

Апропо - забелязвате ли изказа му?! Превърнал се е в нещо като журналистически хип-хоп... И оценките, които дава за обсъжданите лица, са точно като във форума - яки личностови нападки и кекав политически анализ.

Едит - правопис.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

• Отговори 183
  • Прегледи 14,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Апропо - забелязвате ли изказа му?! Превърнал се е в нещо като журналистически хип-хоп... И оценките, които дава за обсъжданите лица, са точно като във форума - яки личностови нападки и кекав политически анализ.

Едит - правопис.

Той човекът изведнъж не може да се е променил като личност. Едвам се сдържах да не го кажа с един особен изказ. Колегата е прав. За изказа си има причина. Причината е таргет групата. 

Чети това, което е написал. И се опитай, да го разбереш. А не се мъчи, да го анализираш като човек, или журналист. И винаги когато някой, направи такъв анализ, се почват личностни нападки. ;) Това което е написал, е точно така.  И за Агов, и за Радан, и за другите политически жрици /да не използвам, точната дума/. И всичко останало, споменато в статията. А това, което съм написал за форумците /дали от този, дали от някой друг форум, е без значение/, също си е истина.

И винаги когато някой, направи такъв анализ, се почват личностни нападки.

Именно. И къде е анализа му и погледа му върху политическата ситуация?! Обективната преценка на едната и другата страна на проблема?! Прави ли ти впечатление как всеки един политически момент се използва ТОЧНО за хвърляне на поредната порция кал върху конкретни личности?! Защо си мислиш, че само ти си разбрал написаното?!

И къде в коментара ми видя личностова нападка срещу господина, освен мнението ми, че коментарите му са пристрастни и причините, довели до неуточнените му политически позиции?!

Той човекът изведнъж не може да се е променил като личност. Едвам се сдържах да не го кажа с един особен изказ. Колегата е прав. За изказа си има причина. Причината е таргет групата. 

Верно е, че човек не се променя в същността си. Явно прекрасно се е прикривал, защото по времето на социализма, Всяка неделя бе един от опозиционните рупори. След това видяхме и разбрахме как си е осигурявал комфорта, за да бъде ситуацията му такава...

Нещо се бъркаш. Не съм казал, че лъжеш. Попитах те кой те накара да пишеш в политическите теми. Не ми отговаряй щом не искаш.

/quote]

Напротив.

Ти каза - някои медии и хора, като мен, пропагандират, с което леко объркваме хората. Следващото ти изречение беше, че една лъжа повторена сто пъти, става истина.

Аз го разбирам като директно обвинение към мен, че лъжа. Затова - моля за примери, в които съм лъгал.

По отношение кой ме е накарал - правилният въпрос е, какво ме е накарало. И отговорът е - сериозният дисбаланс в мненията и залитане в една посока.

ame="bildera_" post="3074180" timestamp="1425416062"]Нещо се бъркаш. Не съм казал, че лъжеш. Попитах те кой те накара да пишеш в политическите теми. Не ми отговаряй щом не искаш.

/quote]

Напротив.

Ти каза - някои медии и хора, като мен, пропагандират, с което леко объркваме хората. Следващото ти изречение беше, че една лъжа повторена сто пъти, става истина.

Аз го разбирам като директно обвинение към мен, че лъжа. Затова - моля за примери, в които съм лъгал.

По отношение кой ме е накарал - правилният въпрос е, какво ме е накарало. И отговорът е - сериозният дисбаланс в мненията и залитане в една посока.

Изобщо, каквото напишеш ти, е истина. Универсална.

Така съм съгласен. Предлагам да спрем дотук с обясненията. Уважавам чуждите мнения, защото дори да има доста неистина в тях, доста често има и доста истина. А човек трябва да се учи не само от това, което му харесва и отърва така да се каже. 

Не ми допадат мнения като...Путин е диктатор, отцепниците в Украйна са терористи( дори самата думичка отцепници или сепаратисти изобщо не ми допада), не ми допада и едностранчивото мнение за Щатите, че те са единствения виновник за всичко...изобщо, много неща в политиката не ми допадат. А политиката е точно себеизтъкване и налагане на едно единствено мнение на голяма част от слушателите. 

Изпратиха Борис Немцов с аплодисменти

Поклон

Аплодисменти

това само как звучи-едни с поклон,други с аплодисменти! :ph34r:

това само как звучи-едни с поклон,други с аплодисменти! :ph34r:

някой да те пита пък тебе какво ти звучи а

Драма с наследството на Немцов... горкия беден беден опозиционер.... как се е трудил и спестявал  от банички за да натрупа милионите си, борейки се срещу олигарси и корупция.... 

http://www.blitz.bg/news/article/322899

Хайде, че не сме забравили как се просълзяваше в присъствието на Бареков...

http://kletinovini.com/kevorkyan-vliza-v-barekov/Смях в залата.

Извинявайте, но вие гледали ли сте интервюто?Обърнахте ли внимание, че сайта към който ни препращате е хумористичен и информацията там не отговаря на истината?!! :) Малко аргументите ви издишат!

Все пак Кеворкян, не е лъжица за всяка уста! ;)

http://politikata.net/%D0%BA%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BA-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D1%82%D0%B8-%D0%BB%D1%83%D0%B4-%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D0%B8-%D1%87%D0%B5-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0/39533/

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

Извинявайте, но вие гледали ли сте интервюто?

Препратката ми е към грешно интервю, за което се извинявам, но това не прави твърдението ми неверно. А може би е добро попадение на това, което казвах - че си играе с битите карти и не закача силните на деня.

Както съм казала и по-горе - това, че някой е умен и наистина голям професионалист, още не е всичко, за да застане на върха на журналистиката. Човек трябва да бъде и принципен.

И може би е редно да се върнем в темата, все пак.

Присъствието му във вестник Уикенд и стилът му на писане отдавна го направиха къшей черен хляб за измъчените и бедни маси.

Но, да, не всеки стомах приема толкова груба храна.

Чеченци са арестувани за убийството на Борис Немцов

Задържаните две лица по делото за убийството на Борис Немцов са предполагаемите извършители на престъплението, съобщава Интерфакс, като се позовава на Федералната служба за сигурност на Русия

37285-B-41u0lWsAANJne.jpg-large_960_539.

Снимка: Темаdaily

Директорът на Федералната служба за сигурност на Русия (ФСС) Александър Бортников съобщи, че по делото за убийството на опозиционния политик Борис Немцов са задържани двама заподозрени.

"В резултат на проведената работа са задържани двама заподозрени в извършване на престъплението. Това са Анзор Кубашев и Заур Дадаев. За това информирах държавния глава" - цитира Интерфакс изявлението на Бортников по Първи канал на руската телевизия. Директорът на ФСС добавя, че продължават оперативните и следствените мероприятия по делото.

Задържаните две лица по делото за убийството на Борис Немцов са предполагаемите извършители на престъплението, съобщава Интерфакс, като се позовава на източник, запознат със ситуацията.

Според източника правоохранителните органи имали добър шанс да разкрият убийството. Бързо бил намерен автомобилът, с който се придвижвали предполагаемите убийци, а в него бил намерен биологичен материал, който помогнал да се тръгне по следите им. Освен това тайните служби успели да засекат телефонинте разговори от района на убийството и така стигнали до още две лица, с които задържаните са разговаряли. Те също се издирват и в скоро време ще бъдат арестувани. Другите две лица са снабдили убийците с оръжието и са следили за Борис Немцов. 

Източникът обаче изтъкнал, че е още рано да се поставя точка на разследването; необходимо е да бъдат намерени организаторите и поръчителите на престъплението.

B-7rt8JVAAEQUnq%281%29.jpg

Сътрудници на ФСС откриха автомобила на убийците

-------------------------------------------------------------------------------------

Ръководителят на президентския съвет по правата на човека в Русия Михаил Федотов смята, че правоохранителните органи ще успеят да установят и задържат всички причастни към убийството на политика Борис Немцов.

"Безусловно, важно е да се намерят и изпълнителите, и поръчителите на това нагло и цинично престъпление. Затова е необходимо да се установят всички замесени в убийството" - цитира Интерфакс изявлението на Федотов.Както БГНЕС вече информира, директорът на Федералната служба за сигурност на Русия Александър Бортников съобщи по руската телевизия за задържани двама заподозрени за убийството – някои си Анзор Кубашев и Заур Дадаем от кавказките райони на Русия.

http://temadaily.bg/publication/26426-%D0%A7%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8-%D1%81%D0%B0-%D0%B0%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81-%D0%9D%D0%B5%D0%BC%D1%86%D0%BE%D0%B2-

А според vesti.ru "Но какова их роль в этом преступлении, являются ли они непосредственными убийцами или просто соучастниками — пока неясно."

Много интересна статия. Няколко човека, познаващи покойния Борис Немцов, казват какво мислят за него. В статията, има и един много интересен и неразискван въпрос. Та какво казва Яков Кедми, за Немцов.

„Той най-вече искаше да забогатее. И да води сладък живот. Считаше, че като се присъедини към Елцин, ще може да забогатее и преуспее.

Тя за разлика от българските „доларови“ експерти и пишман политици бе доста умерена. Журналист във френската версия на Vineyard of the Saker (Saker-francophine) от 1 март 2015 пише:

„Честно казано, никога не съм мислил, че ще дойде денят, когато ще кажа добра дума за либералната несистемна руска опозиция, но очевидно този ден е дошъл. И той е днес. За моя голяма изненада, всички ръководители на тази опозиция направиха до този момент умерени и разумни декларации. Всички, които чух, явно отхвърлят идеята, че Кремъл стои зад убийството. За нас това се разбира от само себе си, но за руската либерална опозиция това е истинска промяна на тона. Много от либералните лидери казаха, че това убийство е провокация /в този контект това значипостановка/ за дестабилизирането на Русия. И за провокиране на криза. Даже Ирина Хакамада, обикновенно прекалено крайна, заяви, че това е провокация или действие на малка група екстремисти“.

А този въпрос, е много актуален. И до сега, никой не го е задвал. Нито е отговорил на него. Но поставя, много други въпросителни, за убийството на Немцов. Един път, вече е игран този мач. И тогава и сега, няма да има желаният от запада ефект. ;)

За по-малко от 24 часа на участниците в марша са раздадени тениски с качествен четирицветен принт включително и с надпис на украински език. За да се получи това е необходимо да се направи макет. Да се направят цветоотделки. Да се поставят изображението и надписите върху тениската. Да се раздадат тениските на правилните хора. На украинците на украински. На останалите на руски. Да се поръчат стандартни снимки на покойния. Да се изготви на тяхна основа огромно количество еднакви плакати. При това част от плакатите с типографско качество са създадени на базата на казаните вечерта на 28 февруари лозунги от Ходорковски. И това само за по-малко от 12 часа. Конкретно, в 22:53 на 28 февруари до масите са спуснати лозунгите, които трябва да се скандират по време на шествието. След 12 часа, от които 8 през нощта митингуващите са подсигурени с търговско количество плакати, залепени върху дървена основа. За този срок са готови и лозунгите. Чудеса на координация, оперативност и светкавично действие. От къде са знаели? Логичният въпрос е: Тениските и плакатите са поръчани точно на 28 февруари или все пак по-рано? Приживе?

Очевидно става въпрос за изготвен предварително план, чиято 1-ва точка е убийството на Борис Немцов. Следващите дни и седмици ще станем свидетели на следващите точки от неговото изпълнение. На национално, българско ниво релефно ще се покажат тези, които си отработват доларовите надници. Преди години Борис Березовски със същия план се опита да създаде „сакрална жертва“ в Украйна в лицето на Иван Петрович Рибкин, руски политик. Той „изчезна“ в Киев вечерта на 5 февруари 2004 година. Борис Березовски се опита да жертва своя близък съратник, но по това време вече нямаше достатъчно властови ресурс за да обърне хода на предстоящите президентски избори в Русия. Много е вероятно убийството на Борис Немцов да е извършено със силите на украинските специални служби и съгласувано с руската „оранжева опозиция“. Кой е поръчителят, който не иска да си цапа ръцете лично? Тази формула е класика от много години. И се е прилагала многократно.

https://alterinformation.wordpress.com/2015/03/03/942919582/

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Един от чеченците бил от вътрешни войски... Друг, току-що казаха, се (бил) "взривил".

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Проф. Вихрен Бузов: Убийството на Борис Немцов е провокация от типа на тази с малоазийския самолет 8 Март 2015 | 13:47 | Радио "Фокус"
a1a86aeb46787ee8982b18779753564c.jpgСнимка: АФП

На 27 февруари бе убит опозиционния лидер в Русия и бивш вицепремиер Борис Немцов. Той бе застрелян с четири куршума на в Москва. Според руската агенция "Интерфакс", няколко души в кола са спрели до него, докато се е разхождал и са стреляли по него в гръб. По тъжна ирония на съдбата, Немцов е бил убит близо до Кремъл. Бившият консултант на Путин и политолог Глеб Павловски нарече убийството "политическа демонстрация" под носа на Кремъл. Темата в интервю за Радио ''Фокус'' – Велико Търново коментира проф. Вихрен Бузов, специалист по кризи на сигурността.

Фокус: Светът отново е потресен от убийството на руския опозиционер Борис Немцов. Как ще коментирате случилото се? Каква е била целта на убийството на Борис Немцов?
Проф. Вихрен Бузов:На този етап в началото на разследването все още не може да се каже достатъчно определено, каква може да е била целта, но ако трябва да търсим някакво обяснение, първото обяснение, което идва наум, тъй като става въпрос за криминално престъпление, са криминални цели, които да са свързани с някакви интереси, в които Борис Немцов е нагазил в качеството му на вицепремиер, на една от отговорните фигури през годините в сферата на икономиката, на енергетиката, една от отговорните фигури в Русия, в последствие бизнесмен. Трябва да припомним също, че той бе едно от знаковите лица на криминалната руска приватизация, която набързо изсмука създаденото от народите на Съветския съюз национално богатство и го прехвърли в частните джобове на лица като популярните бизнесмени в последствие Березовски, Ходорковски, чиито политически представител беше Борис Немцов. Първото, което идва като възможно обяснение е криминално престъпление, свързано с икономически интереси, още повече че тези хора са били доста безпардонни в своя стремеж към заграбване на богатства и власт, така че нищо чудно да са накърнили нечии интереси. Те са едни провалени политици. Специално за Немцов говоря. Неговата партия за народна свобода има около 1% процент рейтинг. Това са хора, които по един или друг начин са се обогатили от разрухата на Съветския съюз и са се възползвали максимално от всички привилегии, които им е дала властта. Що се отнася до популярното засега обяснение, че е възможно да има политически мотив заради неговата критична позиция по отношение на Украйна, струва ми се че това е едно силно пристрастно обяснение, което се опитва да направи от мухата слон. Това е силно пристрастно обяснение предвид на обтегнатите геополитически отношения между Русия и Украйна, САЩ като съюзник на Украйна и Русия. Напротив даже сега управляващите кръгове в Русия и специално президентът Путин имаха полза от такъв опозиционер като Немцов – корумпиран, с нисък рейтинг, без особен авторитет и политическа поддръжка, така че не виждам никакви причини да има някакъв политически мотив в престъплението. Вече политически мотив да има в опитите то да се използва,з а да се хвърли сянка върху сегашната ситуация в Русия, да се каже,ч е има някаква политическа нестабилност, предвид това, че управляващите сега в Русия, и специално президентът Путин, имат висок рейтинг и опозицията по никакъв начин не може да застраши тази тяхна позиция, нито да наложи своята гледна точка по въпрос.
Фокус: Всъщност Путин заяви, че това убийство е провокация. Мислите ли, че това е така?
Проф. Вихрен Бузов:Определено e провокация. Същата от типа на малоазийския самолет. Сега дали то е било замислено като провокация, предстои следствието да покаже, защото е възможно да има и само криминална връзка, но има индикации като момента в който е извършено, мястото, където е извършено, които могат да бъдат свидетелство, че става дума наистина за провокация и опит да се дестабилизира ситуацията в Русия, да се намерят опити за протести някакъв модел на руски „Майдан”. Но тази провокация определено е неуспешна, защото нито човека, който са избрали е достатъчно популярен, за да има кой да протестира и да излезе със сериозни претенции срещу властта за него, нито пък има доказателства за причастност на властите към това убийство, даже напротив. Те имат най-малка изгода от него.
Фокус: Тоест не можем да очакваме някакво усложняване на ситуацията в Русия след това убийство, както Горбачов заяви, че е опит за дестабилизиране на ситуацията в Русия.
Проф. Вихрен Бузов:То може би е опит. Може би е свързано с такива намерения от някой задграничен център, койот се опитва да извлече някакви ползи от него и който е възможно да е причастен към това. Този задграничен център в най-голяма степен, макар че все още няма доказателства за това, може да бъде свързан с Киев, с противниците на Русия в Киев и евентуално с някои от съюзниците на Украйна. Тоест интерес от дестабилизация на обстановката в Русия има управляващият в Украйна режим.
Фокус: Ще повлияе ли на външнополитическите отношения на Русия убийството на Немцов?
Проф. Вихрен Бузов:Ние наблюдаваме как с повод и без повод се налагат санкции, как Западът, дирижиран от САЩ, води една доста едностранчива политика по отношение на Русия . И все пак имаше стъпки в правилната посока, които доведоха до Минските споразумения, когато Меркел и френският президент Оланд поканиха Русия, Украйна и самите сепаратисти да се договорят без участието на САЩ, беше постигнат най-сериозният напредък в умиротворяването на ситуацията. Така че ако Европа бъде оставена на себе си и търси сътрудничество с Русия, а не да намира някакви поводи, за да влошава отношенията, аз съм оптимист, че нещата ще започнат трайно да се поправят. Определено управляващите в Русия дължат отговор и то чрез едно бързо разследване на това кой е извършител на престъплението. Те трябва да покажат доказателства. Така както бяха заметени следите на украинците, които свалиха малоазийския самолет, не бива да остава скрито и кой е извършител на това престъпление, защото най-вероятно следите за него ще отведат към съседа на Русия – към Киев. Вече се споменават чеченски терористи, които воюват с украинската армия. Между другото когато Борис Немцов беше управляващ много често се извършваха убийства и то на честни хора – на журналисти, на честни политици, така че тогава обстановката беше много по-нестабилна и така или иначе убийството на един провален политик едва ли може да бъде сигнал за нагнетяване на напрежението в сегашна Русия.
Надежда КРЪСТЕВА

http://www.focus-news.net/opinion/2015/03/08/32091/prof-vihren-buzov-ubiystvoto-na-boris-nemtsov-e-provokatsiya-ot-tipa-na-tazi-s-maloaziyskiya-samolet.html

никой от нас неможа да се досети,че са виновни ислямистите!всички мислехме,че някой е извикал -елвис е жив и го е гръмнал,а то се оказа,че убиеца е викал -алах агбар!!! :)

Да не се окаже, че фланелките с лика на Немцов и качествените плакати от снимката на AFP  в по-предишният коментар, са били изработени преди самото убийство.

никой от нас неможа да се досети,че са виновни ислямистите!всички мислехме,че някой е извикал -елвис е жив и го е гръмнал,а то се оказа,че убиеца е викал -алах агбар!!! :)

Г-н Цар стои зад цялата тази история. Напук на всички доводи, не съм спирала да вярвам в тази теза.

Особено след като "синчето" на Путин, героят на Русия - Рамзан Кадиров нарече призналият се за физически убиец на Немцов - Заур Дадаев, истински руски патриот и дълбоко вярващ мюсюлманин, потресен от подкрепата за карикатурите на френското сатирично издание "Шарли ебдо".

Много услужливи тези чеченци, ей!

Редактирано от Нел (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Смайващи нови данни за колосалното наследство от Борис Немцов

Цитат

Общата сума на наследството, оставено от убития опозиционен руски политик Борис Немцов, се оценява на един милиард долара. Данните изнесе адвокат Александър Карабанов, цитиран от "Русская весна". Адвокатът представлява интересите на Екатерина Ифдоти, бивша възлюбена на Немцов, която отглежда извънбрачния му син и претендира за част от наследството на политика.

Според Карабанов информацията още не е проверена, но той възнамерява да изясни всички детайли.

В съдебния процес по въпроса за наследството на средствата и недвижимите активи на Немцов участват още няколко души - законната му съпруга Ирина Корольова, четири деца на политика, както и две бивши негови приятелки - Екатерина Ифтоди и Анна Лесникова, които твърдят, че техните деца също имат право на наследство.

Борис Немцов бе застрелян на 28 февруари 2015 г. недалеч от Кремъл - на големия Москворецки мост.

Спестени от закуски, и за толкоз пари никой няма да си направи труда да го убие...

преди 22 часа, Wankata написа:

Смайващи нови данни за колосалното наследство от Борис Немцов

Спестени от закуски, и за толкоз пари никой няма да си направи труда да го убие...

Това си беше ясно още отначалото... Ама разни проукро и профащски слепци се мъчеха да го изкарат света вода ненапита, и едва ли не ангелче убито от лошия диктатор в Русия ... Същото и в случая с отровения в Лондон Литвиненко....  Храненици на западните служби, и развъждани с цел прокарване на прозападната политика в Русия ... То не едно и две клипчета се въртяха из нета  как Немцов и сие опозиционни уж либерасти , ходят да си получават 30-те сребърника ( образно казано, повече са ) в хамериканското консулство в Москва, и да получат поредните си инструкции .. 

Това си беше ясно още отначалото... Ама разни проукро и профащски слепци се мъчеха да го изкарат света вода ненапита, и едва ли не ангелче убито от лошия диктатор в Русия ... Същото и в случая с отровения в Лондон Литвиненко....  Храненици на западните служби, и развъждани с цел прокарване на прозападната политика в Русия ... То не едно и две клипчета се въртяха из нета  как Немцов и сие опозиционни уж либерасти , ходят да си получават 30-те сребърника ( образно казано, повече са ) в хамериканското консулство в Москва, и да получат поредните си инструкции .. 

Ти така и не каза нищо по същество за Литвиненко. Изобщо без да коментирам какъв-що, дай отговор кой го е отровил.

Ако имаш оферта за полоний, сподели я - явно това се намира под път.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.