Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изчадието на пропагандната машина в България по случай Освобождението

Featured Replies

преди 4 часа, miro20 написа:

" Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр. Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и пр., са били против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаели, че нейний камшик повече боли от турския… "

Тези думи на З. Стоянов се отнасят:

а) само за споменатите личности ( Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр. Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и пр. )

б) или за всичките ни народни деятели и патриоти

Ако верният отговор е а), то мога да се съглася. Но тогава изниква въпроса защо тези думи - "всичките ни народни деятели и патриоти" са употребени, след като става въпрос само за част от народните ни деятели и патриоти?

Ако верният отговор е б) то искам да попитам З. Стоянов с всичките ни народни деятели и патриоти ли е говорил, всички ли е познавал, че твърди подобно нещо? Да не се окаже, че е имало народни деятели и патриоти, които са апелирали към Русия, защото тогава думите на З. Стоянов ще са поредната спекулация от негова страна и замъгляване на истината.

Редактирано от A.com (преглед на промените)

• Отговори 836
  • Прегледи 61,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, A.com написа:

защото тогава думите на З. Стоянов ще са поредната спекулация от негова страна и замъгляване на истината.

Не се напъвай.

За вас всеки  който е казал или намекнал нещо неприятно за Русия, е лъжец и спекулант :)

Чуждопоклонническата ви пропаганда ВИНАГИ води до този извод.

Другия черен пропагандатор се скъса да си цитира червените дезинформационни сайтове.

Драги ванка, много ясно че от платени руски сайтове като поглед инфо  и др ще прочетеш всичко в такава светлина, само и само да няма отенък над руската империя и/или сегашна путинска политика.

Надявам се че все пак си се пообразовал за окупационния дълг и за останалите документи от историята, а не тълкования и дезинформация от трета ръка :)

преди 1 минута, miro20 написа:

Не се напъвай.

За вас всеки  който е казал или намекнал нещо неприятно за Русия, е лъжец и спекулант :)

Хич не се напъвам. Ама чета и виждам противоречия.  А ти четеш ли аз какво пиша? Написал съм, че ако Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр. Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски  са били против Русия и нищо не са искали от нея съм съгласен. Обаче З. Стоянов си е позволил да напише, че всички народни деятели и патриоти са били против Русия. Това според теб истина ли е или е лъжа? Ще ти кажа моето мнение - лъжа е,  че всички народни деятели и патриоти са били против Русия и съм написал защо е лъжа в горното си мнение. Ти сам пишеш, че някой от възрожденците са се обърнали против Русия. Преди това "обръщане" не са били против Русия. А какво твърди З. Стоянов - точно обратното. Кажи сега как да му вярвам. На няколко пъти вече написах, че човека доволно е послъгвал и в цитата, който си дал точно това е направил - излъгал е. Смесил е една лъжа с една истина с надеждата да видим само истината и да приемем лъжата за истина. Ами, не му се е получило.

А ти защо не виждаш лъжата в тези думи?

Току що, A.com написа:

А ти защо не виждаш лъжата в тези думи?

Защото няма лъжа. А твоите напъни за спекулиране не ме интересуват.

пп

Всъщност се радвам - намерихте си още един повод за плюене по възрожденците.

Още колко "ревизии " и преиначаване на историята и колко "тълкования" на цитатите ще приложите ? :)

Очаквам от вас някой "научен труд" над който да се смеем .

То бива малоумие, ама вашето минава всякакви граници и морал.

преди 24 минути, miro20 написа:

Защото няма лъжа. А твоите напъни за спекулиране не ме интересуват

Аха, З. Стоянов е познавал всички народни деятели и патриоти е знаел те какво мислят за Русия.

преди 24 минути, miro20 написа:

пп

Всъщност се радвам - намерихте си още един повод за плюене по възрожденците.

Още колко "ревизии " и преиначаване на историята и колко "тълкования" на цитатите ще приложите ? :)

Очаквам от вас някой "научен труд" над който да се смеем .

То бива малоумие, ама вашето минава всякакви граници и морал.

Никой по никого не плюе. З. Стоянов ясно и точно е написал, че всички народни деятели и патриоти са били против Русия. Думите му могат да се тълкуват само по един единствен начин - че всички народни деятели и патриоти са били против Русия. Аз да съм написал нещо друго? Да съм променил думите му?

А истина ли е, че всички народни деятели и патриоти са били против Русия - не е истина. Дадох ти пример със самия теб и какво ти си писал. Опитваш се да обориш сам себе си ли? Показвам ти как З. Стоянов лъже, ти ми казваш, че той не лъже. Ама от малоумен като мен какво може да се очаква, освен спекулации.

преди 26 минути, A.com написа:

какво може да се очаква, освен спекулации.

Точно.

пп

Хайде , давам ви пореден цитат за размисъл и оплюване :

"Не ща да съм турски и никакъв роб. ... Същото искам и за милия си род"

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

А бе, Миро, да бе завършил философия и сега можеше за параметрите на България .....да си величие като Ахмед Доган...

Аааа.. не мога се меря с вашия пожизнен почетен лидер на терористична  етническа антиконституционна партия. :)

преди 10 часа, miro20 написа:

Аааа.. не мога се меря с вашия пожизнен почетен лидер на терористична  етническа антиконституционна партия. :)

Той е философ и мъдър миротворец !  А ти си бандеровски боклук...   Просто и конкретно.   

Лично аз никога не съм бил член на никоя партия в България.    В страната повечето хора сме безпартийни.

преди 3 часа, miro20 написа:

пп

Хайде , давам ви пореден цитат за размисъл и оплюване :

"Не ща да съм турски и никакъв роб. ... Същото искам и за милия си род"

????

Като не можеш да се обосновеш и сменяш темата.

преди 3 часа, miro20 написа:

Точно.

А претендираш да си човек, който казва само истината. Ясна е работата.

Всъщност, точно това ми е обосновката-отговор  на твоите и не само твои , спекулации :)

Ама де толкова акъл да осмислиш...

хайде, давай с домашното .. и с оплюването .

Още колко цитати и възрожденци ще изкарате лъжци ?

Как не са се сетили досега да се допитат до вашето извратено мислене и абсолютни спекулации и измишльотини , чак не знам :)

преди 2 часа, miro20 написа:

Всъщност, точно това ми е обосновката-отговор  на твоите и не само твои , спекулации :)

Ама де толкова акъл да осмислиш...

Кое ти е обосновката? З. Стоянов лъже, ама ти твърдиш, че не го прави и даваш цитат от Левски, с което нищо не доказваш. Левски не е искал да е ничий роб. Че кой иска да бъде роб? Това какво общо има с лъжата на З. Стоянов, която си цитирал? Подкрепяш лъжата на З. Стоянов, но твърдиш че съм бил малоумен и съм нямал акъл да осмисля какво искаш да кажеш. Отдавна го осмислих - в случая си лъжец, защото подкрепяш една лъжа. Удобно пропускаш каквото не ти изнася и сипеш квалификации колко ми бил умствения багаж. Имаше един латински израз за подобно държание. Знаеш го, нали?

хайде, давай с домашното .. и с оплюването .

Как не са се сетили досега да се допитат до вашето извратено мислене и абсолютни спекулации и измишльотини , чак не знам :)

Единствения, който говори за оплюване си ти.

А, че З. Стоянов е лъгал в "записките" си е доказано отдавна от много по-умни хора от теб и мен. Ако не си запознат с този факт можеш да се запознаеш - интернет ти е под ръка, няма нужда да ходиш по библиотеки.

З. Стоянов е лъгал. Запомни го. Ако не ми вярваш - провери сам. След това ела и кажи прав ли съм или не. Надявам се правиш разлика между "е лъгал" и "е лъжец". Да не вземеш да разбереш, че съм казал, че З. Стоянов е лъжец? Не е, но е лъгал в "записките" си.

И кой изкарва цитата лъжа? Аз ли? Цитата не е лъжа, но в него има лъжа. Правиш ли разлика между двете?

преди 2 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Вазов се е едно не си е измислял, не е бил свидетел на много неща и удобно в Русия си е творил.

Ами, измислял си е, както и много други. Но никой не е отрекъл творчеството им, докато miro20 постоянно пише, че наричаме възрожденците лъжци и заради това отричаме делото им. Хем чете какво пиша, хем си измисля какво съм казал и след това отговаря на измисленото.

преди 36 минути, A.com написа:

Хем чете какво пиша, хем си измисля какво съм казал и след това отговаря на измисленото.

преди 3 часа, A.com написа:

З. Стоянов лъже, ама .........

:)

Айде у лево ...

преди 7 часа, A.com написа:

Ами, измислял си е, както и много други. Но никой не е отрекъл творчеството им, докато miro20 постоянно пише, че наричаме възрожденците лъжци и заради това отричаме делото им. Хем чете какво пиша, хем си измисля какво съм казал и след това отговаря на измисленото.

Добре дошъл в клуба...

Като чета как върви спора се присещам за темата, за плоската земя - все там някой е успял да убеди автора, че земята е кръгла :) - Същото е и тук никой няма да може да "убеди" (защото те си знаят, че пишат лъжи) нито miro, нито някои от другите тролове.

Редактирано от icekiller (преглед на промените)

О да, разбира се че са "лъжи".. разликата между нас е че аз цитирам българи и  неща писани преди 140 г , а тукашните червени партийни , подчертавам партийни пропагандатори не се свенят да плюят и по Левски и по Възрожденците с абсолютно изсмукани от пръстите спекулации и откровенни тълковни лъжи.

И то само за да са в услуга на една развъртяна от червените медии кампания по плюене и на президент и институции.

Втората разлика е че .. тези червени пропагандни лъжи и помийни кампании ще отминат, и ще се забравят, историята обаче ще остане.

Още малко история, писана преди повече от 130 г :

http://www.sitebulgarizaedno.com/index.php?option=com_content&view=article&id=795%3Aim&catid=29%3A2010-04-24-09-14-13&Itemid=61

И ето ти най-елементарното доказателство - аз не съм прочел никой да е обидил/плюел или каквито словоблудства други използваш по адрес на Левски, това са лично твои си спекулации. Хвани разбери най-накрая, че съществува повече от една позиция (която в случая правилната е само твоята - както казах, като пича с плоската земя:))

преди 7 часа, icekiller написа:

Като чета как върви спора се присещам за темата, за плоската земя - все там някой е успял да убеди автора, че земята е кръгла :) - Същото е и тук никой няма да може да "убеди" (защото те си знаят, че пишат лъжи) нито miro, нито някои от другите тролове.

Така е, но все пак Миро казва истината, докато троловете се оплитат в лъжи в желанието си да защитят Рассия със зъби и нокти.

преди 14 часа, miro20 написа:

:)

Айде у лево ...

Така де, да кажеш нещо, няма значение какво е и че не е по темата. По-добре у лево, отколкото при хората, които винаги говорят истината дори и когато лъжат.

преди 7 часа, Wankata написа:

Добре дошъл в клуба...

Добре заварили. :)

преди 6 часа, miro20 написа:

О да, разбира се че са "лъжи".. разликата между нас е че аз цитирам българи и  неща писани преди 140 г ,

Разликата между нас е, че не си признаваш грешките. Използваш цитати и цитираш неща, писани преди 140 г. в които има лъжи, но това не ти прави впечатление. Да ти обясня ли пак: това, което си цитирал е написано от З. Стоянов. Да съм твърдял обратното? В цитата обаче има лъжа, а това, че е цитат от З. Стоянов не променя нещата и лъжата не става истина. Дадох ти пример със самия теб - как сам се опровергаваш в различните си коментари. И това ли го пропусна?

преди 6 часа, miro20 написа:

а тукашните червени партийни , подчертавам партийни пропагандатори не се свенят да плюят и по Левски и по Възрожденците с абсолютно изсмукани от пръстите спекулации и откровенни тълковни лъжи.

Това си цитирал:

" Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр. Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и пр., са били против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаели, че нейний камшик повече боли от турския… "

За да е прав З. Стоянов значи всички възрожденци, които са подкрепяли Русия, не са народни деятели и патриоти. Кажи сега кой по кого плюе и кой лъже?

преди 19 минути, A.com написа:

Разликата между нас е, че не си признаваш грешките. Използваш цитати и цитираш неща, писани преди 140 г. в които има лъжи, но това не ти прави впечатление. Да ти обясня ли пак: това, което си цитирал е написано от З. Стоянов.

Не драги, това са твои изсмукани абсолютно лъжливи тълкования. Захари Стоянов не лъже.

Можеш да хванеш една камара подобни цитати и да си измисляш как "някой лъже", само защото си видял някаква спекулация в изброяването му.

Не си мисли че си измислил топлата вода с тези абсолютни анализи-простотии  как Захари Стоянов лъжел  :)

И да, пак ще повторя - впуснахте се и "открихте топлата вода"  само заради плюенето по президента.

Никой никога не би казал подобни спекулации като твоите, но понеже сте се засилили с лъжите за президента, и нямате спирачки в плюенето по възрожденците .

Това хем е тъпо , хем срамно .

Да перефразирам твоята логика - бихте казали че Левски е от ДПС , защото е за права и свободи на всички народи в държавата ... :

- Всичките народи в нея (България) щат живеят под едни чисти и святи закони, както е дадено от бога да живее човекът; и за турчинът, и за евреинът и пр., каквито са, за всичките еднакво ще е само ако припознаят законите равно с българинът. Така ще е в наша България!

А цитата :

- За враговете на демокрацията и републиката — смърт!

Сигурно е призив за краен радикализъм, джихад може би ? Да не говорим че... аууу.. как може да говори и пропагандира за зла демокрация.? . соросоид !

А това :

- Нашето драгоценно отечество ще се нуждае от достойни хора, които да го водят по пътя на благоденствието, така щото да бъдем равни на другите европейски народи.

Сигурно означава че е платен соросоид  изповядващ еврогейски ценности ??

Та , след това, и след като доказахте че Левски е ДПС активист, платен соросоид , изповядващ еврогейски  ценности, а Захари Стоянов е лъжец, как очакваш да коментирам ако не с думите  " Айде у лево " ???

Такава логика  и тълкования , аз не приемам

Още повече че тези простотии ги говорите не като  качествени аргументи базирани на непоклатими исторически данни,  а като партийно червено задължение само за да ПЛЮЕТЕ.

Нашият бандеровски боклук Миро така и не разбра - няма да се карам с турците за нищо!  Те са ни съседи, приятели и съюзници с в НАТО!  Неговата Новоосмания е нещо психопатско и различно....   Един боклук няма как да накара всички българи да са боклуци като него!   Нашият човек лекува ли се навреме!?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.