Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

Не знам. Ти ги знаеш тия неща. 

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 106,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

преди 4 минути, Тoни написа:

Не знам. Ти ги знаеш тия неща. 

нали знаеш копи пейст не мислиш за преразказ на нещо мислиш

преди 4 минути, Тoни написа:

Малко ме затрудняваш.

значе съм по умен от теб щом успявам де затруднявам

Не , тъпотата ти ме затруднява. Не мога да разбера какво искаш да кажеш. Намери някой да преведе и ще дискутираме. 

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

преди 2 минути, Тoни написа:

Не , тъпотата ми ме затруднява. Не мога да разбера какво искаш да кажеш. Намери някой да преведе и ще дискутираме. 

Ти защо си с тази качулка?   Рашков какъв ти е?

преди 3 минути, Тoни написа:

Не , тъпотата ти ме затруднява. Не мога да разбера какво искаш да кажеш. Намери някой да преведе и ще дискутираме. 

да така казвате защото искате да отклониш темата че копи пейт е най простата дейност

преди 52 минути, Тoни написа:

Обясни ни ти, или жена ти @NewRedDragon😄

На такова говедо като Рашков какво да обяснявам?  Аз не съм многоженец - макар и богат на жени и с женско семейство.

Кога си говорил с Рашков, че и да му се обясняваш за жени? лооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооол :D

преди 3 минути, Тoни написа:

Кога си говорил с Рашков, че и да му се обясняваш за жени? лооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооол :D

Честно ти казвам, не съм Бойко Рашков. Успокой се и недей ми се изповядва вече. Аз не съм той. 

преди 2 минути, Тoни написа:

Честно ти казвам, не съм Бойко Рашков. Успокой се и недей ми се изповядва вече. Аз не съм той. 

Познавам се лично с Рашков. Богомил Бонев ми е родственик.  Познавам лично Плевнелиев и Радев, които са ми връстници.   България не е голяма.  Вземи си промени този ник.

преди 1 час, attj написа:

Ти защо си с тази качулка?   Рашков какъв ти е?

Той му е същото както за всеки германец-нацист, сложил си за аватар снимка на Хитлер.

Е.. няма да видим такава от истински германец, който няма комплекси да си признае същността на античовешкия нацистки режим, които поискаха извинение за този режим, но в България спокойно приемаме всякакви такива недоразумения ,  които приемат за своя идеология и религия, обявения за престъпен комунистическия режим с декларация на НС в парламента.

Уви, никога няма да ги стигнем германците и техния манталитет и интелект дори .

• 1 месец по-късно...
на 20.12.2021 г. в 21:47, Мойра написа:

броят на троловете се увеличи, за сметка на отказалите се да пишат в политическите теми (и не само в тях) потребители.

Твоят любимец Огнян Стефанов направо надминава себе - като си троли в своя  си  Фрогнюз     https://frognews.bg/novini/nai-posle-voina-vdignete-tsipa-hora-kak-omaji.html

преди 14 минути, Мойра написа:

да няммаш мнение и да си съгласна с каквот ти кажат - е точни трол

преди 16 минути, Мойра написа:

...

и в момента доказваш че си :laughing4:

• 2 месеца по-късно...

FQfQMLZXMAEeG3m?format=png&name=small

Точно това ме описва в голяма степен и мен.

точно затова 2014 г бях изумен от тоновете противоречиви масови лъжи  в темите за Украйна, още повече че  руския ми е като роден език, и т.н.

Точно затова почнах да търся и намирам опровержения, не че е трудно, но и с помощта на ресурси като стопфейк, euvsdesinfo и др.

преди 20 минути, nikssi написа:

Ти ли бе , работещия като политик :D тролопитеци сте та дрънкате.

:Dдрън дрън - хайде да ходим да се напием заедно

на 17.04.2022 г. в 18:52, M.Николов написа:

Повярвахме ти.

:giggle1:

Ах да, забравих че ти бе един от пострадалите наритани модератори :hit:

От тия дето толерираха фейковете и проапгандата

/ не че си си взел поука де /

Пак не си разбрал.

Именно заради това, че се толерират тролове като теб, вече не съм модератор.

И съм много доволен от това положение.

Сега мога спокойно да ти показвам какво мисля за теб и подобните ти.:)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.