Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

преди 20 минути, Мойра написа:

Ех, мирко, миркооо...

Завиждаш му защото му плащат по добре от на теб ли . Ами въпрос на квалификация е .Обикновено е така по висока квалификация - по високо заплащане.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 106,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

преди 45 минути, lsmurf написа:

Мисля че вече ти разясних че така наречената "репутация" се е превърнала в срамна дума благодарение на такива като теб които лайкват всяка една простотия и очакват в отговор лайкове на собствените си глупости. И това че не можеш да направиш елементарно сравнение и да видиш че с миро20 имаме различен стил и различни позиции по много въпроси е въпрос на умствен капацитет а там няма как да ти бъде помогнато.

Нека се гърчат. Всеки който не им изнася е "Миро"  :)  Единственото в което си приличаме е това че спорим с техните идиотщини :)  И затова сме им "еднакви "

А не се виждат те на какво приличат .

преди 2 минути, lsmurf написа:

Завиждаш му защото му плащат по добре от на теб ли . Ами въпрос на квалификация е .Обикновено е така по висока квалификация - по високо заплащане.

Влзиам тук в свободното си време :) Но принципно си прав за квалификацията и заплащането .

Само при цоциализма това не е така.

преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

аз не съм казал че не ми се плаща - дори многократно съм казвал, че се плаща добре и подобни, както и тя е казвала че печели от интернет

Абе всичко ще си кажеш. 😅😅😅

Баш в темата си. Както се казва си в джаза. 

Ку 

преди 25 минути, miro20 написа:

Нека се гърчат. Всеки който не им изнася е "Миро"  :)  Единственото в което си приличаме е това че спорим с техните идиотщини :)  И затова сме им "еднакви "

А не се виждат те на какво приличат .

За да се усети някой колко много е бос би трябвало да може да мисли ,а много хора тук  толкова много не могат че ми е трудно да повярвам . Предполагам че не че толкоз пък не умеят ами просто ги мързи и не са свикнали да го правят. Колко по лесно е да наплюеш някого защото мисли различно или пък защото мисли въобще. Победа над противника чрез удавяне с плюнки. Опитите продължават! :)

преди 30 минути, nikssi написа:

Абе всичко ще си кажеш. 😅😅😅

Баш в темата си. Както се казва си в джаза. 

Ку 

да в джаза съм не го казвам за пръв път, но някои злобеят че съм по навътре от тях

преди 41 минути, Myanmar написа:

haha.png Троло20.

Смей се ти, ама Троло 20 пише поне от два профила, а това не е по силите на всеки, само гениалните го могат :D

преди 59 минути, lsmurf написа:

За да се усети някой колко много е бос би трябвало да може да мисли ,а много хора тук  толкова много не могат че ми е трудно да повярвам . Предполагам че не че толкоз пък не умеят ами просто ги мързи и не са свикнали да го правят. Колко по лесно е да наплюеш някого защото мисли различно или пък защото мисли въобще. Победа над противника чрез удавяне с плюнки. Опитите продължават! :)

Никой не може да те защити, тъй както можеш самият ти. 

Lmao Lol GIF by Originals

преди 2 минути, Тoни написа:

Никой не може да те защити, тъй както можеш самият ти. 

Lmao Lol GIF by Originals

Продължавай да плюеш. Битката е на живот и смърт. Или ще го удавите или ще умрете от обезводняване. :)

преди 31 минути, Мойра написа:

Смей се ти, ама Троло 20 пише поне от два профила, а това не е по силите на всеки, само гениалните го могат :D

Да, да, всеки който не те лайква е "профил на Миро" . :) :)  

Много се вживяваш.

току-що, miro20 написа:

Да, да, всеки който не те лайква е "профил на Миро" . :) :)  

Много се вживяваш.

То е гнус да те харесва някой, като теб. 

току-що, Тoни написа:

Добре, Мойра . Успокой се.

преди 33 минути, Мойра написа:

, а това не е по силите на всеки, само гениалните го могат :D

ти значи не си гинеална:D

преди 1 минута, Тoни написа:

преди 2 минути, Тoни написа:

Не си придавай излишна важност. 

Важното е, че си разкрит и толкова. 

Съжалявам обаче вече не си ми забавен. Мисля че за тази вечер чух предостатъчно глупости така че се изнасям . А ти дерзай - продължавай с плюенето.

преди 2 минути, miro20 написа:

Добре, Мойра . Успокой се.

Mного, много слабо @lsmurf ! :D

Тия дни някой от калдата ме засече във фейса и ми писа, но не разбрах кой беше.

Тъй, като аз няма какво да крия, за разлика от теб, който иска , може да ме намери тук. 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100042105967837 

:D

преди 9 часа, Тoни написа:

Mного, много слабо @lsmurf ! :D

Тия дни някой от калдата ме засече във фейса и ми писа, но не разбрах кой беше.

Тъй, като аз няма какво да крия, за разлика от теб, който иска , може да ме намери тук. 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100042105967837 

:D

Аз му говоря че нямам интерес към простотии които пише тук а той ме кани да му гледам другите простотии които пише във фалшивия си фейсбук профил. Човек нямам интерес от тролове. Не уважавам тази професия и не ме върлнуваш. Понякога просто ми е забавно да гледам как се гърчите ,но до там. Нищо важно човек не може да научи от хора като теб. Така че развивай се като политически пропагандатор щом това ти харесва и не се занимавай с мен. Успех в "печеленето"  на пари не си единствения който се прави на смешник за печалбата.

Обсебването от нещо си е реално събитие.   Мойра например е уж за чисна и свята република, като мечтите на възрожденците ни,  а не проявява воля да дойде при нас в партия Воля.     Написала е около три пъти повече мнения в този форум примерно от Миро.   Количеството обаче не води до качество.  То е ясно кой повече изглежда като трол.  Мойра може да не е тролка, тогава обаче знае ли какво точно иска,защо го иска  и как го иска!?   

Ти с тая Воля, не знам какво ти става, но ако не ти дават някак безплатен бензин, лекарства, или пък да бачкаш за Марешки, не си обяснявам защо си се запънал така. 

За наше щастие, идват избори и Воля ще изхвърчи от парламента. ще ги забравиш скоро. ;d

преди 9 часа, attj написа:

Обсебването от нещо си е реално събитие.   Мойра например е уж за чисна и свята република, като мечтите на възрожденците ни,  а не проявява воля да дойде при нас в партия Воля.     Написала е около три пъти повече мнения в този форум примерно от Миро.   Количеството обаче не води до качество.  То е ясно кой повече изглежда като трол.  Мойра може да не е тролка, тогава обаче знае ли какво точно иска,защо го иска  и как го иска!?   

Аз да питам все пак-искаш да кажеш,че Мирчо е качествен трол или ти се некачествен за Воля ..или не съм те разбрал...? ....щото на всички е ясно какво иска Мойра.....ама вас двамата...трудно ви разбират...без значение от написаното...

Не ми е безразлично какви са цените на лекарствата и на горивата. Не работя при Марешки, дори лично не го познавам.  Шегувам се с Мойра - за да не отиде пак да гласува за Корнелия Нинова.

преди 10 часа, lsmurf написа:

Аз му говоря че нямам интерес към простотии които пише тук а той ме кани да му гледам другите простотии които пише във фалшивия си фейсбук профил. Човек нямам интерес от тролове.

От едни други спорове аз съм останал с впечатление че някои само си търсят из форумите мъжка компания.... :giggle1:

Няма тема, няма нищо .. само личностни простотии и заяжданици :)  Избиват нещо , но какво аз така и не разбрах. затова и направих тази тема

преди 10 часа, attj написа:

Мойра например е уж за чисна и свята република, като мечтите на възрожденците ни

Ако се запознае наистина с това какво са искали Възрожденците, техните антируски настроения и т..н.  доста би се разочаровала от тях.

:)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.