Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

:D  Браво на вас!

Петима тролят след моят пост, в който казвам, че споделям написаното в статията, но не толерирам неграмотността на автора. :D  Как да разбирам това?

Или не сте разбрали какво казвам или се чувствате лично засегнати?

От какво сте лично засегнати? - От неграмотността на автора или се разпознахте в "полезните идиоти"(това е авторово прозрение, не мое :D).

Посмях се!

Чисто! Сърдечно! :D

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 106,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

преди 1 час, attj написа:

За какво са ти на теб тези земи?    При ниската раждаемост скоро няма да има достатъчно българи и в сегашната наша малка България.

Не бе не. не ни трябват.. за кво са ни . А на вас, рашисите,  за какво ви е Крим ?

И моля те, не наричай България "наша". Твоя рашистки спам , това омаловажаване на българщината,  неразбирането на специфични български изрази и т.н.   отдавна се доказа че нямаш нищо общо с България.

Все едно терористът Левски е избягал от някаква лудница и се пробва да ме поучава.   Крим си е населен с руснаци - както Косово е населено с албанци.  Те няма да се върнат в Украйна и в Сърбия.Самоопределението на местното население предопределя нещата.   Аналогично и в Донбас руснаците са мнозинство - там също ще има автономия или друга форма на отделяне. Насила хубост не става, драги Миро!  Ако те интересува - аз съм 100 % българин, а съпругата ми е 50 % българка и 50 % гъркиня.  Нищо руско няма при нас.    А Миро защо е български бандеровец???

преди 41 минути, miro20 написа:

Не бе не. не ни трябват.. за кво са ни . А на вас, рашисите,  за какво ви е Крим ?

Да ви дадат Крим, че и там да нацвъкате поредните бази на НАТО ли? Хахаха! Още нещо да ви се иска?

преди 6 минути, attj написа:

А Миро защо е български бандеровец???

Защото е ерген и е платен.:lol6:

преди 7 минути, attj написа:

Все едно терористът Левски е избягал от някаква лудница и се пробва да ме поучава.   Крим си е населен с руснаци - както Косово е населено с албанци.  Те няма да се върнат в Украйна и в Сърбия.Самоопределението на местното население предопределя нещата.   Аналогично и в Донбас руснаците са мнозинство - там също ще има автономия или друга форма на отделяне. Насила хубост не става, драги Миро!  Ако те интересува - аз съм 100 % българин, а съпругата ми е 50 % българка и 50 % гъркиня.  Нищо руско няма при нас.    А Миро защо е български бандеровец???

Тази пропаганда е популярна единствено и само при сепаратисти терористи , и по принцип е забранена по конституция.

Нормалния цивилизован свят си има не варваски , а една камара мирни инициативи при проблем със самоопределението . В Крим такъв проблем не е имало никога.Нито на Донбас.

Проблема е единствено и само  във маскираните изроди с георгиевски лентички, пратени от Пу и Шойгу да дестабилизират една чужда държава, и да избиват православни украинци.

КАкто го павеха в Грузия.

А ти пак показа че нямаш нищо общо с понятието "българин".

преди 5 минути, Agentpat™ написа:

Да ви дадат Крим, че и там да нацвъкате поредните бази на НАТО ли? Хахаха! Още нещо да ви се иска?

Още един антибългарин. Кои сме "ние" кои сте "вие" че се обръщаш така ? Ако имаш нещо да кажеш в исторически план по правото на самоопределение за което споменах, заповядай, но като видях "ви" ми стана ясен.... :)

Миро пак забрави да отговори защо е български бандеровец и аз се чудя дали майка му не е украинка.  Този наш уж сънародник защо одобрява терора над руснаци в Украйна???

преди 41 минути, miro20 написа:

Още един антибългарин. Кои сме "ние" кои сте "вие" че се обръщаш така ? Ако имаш нещо да кажеш в исторически план по правото на самоопределение за което споменах, заповядай, но като видях "ви" ми стана ясен.... :)

До тук съм много по-българин от теб, но нейсе!

Много добре знаеш кои сте "вие"!

Хората в Крим отдавна си го казаха, в исторически план! Нещо друго да кажеш?

Ти отдавна си ми ясен, а и на всички тук!

преди 27 минути, attj написа:

Миро пак забрави да отговори защо е български бандеровец и аз се чудя дали майка му не е украинка.  Този наш уж сънародник защо одобрява терора над руснаци в Украйна???

тц. чист българин съм :) 

А  за последното - няма как да одобрявам нещо което е лъжа. Винаги съм ти казвал - виж как жвивеят всички руснаци на останалата територия на Донбас и Украйна - свободно и без никакви репресии . За разлика от онази малка 2 %  ничия бандитска територия, наричана ДНР/ЛНР на която територия някакви фанатизирани рашисти се борят с някакви митични "бандеровци и хунта".

преди 6 минути, Agentpat™ написа:

Хората в Крим отдавна си го казаха, в исторически план! Нещо друго да кажеш?

Хората в Крим в момента са безгласна буква, дирижирани от Москва.

Самия факт че по време на "хунтата" никой никого не е преследвал, а след идването на "руSSкий мир" започват репресии, гонения, затваряне на медии /всички опозиционни/  закртиване на граждански организации и т.н.. пак ме навежда на въпроса - кога според вас е било "хунта" ? - преди или след идването на рашисткия "свят" ?

преди 8 минути, Agentpat™ написа:

Много добре знаеш кои сте "вие"!

Да, ние българите. Ти не си от тях. КАкто казах , не ме интересуваш а изводите си ги правя единствено и само от казаното до сега. Щом симпатизираш на сепаратисти терористи , както и "атж", вие за мен сте антибългарски пропагандатори, които един ден ще говорят същите простотии но за необзначен маскиран аскер и исконни  новоосмански територии, които са такива заради 500г владение и за"самоопределение" и референдуми "на Кърджалийска народна република "

преди 59 минути, miro20 написа:

....

Мирча, коментарът ти счупи кантара по демагогия, лъжа и манипулация! Даже ме е гнус да го цитирам! Не заслужава нищо друго освен това:

:D :lol6::laughing4:

преди 42 минути, Agentpat™ написа:

Мирча, коментарът ти счупи кантара по демагогия, лъжа и манипулация! Даже ме е гнус да го цитирам! Не заслужава нищо друго освен това:

:D :lol6::laughing4:

Винаги става така когато ви сложа "огледало" да се видите какви глупости  говорите и какво всъщност защитавате.

Благодаря ти за този пореден доказан пример.

Въййй, баш убавеца ни сложил огледало, да се погледнем...:D

преди 5 часа, Нел написа:

:D  Браво на вас!

Петима тролят след моят пост, в който казвам, че споделям написаното в статията, но не толерирам неграмотността на автора. :D  Как да разбирам това?

Виж ся Нел... колежке. Изтрай до утре, когато ще се появи Денков, да изпълни форума със съдържание.:ph34r: Аз също тръпна в очакване на събитието и само запълвам празнотата с мимолетно тролене, по твоето хващане за... шпацията. :)  Ся Миро ще ме докладва за псувня,щото не знае че шпация= интервал...

преди 45 минути, язе написа:

Въййй, баш убавеца ни сложил огледало, да се погледнем...:D

Колко е красиво когато невежа не разбира дори смисъла на казаното , а си е сложил подпис на Сократ...

Не знам защо се сещам винаги за блондинка която цитира Пауло Куельо ..... :lol6:

Не това е лудост тука толкова теми да се следят! Ще участвам където е гореща.:D

"Тайната на промяната е да фокусираш цялата си енергия, не в борба със старото, а в построяване на новото."   Сократ

И трябва обаче да забравиш миналото язе!;)

преди 27 минути, miro20 написа:

Колко е красиво когато невежа не разбира дори смисъла на казаното , а си е сложил подпис на Сократ...

Не знам защо се сещам винаги за блондинка която цитира Пауло Куельо ..... :lol6:

Защото си нямаш идея, какво пише ПаулУ Куельо. А за IQ на блондинка, можеш само да си мечтаеш... Нали знаеш "русо гладно нема".;)

Ванко, не! Не да го забравиш, а да не го бориш. Щото няма смисъл,минало е- колкото и да го бориш, няма да го промениш. Но да го забравиш никакне е полезно, щото други може да го помнят и... да ти се случат изненадващи сакатлъци.Нали се сещаш- ти си забравил къде е хлъзгаво, ама те помнят. Too bad for you... bro.

Редактирано от язе (преглед на промените)

Миро и Нелка искат да ходят в Украйна да тероризират руснаци - а там просто ще ги разстрелят.  Никой не желае да прави колекция от боклуци!

Защо ни наричаш "боклуци" ? Заради това че не одобряваме военната путинска неоправдана офанзива в Украйна ? и хилядите жертви които продължават да гинат в следствие на тази военна терористична офанзива ?

Не ми отговори на многократно задавания въпрос - Защо на Донбас на останалата територия, както и в останала Украйна никой не тероризира и не избива руснаци, а терор има само на тази 2 % дестабилизирана от РФ територия ?

И въпроса за Крим - кога настъпи хунта там... преди "русский мир" или след ?

:)

преди 18 часа, miro20 написа:

Хората в Крим в момента са безгласна буква, дирижирани от Москва.

...вие за мен сте антибългарски пропагандатори, които един ден ще говорят същите простотии но за необзначен маскиран аскер и исконни  новоосмански територии, които са такива заради 500г владение и за"самоопределение" и референдуми "на Кърджалийска народна република "

Пак си се запенил. В психиатрията не ви ли дават редовно лекарства?

Защо нито един кримчанин не избяга от Крим и не отиде да живее в украинската мизерия, корупция и беззаконие?

Моля не ми цитирайте тролските "мнения"! Таман ми е в игнор листата.

В Крим си живеят и не им пука. За сведение, понеже имам приятел там. Преди година  с доходи около 800$, сега вече е на към 1500$. При цени на храна и издръжка наполовина на тука. Дори и бензинът е също наполовина.

преди 14 часа, miro20 написа:

Защо ни наричаш "боклуци" ? Заради това че не одобряваме военната путинска неоправдана офанзива в Украйна ? и хилядите жертви които продължават да гинат в следствие на тази военна терористична офанзива ?

Не ми отговори на многократно задавания въпрос - Защо на Донбас на останалата територия, както и в останала Украйна никой не тероризира и не избива руснаци, а терор има само на тази 2 % дестабилизирана от РФ територия ?

И въпроса за Крим - кога настъпи хунта там... преди "русский мир" или след ?

Защото одобрявате гражданската война наричайки я АТО.   На Донбас трябваше да се осигури автономия само чрез преговори.Следващи референдуми в Крим и Донбас все ще са със същия резултат.   Войната бе ненужна!  А и тя е предварително загубена за бандеровците!   Обаче на тези малоумни националисти реалностите все са им били трудни.   Приличат по безумията си на Степан Бандера.   Как възприемате някогашното  Хайл Бандера!?

на 4.02.2017 г. в 13:41, gagodrago написа:

Пак си се запенил. В психиатрията не ви ли дават редовно лекарства?

Защо нито един кримчанин не избяга от Крим и не отиде да живее в украинската мизерия, корупция и беззаконие?

То си личи кой е с лекарства :)

След окупацията, към октомври месец 2014г.  в Украйна са се преселили 18.8 хил. човека : http://news.allcrimea.net/news/2014/10/20/na-materikovuju-ukrainu-pereehali-uzhe-pochti-19-tysyach-krymchan-23850/

и още едни по свежи данни от януари 2017г -  30 000 кримски татари са се изселили от Крим

http://www.kasparov.ru/material.php?id=5889FA5C2FABB

на 4.02.2017 г. в 13:54, Филипов написа:

Моля не ми цитирайте тролските "мнения"! Таман ми е в игнор листата.

В Крим си живеят и не им пука. За сведение, понеже имам приятел там. Преди година  с доходи около 800$, сега вече е на към 1500$. При цени на храна и издръжка наполовина на тука. Дори и бензинът е също наполовина.

Свежа статия - Цените в Крим са по високи от цените в съседния руски южен федерален окръг :

http://ru.krymr.com/a/news/28269641.html

Потребителската кошница по курса на рублата ако сметнем излиза около 120 лв.

За безработицата - двойно увеличение от 5 и нещо до 10 % и нещо.

средна заплата с 10-15 хил по малко от съседна РФ и е на ниво около 15-20 000 р. което е около 500-600 лв.

http://ru.krymr.com/a/28174577.html

Да е жив и здрав приятеля ти /дано не е виртуален , преписан от "русвесна" /  но това е далеч от 1 500 $ :)

За масовите репресии , цензура и закрити медии , сдружения и организации да цитирам ли ? :)

на 4.02.2017 г. в 15:27, attj написа:

Защото одобрявате гражданската война наричайки я АТО

Лъжа.

Обяснявана многократно , и не мисля да се повтарям. вие сте тези които подкрепят войната, военните методи, терора и репресиите на едни бандитски формирования, поддържани мащабно от РФ.

на 4.02.2017 г. в 15:27, attj написа:

Войната бе ненужна!

Защо тогава бе започната от любимите ви  "миролюбиви" маскирани тежковъоръжени  человечики ? Които се оказаха прехвърлени от Крим спецназ, както и министъра на терористите Игор Стрелков .

Насилието и терора започна от тях. АТО е реакция на тези маскирани изроди с георгиевски лентички.

И пак не ми отговори на тези простички въпроси - Защо  никой не тероризира руснаци в останалата 98 % Украйна, а война има само там, в малката 2 % зона наречена ДНР/ЛНР ,  където са терористите ?

- Кога е "Хунта" ? - преди окупацият ана Крим или след ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

А бе, Миро, вземи се осъзнай!!!!! Могат ли въобще някакви жалки бандеровци да спечелят каквото и да  било срещу 200 милиона руснаци??? Тези глупаци защо ненужно рискуват да бъдат доизбити физически!?    Вие с Нел ли ще ги спасите???

С една малка подробност - украинците никого не са нападали а си защитават държавата, границата, и родината.Не знам откъде си измисляш че някой иска да трепе и коли 200 млн руснаци :)  :lol6:

И последно да добавя за цените и стандарта . Това не е аргумент да цепиш територии. Това че пенсиите в Турция например са 900 лири /толкова казват вземат нашите изселници там/  и са по високи от тук, не е основание да цепиш кърджалийска област.

Това че дават на изселниците къщи за по 15-20 хил. дават по 10-20 дка земя и пари, също не е основание да цепиш българска територия.

Никоя държава /дори сомалийци/ не си оставят територията и държвата , колкото и да гладуват. Само тукашни червени пропагандатори спекулират с това.

Не знам осъзнавате ли колко глупави са тези "аргументи" за заплати и пенсии.

Да не би Косово да са питали Миро за разрешение да се отделят от Сърбия???И стига с това неуместно сравнение с Кърдж

али.  Там няма милиони турци и всичко е различно...

Редактирано от attj (преглед на промените)

:) доста пъти съм ти повтарял разликите с Косово, давал съм ти примери и с Каталуния и други проблемни области.

Само ще ти кажа без да повтарям -  Крим няма нищо общо :)  И ти много добре го знаеш това

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.