Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

Американските граждани в социалните мрежи най- накрая се научиха как трябва да се общува с руски акаунти и ботове.

Кругом - марш: к Ольгино. Това "заклинание" също им действа като нафталин на молци.

ако им платят повече от Ольгино, сигурно ще се обърнат "кругом"..

В Олгино вече са им платили. И е време е да си "приберат вересиите".

Снимка на Контра Пропаганда.
  • 8 месеца по-късно...
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 110,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

Иво Христов: Троловете на властта разпространяват фалшификат на мой руски паспорт

Цитат

Началникът на кабинета на президента Иво Христов обяви във „Фейсбук“, че „троловете на властта“ разпространяват фалшификат на негов руски паспорт.

%D0%B8%D0%B2%D0%BE%20%D1%84%D0%B0%D0%BB%

Цитат

„Троловете на властта разпространяват този фалшификат. Отвъд вопиющата глупост на внушението, за отбелязване е, че главата ми е изрязана от една снимка в пресата, разтеглена по хоризонтала и монтирана върху несръчно обработени рамене. А подписът, който дори не търси да наподоби моя, потъва под някакъв ред. Изводът е: политическите опоненти фабрикуват фалшификати. Следователно всяко тяхно твърдение трябва да се приема за измама, до доказване на противното. Второто наблюдение е, че въпреки очевидността на фалшификата, мнозина коментират. Възмущават се. Всеки повод за очерняне е добър, бил той и фалшив”, коментира началникът на кабинета на президента във „Фейсбук“.

Злобата и завистта почивен ден нямат.

Внимание!

trolling.jpg

Не знам прави ли Ви впечатление , че си имаме нов трол   Varadin Angelov

Старите драсканици на калмук калмуков от калмуково отново но под друг аватар. 

преди 1 час, Мойра написа:

Only Fools and Horses

Политически трол или трол по душа?

Ако това е "трол" , ами я се виж ти самата бре... :) :)

преди 2 минути, miro20 написа:

Ако това е "трол" , ами я се виж ти самата бре... :) :)

Трол тролу око не вади, та...

Мисли, мирко, мисли преди да пишеш!

:lol6:

Мисля мисля... не ме мисли ти мен колко мисля :) Със сигурност, а и доказано от постовете ни тук, доста повече собствена мисъл влагам  от теб и някои други.

При вас както при туземците за които всичко необяснимо и неразбираемо се причислява към "небесни сили и богове"   - което не ви изнася и не можете да си го обясните, причислявате че са "тролове" .

преди 1 минута, miro20 написа:

Мисля мисля... не ме мисли ти мен колко мисля :) Със сигурност, а и доказано от постовете ни тук, доста повече собствена мисъл влагам  от теб и някои други.

:yanim:Вече приличаш на НЕГО!

Аз нямам нищо против и ти да приличаш на всеки който влага поне млако собствена мисъл.

Ти си една червена копипейстърка на "гласове" , преди това на а-спекто ,  поглед инфо, и волгинските простотии.. :)

пик.png

на 27.10.2018 г. в 21:44, nikssi написа:

Не знам прави ли Ви впечатление , че си имаме нов трол   Varadin Angelov

Старите драсканици на калмук калмуков от калмуково отново но под друг аватар. 

То именно щото е направил впечатление на всички, никой не му обръща внимание - дори из другите раздели.

преди 10 минути, sound написа:

То именно щото е направил впечатление на всички, никой не му обръща внимание - дори из другите раздели.

Надявам се този да пуска не по двадесет теми - да пуска по сто теми за час. 

преди 11 часа, Мойра написа:

Аз също го подкрепям, само че трябва да е пред Лукойл и руското посолство, които ни продават лошокачествените си суровини по-скъпо от на богата Германия.

• 4 седмици по-късно...

хехе :) Крадеца вика дръжте крадеца.

Както се говори във видеото , това е ресурс за противодействие на рашистката фейк-пропаганда и активни медийни мероприятия  на петербургските тролове.

Което и аз много пъти съм споменавал че е крайно необходимо да се осъществи.

Удобно се спекулира с термина "фабрика за тролове" , като това всъщност си е руски патент.

Второ - Очаквах да чуя за тролове които работят в РФ . Както руските тролвое тролят и дезинформират хората в чужбина.

Уви, оказа се че това си е инициатива в Англия СРЕЩУ рашистката пропаганда  :) :)  

Схващате ли тъпотията в целия  репортаж от Россия 1 ? Дори не  става въпрос за тролове в РФ , то дори  промити мозъци като вас, много добре разбирате че няма как в рФ да има анти-руски тролове.

Споменава се че участва и Брадуер и организацията Хермитаж... нещо си ... .

Ами това е именно този , заради когото РФ е заплашена да я изритат от Интерпол заради сакъпените абсурдни дела и случая Магнитски  бре !

https://www.svoboda.org/a/browder-magnitsky-interview-russia/29610675.html

Така че  четете малко повече когато рашистките медии /и особенно руссия1/   пускат такива изкривени измишльотини за " фабрики за тролове"  а то си е всъщност - крадеца вика дръжте крадеца  :) :)

пп

Погледни и от съседната тема където съм цитирал статиите от медиапул.

Това също ли са "антируски тролове" ???  :)  Не драги, просто реакция , крайно необходима реакция на  всяко общество срещу подобни хибридни войни и рашистка фейк пропаганда .

Безумна работа.  Миро все възхвалява бандеровския Майдан в Украйна и няма да спре, докато съвсем не се насере. На мен пък пак ми се ходи отново в Санкт Петербург на екскурзия -  отново след 30 години  и съм си харесал вариант директно от Бургас   https://www.dinita-tours.com/excursionbg/3325 

преди 18 часа, miro20 написа:

Приятен път домой . А дали не е откъето пишеш ? От любимата "фабрика троллей"  

Не ме и интересува. Нали си знаеш... - чемодан вокзал москва  :laughing5:

През 1988 година, като бъдещ строителен инженер от ВИАС-София,  ме изпратиха на обменни начала на стаж в СССР.    Прекарах един месец там - по 10 дни в строителните университети в Москва, в Ленинград и в Киев.  Оттогава не съм бил там.  А ти поне веднъж посетил ли си ги?   Или тук само си тролиш заради спорта!?  

Имам лекото усещане че ника е един, но трола зад този твой ник се е сменил ? :) :)

Нали ти си бе признала че позлвате на един комп няколлко човека . Та... сигурно съм обяснявал на другия трол зад ник-а ти, и то неведнъж, че и съм учил и живял там, ходил съм къде ли не, не само на ограничени екскурзийки за туристи, познавам доста добре и руснаци, и  хохлите, и чурките и кои ли не народи .

А един месец прекаран  е нищо . Абсолютно нищо . Защо ли не се учудвам на "иделизирания" образ който имаш за СССР и РФ .:hush:

Всеки човек може да има повече профили и това не значи, че трябва все да троли от тях...

преди 2 часа, miro20 написа:

Тогава защо го правиш ??

Попита мега-тролът:lol6:

• 3 месеца по-късно...

Какво търси това в темата?

Аман от политически тролове-пропагандатори! :mad:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.