Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

Като прасенце си. :D

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 106,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

преди 1 минута, Тoни написа:

така и не си отговорил на въпрос отпреди 3 години

Само да се заяждаш и тролиш ли ? или да си търсиш мъжка компания ?

Излей си душата и комплексите, Нали затова е този раздел за психология и психопомощ там ? :giggle1:

преди 6 минути, Тoни написа:

изпробвай това някои в форума вече го прилагат

Арт-терапията е широкоспектърен метод на психотерапия, който се използва за повлияване (лечение) и психотерапевтична корекция

Архивите са живи, а? 

Спирам да ти отговарям, но подписа оставям, за да те гледат всички, колко си гнусен и да внасяш респект с компетентните си мнения. 

Дано за тези 3 години си си купил гребен и си се изнесъл от дома на майка си . :D

@Без умствен капацитет, искам само да ти кажа, че отдавна съм те игнорирал и те споменавам, единствено когато искам да дам пример, що е подчовек.

Иначе си така.

Снимка от 2021-02-01 19-22-50.png

преди 5 минути, Тoни написа:

@Без умствен капацитет, искам само да ти кажа, че отдавна съм те игнорирал и те споменавам, единствено когато искам да дам пример, що е подчовек.

Иначе си така.

а ти си над човек така ли - :D

преди 2 часа, miro20 написа:

Ако се запознае наистина с това какво са искали Възрожденците, техните антируски настроения и т..н.  доста би се разочаровала от тях.

:)

Напоследък Маруся е все някъде около Донецк.  Да не си я харесал - та ти се кореспондира с нея?    Тя е фенка и на Воля на Марешки.

Цитат

Днес, след като почти денонощие бе подложена на тотална хакерска атака, стартирала веднага след публикуване на материал, разкриващ връзките на Цветанов, Вълнев и Борисов, АФЕРА публикува:

КОЙТО СЕ ЕБАВА С „АФЕРА“ И ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, СИ ГО ПОЛУЧАВА ДЖЕЛАТСКИ!

https://afera.bg/който-се-ебава-с-афера-и-веселина-то/

Днес, по-късно „Да, България“ обвини „фабрика за тролове“, свързана с дясната ръка на Цветанов – Павел Вълнев:

Игра на тролове в България има и тя е партийна. През последните седмици в „Да, България“ наблюдаваме стотици коментари от фалшиви профили – еднакви, координирани послания, целящи да наводнят страниците ни. Тези десетки профили, създадени през последните два месеца ни отведоха до една и съща „фабрика за тролове“, свързана с дясната ръка на Цветан Цветанов – Павел Вълнев.

Често в България се казва, че политиката е мръсна игра, но не е задължително да бъде такава. Всички политически формации дължим на своите избиратели откритост. Длъжни сме да застанем с истинските си лица и да осигурим възможност за информиран избор. Етиката го изисква, моралът го изисква, борбата за истината го изисква.“

В публикацията си АФЕРА вади на показ оправданията на личния пиар на Павел Вълнев относно подозренията на АФЕРА за пълната зала с момичета и момчета, които видя с очите си как се взират в компютрите в огромната зала, с бюра едно до друго. Личния пиар на Вълнев казва, че това било „кол център“ от който момичетата и момчетата „ръководели камионите в Чикаго на Вълнев“.

Кол център, но нито от един от младите хора пред компютрите не беше със слушалки, камо ли с микрофон, а и нали бизнесът на Павел Вълнев с камионите е в Чикаго, там няма ли кой да му управлява камионите – са едни от най-елементарните въпроси, които първо ти идват на ум.

Така или иначе, случайно или не, в един АФЕРА бе подложена на тотална хакерска атака, а „Да, България“ изпищяха от „фабриката на тролове“ на Цветанов – Вълнев, която са следили от дни.

Нали никой не е забравил на какво беше „спец“ Цветанов през цялото време, докато консумираше властта в държавата – на следене, подслушване и слухтете, на блокиране и контрол върху всеки, който му е неудобен.

изт.

Игра на тролове (ВИДЕО)

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

Арт-терапията е широкоспектърен метод на психотерапия, който се използва за повлияване (лечение) и психотерапевтична корекция

Да цитирам...

...а спектърът от проблеми, при решаването на които се прилагат, е също достатъчно широк: от междуличностни конфликти, през реакции на загуби (пост-травматично стресово разстройство), психосоматични разстройства, до кризисни състояния.

Арт-терапевтичната работа помага за по-ясното изразяване на преживяванията, проблемите и вътрешните противоречия. Особено полезно е това с пациенти, които не са в състояние да дефинират или отказват да говорят за травматичното преживяване.

....

Наистина, впечатляващо е какво съм причинил на психиката на Тони, вероятно и на други ...

Съжалявам, но просто нека потърсят помощ. Ако не я намерят в темата, да потърсят направление от личен лекар....

Не е добре работата... не е ....

преди 4 минути, Мойра написа:

знаем че го харесваш, малко се плаща на тези които набират цъкачи на линкове и те е яд че сме се уредили по добре от теб :dollars:

преди 33 минути, attj написа:
преди 3 часа, miro20 написа:

Ако се запознае наистина с това какво са искали Възрожденците, техните антируски настроения и т..н.  доста би се разочаровала от тях.

:)

Напоследък Маруся е все някъде около Донецк.  Да не си я харесал - та ти се кореспондира с нея?    Тя е фенка и на Воля на Марешки.

Каква Маруся при Възрожденци бре. Къв Донецк... :hit:

преди 12 часа, miro20 написа:

Каква Маруся при Възрожденци бре. Къв Донецк... :hit:

Домъчняло ти е за нея -  щом пишеш   ""разочаровала от тях"".

https://breaking.bg/politika/нидал-алгафари-публикува-инструкции-в-бсп-към-червените-тролове-нищо-не-е-неприемливо-нищо-не-е-цинично/

Защо ли много профили тук ми се струва че спазват именно тези напътствия. Да не се окаже че си имаме червени тролчета във форума. Просто ми изглежда невероятно ама знае ли човек. :D

преди 17 минути, lsmurf написа:

Просто ми изглежда невероятно ама знае ли човек. :D

Интерес представляват коментарите в края на статията. Все отбор "матросовци" . :D

преди 17 минути, nikssi написа:

Интерес представляват коментарите в края на статията. Все отбор "матросовци" . :D

:Dвнимавай че ще ти пратя 2 гларуса - да те поубеждават, за кой да гласуваш

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

:Dвнимавай че ще ти пратя 2 гларуса - да те поубеждават, за кой да гласуваш

Ей го ...матросовец. Дежурен с подготвена тъпня за реплика.

току-що, nikssi написа:

Ей го ...матросовец. Дежурен с подготвена тъпня за реплика.

хубава манджа ще стане от теб

1502261766-sistemen-bufer-9.jpg

преди 9 часа, Мойра написа:

Кой и как пише коментари в интернет. Професия "Трол ...

Цитат

която и да било социална мрежа, те по цял ден се борят за Майка Русия

кои ли акаунди имат постове през целия ден

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

Кой и как пише коментари в интернет. Професия "Трол ...

кои ли акаунди имат постове през целия ден

Абе простьо,

Аз за 15 години имам по-малко от 1000 коментара по различни теми.

Ти за 9 години ги натрупа около 15000 основно в раздел "Политика", и нито един няма без правописна грешка.

Не се напъвай толкова, Бачо си Мирчо няма да го стигнеш, той е по-работлив, и има много помощници.

Ха-ха-ха....

преди 9 минути, dedidi написа:

Абе простьо,

Аз за 15 години имам по-малко от 1000 коментара по различни теми.

Ти за 9 години ги натрупа около 15000 основно в раздел "Политика", и нито един няма без правописна грешка.

Не се напъвай толкова, Бачо си Мирчо няма да го стигнеш, той е по-работлив, и има много помощници.

Ха-ха-ха....

смени си очилата детко

преди 20 часа, Без умствен капацитет написа:

смени си очилата детко

Ха-ха!

Очилата ми са със стъкла тип "прогресив".

преди 1 час, dedidi написа:

Ха-ха!

Очилата ми са със стъкла тип "прогресив".

нямам представа какво значи това. но ги намали и няма да виждаш грешките

на 1.02.2021 г. в 19:12, miro20 написа:

Прав бях че тоя копнее за мъжка компания...
Що я търси тук, обаче не знам :giggle1:

Мирчо, за твоята компания и прасетата не копнеят, слез на земята.

• 4 седмици по-късно...

Как да разпознаете трол

Цитат
1. Тролът пише кратко, бърза защото трябва да обиколи всичките си профили.
2. Тролът не използва логични аргументи, изказа му е унижаващ и снизходителен.
3. За да си облекчи работата, провокира конфликт.
4. Тролъ, ще атакува вашият интелект, порядъчност, информираност с цел да отклони внимание от темата.
5. Тролът се отчита на работодателя си с брой ваши коментари на неговият, дори да му пишете грух-грух, той печели от това.
7. Тролът задава много въпроси, и отговаря на въпроса с въпрос.
* Какво да правите при среща с трол
1. Пълно игнориране - без отговори и емотикони.
2. Уведомете другите участници за трола с логичен аргумент. Троловете ги наказват, ако ги разкрият.

Източник: Славян Николов, фб

преди 2 минути, Мойра написа:

:D1. Тролът пише кратко, бърза защото трябва да обиколи всичките си профили.

като копи / пейст

а да ти не си трол а спамер

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.