Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

преди 1 минута, nikssi написа:

Нормално е, все пак предстоят избори, сега им е жътвата. ;)  Ако питанката е за тук...ми свиквай.

Няма смисъл да свиквам, защото след изборите едва ли работодателят ще продължи да им плаща.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 110,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

преди 6 минути, Мойра написа:

Няма смисъл да свиквам, защото след изборите едва ли работодателят ще продължи да им плаща.

Ама ти си голям оптимист...да не кажа мечтател. :D

току-що, nikssi написа:

Ама ти си голям оптимист...да не кажа мечтател. :D

Ако бях песимист, отдавна да съм се гръмнала. :)

Ами Радан призна за тролове, а мина достатъчно време от тогава.

В момента този "подкрепя" шматката Трайчо. Значи може и да се проточи чакането.  

преди 3 минути, иноТ написа:

Ами Радан призна за тролове, а мина достатъчно време от тогава.

В момента този "подкрепя" шматката Трайчо. Значи може и да се проточи чакането.  

Може да се проточи най-късно до пролетта, не повече.

Все ми се струва, че нещата в България ще се променят.

преди 43 минути, Мойра написа:

Троловете стават все по-нагли, явно имат сериозна подкрепа. :D

Докога ли?

Кого имаш впредвид ?

Гамените които две изречения не могат да свържат без обиди , епитети, заяжданици, тези цитиращите субективна пропаганда, еностранна  изкривена фактология, част от които си и ти ,  или.... хората с културен език, нормални доводи и открита човешка позиция ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Много си културен, няма що. Обиждаш дамата, лепваш и разни епитети и накрая се хвалиш сам. 

преди 3 часа, miro20 написа:

Кого имаш впредвид ?

Гамените които две изречения не могат да свържат без обиди , епитети, заяжданици, тези цитиращите субективна пропаганда, еностранна  изкривена фактология, част от които си и ти ,  или.... хората с културен език, нормални доводи и открита човешка позиция ?

Мирко, по добре да не беше го редактирал,че така изглежда много тролски тоя твой пост! Та кой кого обижда се вижда от поста ти.

ПП. Преди редакцията ти цитирам поста ти:

Цитат

Кого имаш впредвид ?

Гамените, или хората с културен език, нормални доводи и открита човешка позиция ?

Може да се приеме като смислен пост ама да ти се чуди човек защо си го редактирал. То е ясно защо де ... тролска му работа.

Редактирано от nikssi
правопис (преглед на промените)

на 22.10.2016 г. в 2:39, nikssi написа:

Може да се приеме като смислен пост ама да ти се чуди човек защо си го редактирал. То е ясно защо де ... тролска му работа.

Изключително ти благодаря че си обърнал внимание на редакцията ми

Защото добавих това за което точно ти по тролски маниер, ми изкривяваш казаното в червеното , а именно :

тези цитиращите субективна пропаганда, еностранна  изкривена фактология, част от които си и ти

Това се отнасяше за дамата, защото цитирам и нея. не "гаменската част", а - субективната едностранна изкривена пропаганда, от сайтове като а-спекто, световен поглед инфо на комуниста Симов, отвреме на време Гласове на Дачков и Дърева и подобни които  тя цитира.

та... кои казваш са троловете, изкривяващи мнението ми и смисъла нап остовете ми ? - вие.

на 22.10.2016 г. в 2:27, иноТ написа:

Много си културен, няма що. Обиждаш дамата, лепваш и разни епитети и накрая се хвалиш сам. 

Поясних по горе , а и прекрасно се вижда в темите кой кого обижда, и кой е обективен и аргументиран.

Освен че си измисляте неказвани обиди от мен, защо не реагирате по същия начин като обиждат една друга дама с "менопаузи" и т.н.. ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 10 часа, miro20 написа:

тези цитиращите субективна пропаганда, еностранна  изкривена фактология

Я, Мирко колко добре се е описал!:)

преди 8 часа, иноТ написа:

Какъвто шефа, такива и троловете му. :D

:lol6:

преди 14 часа, иноТ написа:

Хо-хо-хо... ти да видиш великия "мъж" как се е загрижил за дамата...

Да ти цитирам ли твои постове, на Духчето, на Синбад, на Агентчето... изобщо на всички "мъже", които се изредихте вчера след поста ми, за да сложите гнусния си печат... Трольчики! Типични! Не ви докладвах, защото все се надявам да разберете, че ако някой има различно от вашето мнение, то е напълно възможно той да е прав, а вие да грешите и вместо да се нахвърляте върху него с обиди, просто можете да помислите малко! Но... Толкова ли е трудно?

И точно вие тук ще се правите на светци... Безумни ли сте или наистина не си давате сметка, че точно вие тролите най-усърдно в този подфорум?

преди 8 минути, Нел написа:

Безумни ли сте или наистина не си давате сметка, че точно вие тролите най-усърдно в този подфорум?

Много отдавна го правят нарочно. Тук например дадох едно красноречиво сравнение на "езика". И как всеки един пост могат да го напълнят с абсолютна простотия, гаменщина и обиди :) целящи единствено беззъбо заяждане и съсипване на темите.

преди 1 час, miro20 написа:

Много отдавна го правят нарочно. Тук например дадох едно красноречиво сравнение на "езика". И как всеки един пост могат да го напълнят с абсолютна простотия, гаменщина и обиди :) целящи единствено беззъбо заяждане и съсипване на темите.

Да. Така е, Миро. Знам, че го правят нарочно, от безсилие е. Само едно слабо човече, виждайки довод(или факт), който е коренно противоположен на неговата теза, може да нахвърля десетки обиди по опонента си.

Смятам и, че блокирането на мненията на опоненти също е проява на хипер слабост. Бе ти като не можеш да овладееш елементарната си емоция когато някой друг е с противно на твоето мнение... що за мишле си?

Аз моята емоция си я владея отлично и по принцип те подминавам с презрение, но понякога ме цитираш и ме въвличаш в глупостите си. Това ме напряга. 

преди 4 минути, иноТ написа:

Аз моята емоция си я владея отлично и по принцип те подминавам с презрение, но понякога ме цитираш и ме въвличаш в глупостите си. Това ме напряга. 

Каза платеното комунистическо тролче.

Мен пък изобщо не ме напрягате, нито ви презирам. Разсмивате ме! :D Дори и клоуните в цирка не го правят по-добре от вас.

Ето, виж само какво си писала отсреща. :laughing5: Всичко наред ли е с теб?  

преди 9 минути, Нел написа:

Каза платеното комунистическо тролче.

Мен пък изобщо не ме напрягате, нито ви презирам. Разсмивате ме! :D Дори и клоуните в цирка не го правят по-добре от вас.

Са ко кажеш и кой му плаща,цена нямаш. Щото тези дето плащат на вас, всички ги знаят... той първоизточника е един всъщност.;)

преди 8 минути, иноТ написа:

Ето, виж само какво си писала отсреща. :laughing5: Всичко наред ли е с теб?  

Каза платеното комунистическо тролче(дотук с два ник-а).

Да, благодаря! Добре съм!

преди 7 минути, attj написа:

И на колко години е лелката Нел!?

Каза друго тролче(и то с два ника).

На 105 години съм. В първа младост. :D

Малко си пренапрегната според мен. :D Ще ти прошепна нещо на ушенцето. нямам два ника. :*

току-що, язе написа:

Са ко кажеш и кой му плаща,цена нямаш. Щото тези дето плащат на вас, всички ги знаят... той първоизточника е един всъщност.;)

Е, как кой? Путин! Не му ли виждаш аватарите? :D Можеше да внесе малко разнообразие, ама не би... он Путина видел...

Сериозно ли знаеш кой ми плаща?! А-ха... и източника знаеш... я дай малко инфо и на мен :D

преди 3 минути, иноТ написа:

Малко си пренапрегната според мен. :D Ще ти прошепна нещо на ушенцето. нямам два ника. :*

Весела съм, да.

преди 1 минута, Нел написа:

Е, как кой? Путин! Не му ли виждаш аватарите? :D Можеше да внесе малко разнообразие, ама не би... он Путина видел...

Сериозно ли знаеш кой ми плаща?! А-ха... и източника знаеш... я дай малко инфо и на мен :D

Путин не плаща,Путин бие.:ph34r: И айде не се прави на три и половина...

преди 10 минути, язе написа:

Путин не плаща,Путин бие

Плаща и още как . Докато плюените от вас публични некриени от никого пари за обучение, разследвания, изобличаване на корупция и т.н. на така недолюбваните НПО са известни, то за наливаните в путинска пропаганда милиони , които се харчат само за това, можем само да гадаем по косвени признаци  на проектите им тук. Тук Кобзон ще пратят, там червен лидер ще поканят, няколко сайта ще отворят дето забравят дори превод от руски да направят /като нюз фронт/ .... и т.н..

Но нещо е недоволен Пу от тази дейност. Сменя ключови куратори в България. Иска по високи рзултати :

http://frognews.bg/news_121318/

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.