Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

преди 1 минута, miro20 написа:

Не разбрах кое е в разрез с комунистическата идеология и комунистически дух, не ме и интересува

Но дискретно бих ти припомнил че комунистическата идеология е извън закона и е осъдена с декларация на народното събрание

Ти да видиш. И кои са гласувалите и приели тази декларация??? Или по-точно, какви са били до 10.10. 1989-та година, така да го кажем. А след като е извън закона, би ли ми казал, каква е присъдата за нарушението на закона! И всъщност, за кой закон става въпрос, че комунистическата идеология да е извън него??? А ти сигурен ли си, че става въпрос за комунистическата идеология??? Все въпроси, на които или не знаеш отговорът, или не ти се иска да отговаряш!!!

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 110,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

Това щото аз предлагам ли :):)

Ми хайде да видим :)

голям рев голямо чудо ... споко  бре :) тролете си на воля :)

Не сте първите , не сте и последни жертви на фетиша на форумното тролене.

Не ми отговори какво те интересува! Защо така? Хайде да направим нещата лесни- ти питаш,аз отговарям.

преди 3 минути, miro20 написа:

От теб да мине, нали:DЧе и за пореден път жертва се опитваш да се изкараш:D

преди 3 часа, Джугашвили написа:

Ти да видиш. И кои са гласувалите и приели тази декларация??? Или по-точно, какви са били до 10.10. 1989-та година, така да го кажем. А след като е извън закона, би ли ми казал, каква е присъдата за нарушението на закона! И всъщност, за кой закон става въпрос, че комунистическата идеология да е извън него??? А ти сигурен ли си, че става въпрос за комунистическата идеология??? Все въпроси, на които или не знаеш отговорът, или не ти се иска да отговаряш!!!

Уф,гледай и аз как се подведох по тоя шушлек. Няма никакъв закон разбира се,има ДЕКЛАРАЦИЯ! Демек,нито режима,нито идеологията са извън който и да е закон,просто едни чичковци приели неква декларация. Голем праз! Не знам дали си спомняш врмената, в които всеки олигофрен размахваше неква декларация. Естествено Миро не прави разлика между закон и декларация... или не иска да прави. Все пак, записваме поредния му жалък опит за манипулация.

преди 12 часа, miro20 написа:

ама я са признай си ти спиш ли  с икони на сорос и кунева :D  и плевнелиев 

Spoiler

преди 15 часа, язе написа:

Уф,гледай и аз как се подведох по тоя шушлек. Няма никакъв закон разбира се,има ДЕКЛАРАЦИЯ! Демек,нито режима,нито идеологията са извън който и да е закон,просто едни чичковци приели неква декларация. Голем праз! Не знам дали си спомняш врмената, в които всеки олигофрен размахваше неква декларация. Естествено Миро не прави разлика между закон и декларация... или не иска да прави. Все пак, записваме поредния му жалък опит за манипулация.

Ясно съм казал по горе - Закон за комунистическия режим и декларация на НС . Но се радвам че научи нещо ново :) щом до сега не си знаел за това .... поне от обща култура  дет се вика...

Ето ти още малко за домашно :

http://www.parliament.bg/bg/desision/ID/13326

http://www.mediapool.bg/ns-obyavi-natsizma-i-komunizma-za-nai-golyamoto-zlo-na-20-vek-news143818.html

http://econ.bg/Нормативни-актове/Декларация-на-народното-събрание-по-повод-60-годишнината-от-установяването-на-комунистическия-режим-_l.l_i.129295_at.5.html

Законът няма правни последици. 

От-https://bg.wikipedia.org/wiki/Закон_за_обявяване_комунистическия_режим_в_България_за_престъпен

Закон, с пожелателен характер- ебаси закона! Ех Миро, няма лошо да си прост, ама да го демонстрираш така натрапчиво...

преди 1 час, язе написа:

Ех Миро, няма лошо да си прост, ама да го демонстрираш така натрапчиво...

Радвам се че спомогнах за общата ти култура и ниво на образованост, но само ще кажа че твоите гърчове не ме интересуват.  Просто потвърдих това което казах в началото , с линкове и официална информация която не си знаел дори . Кой е прост в такъв случай,  няма да коментирам :)

Радвам се че спомогнах за общата ти култура и ниво на образованост, но само ще кажа че твоите гърчове не ме интересуват.  Просто потвърдих това което казах в началото , с линкове и официална информация която не си знаел дори . Кой е прост в такъв случай,  няма да коментирам :)

Чукча, дори и природните закони имат задължителен, а не пожелателен характер. Та твоя "закон" си е чиста декларация, на ментално увредени индивиди... Пак не ти се получи опита. Ма то напоследък,нищо не ти върви. Кой те хване, те пере като маче у дирек и тва си е.;)

преди 23 часа, miro20 написа:

Не сте първите , не сте и последни жертви на фетиша на форумното тролене

Чудя се, щом като не си трол, що продължаваш да пишеш в тая тема. Абе ние, троловете, влизаме един път на два месеца в подобни теми, ти всеки ден ;) 

току-що, Кико написа:

Чудя се, щом като не си трол, що продължаваш да пишеш в тая тема. Абе ние, троловете, влизаме един път на два месеца в подобни теми, ти всеки ден ;) 

В нея се чувства като у дома си:D:D:D

преди 1 час, Кико написа:

Тц. пак не позна . Аз ли съм най често пишещия тук ?

А нещо за това което пиша да кажеш ?  Конкретно ?

преди 15 минути, miro20 написа:

Тц. пак не позна . Аз ли съм най често пишещия тук ?

А нещо за това което пиша да кажеш ?  Конкретно ?

Ами не знам, аз разглеждам темите в началната страница и там срещу тая стои все твоето име. Ако си смениш аватара като мен, сигурно няма да те забелязвам толкова. Но ти нарочно не го сменяш ;)  Е, какво ще кажеш сега за аватара ми? Няма го руското знаме над българското. Ти мъж ли си да смениш аватара? 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

Именно щото съм мъж и не го сменям.  :)  Отделно че носи и философски смисъл, който не се харесва на такива като теб.

А твоите лични проблеми и "катарзиси" не ме интересуват. :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Именно щото съм мъж и не го сменям.  :) твоите проблеми не ме интересуват.

:)

Мъж като говно на дъжд, както казва българския народ ;) 

преди 1 минута, Кико написа:

Мъж като говно на дъжд, както казва българския народ ;) 

:min05:

Такова ли ти било нивото ... мислех те за по ....

:min05:

Такова ли ти било нивото ... мислех те за по ....

Нивото ми е маааалко под нивото на твоето, що се отнася до троленето. Затова и си позволявам лееееки заяждания към баш трола, чакайки да видя какви тролски номерца ще ми предложи. След малко изчезвам...до след два месеца. 

преди 4 минути, Кико написа:

Нивото ми е маааалко под нивото на твоето, що се отнася до троленето. Затова и си позволявам лееееки заяждания към баш трола, чакайки да видя какви тролски номерца ще ми предложи. След малко изчезвам...до след два месеца. 

И с какво помогна това на дискусията ? начеса си тролското его и фетиш да кажеш на някого "говно на дъжд" .

Нищо повече.

Че и се радваш на това гледам :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 8 минути, miro20 написа:

И с какво помогна това на дискусията ? начеса си тролското его и фетиш да кажеш на някого "говно на дъжд" .

Нищо повече.

Че и се радваш на това гледам :)

За малко да си помисля, че ти пука за дискусията.:D

преди 2 минути, язе написа:

За малко да си помисля, че ти пука за дискусията.:D

Пукат му пуканките в микровълновата, с които след малко ще се натъпче. :D

на 25.09.2016 г. в 16:46, miro20 написа:

Именно. Затова за 3-ти път май казвам - нека ви се изтипосат всичките ризки, да се види кой какъв трол е :) и най вече на модераторско ниво, където може да си обменят кой  ник какви проксита е позлвал  :)

Да си чувал,че ползването на VPN освен,че не е забранено и повишава защитата при сърфиране в интернет? Що се отнася до ползването на VPN сървари, например аз ползвам често такива от Русия,Чехия,германия и понякога от Хонгконг последните имат сравнително добра скорост.

Що се отнася до ник - нейма аватара ми е еднакъв навсякъде , много хора ме знаят и дори в дата бг. едно време , когато беше форум не някаква люпилня на изперкали пубери. ;) Ма ти едва ли си помниш тия времена. :)

Кой е казал че нещо е забранено ??? :) гузен негонен бяга нещо а  ? :)

Пак казвам .. .който няма от какво да се притеснява, няма защо да пищи на умряло :)

на 25.09.2016 г. в 17:00, язе написа:

Идеята да се криеш зад прокси във форум, за мен е толкова глупава

Пробвай с виетнамски,украински и китайски форуми и ще разбереш защо и кога се ползва прокси. :clown:

току-що, miro20 написа:

Кой е казал че нещо е забранено ??? :) гузен негонен бяга нещо а  ? :)

Пак казвам .. .който няма от какво да се притеснява, няма защо да пищи на умряло :)

Кой е гузен бре ?! Чета и реагирам на тъпите ти постове. Вземи се по-ограмоти малко.Тук не става въпрос за киснене из политическите форуми , а за съвсем различни неща. Кой ще ползва прокси само за да влиза в тъпите форуми където люпят политика такива като тебе 24/7 :D Смешник.

преди 9 минути, nikssi написа:

Пробвай с виетнамски,украински и китайски форуми и ще разбереш защо и кога се ползва прокси. :clown:

Значи нищо няма да разбера.:huh: А, мисля че разбирам...

Редактирано от язе (преглед на промените)

преди 23 минути, nikssi написа:

Да си чувал,че ползването на VPN освен,че не е забранено и повишава защитата при сърфиране в интернет?

Ама бави интернета!:clown:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.