Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

преди 25 минути, miro20 написа:

Кво скочи ? нещо гузен негонен бяга ? :)

Нормален човек би казал - да така е.. такива фанатизирани  тролове нямат място тук :)

Идеята да се криеш зад прокси във форум, за мен е толкова глупава, че май само твоята глава може да я роди.:wink12:

Между другото, троловете съществуват откакто съществуват и форумите, и даже са част от техния колорит. Нещото наречено "платен трол", се пръкна много по- късно и е символ на пропагандата в интернет. Така че, между трол и платен трол има огромна разлика.

Редактирано от язе (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 110,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

преди 38 минути, язе написа:

Идеята да се криеш зад прокси във форум, за мен е толкова глупава, че май само твоята глава може да я роди.:wink12:

И познай защо се крие зад проксита? За да може да влиза с различни никове и да се "подкрепят" един друг и никой да не разбере, че това е един и същ трол. :D

Редактирано от Agentpat™ (преглед на промените)

айде малко тишина само умните и красивите имат  право да пишат,.

преди 29 минути, Agentpat™ написа:

И познай защо се крие зад проксита? За да може да влиза с различни никове и да се "подкрепят" един друг и никой да не разбере, че това е един и същ трол. :D

И детската му мечта наистина се сбъдва! Никой не разбира, че Миро пише с няколко ника!

Именно затова призвавам да си обменят малко данни... кой от какви ИП-та пише, кой ползва проксита и т.н. да се види хубавко оцапаните дупенца на някои :)

Аз нямам от какво да се притеснявам, но виждам някои доста нервно реагираха. :)

Гледахте ли преди малко bTV? Размазващ репортаж, за оръжейната им индустрия, на един българин в САЩ! Лъсна задника на цяла Америка. "В тази държава вече нищо не се произвежда, освен безидейни Холивудски филми, чат-пат някой друг автомобил (от замиращата автомобилна индустрия тук) и...огромно количество огнестрелно оръжие". Над 5000 хиляди производителя на огнестрелно оръжие и амуниции има в САЩ.

преди 19 часа, Джугашвили написа:

Искрено ще се радвам и тук да четат!!!

Четат четат. Даже един или двама от модераторите там, са и тук. :D Поне на 99% е сигурно. А тук само ти трият мненията, по тъмна доба. :D Тъй че не се изненадвай, притиснеш ли трола шефчето му завърта парцала и почва да чисти. :ph34r:

Ето ви го Барак Хусеин Обама. Узаконил сатанизма.

Представете си какво образование ги чака хамериканчетата.

А сега, коя беше Империята на Злото? Я да чуя?

преди 1 час, Agentpat™ написа:

Пфффф,щото пък някой се е засилил да го следи... Някои хора приемат форумната "война" твърде насериозно. :)

преди 1 час, miro20 написа:

Именно затова призвавам да си обменят малко данни... кой от какви ИП-та пише, кой ползва проксита и т.н. да се види хубавко оцапаните дупенца на някои :)

Аз нямам от какво да се притеснявам, но виждам някои доста нервно реагираха. :)

Е, остава и да се притесняваш! Ако ядеш кренвирши и при толкова ежедневни издевателства над крехката ти психика, спокойно можеш да кажеш, че всичко си ял и всичко си видял от този живот и няма нищо, което да те изплаши!!! 

П.П. И какво толкова ще стане като видят от какво Ай Пи пиша??? Не че в момента не го виждат де:wink12:Миро, Миро, на която тема те хванем, все същото нубче си;) Смятам че е целесъобразно не, задължително е да си смениш ника на Victim20!!!

Редактирано от Джугашвили (преглед на промените)

преди 22 минути, Джугашвили написа:

И какво толкова ще стане като видят от какво Ай Пи пиша???

Не бе :) нищо няма да стане. Що се нервиш :):)

преди 4 минути, miro20 написа:

Аз не виждам никой изнервен тука. За сметка на това се набива на очи един... неумен.

И кое е "неумното" ? :) че ще ви лъснат тролските никове ли :)

Що така не ви изнася ? Съвсем очаквано никой от вас не каза - да, добра идея даваш, нека модераторите си обменят инфо за ИП-та , и никове, и не само модераторите, а и повечето новинарски сайтове и форуми .

Що така ви се сви стомахчето бре миме ?

:)

преди 11 минути, miro20 написа:

Тц,тц,тц, децата нямат спирачки, значи!!! Миро, моето Ай Пи в момента е германско!!! А дали съм в Германия или някъде другаде, това си е моя работа!!! Ай ми кажи сега, що да се нервя и от какво!!!

преди 2 минути, miro20 написа:

Що така не ви изнася ? Съвсем очаквано никой от вас не каза - да, добра идея даваш, нека модераторите си обменят инфо за ИП-та , и никове, и не само модераторите, а и повечето новинарски сайтове и форуми .

Кажи, никовете ми в кой форум те интересуват и ще ги напиша тук, на всеослушание. Виж айпито не го знам, но съм сигурен, че не е статично...

Чудесно. Значи няма проблеми :)  Никой не го притеснява това.

Остава модераторите да се свържат и да си обменят инфо.

преди 3 минути, miro20 написа:

Как да ти кажем, че идеята е добра, след като ще те заблудим и излъжем!!! А както е ноторно известно, това са действия несъвместими с комунистическата идеология и несломимия комунистически дух!!!

преди 1 минута, Джугашвили написа:

Как да ти кажем, че идеята е добра, след като ще те заблудим и излъжем!!! А както е ноторно известно, това са действия несъвместими с комунистическата идеология и несломимия комунистически дух!!!

ВЕнсеремос ! :)

:min05:

току-що, miro20 написа:

Щото си нямат друга работа или щото много ти се иска на теб? Кажи бе, кажи какво те интересува и ще ти отговоря. :)

Не разбрах кое е в разрез с комунистическата идеология и комунистически дух, не ме и интересува

Но дискретно бих ти припомнил че комунистическата идеология е извън закона и е осъдена с декларация на народното събрание

току-що, miro20 написа:

Чудесно. Значи няма проблеми :)  Никой не го притеснява това.

И да почнат заради наш Миро по цял ден да си диктуват или разменят цифрички:DСтрахотна идея, Миро:DЩо ми се струва, че ако това стане, ще си първата жертва на модераторски терор:D ти не правиш нищо друго, освен да създаваш излишна работа на тях:D

преди 1 минута, miro20 написа:

Но дискретно бих ти припомнил че комунистическата идеология е извън закона и е осъдена с декларация на народното събрание

Режима Миро, режима беше обявен извън закона, не идеологията. Пак си слушал нещо и пак си недочул. Ей тая камбана в ушите да ти я заврат, пак няма да чуеш! В много държави по света има комунистически партии, включително и в България.

преди 4 минути, Джугашвили написа:

Що ми се струва, че ако това стане, ще си първата жертва на модераторски терор

Това щото аз предлагам ли :):)

Ми хайде да видим :)

голям рев голямо чудо ... споко  бре :) тролете си на воля :)

Не сте първите , не сте и последни жертви на фетиша на форумното тролене.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.