Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

Познайте какво демонстрираха току що последните три ник-а :)

Отново част от христоматийните примери за тролене чрез личностни нападки  когато нямт какво да кажат  :)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 106,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

на 7.08.2016 г. в 10:44, lsmurf написа:

Не мисля че повечето хора тук ползват съзнателно описаните методи . Те са просто "в групата" и избиват комплекси и си четкат един на друт егото с взаимни лайкове . За тях същността на темата изобщо не е важна - важна е емоцията която ще си доставят като напсуват обидят и се опитат да демонизират  някого. Така че в този смисъл тези хора са манипулирани а не манипулатори , въпреки че си мислят обратното .:)

от личен опит ли го казваш , ти така ли правеше, ах ти лошко

няма нищо  лошо да лайкна нещо което бих написал и аз

преди 19 часа, miro20 написа:

Познайте какво демонстрираха току що последните три ник-а :)

Отново част от христоматийните примери за тролене чрез личностни нападки  когато нямт какво да кажат  :)

Kaкви личностни нападки? Ако не спеше тук, щяхме да кажем NEY, примерно. 

преди 1 час, miro20 написа:

Още една добра статия за пропагандата и хибридните войни :

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2016/06/10/2775362_tihoto_prevzemane_na_evropa/

като гледам от къде се информираш  ясно ми става...човек освен да чете трябва и да погледне през прозореца, и да оцени реалистично ситуацията.Какво стана с онзи  царски капиталист , който го викнаха да говори по телевизията как нямало опастност за парите в КТБ и да не си ги теглят- е още го канят да говори по телевизията  на икономически теми.

само им погледни заглавията 

Износът пада, но без заплаха за икономиката

Прокуратурата разследва финансирането на "България без цензура" - бабата на барека е пестила от баници кво толкова

Местни компании са фаворити за три жп отсечки за 200 млн. лв. - е че кой друг да е фаворит наще фирми ще са

"Дневник:" "Движение 21" се оттегля от преговорите с БСП за кандидат-президент - кои са тези Движение 21 за бсп знаем бившото бкп май и другите са от тези -наследниците не могат да се разберат за делба на имота. и тнт да не продължавам

преди 12 часа, иноТ написа:

Kaкви личностни нападки? Ако не спеше тук, щяхме да кажем NEY, примерно. 

И защо точно аз?   Понякога с дни не посещавам този форум.... камо ли да спя тук.   Нямам и плиткоумни опорни точки като тези на Миро .....дето някой незнайно откъде да ми е задал.   Много съм скучен и не съм интересен за бандеровските национални герои в Украйна и за противостоящите им руски терористи и сепаратисти.    Руската армия съвсем е зациклила в Донбас и не може да окупира и превземе повече от 2.8 %   от територията на Украйна...Нямало и доброволци за опълченци....  Какво ли още ще ни преповтори Миро?     

преди 1 час, Yvan Sergeev написа:

Износът пада, но без заплаха за икономиката

Прокуратурата разследва финансирането на "България без цензура" - бабата на барека е пестила от баници кво толкова

Местни компании са фаворити за три жп отсечки за 200 млн. лв. - е че кой друг да е фаворит наще фирми ще са

"Дневник:" "Движение 21" се оттегля от преговорите с БСП за кандидат-президент - кои са тези Движение 21 за бсп знаем бившото бкп май и другите са от тези -наследниците не могат да се разберат за делба на имота. и тнт да не продължавам

За съжаление както казваха сърбите по времето на соца "В български вестник само датата е вярна." -така и сега. Вчера ми приказваха че имало раздвижване в търговията на дребно - да но не и според хората които работят в нея затъването е тотално. И да не само Движение 21 а всички партии са наследници на БКП а имота е държавата и вече почти са го поделили :)

няма как да стане, тъкмо ще го рязделят и някой няма да е съгласен, и ще се дели на ново

преди 14 часа, Yvan Sergeev написа:

И какво не ти харесаха заглавията че го споменаваш ?  Нещо скандално ли има ?

Спрямо всички останали медии дори са прекалено "невинни" даже :)

Знам че на някой не му харесват анализите и статите... но ... това не е проблем на медията.

А конкретно статията която аз цитирам е абсолютно точно отражение на пропагандната информационна война.

Дадени са и много примери както за нашата преса, така и за чужди такива, и в Европа най вече, и как се повтарят някои закономерности .

преди 25 минути, miro20 написа:

И какво не ти харесаха заглавията че го споменаваш ?  Нещо скандално ли има ?

Спрямо всички останали медии дори са прекалено "невинни" даже :)

Знам че на някой не му харесват анализите и статите... но ... това не е проблем на медията.

А конкретно статията която аз цитирам е абсолютно точно отражение на пропагандната информационна война.

Дадени са и много примери както за нашата преса, така и за чужди такива, и в Европа най вече, и как се повтарят някои закономерности .

и каква е пропагандната информационна война( опорната точка) тва ми звучи като евроатлантически ценности никой не го видял ама всеки го дъвка.нямах намерение  да правя анализ на тъпата статия но ок

///////////////////////////////////

"Руснаците атакуват по всички линии, а ние само се защитаваме. И повечето пъти ни е страх дори това да правим." //////////

-ако имаше атака щеше да се чуе и в Македония да видят ядрената гъба, просто да си признае военния че и да има с какво да се  защитава няма да го направи защото чака пенсия следващия да му мисли с бъдещите хемороиди.

////////////////////////////////////////////

""Слушайки го, човек би заключил, че в България се води война и армията е на края на силите си, а София е на път да падне. ""

каква армия ЦСКА- централен спортен клуб на армията нямат  пари да си плати тока и му влиза съдя изпълнител с мутри за събиране на дългове.

////////////////////////

Но не, на хоризонта няма ожесточени сражения, а единствените руснаци, които идват, не са на танк, а на самолет, и пристигат в Поморие, за да нагледат имотите си. 

отнова противоречие  в дясната гмеш  нали руснаците след падането на рублата са бедни и нямат пари за храна пък сега имоти по черноморието.....

//////////////

Не е с танкове и пушки, а със също така смъртоносни оръжия - клавиатури и пари. --

тука играх една игра дота 2  и понеже ми пускаше олигофрени от моя отбор постоянно строших няколко оръжия пари също и монитора ми замина беше му дошло времето  беше стар съветски ако не го бях треснал можеше да издържи още но пък ми падна сметката за тока с 5 лв  с новия монитор

////////////

След над година на колебания ЕС и НАТО обявиха отделни щабове, които се занимават само с това да оборват руската пропаганда.

-миро20 ти от щаба ли си дай включи някакви шуробаджанашки връзки и аз да пиша -да взема някой долар

//////////////

България, която е считана за "лесна мишена", и Германия, която е основен играч в ЕС и може би най-важното поле за самата Русия .

-хората си нямат идея какво представлява Русия... България нито е мишена нито Германия е играч а са просто  възможности за допълнителна печалба и Русия си пуска въдиците   за нещо допълнително тя си е самодостатъчна.Към Китай няма санкции който иска може да го вкара в Китай а  от Китай ще го пратят в  Русия

///////////

Общественото мнение обаче е силно податливо на манипулации, особено когато те са в огромни мащаби и срещу тях няма никакви смислени гласове.

каквато е  въпросната статия от НАТО със сигурност ще кажат на медиите какво са намисли да информират ""ВРАГА""  нищо чудно все пак са си идиоти

/////////////

Анализ на "Капитал" преди време показа, че топ 10 на претендиращите за новинарски сайтове без ясна собственост в българския уеб са генерирали 5.5 млн. клика само за месец. Дори част от това да не е реален човешки трафик, подобна машина за пропаганда е доста мощно оръжие. И нейната цел далеч не е само българското МО.

аз понеже бях загорял да чета на капитал измишльотините им генерирах няколко клика да ми  ги изтрият !

////////////

Тук е първият непревземаем фронт на тази война. Трудно може да се докаже, че огромният набор от анонимни и полуанонимни сайтове, които защитават гледната точка на Русия и нападат всеки с противно мнение, са финансирани или поддържани от руската страна.

я да кажат новатв бтв  capital. на кой са собственост от години ги   питам и мълчат  

///////////////////////////

През март тази година например чешкият AC24 публикува "новината", че наденичките ще бъдат забранени в германските ресторанти заради мюсюлманите. Същото нещо се появява в България в сайтовете fbr.bg и spodeli.eu. Нищо такова, разбира се, няма - "Франкфуртер алгемайне цайтунг" опровергава тази информация, тръгнала от руски сайтове.

а трябваше да го направят  хората с отрязани глави с мачете  от мюсулмани сега щяха да  са живи и жените забулени

///////////

вштабе.рф, който е сигурно най-голямата база в света за интернет картинки с образа на Путин, който осмива западни или украински лидери. 

ами щом ги осмива и хората се смеят значи е достоверно  никой не ги следи хората в тях дали смехът е истински или престорен

////////////////

Те използват местните проблеми и просто ги засилват." Така, ако болното ви място са еднополовите бракове, руските медии имат оръжие за това, ако става дума за недоволство от ЕС - моля, заповядайте друга порция информация. Бежанците са като манна небесна за тази машина. Огромна част от докладите на звеното в ЕС са посветени на разбиването на руски "митове" за бежанци.

-- ВЪРХЪТ НА НАГЛОСТТА !щом  ни е болно място  управлението трябва да се съобразява с хората и да се направи референдум.

//////////////

"Една стабилна държава може в рамките на месеци или дни да се превърне в сцена на боен конфликт, да стане жертва на външна интервенция и да потъне в хаос"

една стабилна държава с ред  когато соросоидните протестъри  се съберат и полицията им строши ченетата с палки  и живите ги затвори по лагери  няма как да се превърне в сцена на боен конфликт

////////////

"Подготвителната част беше още след войната в Грузия през 2008 г. Тогава те спечелиха на терен, но загубиха информационната война и имиджът им се срина"

май пак ще загубят ""информационната война"" и пак ще спечелят  терен  и ще търкат имидж Тези руснаци много терен  започнаха да печелят :D 

////////////

Да вземем за пример българските медии. Не е нужно да наблюдаваш дълго време, за да видиш как доста от тях разпространяват безкритично някои измислени новини, както и да забележиш доста слабия контрол на държавни органи като КЗК над това поле. Най-сериозният проблем тук е, че съществена част от българските медии беше превзета от Делян Пеевски и превърната в мощен пропаганден инструмент. 

нали цитират CNN  непрекъсното и други сериозни медии  що се отнася до Делян Пеевски никой не разбра точно в какво го обвиняват свирчовците по улиците. Да вземе да съди държавата за дискриминация къде e БХК да му защити правата.

//////////////

Дори ако оставим настрана "Атака", която откри кампанията си в Москва, прати наблюдатели на референдума в Крим и е подозирана от българските служби във финансиране от Русия, руското влияние е трудно да се пропусне.  

eй тея български служби  като пробита кофа са  от всякъде тече информация подозирали АТАКА във финансиране от Русия пък не подозират други партии  за финансиране от американското посолство турция и израел.

//////////////

"най-потърпевша е България, защото влияе върху туризма и върху енергийната сигурност". Подобни изказвания трябва да бъдат анализирани внимателно - прекият ефект върху българския износ от санкциите е доста малък, а косвеният ефект върху туризма е заради състоянието на руската икономика, която страда и заради петрола. Как санкциите влияят на енергийната сигурност въобще не стана ясно. "Ако санкциите не ни пречат особено, но се обявяваме публично за тяхната отмяна, значи прокарваме чужд интерес", обяснява български анализатор на хибридната война. ////// e  за тва хората с  мозък ви псуват!

////////////////

Докладът припомня и как миналата година по време на местните избори и малко след това български институционални сайтове станаха обект на масова хакерска атака, която продължи седмици наред. Имена в него няма, но "Капитал" може да потвърди, че с помощта на партньорските служби беше доказано участието на Sofacy/ATP 28. Това е хакерска група с връзки с Русия, която германското разузнаване публично посочи като отговорна за продължилото години наред нападение над германски правителствени сайтове, включително на Бундестага.

кво ти дреме нали нашия човек спечели  ще има и електронно гласуване  нали казаха че било сигурно от американското посолство

///////////

Когато имаш война на толкова много фронтове, е трудно да прецениш как се движи тя. Но ако има нещо, което е сигурно, то е, че засега руската инициатива печели. От време на време тя търпи поражения - като например "Лиза" в Германия или "Южен поток" в България, но те са заради необмислени докрай стратегии или заради подценяване на местния контекст.

/////////////

// значи идването на тримата сенатори от сащ да спрат южен поток  е подценяване на местния контекст ....ОК ПРИЗНАХТЕ си го!

Темата е подготвена с помощта на програма Reporters in the Field на фондация Robert Bosch - ////////////// приказки от 1001 нощ. глупост до глупост

Радвам се че имаш мнение по статията, проблема е че саркастичните ти подмятания и собствени някакви тълкования , по никакъв начин не променят акцентите :)

А някои неща виждам ама въобще не си ги и разбрал дори  :)

Както и да е .Моето мнение /и за статията и извън нея като цяло за медията/   е бих казал обратно на твоето  - Защото Капитал е една от стойностните медии в България, със доста добри икономически анализи, статистики, доста цифри, и то обективни, доста информация и статии в истинския смисъл на понятието "журналистика"  и "новинарство" за разлика от десетките други медии препечатващщи една камара съмнителни заглавия с още по съмнителни източници дето им се губят дирите :) или медии със заглавия "Шок ! +18 ... новина мълния".... "вижте новата на...." и подобни  .... :)

Spoiler

за самодостатъчната путинска икономика коет споменаваш по горе ще си позволя лек майтап :

11846544_1614554022158740_58782191403142

И нещо малко по сериозно за дефицита : http://tass.ru/ekonomika/3519503

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

е то едно ли е ? смесваш литературния подход с военния със сериозните неща.

Каква ядрена гъба, какви атаки , като се има впредвид съвсем друго ? Какво ЦСКА като въобще няма смисъл да се сравняват тези неща ? Какво противоречие със имотите на руснаците видя с това че нямали пари ? Който трябва има и то много , но .... репликата въобще не е затова !

Какво е "трябвало да направят хората с отразани глави с мачете " също е несериозно , след като отново акцента е съвсем другаде - че една фалшива новина за "наденички" се разпространява и копира напълно умишлено по сценарий за дезинформация и като част от многото други примери за такава дезинформация ?

за хакерските атаки и блокирани сайтове.... какво трябвало да ми пука ,щом бил спечелил ? - ами не е въпроса  кой на ког му пука и дали е спечелил. Проблема е че се блокират наши държавни институции с външна /руска/ намеса.

За Атака , БСП АБВ  и др. пък въобще не е нужно да питаш "службите" чий проект са и откъде ги финансират :)

Не знаеш и за какво се говори под израза "стратегията Лиса и ЮП" , които се оказаха издънка на путинската пропаганда която недооцени и не пресметна вискчи фактори, и че дори това обаче не пречи на засега печелившата им стратегия с тези дезинформации..... а ти ми говориш за "подценяване на местния контекст".... точно обратното.

И т.н.. и т.н... не ми се коментира всеки един твой несериозен коментар, след като и тези само примери ясно показват че ама въобще не схващаш какво коментираш

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

аааа така ли било добре че ми отвори очите щях да съм си заблуден.

дай да задълбаем и  да се ограмотя

кои са сериозните неща ?

Каква ядрена гъба, какви атаки , като се има впредвид съвсем друго  ?какво е това другото ?

ЦСКА не е ли централен спортен клуб на армията - ДА СИ СМЕНЯТ ИМЕТО с нещо по актуално.-централен спортен клуб на НАТО или евроатлантическите ценности

направо си е противоречие бедни руснаци с  имоти по морето, ако бяха бедни американци с имоти по морето щяхте смс дарения да им пращате каквито сте дупедавци.

В един момент бежанците са  слабо място на европейците и Русия атакува в другия момент бежанците са силно място на ЕС и се справя но падат  глави от мачете по молове и улици.

""Проблема е че се блокират наши държавни институции с външна /руска/ намеса.""  зала Армеец е руска .....- проблема е че некадърници  са купили принтери за еднократна употреба със засъхваща глава и това блокира наши държавни институции- оооооо да забравих принтерите са РУСКИ внос  от USA.

какво ти дреме за южен поток нали ще има турски поток  и ще си купуваш от там.

Нивото и посоката в която мислиш и си обясняваш нещата, аз нама да коментирам или разубеждавам, твоя си работа, въпроса е че това няма нищо общо с акцентите в статията, нищо общо и с темата като цяло.

Успех :)

кои са акцентите в статията отваряй очите  на неграмотниците 

• 3 седмици по-късно...
на 10.08.2016 г. в 12:04, Yvan Sergeev написа:

"Една стабилна държава може в рамките на месеци или дни да се превърне в сцена на боен конфликт, да стане жертва на външна интервенция и да потъне в хаос"

една стабилна държава с ред  когато соросоидните протестъри  се съберат и полицията им строши ченетата с палки  и живите ги затвори по лагери  няма как да се превърне в сцена на боен конфликт

бях го забравил .... китайчетата  изкараха танковете 1989  на студенчетата за разлика от нас и кво стана сега водим теми Китай изпревари ли СаЩ...

на 10.08.2016 г. в 14:06, Yvan Sergeev написа:

кои са акцентите в статията отваряй очите  на неграмотниците 

До сега ако не си ги разбрал.. значи няма как да стане :) То и аз искам кучо да ми говори, ама не мога го науча ....

СКАНДАЛ! ВИЖТЕ МЕРЗКИТЕ „НАСОКИ ЗА КОМЕНТАРИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ“! ОТЧИТАНЕТО НА ПОСТОВЕ И ЗАПЛАЩАНЕ ОТ „СПЕЦИАЛНО НАЕТА ФИРМА“! АВТОР: РАДМИЛА НЕДЕВА!

Цитат

Здравейте,

Получих мейл с „Насоки за коментари в социалните мрежи“ (приложено Ви го препращам за да го видите с очите си). Мислех си, че това се случва само по време на избори, когато цели армии от активисти с партизански имена поемат на кръстоносен поход във ФБ или Туитър, за да ни „обяснят“ коя е правата вяра и да ни „убеждават“ #КОЙ ще ни оправи живота и #КАК под неговото вещо ръководство ще потече благоденствие и благодат. Стройни редици от тролове на всевъзможни партии и организации щурмуват уж свободното социално пространство, за да ни „преобърнат нагласите“ и да примамват гласоподаватели, веднага щом се зададат избори. Да, ама не САМО…

Spoiler

Оказа се, че се случва и в „мирни времена“ и по други теми, които вземат, че попадат в зоната на интерес на някое самовлюбено партийно величие или по-дребен кариерист-политик, пък макар и занесъл дисагите си в Европейската комисия….

Препращам Ви мейла на някоя си Радмила, в който се твърди, че съгласувано с К.Г. ме канят да участвам в кампанията й да замести българския кандидат в надпреварата за ООН и да намести себе си. Ама нали България си има кандидат, официално подкрепен от държавата! Хич не ме е еня кой го харесва и кой не, но ми пука, когато евтини лелки се опитват да ме манипулират. Очевидно за някои не е важен интересът на страната му, а е важно, че иска.

С тези 40-тина „опорни точки“, както напоследък е модерно да се замерят политиците, от мен се иска да облъчвам хората с коментари под статии и постинги в социалните мрежи, така че да насочвам мнението им „правилната посока“. С други думи – да им соча, като ветропоказател, верния път. Верният за кого? Очевидно само за тях.

Така, с един мейл до грешния човек, се опитаха да ме превърнат в „дилър“ на мнение. Яко, а? Вкараха и мен в схемата с разнообразни форми на „подкрепа“, които отдавна са излезли от кинтите за глас в циганските махали и са надскочили времената на изборите. Очевидно има постоянно действаща система за промиване на мозъци, която естествено и лесно преобръща вотовете у нас. Спрях да гледам телевизия, заради това. Сега са напът да ме откажат и от социалните мрежи. Какво да се чудим на резултатите ни от изборите. Все едно какви.

Та така, приятели,  ако живеете с мисълта, че някои теми в социалните мрежи възникват спонтанно, много сте се объркали.

Поздрави,

Ивайло Дамянов

–––- Forwarded message –––-

From: Radmila Nedeva <[email protected]>

Date: 2016-08-31 10:42 GMT+03:00

Subject: Насоки за коментари в социалните мрежи

To: [email protected]

Здравейте,

В приложен файл Ви изпращам насоки за коментари в социалните мрежи по темата – избор на генерален секретар на ООН. Както знаете, г-жа К.Г. следи отблизо надпреварата за наследник на Бан Ки-мун и насоките са съгласувани с нея. Независимо от формалната номинация на официален български кандидат, тя счита, че има потенциал и възможности за тази позиция.

Вероятно сте запознати от медиите с мненията на дипломати, политици и експерти, които подкрепят издигането й като нова кандидатура на жена от Източна Европа. За да подкрепим този вариант, трябва да продължим кампанията в социалните мрежи, с която да наложим името й като потенциален нов кандидат.

В приложение ще намерите текстове за възможни постове под статии в електронни сайтове и в социалните мрежи (самостоятелни, с линк към подходяща статия или като и коментари под чужди постове), свързани с протичащата в момента процедура за избор в ООН. Разчитаме да ги публикувате в групи с политическа или друга насоченост във Фейсбук, както и да ги адаптирате и разпространявате и в други социални мрежи, съобразно спецификата им – Тwitter, Instagram, My Space, LinkedIn и т.н.

Отчитането на постовете Ви ще бъде извършвано от специално наета за целта фирма, въз основа на което ще бъде извършвано и заплащането на Вашите услуги.

Ако има неясноти или възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с мен.

Поздрави,

Радмила

Насоки за коментари в социалните мрежи

1. Тя е дъщеря на убиец.
  2. Не искаме да сме известни с дъщеря на убиец.
  3. Дъщерята на червения убиец няма никакъв шанс.
  4. На комунист доверие никакво!
  5. Вън българската червена номенклатура от структурите на ООН! И толкова!
  6. Бокова е международен вариант на генерал Румен Радев – кандидатът на БСП за Президент!
  7. Какво европейско в дъщерята на комунист убиец бе? Нормални ли сте?
  8. Да подкрепиш България, значи да подкрепиш изчадието Бокова??! То бива, бива, ама…! Червени копелета безобразни!
  9. Никаква подкрепа! Тази комунистка не трябва в никакъв случай да бъде избрана. Има други, много по-кадърни и заслужили от нея, макар и да са чужденци! Просто не трябва комунист и то с нелицеприятно минало да оглави ООН!
  10. Светът, ООН и Източна Европа имат нужда от повече генерални секретари от Западна Европа и управление по западно европейски модел. Тая да се маха.
  11. Това е комунистическата кандидатура! Комунизмът е без род и родина! И е традиционно антибългарски! Това е кандидатурата на Пост-СССР!
  12. Ирина Бокова е кандидатура на Путин и Русия, а не на България.
  13. Затова, че съм българин, а не дупедавец на руската мечка, казвам НЕ на Бокова!
  14. Бокова е кандидатура на Москва и българското гражданство й е само за парлама!
  15. Видео материал на Кремъл в подкрепа на своята кандидатка за генсек на ООН – Ирина Бокова https://www.youtube.com/watch?v=IhOD_ZYZUxU
  16. Всеки, който подкрепя Бокова е комунист.
  17. Ирина Бокова е кандидатура на Георги Първанов.
  18. Гоце й беше дълго време партиен началник. Той я реално предложи Бокова за посланик в Париж и той я утвърди, БСП чрез МВнР, я предложи за директор на Юнеско.
  19. Който подкрепя Ирина Бокова да си ходи на Позитано 20!
  20. Много хора ще съжаляват, ако изберат тоя червен боклук Бокова!
  21. Крайно време е да заровим понятията социализъм – комунизъм. А който подкрепя Бокова, явно му липсват – да ходи в Северна Корея, Куба и Венецуела да види нагледно тоя строй.
  22. До кога тези червени мумии ще ни учат на Демокрация и Либерализъм …!?! Верни слуги на червената плутокрация ще надават вой в подкрепа на изчадие от своето котило , много ясно.
  23. Кратка статистика за интелектуалния отбор подкрепящ другарката Ирина Бокова: от първите 12 имена 6 са на агенти на ДС; от 9 академици 5 агенти на ДС; от 2 член кор. на БАН 2 агенти на ДС; от 5 дипломати 3 агенти на ДС; от 6 журналисти 3 агенти на ДС; 95% са членове на БКП…
  24. Евгений Михайлов изми лицето на България, а Бокова не е достойна дори да му лъска чепиците.
  25. Писмото на Евгений Михайлов не беше срещу България а, срещу една мазна продажна антибългарка, дъщеря на един от убийците на интелигенцията в България!
  26. Време е за народна подписка в защита на Евгени Михайлов и против кандидатурата на Ирина Бокова.
  27. Всички привърженици на Бокова са жалки и ограничени!
  28. Всеки, който изрази подкрепа за Бокова, да бъде заклеймяван като комунист или като платен трол на комунистите!
  29. Колкото и да се пънете никой не бръсне парцала Бокова за нищо. Само си хвърляте парите на вятъра.
  30. Бокова беше 4 или 5 Последния път. Ама вие се пънете да ни обяснявате колко е велик  парцала.  Спонсорирани руски боклуци сте и нищо повече! Като 90% от продажниците в страната де.
  31. Тази е бита карта, няма смисъл да се подкрепя, по-добре щеше да е да издигнем Кристалина Георгиева!
  32. Ирина Бокова вече е на 5-то място и трябва да се оттегли, а на нейно място трябва да се издигне Кристалина Георгиева.
  33. Таза, ако я изберат, ще затрие ООН.
  34. Бокова да даде обяснение къде е тракийското съкровище, за което отговаряше неуспялата кандидат-президентска двойка Бокова-Маразов през 1996-98 година.
  35. ООН ще осигурява 16 годишни девственици за бившите комунисти в България (със снимката на Бокова с кмета на Пазарджик обвинен в изнасилване на ученичка).
  36. Когато даде публично обяснение откъде са и имотите в Сащ и колко пари има в банковите сметки – тогава може би, ама надали.

И още в този дух…

На снимката: Радмила Недева

http://afera.bg/скандал-вижте-мерзките-насоки-за-ко.html

Без коментар.

И още нещо

преди 11 минути, Мойра написа:

Без коментар.

И още нещо

И защо да не коментираш?

Да не би да повярва?

Това е толкова глупаво направено, че освен усмивка, няма какво повече да предизвика.

преди 16 минути, Нел написа:

И защо да не коментираш?

Да не би да повярва?

Това е толкова глупаво направено, че освен усмивка, няма какво повече да предизвика.

Кака Веса от Варна кат ти каже добър ден погледни дали е изгряло слънцето.

https://news.bg/int-politics/sredi-v-bryuksel-podgotvili-40-oporni-tochki-ochernyashti-irina-bokova.html

http://nova.bg/news/view/2016/08/31/157897/замесиха-кристалина-георгиева-в-скандал-с-бокова/

Силно се надявам истината да излезе наяве и виновните да бъдат наказани. Но все пак да не забравяме и, че огън и дим вървят заедно.

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/pismo-anti-bokova-do-58-strani-i-ruskata-vryzka-6056957

Цитат

Писмо анти-Бокова до 58 страни и руската връзка

Ще му ръкопляскате ли на тоя?

преди 8 часа, miro20 написа:

Понякога ме изумвявате със тея сайтове :):)

Кой само го казва:D

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.