Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

Има ли психиатри в този форум? Тоя Денков трябва да бъде освидетелстван.

Редактирано от momolord (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 106,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

преди 14 часа, nikssi написа:

Айде бе? Така нон стоп 24/7 да карат без пари ?!

По един или друг начин са платени и са политически тролове. Може и да са от някоя младежка организация но пак им се плаща.

Има и ентусиасти, колкото да изглежда странно.

Щом успееш да промиеш нечий/ии мозък/ци, той/те започва/ат да ти служи/ат предано и съвсем безплатно.

Заплащането е до момента, в който ти промият мозъка.

преди 16 часа, miro20 написа:

Ама разбира се :)  кой друг ако не аз.

Между другото , би ли споменал какво от "античовешките  операции" на хамериканците съм подкрепил ?

Каквото съм казал за троловете , съм го обяснил и то доста ясно.

Някои 24/7 нонстоп ме заливат с помия, но това не прави впечатление, и кръв пикаят че не могат да отговорят на което и да е мое твърдение, и ме плюят просто от безсилие.

Ами тази антируска пропаганда за мен си е проамериканска подкрепа. Можеш ли да ми кажеш какво хубаво нещо видяха украинците от това че сащ ги подкрепя срещу русия? Нещо да се е променило към по-добро? Постоянно заливаш президента на Русия с помия във форума за щяло и нещяло. Ако не друго руснаците за разлика от нас поне имат армия, икономика и производство. Ние освен една търговия и туризъм за 20-25 години нищо не измислихме освен имиграцията, за тези които не искат да живеят в мизерия.

Редактирано от サムライオートバイ (преглед на промените)

Току що, サムライオートバイ написа:

Ами тази антируска пропаганда за мен си е проамериканска подкрепа. Можеш ли да ми кажеш какво хубаво нещо видяха украинците от това че сащ ги подкрепя срещу русия? Нещо да се е променило към по-добро? Постоянно заливаш президента им с помия във форума за щяло и нещяло. Ако не друго руснаците за разлика от нас поне имат армия, икономика и производство. Ние освен една търговия и туризъм за 20-25 години нищо не измислихме освен имиграцията, за тези които не искат да живеят в мизерия.

Ама трябва да мислим и логически. Рашистите ги газиха с танкове и им пиха кръвта. Схващаш ли, или се затрудняваш ?

Току що, Реджеп Иведик написа:

Ама трябва да мислим и логически. Рашистите ги газиха с танкове и им пиха кръвта. Схващаш ли, или се затрудняваш ?

Ами не знам човек. Аз съм на 25%руснак и на 25%украинец по родители, ама едно време е било СССР и е нямало разлика дали си от русия, украйна, казахстан или там още 13-14 държави. Минавал съм 2013 година с камион от границата на Узбекистан/Афганистан до България през Украйна. В Украйна на много места хората живеят по-зле от колкото в Русия и определо по-зле от колкото на Запад. При положение че хората които са по границата с Русия и говорят руски език (някои от тях даже украински не разбират) и не се затрудняват с избора си на коя страна искат да са граждани (референдум без оръжие и избират над 85% да са към Русия), защо по дяволите им трябва тази война? Нито Русия иска още икономически проблеми, нито Украйна иска да губи още територия. Накрая ще стане една област която си е руска (Крим) да се върне без война към Русия и ще има 1-2 независими нови страни. А Украйна ще запълне празнината от липсващи работници в ЕС.

Ама и аз съм нагъл.  Извинявай. Имаме интерес според мен да сме със запада. Поне докато сме слаби и не можем да се опълчим срещу рашистите. Пък и какво му е лошо на запада. За нас поне е повече от добре. Не сме и сънували, че ще вземаме толкова високи заплати. Е, които не работим за български фирми де, щото българската върхушка, както и да ви лъжат, все още е на рашистка копаня. Затуй и заплатите в България са ниски. Не щото е бедна държавата. А щото ни е рашистка върхушката. Паси що рева, като влязохме в НАТО ? И аз ако знаех тогава, туй което знам сега, и аз щях да рева. От радост, че необратимо скъсваме с рашизма. Никога обаче не е късно за просветлението. На некои им трябват еони.

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Ама и аз съм нагъл.  Извинявай. Имаме интерес според мен да сме със запада. Поне докато сме слаби и не можем да се опълчим срещу рашистите. Пък и какво му е лошо на запада. За нас поне е повече от добре. Не сме и сънували, че ще вземаме толкова високи заплати. Е, които не работим за български фирми де, щото българската върхушка, както и да ви лъжат, все още е на рашистка копаня. Затуй и заплатите в България са ниски. Не щото е бедна държавата. А щото ни е рашистка върхушката. Паси що рева, като влязохме в НАТО ? И аз ако знаех тогава, туй което знам сега, и аз щях да рева. От радост, че необратимо скъсваме с рашизма. Никога обаче не е късно за просветлението. На некои им трябват еони.

Извинявам се много, но аз не съм от София или лятото морето. Имаш ли си представа че много хора в провинцията работят за 350-450 лв месечно?

преди 5 минути, サムライオートバイ написа:

Имаш ли си представа че много хора в провинцията работят за 350-450 лв месечно?

ако не знаеш и у голямото село е така

преди 7 минути, サムライオートバイ написа:

Извинявам се много, но аз не съм от София или лятото морето. Имаш ли си представа че много хора в провинцията работят за 350-450 лв месечно?

Прочети целия ми пост и ще разбереш. Прочети го с други очи. Може да не си се замислил, какво съм написал, или да си прескочил половината и затова да ми задаваш този въпрос.

преди 59 минути, Реджеп Иведик написа:

Паси що рева, като влязохме в НАТО ?

Моля те, недей да месиш това недоразумение Паси, в темата. Паси искаше и военноморска база на НАТО да се изгради на нашето Черноморие, че и ядрени подводници да дойдат,

без въобще да е наясно, че това с подводниците е голяма смешка, чак френдовете му американци му се чудеха на глупостите.

Що се отнася до НАТО и ЕС, какви ползи сме видяли досега от тях?

преди 21 часа, サムライオートバイ написа:

и не се затрудняват с избора си на коя страна искат да са граждани (референдум без оръжие и избират над 85% да са към Русия), защо по дяволите им трябва тази война?

Трябва ли да повтаряш отдавна  опровергани лъжи за войната в Украйна ? ми питай този който си вкара войските в Крим и на Донбас.

Миро и в Приднестровието има руска армия като мироопазващи сили  - защото и там има много руснаци... И те също не искат да са в Молдова... Там сега няма война.  

Spoiler

руски войски мироопазващи ? Това е на краткия и най смешен виц :)

Всъщност, точно това не иска РФ в Донбас. Защото ще лъснат много от техните лъжи.

Затова и не приемат предложенията на Украйна за международен контингент наблюдатели под егидата на ОССЕ.

Кое точно не е сънувал ,една голяма част от народа!?... по голяма заплата ли !?През 1988 заплатата беше 380-390лв...и това ,далеч не беше минималната...25 години се опитват да стигнат същата....Имате да искате много неща от "българската демокрация".....като начало-за липсата на всичко Българско на пазара...

преди 2 часа, NIKISHARK написа:

Кое точно не е сънувал ,една голяма част от народа!?... по голяма заплата ли !?През 1988 заплатата беше 380-390лв...и това ,далеч не беше минималната...25 години се опитват да стигнат същата....Имате да искате много неща от "българската демокрация".....като начало-за липсата на всичко Българско на пазара...

Правилно. Аз 1988 взимах чисто 450 повечето познати някъде около 300 - 350. Майка ми например взимаше горе долу същото обаче бруто :(

преди 1 час, miro20 написа:

рибке, ходи си приказвай лъжите в съответните теми .

Има една камара за соца, за утопиите, за соц лъжите, и за  тези които им вЕрват на тези простотии :)

Явно си учил още и не знаеш бая неща от реалния живот тогава. Ма ако си 75 набор или 70 ти какво да знаеш за 89 година.

Не бе нищо не знам :)

Колко по деликатно да намекна че тези соц простотии , носталгии, лъжи за соца, лъжи за заплати и напредък на "развитото социалистическо общество " са.. друга тема.

Баш тука си му е мястото,защото разни индивиди,се опитват да извъртат нещата...Ако някой е забравил,"лъжите на соца", ...задължаваха,след завършване, с договор да работиш...първия месец заплатата ми беше 350 лв....на третия вече беше 380....Заплатите на тези ,които работят по форумите...честно казано не ме интересуват...Да си взимат сребърниците...и да се правят на по-праведни и от папата...То затова и се появиха типажи с определена 'квалификация" във интернет пространството...от много "работа"...Идете и работете за страната си....стига сте плюли,че сами се давите...."Windows"-а пред който дремете денонощно,далеч не е реалността ....

А бре, има ли някой от София, да каже паметника на варварската армия не го ли гътнаха най после ?

Не само няма да го гътнат, но ще вдигнат поне още един :P

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

А бре, има ли някой от София, да каже паметника на варварската армия не го ли гътнаха най после ?

Да, ще го гътват скоро и ще издигат паметник във Възхвала на ТролЪ и пропагандната Епопея на Гея

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Рука поднята держит граната

Или что-нибудь другое? :P

Побольшое

Размер не имеет значения :D

преди 1 минута, Мойра написа:

Размер не имеет значения :D

Не знам, ама тъй и тъй заговорихме за размера. В Провадия например, точно пред парадния вход на общината има огромен паметник на руските шпиони.

А паметника на загиналите български патриоти срещу руската чума и нейните български мекерета, е една срамежлива фаянсова плочка, забутана близо до най забутания ъгъл на младежкия дом.

На Соломон Паси медал трябва да му дадат. Ама сега няма кой. Може би като дойде Видов ден и размерите си дойдат по местата

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.