Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

Току що, Реджеп Иведик написа:

Не знам, ама тъй и тъй заговорихме за размера.

На Соломон Паси медал трябва да му дадат. Ама сега няма кой. Може би като дойде Видов ден и размерите си дойдат по местата

Чуть не забыла - статуя стоит спиной на Восток...:D

Да, рано или късно всеки получава според заслугите си.

Дано сме живи да видим кой какво ще получи!

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 106,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

преди 7 минути, Мойра написа:

Чуть не забыла - статуя стоит спиной на Восток...:D

Да, рано или късно всеки получава според заслугите си.

Дано сме живи да видим кой какво ще получи!

Заслугите нямат присъщо съществуване. Власт имащите ги определят. Размерът на паметниците ясно показва, на чия страна са все още власт имащите, ако и да смениха рубашките с европейски кошули

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Заслугите нямат присъщо съществуване. Власт имащите ги определят. Размерът на паметниците ясно показва, на чия страна са все още власт имащите, ако и да смениха рубашките с европейски кошули

Искаш да кажеш: "Преоблякъл се Илия, погледнал се - пак в тия"

преди 4 минути, momolord написа:

Споко бе, и на твоите идоли ще издигнат паметник: Издигат паметник на Роналд Рейгън в Южния парк

Сигурно ще е от метал :clown:

преди 1 час, NIKISHARK написа:

Баш тука си му е мястото,защото разни индивиди,се опитват да извъртат нещата...

Spoiler

Да, такива като теб и други се опитват да омаловажават и архиви и исторически факти , само и само да си защитят социалистичексите лъжи, в които вЕрвате и до днес.

Дали вЕрваш на една лъжа, и дали в бъдеще ще вярваш , няма никакво значение за факта че това  е лъжа.

Оправдавайки с детинско поведение и мислене , е същото като сега някое дете на кредитен милионер да казва - с татко ми се живееше много добре - имахме пари за всичко , живеехме си охолно и доволно ... ама що татко сега е в затвора ?? и защо не живея вече доволно и охолно ? ??

Татко е виновен, а злите демократо-караконджули  и деморкати-съдия изпълнители които дойодха, те ми развалиха рахатлъка.Те са виновни . Демокрацията и закона за кредитите е виновен.. що не ме оставиха да си живуркам на кредит още 1000 години ? не разбирам :)

Още 100 години рибке ще има да се чудите що ни се развали рахатлъка.. Умните разбират.,.. не толкова умните - реват за соца и си пеят партизанските песни...

Ти си избираш от кои си.

И все пак , пак казвам това е друга тема.

ходи си пиши тези соц простотии там

На някои като им свършат аргументите , освен за маркученцата си за друго не могат да говорят :):)

Току що, Реджеп Иведик написа:

"Брадат трол" примерно

Абе, не те ли е малко срам, а? След българските мекерета да се обясняваш, като ученичка за брадат трол.

преди 2 минути, momolord написа:

Абе, не те ли е малко срам, а? След българските мекерета да се обясняваш, като ученичка за брадат трол.

Не съм излъгал. Ела в Провадия и ще ти го покажа. Паметника на мекеретата е на централно място и стига до втория етаж на сградата на височина. А паметника на патриотите е висок по малко от човешки бой и имената на загиналите от ръката на руските варвари и техните български мекерета, все едно, че са драскани с гвоздей. Почти не си личат.

Какво значи мекеретата, обясни ми, посочи ми с пръст? Аз ли съм мекере, хайде, кажи го. Кой от форума е мекере, посочи го с пръст, това е начина, не ми казвай къде да ида, обиколил съм цяла България.

Темата е за политически тролове,ако някой има да казва нещо с факти да казва,ако не-да се придържа към правилата и да не отправя обиди.

Току що, momolord написа:

Какво значи мекеретата, обясни ми, посочи ми с пръст? Аз ли съм мекере, хайде, кажи го. Кой от форума е мекере, посочи го с пръст, това е начина, не ми казвай къде да ида, обиколил съм цяла България.

Не се дразни ся. Нали уж ти си дразнител.

Мекерета наричам руските шпиони и убийците изклали 30 000 невинни българи, непосредствено след варварската окупация от 1944 година.

Аз лесно мога да си махна бутафорната титла, но никога не бих си позволил, да обиждам съфорумници за пристрастията им към която и да било страна. Усещаш ли разликата?

И ако последвам твоята и на оня Миро инженера цел, мога да нафлякам всякакви данни за американски терор, агресия, диващина и т.н. Ама не искам да го правя, защото не съм такъв човек.

преди 4 минути, NIKISHARK написа:

Темата е за политически тролове,ако някой има да казва нещо с факти да казва,ако не-да се придържа към правилата и да не отправя обиди.

"Брадат трол" обида ли е ?

Или за кучета и котки може, а за прасета не може ?

Реджеп, нямам никакъв проблем да ме баннат от този форум. Няма да ми е за първи път, разбираш ли?

Ако това ще те накара да бъдеш по-добър човек, be my guest.

преди 6 минути, momolord написа:

Аз лесно мога да си махна бутафорната титла, но никога не бих си позволил, да обиждам съфорумници за пристрастията им към която и да било страна. Усещаш ли разликата?

И ако последвам твоята и на оня Миро инженера цел, мога да нафлякам всякакви данни за американски терор, агресия, диващина и т.н. Ама не искам да го правя, защото не съм такъв човек.

Братята американци ни пазят от руската чума.

преди 3 минути, momolord написа:

Реджеп, нямам никакъв проблем да ме баннат от този форум. Няма да ми е за първи път, разбираш ли?

Айде още един , дето не му е за пръв път, но не е трол разбира се :)

преди 4 минути, momolord написа:

Кое те кара да мислиш, че съм лош човек ?

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Или за кучета и котки може, а за прасета не може ?

Нещо повече , толерират се един друг, включително с това че имат и модераторски права някои , после реват какви са дисиденти едва ли не :)

Свидетели сме във форума на организирана атака на тролове към потребителя  momolord .

Още ли се питате каква е целта на троловете и защо винаги са тройка? Не шведска естествено ама знам ли....:)

преди 1 минута, nikssi написа:

Свидетели сме във форума на организирана атака на тролове към потребителя  momolord .

Още ли се питате каква е целта на троловете и защо винаги са тройка? Не шведска естествено ама знам ли....:)

А ти обърна ли внимание какво говори твоя другат момолорд ?

преди 2 минути, NIKISHARK написа:

Я дай да видим кой, кога е ревал?Да не се окажеш сред ревльовците....

Пак заплахи ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.