Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

И естествено не забелязваш че отговорите на казано от мен са в пъти повече, и то обикновенно с някакви личностни простотии .

Всъщност, как да забележиш , като си част от тях. :)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 110,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

Момчета и момичета, аз се замислям над факта, че само един човек обръща много внимание на трола и това е attj. Дали не работят заедно? Само вижте темата за Окраина. 

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

преди 27 минути, Тøни написа:

Момчета и момичета, аз се замислям над факта, че само един човек обръща много внимание на трола и това е attj. Дали не работят заедно? Само вижте темата за Окраина. 

Всеки който влиза в диалог, с тоя платен трол, му помага. :D

преди 10 часа, Тøни написа:

Как го измисли това?  С Миро нямаме дори и едно единствено еднакво мнение в никоя тема...    То не бяха терористи, сепаратисти, опълченци, украинци, турци, кюрди, ислямисти, сърби,руснаци и т.н.  Сега например на мен пак ми се ходи на екскурзия до Петербург - ама тези самолети не летят ли и над Украйна  http://www.solvex.bg/?AC=60&VID=5402

Ако не си ти, да си пишете постоянно едни и същи неща, то той ще умре от глад. 

преди 10 часа, Тøни написа:

Ако не си ти, да си пишете постоянно едни и същи неща, то той ще умре от глад. 

Той е човек с достатъчно свободно време и просто си пише разни неща  в няколко форума, според мен....   Не сте доказали, че е платен писател.  Той е възрожденска ....противоречива личност....  Сърди ми се.... защото аз твърдя, че той не помни .....откъде е успял да избяга.   Спирам..... че пак ме напушва смях.....

Айде бе, не сме доказали че е платен трол? :) Дори самият факт, че пише само в политическите теми, е достатъчно. И то, в не един форум. :)

Хора с психични отклонения се изживяват като различни личности и не подлежат на никаква прогноза...

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Платените тролове хвалят Рассия.

Значи по- голямата част от българския народ, са платени тролове!? Бах таа Россия бих казал аз!:wink12:

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Платените тролове хвалят Рассия.

Троловете създават умишлено напрежение и отгоре на това правят непрекъснато правописни грешки.

Някои са и доста разсеяни - например,като този дето е забравил да изтрие инструкциите си.

560862_483716811670956_1507937307_n.jpg?

Реджеб, какво стана с прогнозата ти относно Путин и Русия. Не три ами повече от шест месеца има оттогава. Не позна или друг не позна и те накисна?

Прогнозата ми беше, че до една година сатрапа Путлер, ке падне.

Чисто логически, ако до 6 месеца не падне, ще излезе, че не съм познал.

Поживем, увидим

Не знам на каво се основава прогнозата ти, но ако в Русия не се случи някакъв преврат, Путин ще управлява още много години. Явно мисленето не ти е сила, ама що не си гледате вашите кюрдо- ердогански работи?

преди 22 часа, attj написа:

Сега например на мен пак ми се ходи на екскурзия до Петербург - ама тези самолети не летят ли и над Украйна  http://www.solvex.bg/?AC=60&VID=5402

Летят над Новорусия :D, а там са твоите хора.

Споко, колега, щом е полет на Аерофлот не може да прелети транзитно над Украйна, от края на ноември съобщиха, че затварят въздушното си пространство за руски транзитни полети, така че дерзай!

преди 23 часа, ghostBG86 написа:

Айде бе, не сме доказали че е платен трол? :) Дори самият факт, че пише само в политическите теми, е достатъчно. И то, в не един форум. :)

Да, така е. Пиша и в датата отвреме на време, пиша и тук. Имам още някои регистрации във други форуми за да прочета/изтегля  каквото ме интересува по технически, ГСМ, или ватомобилни теми, в руски форми също. Абонирал съм се за някои новинарски медии в които също имам регистрация.

И да, от това се интересувам. :) Какво платено видя в това наистина не разбирам.

Троловете ако има такива, са пълна моя противоположност - пишат с различни никове, симулират различни никове, пишат през проксита , имат една камара регистрации и т.н. и т.н.

Аз съм с един и същ аватар , стил,  ник където е възможно. И никога не съм крил това.

Сещам се някои се хвалеха и тук как заобикаляли банове, как имали няколко регистрации, как някой даже се правел на жена... и т.н. и т.н. но това не ви прави впечатление, нали :)

Кръв пикаете че не можете по нормален начин да опонирате на обикновен човек с нормална логика и що годе стремеж за обективност.

Сами се вижте какви пропагандни сайтове, простотии и лъжи цитирате. Просто като доказателство за вашата абсолютна субективност.

Няма да споменавам антибългарските символики които сте си сложили като явни чуждопоклонници... но нека това си е на ваша съвест.

Просто не разбирам защо се обиждате когато ви го кажа в прав текст това. :)

Ние си имаме един Потрошенко в Украйна и няма нужда всички бандеровци да са за нас  като главни герои ...Той потрошава всичко възможно и наш Миро все ни уверява, че нещата са нормални...Да ....обаче скоро целият ЕС ще е с червен картон за неадекватната Украйна....Миро да мисли после какви други глупости ще пише.  И според мен няма да му стигне сивото вещество....

Потрошенко си увеличава печалбите на фона на украинските мъки - защо не го питате лично защо така му е интереса!?   Путин е най-влиятелният човек в света и е неуместно да се счита за близък на шматка като Потрошенко!

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Путлер е най влиятелния човек в Рассия, а фабриките на Порошенко в Рассия работят с пълна пара и никой не ги закача !!!

Докажи го!

Ето как стоят в момента нещата с бизнеса на Порошенко в Русия.

преди 3 часа, Мойра написа:

Докажи го!

Ето как стоят в момента нещата с бизнеса на Порошенко в Русия.

Цитат

Руските инвеститори не проявяват интерес заради огромните данъчни задължения на предприятието.

„Той (Порошенко – б.р.) много активно, чрез професионални посредници, търси купувачи за фабриката в Липецк. Тя многократно е била затваряна от данъчните власти и е комплициран актив за много клиенти в Русия“, казва ръководителят на администрацията на Порошенко Борис Ложкин.

Наш Миро се вживява в ролята на някакъв противостоящ ограничител на руска пропаганда. Те и в Карлуково разни хора се вживяват, че са Наполеон, Хитлер, Сталин, Клеопатра и т.н.  И по цял ден правят глупости.

На днешния ден да ви честитя празника :)

На всичките фейкови пропагандатори :)

"аттж' , да почерпиш :)

преди 1 час, miro20 написа:

На днешния ден да ви честитя празника :)

На всичките фейкови пропагандатори :)

"аттж' , да почерпиш :)

Няма проблеми - ама ти за нищо нито веднъж не си съгласен с мен!   Все си на контра - няма значение за каква тема иде реч...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.