Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

От зоопарка избягал слон.
На следващия ден в офиса на шерифа се звъни:
- Сър! В градината ми стои огромен сив плъх!!! Той къса зелки с опашката си....
- И какво прави с тях?
- Сър! ... Няма да повярвате...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Kaĸ дa нaĸapaш xopaтa дa cпpaт дa тe юpĸaт дa ce жeниш? Cтapитe лeли нa вcяĸa cвaтбa пocтoяннo идвaxa пpи мeн и ми пoвтapяxa, pъгaйĸи мe в peбpaтa: „Tи cи cлeдвaщият“. Ho скоро cпpяxa, когато запoчнax дa им ĸaзвaм cъщoтo нa вcяĸo пoгpeбeниe.

Една мутра отива на изискан прием с приятел. Всички гости са с благородно потекло. Пича знаел, че мутрата е проста гад и казал: - Гъзи, за да не се излагаме на приема и за да ни пуснат вътре, слушаш мен какво говоря и казваш нещо съвсем близко до моето, Ясно? - Ясно. Обличат по един костюм и на приема. На вратата ги посреща мъж във фрак: - Добър вечер, господа. Вашето име? Пича се изпънал и гордо заявил: - Граф Игнатиев. - Заповядайте! – казал фейс контрола. След него се изпъчва мутрата с гордо вдигната глава: - Площад Славейков.

Cингъл се вайка: До къде стигнахме, парите от откраднатата жица да отива за плащане на тока, а преди волно ги харчехме за танци и песни и увеселителни напитки. 

...

Голямо нещастие на сигъл: Да си изкълчи коляното докато лежи.

Софиянец на закуските в Бургас:
- Може ли една "принцеса"?
- Ко дали можи? - попитала жената.
На опашката местен, нацепен батка с адидасче:
- Батка, тука им викаме "странджанки".
- Дайте ми една странджанка, моля!
- Пикая...
- Моля?!?
- Пика я в момента, уе...

Писмо от съпругата:
"Скъпи съпруже,
Пиша ти това писмо, за да ти кажа, че те напускам завинаги. Бях ти добра жена седем години, но няма за какво да ти го доказвам. Последните две седмици бяха истински ад. Шефът ти ми се обади, за да ми каже, че си напуснал работа днес и това беше последната капка, която преля чашата на търпението. Миналата седмица ти се прибра и не забеляза, че съм си остригала главата и изрязала ноктите, че съм сготвила любимото ти ястие и дори, че бях облякла чисто нов халат. Като се прибра яде две минути и отиде право да спиш, след като изгледа мача. Не ми каза, че ме обичаш, не ме докосна или каквото и да е. Или ми изневеряваш или не ме обичаш повече, каквото и да е, напускам те.
P.S. Ако се опитваш да ме откриеш, недей. С брат ти се местим заедно в друг град. Пожелавам ти страхотен живот. Бившата ти съпруга"

На тати генийчето

Това е писмено детско съчинение, което се съхранява в Педагогическия музей в Париж. Темата му е да се опише птица или бозайник.

Птицата, за която ще пиша, е бухълът. Бухълът не се вижда денем, а нощем е по-сляп и от къртица. Не знам нищо особено за бухъла, затова ще продължа с друго животно, което си избирам – кравата.
Кравата е бозайник. Има шест страни: лява, дясна, горна и долна. В задната страна има опашка, от която виси четка. С тази четка се гонят мухите, за да не падат в млякото. Главата служи да излизат рога от нея и, освен това, защото устата трябва да стои някъде. Рогата са за да се бие с тях. От долната страна е млякото. Оборудвана е така, че да може да се дои. Когато я доят, идва млякото и вече не спира. Как го прави това? Никога не съм го разбирал, но то тече с още по-голямо изобилие.
Мъжът на кравата е бикът. Бикът не е бозайник. Кравата не яде много, но онова, което изяжда, го яде на два пъти и така има достатъчно. Когато е гладна, мучи, а когато не казва нищо, значи, че вътре е пълна с трева. Краката й стигат до земята. Кравите имат много развито обоняние, поради което можеш да ги подушиш от много далече. И заради това въздухът в полето е толкова чист.

Блондинка се прибира от среща цялата обляна в сълзи . Приятелката ѝ я пита потресена какво се е случило. - Тоя простак ме заряза, защото не съм умеела да правя това, което иска !!! - Е, докога да те уча какво да правиш в леглото??? - Това го знам, ама той иска да се науча да правя мусака!! 

Футболни еротики

"Тя ми дойде малко дълга и докато си я наглася, ми избяга"
Георги Христов коментира ситуация пред вратата на съперника след мача Левски - Виляреал (0:2) от груповата фаза на Лига Европа през декември 2009

"Трябваше да я спре, да я нагласи и да го вкара!"
Димитър Пенев критикува Мишел Платини за пропуска му в мача ЦСКА – Порто 0:1 от груповата фаза на Лига Европа през септември 2010

"Цялата беше зейнала, ама не можах да го мушна…"
Спас Делев се ядосва на себе си след мача ЦСКА – Калиакра (0:0) през октомври 2010

"Не можах да го вкарам, щото много се въртеше"
Румен Христов-Ромарио като футболист на ЦСКА след мача с Беласица през есента на 1999

"И двамата ме пробваха отзад, ама не ставам"
Красимир Чомаков като футболист на ЦСКА и националния отбор, след като Димитър Пенев (наставник на червените) и Стойчо Младенов (национален селекционер) са го поставили да играе на поста централен защитник в няколко мача

"Тоя така свиреше, че ми се подгънаха коленете"
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира съдията след загубата на неговия тим от Ботев (Пловдив) с 1:2 през есента на 2008

"Как да вкара Спас, като му е малка главичката? Клуж, Клуж, ама накрая – муш!
Димитър Пенев под адрес на Спас Делев след мача със Стяуа в Клуж тази есен

"Цяла есен, като излезем навън, играем със свалени гащи и отпред ставаме за смях!"
Асен Николов-Бебето прави умозаключение на представянето на Славия през есента на 2002

"Че беше тънък, беше, но и много къс беше, Саше. Как да я докопам, та да влезе?!
Сашо Александров-Кривия реагира на въпрос на Сашо Диков по Канал 3 защо не се е възползвал от подаване на Гонзо след мач с Локомотив (София) през пролетта на 2000 година

"Много се бяха надървили преди мача, ама после ги заклещихме отзад…"
Георги Марков прави опити да анализира вечното дерби Левски – ЦСКА 2:1 през април 2001

Наредили се няколко прос*итутки за преглед в малък град пред Здравната служба. Минава бабичка и пита
- Вие за к'во чакате ма?
- Ами, за захар на бучки - пошегували се прос*итутките.
Наредила се и бабата. Дошъл нейният ред и доктора я пита
- И ти ли, ма, бабо?
- И аз, и аз. Нищо, че съм стара и беззъба и аз обичам да посмуквам.

Две баби вървели в морската градина във Варна, едната казала:
- Хайде да седнем и да си починем.
Седнали и починали.

Попитали радио Ереван кой е най-добрия начин една жена да отслабне. Радиото отговорило:
- Взима един обръч и почва да го върти на кръста.
Отсреща обаче пак питат:
- Добре де, но ако жената не може да влезе в обръча тогава какво правим?
- Момент да питаме радио Анкара, казват от радио Ереван.
Питат радио Анкара, а оттам отвръщат:
- Оставете хубавата жена на мира бе серсеми...

Из дневника на извънземен : ...Ден 45. Дойдоха някакви американци, за 4 часа ни разбиха бункера. Почерпиха ни с хамбургери. Вкусно, но не стигна за всички - изядохме ги. Ден 81. Сега пък японци с някакви нанотехнологии и за два часа ни разбиха бункера. Почерпиха ни със суши. Вкусно, но не стигна за всички - изядохме ги. Ден 153. Долетяха българи. С помощта на лост и някаква майка (ама много пъти) за две минути разбиха вратата. Всички ядохме шамари (че не сме отворили). Не беше вкусно, но имаше за всички.

В Германия правили социологическо проучване на тема "Харесвате ли чужденците?".
50 % отговорили "Не, не ги харесвам",
30 % - "Да, харесвам ги" и
20 % Ай сиктир....

Tоку-що бях във "Била". Видях един човек, чиято количка беше пълна догоре със сапуни, гелове за ръце, мокри кърпички и т. н. общо взето, всичко от което хората има нужда... Отидох при него и му вдигнах скандал. Нарекох го: "кретен" и "егоистичен глупак." Казах му, че всички хора имат нужда от тези неща, особено възрастните хора, майките с деца и т. н... Казах му, че трябва да се засрами от постъпката си...! А той ми отвърна следното:
- "Разбирам ви много добре, господине и ви благодаря за забележката! Но, аз работя тук! Сега може ли да се върна към задачите си и да довърша запълването на рафтовете...?"

Английски бизнесмен диктува на
секретарката си писмо:
"Уважаеми господине,
Тъй като моята секретарка е дама
, не мога да и продиктувам това,
което си мисля за Вас. Още
повече, къй като аз самият съм
джентълмен, нямам право даже да
си мисля така за Вас. Но тъй
като Вие не сте нито едното,
нито другото, надявам се, че ще
ме разберете правилно...

Депутатски коктейл. Един от гостите нагъва като луд, а неговият приятел пие само тоник. – Що не ядеш, бе? Искаш ли малко свинско филе? Или от черния хайвер? – Не, не съм гладен! – Вземи си тогава от тортата. Страшна е! – Не, не ми се яде. – Плюскай бе, това е аванта! Яж, докато ти дават! – Виждаш ли, аз ям само когато ми се яде. – Ей, ама ти си съвсем като животните!

Когато попитали дядо Пеньо от село дали има "Twitter", той гордо отговорил, че го пипнал на Слънчев бряг през 1981, но докторът му го излекувал.

Конференцията във Вензее. Рейнхард Хайдрих се изправя пред другите нацисти и казва:
- Господа, събрали сме се, за да разработим план за унищожението на 1 млн. евреи и петте мечки от зоологическата градина в Берлин.
- Аааа, хер Хайдрих, но защо ще избиваме мечките?
Хер Хайдрих промърморва:
- Такаа, по първа точка никакви възражения...

Един германец дошъл в България. След като от летището до хотела платил за такси почти толкова, колкото за самолета от Берлин до София решил да ползва само обществен транспорт. Качил се той на автобуса и седнал до една бабичка, която му се сторила съвсем безобидна. Както пътували бабичката забелязала конец да се подава от панталона на германеца.
- Я да си го навия, може да ми потрябва - рекла си тя.
Да, но конеца се оказал доста дълъг и тя си навила доста голямо кълбо.
Завърнал се германеца от командировката и го попитали как е в България.
- Бях чувал, че там много се краде, но те са просто факири, бе! Без да се усетя ми откраднаха долните гащи!

На площада в Перник
–Мноу убаво куче, кво е?
–Самоед.
–Да бе, да… вертует!

Сериалът "Къде е Маги?" първоначално трябвало да се казва "Къде е Бети?", но заради Бургас и региона са го прекръстили на "Къде е Маги?", защото "Къдеибети" звучало недвусмислено…

Брат и сестра тийнейджъри от София отишли на гости на баба си от село Тъпчилещово.
- Бабо - попитало момичето.
- А къде може тука да се ходи нощно време?
- Те в тоя леген…

- Кой е най-добрият изход от кризата в България?
- Аерогара София…

Полицията разпръсна г*й парада в София. Двете страни се обиждаха с едни и същи думи.

Жена на средна възраст получила инфаркт. Докато докторите в болницата се борили за живота и, тя в съзнанието си изведнъж видяла Бог и го попитала: -Това ли е краят, Боже? Господ извадил един голям тефтер и започнал да рови вътре: -О, не! За тебе краят ще настъпи след 40 години, 3 месеца, 18 дни и 5 часа. Така че, споко. Засега оставаш долу. И в този момент докторите стабилизирали жената. След това я оперирали и всичко точно. Жената се събудила от наркозата. След няколко дни я изписали. Жената щастлива, че и се е разминало, решила да го удари на живот. Направила си няколко пластични операции. Изпънала бръчки. Липосукция на задник и корем. След това козметик. Маникюр, педикюр. Разбира се, не забравила и най-важното - да се изруси. Излязла на улицата и там ... Баам! Зверски я блъснала една кола и я убила. Жената отново се изправила пред Господ: -Ама Боже, нали ми каза, че ми остават още 40 години? Господ я загледал учудено и възкликнал: -Олеле! Извинявай! Така преобразена не те познах!

Двама си вървят посред нощ из центъра на София и минавайки покрай Президенството единият казал:
- Защо ги няма войничетата в къщурките, да пазят Президента?
- За какво да го пазят, нали си имаме цар!

Барак Обама идва на посещение в София. Преди да се приземи самолетът, погледнал през прозореца и видял баба Яга с метлата. Рекъл си... каквато им държавата, такъв им е и Батмана....

Обхождайки военните си бази, македонският президент Киро Глигоров открил два бомбардировача и решил да нападне САЩ. Обадил се на Бил Клинтън и му заявил,че ще обстрелва Бостън.
Докато двата самолета пускали бомби над американския град, македонците се окопали и зачакали ответен удар. Чакали седмица, две - нищо. Глигоров пак вдигнал телефона и съобщил на Клинтън, че този път ще обстрелва Ню Йорк. Самолетите пак бомбардирали, македонците пак се окопали и отнове две седмици - нищо.
На третата седмица Киро Глигоров пак звъннал на щатския си колега и го заплашил:
- Клинтън,днес нападам Вашингтон!
В отговор от слушалката се чуло:
- Копеле мръсно, само да ви намеря на картата ще ви разкажа играта!

Семейство влиза в зоомагазин. Искат да си купят папагал. Бил останал само един папагал и собственикът на магазина го бил забутал в най-далечния ъгъл. Мъжът и жената попитали: - Защо сте го сложили там папагала? Никой ли не го иска? - Никой- отговорил продавачът. - И защо? - Ами защото досега винаги е живял в един бардак. - Нищо. Ние ще го вземем – казали мъжът и жената. Купили папагала и го занесли вкъщи. Дъщеря им взела клетката, сложила я в хола и махнала покривалото на клетката. В този миг папагалът видял дъщерята и в еуфория се разкрещял: - Опа! Опа! Гледам имаме нови девойки. Като чула виковете на папагала в стаята притичала майката. Папагалът я видял: - Маа му стара! И Мадам се е променила. В стаята влязъл и бащата. - Опа-а-а! За сметка на това пък клиентите са си същите. Здрасти, Мишо!

На една среща на четири очи между Брежнев и Живков протекъл следният разговор:
- Тошка, аз не искам нищо след като умра; единственото, което искам, е върху буквата Е на Ленинград да сложат две точки, та да стане Льонинград (градът на Льоня). А ти имаш ли идея за себе си?
- Имам, тавариш Брежнев. Намислил съм София да бъде преименувана на Тошингтон.
- Ааа, Тоша, не може - много американско звучи! Я дай друго предложение!

Учител пита децата в клас: - Деца можете ли да ми кажете, какво е това съблазън? - Банани, праскови – отговорило едно от децата. - Да. Може да се каже – казал учителят. - Бонбони, шоколад - отгорило друго дете. - Да. И това става. - Дупето на красиво момиче – изцепил се Иванчо. - Какво – възмутил се учителят?! – Вън от класа! Утре да доведеш баща ти. На другия ден Иванчо влиза в клас, без баща си и сяда на последния чин. - Защо си дошъл без баща си и защо седна най-отзад – попитал учителят? - Тате каза, че ако за един мъж дупето на красиво момиче не е съблазън, значи този мъж е п*дал и трябва да стоя по-далече от него.

Гарабед и Агоп имат обща любовница. След време тя забременява. Двамата решават да съберат пари и Агоп да я придружи в провинцията където последната да роди. Налице е и уговорката, че след раждането двамата ще покриват разходите по отглеждането на детето. След известно време Агоп се връща при Гарабед с траурна жалейка на ревера.
- Какво стана Агоп? - пита Гарабед.
- Ами, тя роди близнаци и моят умря...

Сърбин, не говорещ английски език, отива в Щатите. На лист има написан адреса на сръбското посолство. Той спира едно такси и му подава листчето. Шофьорът го откарва пред една голяма сграда и пред нея стои огромен негър. Сърбинът се обръща към него: - Друже, рекли су ми да е овде сръбски амбасадор? Негърът го поглежда с недоумение и отсича: - I don`t know. Сърбинът се позачудил, но решил, че може да са сбъркали мястото и се поразходил наоколо. Отново взел такси и показал листчето. Новото такси го откарало на същото място. Той решил пак да попита негъра: - Друже, рекли су ми да е овде сръбски амбасадор? Негърът го поглежда с недоумение и отсича: - I don`t know. Видимо ядосан, сърбинът започнал да тъпче нетърпеливо пред сградата и промърморил: - Пичку матерну, Пичку матерну! Негърът се обърнал засмяно и казал: - Пичку матерну? Second floor...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.