Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

- Тате, а какви са всички тези хора с тези хубави коли? Небръснат мъж с подпухнало лице погледна с непризън към многочислените скъпи западни коли, изплю загасналия в устата му фас и каза: - Крадци са това, сине, крадци и бандити. Кръвта на народа изпиват! Паразити! Да вървим, сине! Помниш, ако ни спре полицията? - Да, тате, намерили сме сака и не знаем какво има в него.

- Хюстън, имаме проблем!
- Какъв?
- Не знам, но дойдоха едни момчета с анцузи, казват, че са от Перник, и според тях имаме проблем.

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Завърнал се Трифон в София след дълго отсъствие. Като слязъл на летището, толкова му
станало мило, че оставил куфарите на земята, вдигнал и двете си ръце към небето и казал:
– Ех, България, скъпа България, ти ли си?
Когато посегнал да си вземе куфарите, с изненада установил, че вече ги няма.
– Ти си, м*мка ти!

Мъж се загубил в тундрата и започнал да вика:
- Хораааа, загубих се! Помооощ! Хорааа!
Чукча седи в своето иглу и се хили:
- Значи тук сме хора, а в Москва Чукча!

В кабинет за спешна помощ влязла жена с необичайна външност - била висока два метра и тежала двеста кила!
Тя казала на дежурния лекар:
- По цялото ми тяло има белези от краката на мъжа ми! Бихте ли проверили дали нямам някакви сериозни увреждания?
Медикът я подканил:
- Моля,съблечете се!
Тя си свалила дрехите и наистина - всеки сантиметър от тялото й бил покрит със синини!
Докторът ахнал:
- Що за чудовище е Вашия съпруг? Да не е някой патологичен ревнивец?
- Не,изобщо не е ревнив!
- Да не е някой извратеняк и садист?
- Не,по принцип е много нежен и внимателен!
Докторът я погледнал с недоумение:
- Какъв е тогава?
Жената обяснила:
- Мъжът ми е джудже! Вчера ни беше първата брачна нощ.Аз се съблякох и легнах на матрака.
А той,през цялата нощ се разхождаше по тялото ми и викаше в захлас:
- "Брей, всичко това - мое ли е?!"

Лондон. Клиент оглежда книги в книжарница. Продавача:
- Оруел? Чели ли сте го?
- Аз съм от Русия. Аз това съм го виждал!

Столичанка звъни на мъжа си по телефона:
- Скъпи, пипал ли си навигацията на колата ми?
- Да, мила - отговорил мъжът - исках да видя какво е разстоянието от София до Варна.
- Е, много ти благодаря - аз съм във Варна…

- Докторе, имам нетърпими болки!
- В коя област?
- Най-вече в Перник…

Идва бай Пешо в София и решава да отиде на опера. Застава на касата на операта и пита:
- Колко струва един билет за "Турандот" от 19 часа?
- 25 лева.
- Какво?! Много е скъпо!
- Е, господине, нашата прима Цветана Бандаловска си струва парите.
- Госпожо, ама аз не искам да я е*а, а само да я слушам!

Още рано сутринта, под терасата довтаса една циганка. Често ме спохожда, понеже съм я научила да ѝ давам разни неща. Винаги застава отдолу и започва да увива в типичния неин хвалебствен репертоар, предназначен лично за мен: - Ай, мо , какоооу! Пукъжи са, мо! Испиш ли ощи, ма, оуу? Ади, ма, какоу! Ти си най-дубрата и най-убавата жина на селия кавартал, мо! Кату сариса си, какоооу! Госпуд здрави да ти дава! Пукъжиса, ма... оуу, умря ли са, мо? Тоя път реших да не се показвам. Обаче, комшийката под нас не издържа и надникна: - Какво си се развикала още по тъмно! Айде, изчезвай! Циганката: - Ади, да са скриваш, ма... дърта 'руспийо! Аз да ни викам на тебе, ма оууу! Аз викам на онъз дибелата, дето ѝ отгори ти...

Директор на училище наема бригада цигани-бояджии да боядисат оградата на училището. Подписват договор, както е редно и "майсторите" отиват да работят. След два часа се връщат и казват: - Шефе, готово! Плащай! - Как готово, като сте я боядисали само от едната страна?! - Аааа, шефе, бригада цигани-бояджии чете договор, немой са е*аваш с ромалето! Там написано "Училището, в лицето на Директора, от една страна и бригада цигани-бояджии от другата страна!"

Жена останала сама, понеже мъжът и отишъл на командировка. Викнала любовника си и тамън да почнат да правят любоФ и мъжът и се прибира. Жената скрила любовника си в гардероба набързо - гол, а дрехите скрила под леглото. Мъжът и бил много подозрителен обаче и веднага започнал да претърсва. Започнал от гардероба, отворил го и видял голия мъж:
-Какво правиш ти тука бе?
-Аз съм от службата за борба с молците.
-Е, то хубаво, но защо си без дрехи?
Любовника се огледал набързо и възкликнал:
-Б@х тия молци...

Оженили се вълкът и лисицата и им се родило прасенце. Отива гордият баща да черпи в горската кръчма, и животните като понаправили малко главите добили кураж и започнали да подмятат: - А бе, вълчо, ти - сив, як, кръвожаден, лисана - нежна, рижа, грациозна... от де накъде ви се пръкна туй прасе, бе?! Побеснял вълкът, хукнал през гората и с един шут избил вратата на къщата си. - Ти ма, рижа к*рво, от де ми пръкна тази свиня, ма!? Лисицата сложила ръце на кръста, изгледала мъжа си отгоре до долу и започнала: - Първо на първо, не съм рижа, а съм с тъмен махагон, второ на второ, не съм к*рва, а общественичка, и трето, като ми се прибираш всяка вечер пиян като свиня, тигърче ли искаш да ти родя бе, ааа?!

преди 11 часа, нушо написа:

- Хюстън, имаме проблем!
- Какъв?
- Не знам, но дойдоха едни момчета с анцузи, казват, че са от Перник, и според тях имаме проблем.

Едно хлапе отишло в магазина чичо си, който му правел фокуси за развлечение когато бил свободен и започнало да му досажда:
-Чичо, чичо, я ми направи фокус!
-Изчезвай имам работа!
-Чичо, направи ми един фокус деее!
-Абе майхай се! Зает съм.
Така му досаждало 10-15 минути, след което чичото склонил да му направи фокус:
-Айде чичовото, свали си гащичките и се надупи.
Детето го направило, а чичото попитал:
-Сега усещаш ли ми пръста в дупенцето ти?
-Да чичо, да, усещам го!
-Е да, ама и 10-те ми пръста са извън него. - казал той показвайки му ги...

03:00. Пиян чука на вратата. Отваря му сънен мъж: - Кажи, брато! - Миии ....... аззз .... тук ъъъъ .... се прибирам.... - Това, не е твойта къща! - и тръшва вратата. След 10 минути... - Пак ли ти бе, брато! Кажи? - Аз ... тука ... вкъщи..... - Нали ти казах бе, брато! Това е мойто вкъщи! Твоето е някъде другаде! - и прааас вратата! След 10 минути пак се чука! Оня отваря нервен: - Кажи, бе ....... - Имам един въпрос!!! Как може ти да живееш навсякъде, а аз никъде???

Eдна жена разказва на приятелка: - Излязохме по женски, подивяхме малко, а на сутринтаааа... махмурлук страшен! Цепи ме главата, върти ми се всичко, хем пресъхнала, хем ми се гаддииии... - И квооо? - Амии, мъжа ми ми даде три хапчета, отиде до магазина, сготви много яко шкембе и докато не се освестих думичка не обели! - А после какво каза? - После седна до мен и със спокоен глас каза "Ето така се прави! А не да крещиш цял ден - Говедо! Пияница! А, мъчи се сега!!!

Влиза шефът в офиса и гледа - всички си опнали краката и пушат!
- Колко пъти съм ви казвал да не пушите по време на работа!
- Че кой работи...?

Родителска среща. Класната: - На предишната среща решихме, че класната стая има нужда от ремонт. Кандидат-спонсори бяха бащите на Стоян, Христо, Кети и Веско. Бяхме се разбрали, че който от родителите е най-богат, той ще направи ремонта. По моя информация, това е таткото на Веско! - Браво! Юнак! - викнали веднага другите родители. Бащата на Веско, недоумяващо: - Ама, чакайте сега, как така? Бащата на Стоян е народен представител, на Христо е заместник-кмет, на Кети е собственик на голяма търговска фирма, а аз продавам пуканки в зоопарка. Класната: - Ами аз не разбирам много от бизнес, но направих справка от данъчната служба, и ми казаха, че съдейки по данъчните декларации, вие сте най-богат!

Жена получила за Коледа вълшебно зайче. То ѝ казало:
- Моля те, пусни ме от клетката и аз ще ти изпълня три желания.
Тя мислила, мислила и накрая се съгласила.
- Само че, за да съм честен, трябва да те предупредя, че каквото поискаш за себе си, ще го получи и мъжът ти в десеторен размер - казало зайчето.
- Няма проблеми. Аз обичам мъжа си и той ме обича, така че нека и той да е щастлив - казала жената.
- Какво е първото ти желание? - попитало зайчето.
- Да съм много красива!
- Няма проблем!
И тя станала много красива, а мъжа ѝ - 10 пъти повече.
- Второто желание?
- Да имам много пари!
Тя станала много богата, а мъжа ѝ - пак бил 10 пъти по-богат от нея.
- Третото желание?
Мислила, мислила жената и накрая казала:
- Може ли да получа един микроинфаркт?

Снощи вечеряхме боб, днес Джон Кери е в София и не можем да отваряме прозорците… В къщи е трагедия…

Удивителна история! Момиче от провинцията, идвайки в София, за да стане пр*ститутка, станала студентка.

Неудобството да живееш в центъра на големия град - невъзможно е да намериш камъни, за да си напълниш джобовете за да не те отвее вятъра!

Заекът седи на брега на езерото и пафка козче. Излиза от водата бобърът: -Зайо, какво правиш?

-Пафкам трева, Бобър!

-Ееее, яко, дай да си дръпна и аз!

-ОК, Бобър, ама знайш ли кво - дръпни си хубаво, гмурни се, изплувай еее там до другия бряг и там издишай, да те резне хубавичко...

- Добре, Зайо, точно така ще направя! Дръпва бобърът яко, гмурва се, изплува на другия бряг, издиша - кеф. Гледа, на оня бряг седи хипопотамът:

-Оооо, Бобър, кво стаа?

-Трева, Хипо, страшно яка!

-Ехаа, я дай да дръпна и аз!

-Не е тука, Хипо, на другия бряг, при Зайо е.

-Аааа, и аз отивам! Гмурка се хипопотамът, отива към другия бряг. Там заекът вече яко се наковал, лежи размазан и зяпа водата. От езерото се подава хипопотамът. Заекът го вижда, очите му се разширяват от ужас, скача и почва да крещи:

-Бобър, какво правиш, бе - издишай бе копеле, издишай!

Портиерката на студентското общежитие леля Пенка, търгувайки нощно време с пр*зервативи и водка за три години събра достатъчно, та внукът и да учи в Лондон.

Тънките разлики между селянин и селяндур:

1. Селянин – Човек, който живее на село или в малък град.

2. Селяндур – Живее навсякъде, най-много са в средните и големите градове. По селата не виреят (няма кой да ги търпи).

3. Селянин – Бачка яко, изкарва си хляба с честен труд. Щастлив е, че има работа. Лоялен е към работодател и колеги.

4. Селяндур – Мързелива гад. Мрази да се труди, обича да е "на далавера". Гледа винаги да изклинчи и да "претакова" държавата, колегата или шефа.

5. Селянин – Чист човек. Обича природата и не свини наоколо. Повечето отпадъци намират приложение в градината или като храна на животните.

6. Селяндур – Свиня. Хвърля си боклука в найлоново пликче през прозореца. Изтърсва си пепелника на колата на светофара. Ако му направиш забележка – бучи, че си плаща данъците и бате Бойко да изчисти. Възможно е и до физическа саморазправа да прибегне.

7. Селянин – Плаща си данъците и сметките. Псува на ум (и на глас) обирджийската държава, но плаща. Декларира си кладенеца, който сам е копал, и му плаща данък.

8. Селяндур – Никога не плаща нищо. Висят му 15 неплатени акта от КАТ и данъци на панелката от 1989-та. Краде парно от комшиите, слага си магнит на електромера и не плаща вода.

9. Селянин – Говори просто, но разбираемо. Ако се премести да живее в голям град, за една година преодолява диалекта.

10. Селяндур – Мйека цял живот и твърди, че това е най-чистият български език. Мрази да го поправят, не желае да научи нищо ново.

11. Селянин – Умее да се весели, знае как и кога. Ако е сватба, ще чуе цяло село, но семейните празници се празнуват у дома.

12. Селяндур – Дъни музиката яко до 4 сутринта и хич не му дреме, че е примерно вторник и утре всички наоколо са на работа. Другият вариант е да се нареже като свиня в кварталната кръчма, да се сбие със сервитьора, да оповръща таксито и да опикае асансьора.

Марсианци кацат край Перник и установяват контакт с Вуте и Пена. Питали ги за всичко, което ги интересувало и накрая и за това как се размножават хората:
- Па я не моем да ти го обясним, - рекъл Вуте, ама моем да го покажем на твоята невеста. Па ти ако сакаш земи моята – она че те научи!
Речено – сторено! Пена отвела марсианеца у храстите съблякла го и що да види – п*тката му съвсем нюню!
- Няма проблеми, - рекъл марсианеца, - завърти ми ушите и ще получиш размера който искаш!
Пена му завъртяла ушите и като изскочило едно парче като на Марко магарето. Скочила Пена отгоре и му разказала играта! Но, по едно време я напушил смях!
- Какво не е наред – попитал марсианеца.
- Смешно ми стана, като си представих, как твоята сега върти ли, върти на Вуте ушите!

Руснак влиза в последното отворено чейндж бюро в Москва.
- Къде мога да купя 100 $?
- В Минск, но ще ви е трудно с тези чували до там…

В Перник, ако не си легнем с кокошките, пием до първи петли…

Няма да пиша, че мъжът ми е в командировка и съм сама в Пловдив, кв. Смирненски, бл. ХХ, вх. Х, ет. Х, ап. Х (звънете 3 пъти), сем. Георгиеви… за да не дойде някой нахалник …и да се възползва…

Влиза един пич в една кръчма в Перник и още на входа съобщава:
-Абе знаете ли кой умре?
Всички казали:
-Не?
-Е па, умре Майкъл Джексън!
От маса в дъното, видимо разтревожен, станал Вуте и с треперещ глас промълвил:
-А Миле Китич добре ли е?!

Германия - 2053. Баба Хелга меси тесто за курабийки на внуците си. Бялото брашно, което сипва от пакета и припомня за лятото на 2013 в Слънчев бряг!

Трима приятели си говорят:
- Моята жена като започна много да ме дразни, я заведох едната година във Франция, а на следващата - в Лондон. - казал първият.
- Моята, пък, като започна да ме дразни, я заведох първата година на Карибите, а втората - на Малдивите. - казал вторият приятел.
- Моята я заведох на село. - казал третият и замълчал.
- А на втората година? - попитали другите двама.
- На втората си я прибрах!

- Друсаш ли?
- Не бе, тате, кълна се, че нико...
- Абе кретен, не съм баща ти, а кучето ти.
- Оф, бе, Рекси, изкара ми акъла!

---

Как да си направим тест за COVID-19 в домашни условия. Много добра методика, която работи!
1. Налейте си вино в чаша и опитайте да го помиришете.
2. Ако сте усетили миризмата, отпийте малко и изчакайте дали ще усетите вкуса на виното.
3. Ако усещате и аромата и вкуса на виното, можете да си направите извод- вие нямате COVID-19.
Миналата вечер си направих 9 теста и всичките те се оказаха отрицателни.
Днес пак ще си правя тест, защото сутринта като станах и леко ме болеше главата, а това би могло да бъде признак на тази коварна болест... така се притеснявам...

---

Мъж заподозрял жена си в изневяра и наел частен детектив. След седмица детективът му докладва: 
- Жена ти се срещна с мъж в едно кафене, после се качиха на една кола и от прашиха извън града до една вила. Влязоха в хола, пиха вино, вечеряха леко, отидоха в спалнята, съблякоха се, легнаха и изгасиха лампата, повече нищо не видях.
- Ех, пак тази проклета неизвестност!

Един автобус пътува към Пловдив. Изведнъж спира. Един овчар пресича по пътя със стадо овце. Шофьорът се провиква:
- Арии по-бързо! Овчарят вади пистолет, гони всички от автобуса, без шофьора и вика на овцете:
- Айде, по-бързо се качвайте, господина няма да ни чака цял ден.

Според последното преброяване на населението коренните жители на София са сто хиляди. Останалите един милион и двеста хиляди са спам.

Ако на селяните им светеха очите, то София щеше да е като Лас Вегас!

Разговор в Перник:
- Сине, к'во е станало?
- Еми, скарахме се с жената, аз я ударих, тя си събра багажа и се изнесе.
- Сине, пълен провал си… кога си виждал, аз да бия майка ти… и тя да МОЖЕ да стане, да си събере багажа и да се изнесе?

Две блондинки седят и си говорят:
- А бе, муци, кое е по-близо, Луната или Лондон?
- Ми много си тъпа, ма! Като отвориш прозореца вечер, какво виждаш - Луната или Лондон!

Неграмотен ром от "Столипиново" попълни заявление до Второ районно управление в Пловдив с една камара правописни грешки:
"На Боливат пештерско соше ме билисна на светофарите лек Афтомобил пежо."

Семейство вечеря. Съпругът бута мобилния си и той пада под масата. Моли жена си да го вдигне, но тя отказва, понеже всеки път му повтаря да не го слага на масата. Докато се разправят, звъни телефона и дъщерята вдига. Свекървата е! Пита защо вдига внучка ѝ, какво правят мама и тате?!
Отговорът:
– Тате моли мама да му го вдигне, ама тя не иска, щото той не го слага където трябва.

media.jpg.d4412f042520098957db1ef15bb9f2f0.jpg

media.jpg.ce49730030835582123b443ab5ab268e.jpg

media.jpg.eb03aa77138e2855878aa8e2a8f1e8bc.jpg

media.thumb.jpg.1d6d43ce9314e13364be00912897a5c9.jpg

Полет София – Лондон. Млад мъж седи до 65годишен в самолета. Идва стюардесата и пита възрастният мъж:
- Нещо за пиене, господине?
- Една боза, моля. Стюардесата се обръща към младия мъж:
- Вие желаете ли една? Мъжът отговаря с погнуса:
- Глупости! Предпочитам да ме ч*кат в г*за от тук до Лондон… По-възрастният мъж се обръща към стюардесата:
- Прощавайте, мога ли да отменя поръчката си… не знаех че има избор…

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.