Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

– Винаги оставям в джоба си бележка с адрес, за да може да ме заведат у дома, когато фриволно се напия.
– И какво пише там?
– Венеция, площад Сан Марко…
– Но ти живееш в София!
– Живея в София, но веднъж все пак ме заведоха във Венеция!

Ако във всяка ръка имате по бутилка бира, няма да може да си пипате лицето. Няма нужда да ми благодарите!

– Искам да бъда мъжът на живота ти!
– Носиш ли вино и пържоли?
– Не.
– Няма да ти се получат нещата…

Чyĸчa oтивa нa cpeщa. Cтoи нa ъгълa и чaĸa мaдaмaтa. Чaĸa, чaĸa, пo няĸoe вpeмe вaди тepмoмeтъpa, пoглeждa гo и ĸaзвa:
– Чaĸaм дo минyc 40 и aĸo нe дoйдe дoтoгaвa, cи тpъгвaм.

Мъж заподозрял жена си в изневяра и наел частен детектив. След неделя детективът му докладва:
– Жена ти се срещна с мъж в едно кафене, после се качиха на една кола и от прашиха извън града до една вила. Влязоха в хола, пиха вино, вечеряха леко, отидоха в спалнята, съблякоха се, легнаха и изгасиха лампата, повече нищо не видях.
– Ей, пак са измъкна, ма все някога ще я хвана!

Зад всеки веган стоят по две разочаровани баби.

Пореден семеен скандал. Жената се тресе в истеричен пристъп.
– Говедо, прахосник, селяндур, мекотело, малоумник нещастен…
Мъжът седи абсолютно безучастно на дивана и следи телевизионно предаване. Жената продължава да набира скорост.
– Всичко изпи и пропиля, нищо не остана, само за пиене мислиш, аз една дреха нямам като хората, ей така гола ще изляза на улицата да ме видят хората!
Излетява тя навън и трясва вратата.
Мъжът се сепва, скача и хуква след нея.
– Чакай, върни се, ела тука, моля те!
Жената се обръща на прага, а той, задъхан:
– Чакай тука жена, така и така излизаш, земи ми една ракия от магазина.

– Едно вино, моля!
– Госпожице, тук е МакДоналдс!
– Оф, добре… Едно МакВино, моля!

Чета листовка на лекарство против диария…
СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ:
– Сънливост, Главоболие, Уртикария, Изтръпване на крайниците, Световъртеж, Болки в ставите и т. н…
– Бах мама му, като гледам какво може да ми се случи… Че аз по-добре да си се насера като нормален човек.

– Скъпи, харесва ли ти новата ми рокля?
– Да.
– Но ти дори не я погледна!
– И въпреки това дадох правилния отговор!

Казах на мъжа ми, че искам да бъда най-добрият му приятел. Тогава той си отвори бутилка бира и започна да ми разказва колко е отегчен от семейния живот.

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Седят си четири бабки и си пият следобедния чай. Едната казва: – Синът ми наскоро стана свещеник… и всеки, който го срещне го нарича отче. -Ехх – казва втората – моят е епископ и всички го наричат Ваше светейшество. – А пък аз имам брат, който е кардинал. Хората се обръщат към него с Ваше високопреосвещенство – хвали се третата. След дълго мълчание четвъртата споделя: -Моят син е стриптизьор. Когато се съблече, всички викат: „Ооо, Боже!“

Българите, които живеят добре, са вече в Лондон.

Сезонът на морето няма да се счита за започнал, докато пиян англичанин не падне от хотелска тераса в Слънчев бряг.

- Извинете, красива госпожице, вие била ли сте скоро в Париж?
- Не, за съжаление!
- Тогава би трябвало да се познаваме, аз също не съм бил!

- Добър ден, искам да си купя бейзболна бухалка.
- Хора ще биете ли?
- Ми не. Ще тренирам бейзбол. То Перник е столицата на бейзбола.

Перник. Мъж разхождал новото си куче. Видял го един съсед, който попитал:
- Каква порода е това куче?
- Самоед. - отговорил стопанинът.
- Да бе, вертует…

Японец дошъл на посещение в БГ и обикалят женския пазар в София:
- Какво е това? Попитал японецът.
- Грозде. Отговорил нашенецът.
- Ооо, нашето грозде е тройно по-голямо от вашето.
По изгледал го нашия, но продължили нататък. Стигнали до ягодите.
- Какво е това? - пак попитал японеца.
- Ягоди…
- Ооо, нашите ягоди са много по големи от вашите.
Нашия човек се изнервил, но продължили нататък. Стигнали до дините.
- А това какво е? - попитал отново японеца.
- ГРАХ да ти е*а м*йката!

- Вашата дъщеря постоянно бяга след момчетата!
- Но на нейната възраст всички момичета бягат след момчетата.
- Да, ама не и с нож!?

Истински търговец е този, който купи на сметка от арменец и успее да продаде с печалба на евреин...

Трамвайна спирка на централна гара София. Дошъл е влак и трамваят е претъпкан. Пътник се опитва да пробута куфара си навътре. Възмутена жена:
- Ма господине, къде ми го набутахте между краката! Не виждате ли, че е тясно!
- Трай, ма, той на Халите ще се изпразни!

Патрул на Първо районно задържа престъпна група продаваща фалшиви дипломи в гр. София.
Както сподели пред нашия кореспондент доц. д-р на ик. науки гл. сержант Петров, за съжаление, групата успя да избяга.

В центъра на Москва чуждестранен кореспондент пита минувач:
- Извинете, бихте ли споделили с какво се занимавате в свободното си време?
- Не знам, никога не съм живял в свободно време…

"В Ню Йорк пристига евреин от Европа и понеже бил чувал, че в Америка имало много хубави еврейски ресторанти, решил да се нахрани в един от тях. За голямо негово учудване, в преддверието го посрещнал сервитьор японец. Гостът помислил, че е сбъркал, обърнал се и искал да излезе, но японецът го заговорил на идиш и го отвел към свободна маса. Успокоен, европеецът си поръчал на идиш специалитетите на заведението, нахранил се добре и поискал да плати. Пристигнал собственикът на заведението, предявил му сметката и най-учтиво попитал харесала ли му е храната. — Отлична беше — отговорил клиентът, — но едно не ми е ясно, от къде този японец знае толкова добре идиш. — Шшт! — предупредил го шефът. — Той работи при нас безплатно, и мисли, че го учим на английски."

Семейна двойка дълго време нямала деца. Съсед ги посъветвал да отидат във Ватикана и да запалят свещ в катедралата "Свети Петър". След това пътищата им се разделили. След време мъжът отново се върнал в родния си град и решил да посети старите си съседи, на които дал съвета за Ватикана. Отворило му малко момченце, а отзад надничали още две.
- Къде е майка ви, деца?
- В родилния дом!
- А татко ви?
- Отиде във Ватикана да гаси една свещ.

- Как да свалиш момиче от Студентски град с две думи?
- Имам бойлер!

Кафе-машина пусна алкохол, вместо истинско кафе. Съдебна палата - Пловдив. 84 годишен човек е подал поръчката от самата кафе-машина. 20 минути след това, той е отпийнал без да разбере, че това е ракия ПЕЩЕРА… Възрастния човек, въздъхнал:
- Е това кафенце ме събуди, чакай да си взема още едничко…

Разхождайки се по Бродуей, евреин-турист видял фирма: „Отличен сладолед, собственик М. Леви“ и отдолу с немалки букви: „Сладолед на евреи не продаваме“. Възмутен, туристът отишъл при собственика и се развикал: — Как не Ви е срам, на евреи да не продавате, а Вие самият сте евреин! — А Вие като викате толкова — спокойно му отговорил Леви, — вкусвали ли сте от моя сладолед?"

Проф.Вучков за секса: "Трябва да ви кажа, дами и господа..., че сексът е три неща: то е страст... Но то е и изкуство, и работа, защото леглото не е обор за бикове и крави! Поне на мене ми се е случвало да имам връзки с жени, които не съм се обвързвал с тях, защото са прости, елементарни, скучни, смърдящи... Не може сега, извинете, да искаш мъжът да те люби като жребец, след като ти си се разляла до него като планина от Малеби... И обратното, жената няма да пламне, щом е чувствителна, а мъжът до нея я яха като куцо пиле домат и я блъска в леглото, като че ли е възрожденска порта"..

Двама приятели, от детинство, спорят кой повече е успял. Единия - забогатял сериозно, другия - обикновен професор. Забогатялия вика: Те, ожених се за 20 годишна мацка. Кинтите са всичко. Професора: Ми, 20 годишната, след 20 години, ще е на 40, а студентки втори курс, и след 20 години - пак ще са на 20! Неподценявайте научната кариера!????

Двама си говорили:
– Абе, много искам в Испания да ходя, от бикове да бягам.
Другия му казал:
– Еми, ходи на дискотека в Перник, бутни някого и бягай.

-Дядо, защо на тази снимка ти си седнал на стола а баба се подпира на рамото ти? Не си кавалер! Трябваше да е обратно!- Кавалер съм, но снимката е правена на другият ден след сватбата ни. Аз нямах сили да стоя на краката си, а баба ти, не можеше да седне на задника си.

Нахален Репортер видял, че на пътя се е събрала тълпа. Очевидно била станала катастрофа.- Пуснете ме, пуснете ме! - проправил си път напред той.- Аз съм синът на жертвата!Тълпата го пуснала. Пред колата лежало магаре…

Минавам на червено, катаджията ме спира: - Документите моля! Отговарям: - Нямам. - Защо? - Пих водка и съм ги забравил... - Значи, карате пиян? - Че как иначе ще карам оръжие? - Карате и оръжие?!?? - Че как ще пазя наркотиците бе? Катаджията незабавно звъни в районното и докладва, че е задържал опасен престъпник. Идва шефа и ми казва: - Документите, моля! Казвам му учтиво: - Заповядайте... - Сега духнете... така... хм, няма алкохол... Дайте да огледам колата... - Да, заповядайте! - Хм, чисто е... Питам аз заинтригуван: - А, какво трябваше да има? - Колегата ми каза, че сте без документи, пиян и карате оръжие и наркотици! - Браво бе, той още малко ще каже, че съм минал и на червено, а?

Черно БМВ 7-ма серия хвърчи с бясна скорост по Червения площад в Москва.
Изведнъж от някаде изскача полицай и му махва с палката.
Спирачките изпищяват и БМВ-то залепва на място.
Непрогледно черното стъкло бавно се спуска а вътре 130 килограмово борче с черен костюм…
- Господине, движението на МПС по площада е строго забранено!
Борчето вади документ със седем печата и казва:
- Това е личното ми разрешение от министъра на вътрешните работи.
- Добре тогава, а каква е тази картечница на седалката до вас?
Борчето вади друг документ отново със седем печата.
- И за нея имам лично разрешение!
Полицаят прави изключително тъпа физиономия и казва:
- Отворете багажника да видим какво имаме вътре!
Отваря борчето, а вътре труп.
- Какъв е този труп подяволите?
Борчето вади трети документ.
- Този документ е от моргата, човекът е починал от сърдечна недостатъчност!
- А какво прави този поялник заврян в задника му?
Борчето вади лист хартия с нещо написано на него и подпис най-долу.
- Това е последното желание на покойника!

Чакали на една спирка трима човека. Единия от "Младост", втория от "Люлин", а третия от "Дружба".Минало доста време, и двамата от "Младост" и "Люлин" се заприказвали:- Леле, да знаеш, един път чаках на спирката автобус за "Младост" един час!- О-о-о. Ти нищо не знаеш. Аз един път чаках автобус за "Люлин" час и половина!Не разбрал за какво става въпрос, оня от "Дружба" им казал:- Е-е-е, айде стига сте се хвалили де. И на мен по някой път ми идва толкова бьрзо автобуса.

В едно от кюстендилските села нашенец се облякъл в истинска меча кожа и сложил на раменете си капитански пагони. След това отишъл да сурвака кмета - активен борец.
- Кво си се накичил да срамиш военните, бе? - скастрил го кметът.
- Айде, стига бе, вие на девети септември за един ден бехте у гората, па станахте полковници и генерали, а мечката, дека цел живот е там, един капитан ли не може да е?

Активен борец пита Живков дали може от ордена "Златна звезда" да си направи зъби.
- Да - отговаря му Живков, - но можеш да носиш зъбите само по държавни празници.

Мамка му, ще спирам чая. За една седмица съм изпил кило захар. Ако карам така няма да имам за ракия!

Вървят си двама борци по улицата. По едно време виждат едно л*йно на пътя и единия вика на другия: "Ако ти дам 5 лева ще изядеш ли това л*йно?" "Да!" казал другия и го изял. Продължили си по пътя, я единия борец си мисли: "И какво направих сега, дадох си парите." Повървяли още малко и видяли пак едно л*йно. Този, който загубил 5-те лева казал: " Ако изям това л*йно ще ми дадеш ли 5 лева?" "Да" казал другия. Направили го и продължили.
В този момент звъни шефът им "К`во прайте, момчета?"
"Ми, шефе, въртим тука едни пари."

Един борец се обажда по телефона на свой приятел, също борец:
- Какво правиш, браточка?
Чува се пъшкане.
- А бе, опъвам една антена на терасата……
Първият с изненада казва:
- Еее, ама и ти все с едни имена ги намираш…

Мутрите ще правят акция на другия ден. Преди да си тръгнат вечерта шефа сверява часовниците:
- И така, утре акцията започва в десет часа. За тези, които са с електронни часовници, в хиляда часа…

Как се нарича човек в обкръжение на три мутри:
- Жертва.
- На двайсет мутри?
- Банкер.
- На петдесет мутри?
- Главатар.
- На двеста мутри?
- Надзирател…

Трабантче се блъска в Мерцедес. От него изскачат четири мутри.
"-Сега те утрепахме!" - викат те.
"Не е честно!" - казва човека от трабантчето. "Вие сте четирима, а аз съм един!"
"Едната от мутрите казва: "Ето ти двама от моите".
"Пак не е честно! Ние ставаме трима, а вие сте двама!"
"Добре, бе! Ти си отивай, ние ще се оправим!"

София е като на ония свят - всички идват с нежелание, но никой не си тръгва.

Мутра-шеф се качва в бронирания си мерцедес. Телефонът му звъни. Той вдига и започва да говори много любезно:
- Да, благодаря, добре… Пари? Назаем? Добре, ще ти дам, но да не става като миналия път… Добре! Колко искаш? Добре! Но да ги върнеш навреме, а да не стават такива неща като миналия път!… Да те търсят момчетата из цяла София, да стрелят по колата ти, да те бият по тъмните улички… Нямам време да се занимавам с такива събирания! Ще ги върнеш ли навреме? Е, добре тогава! Айде, довиждане, мамо!

След 3 години брак мъжът споделя с приятел: 
- Реших, ще я удуша! 
- Ти си луд, ще си вдовец, но в затвора. Направи така, че тя сама да се гътне. Една седмица нонстоп с@кс. Сутрин, обед и вечер по два пъти. На седмия ден до вечерта ще е мъртва. 
Послушал го и започнал да изпълнява стриктно плана. Надвечер на шестия ден лежи на дивана и едва диша, а жена му простира на балкона и пее. Гледа я той и със сетни сили процежда през зъби: 
- Пей, пей, твоята мама, един ден още ти остана!

Сомалийски имигрант пристигнал в Берлин. Той спрял първия човек на улицата, който видял и казал:
- Благодаря ви, германци, че ми позволихте да живея в тази страна, че ми дадохте подслон, пари за храна, безплатна медицинска помощ, безплатно образование и без да плащам данъци.
Непознатият казал:
- Ти не си у ред - аз съм афганистанец!
Имигрантът продължил и срещнал друг минувач:
- Благодаря ви, че живея в толкова красива страна като Германия…
Минувачът го прекъснал и казал:
- Аз не съм германец, аз съм иракчанин!
Имигрантът продължил и срещнал друг човек:
- Благодаря ви за отличната страна Германия!
Човекът вдигнал ръка и казал:
- Аз съм от Пакистан, не съм от Германия!
Най-накрая имигрантът видял една жена и попитал:
- Германка ли сте?
Тя му отговорила:
- Не, от Индия съм!
Объркан, той я попитал:
- А, къде са германците?
Индийката си погледнала часовника и казала:
- Те са на работа!

Художник рисува картина и я носи в галерия за продажба. Галеристът го пита:
- Как се казва картината?
- "Във Враца"…
- Аха… А, какви са тези голи тела?
- Това са жена ми и комшията…
- А Вие къде сте?
- Във Враца…

Навика е втора природа - тая сутрин взех да си наливам кафето под ъгъл.

---

Из чата:
- Търся парфюм, който да подлудява жената като и го сложа!
- Брат, някои полудяват като им го сложиш и без парфюм...

---

- Краставиците достигнаха цената на вибр@торите! - алармират феминистки организации.

Иванчо:
- Тате, днес имам двойка?
- Защо така, бе? Какво не си научил този път?
- Напротив всичко си казах! Учителката попита, какво са Слънчев бряг и Плиска и аз веднага отговорих коняци…
- Е, добре де, а не се ли сети, че са градове?!?
- Абе и на мен ми се стори странно в час по география да говорим за алкохол, ама на!

София отново е избрана за най-добър град за живеене, в проучване направено сред автомонтьори, ортопеди, и собственици на каруци.

Тази година мисля да почивам в едно селце на 2300 км. от Париж… Кюстендилско, баба ми и дядо ми имат къща там.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.