Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Връща се момиченце от училище. До нея намаля скорост една кола. От колата се показва един мъж и казва:
- Ако се качиш в колата, ще ти дам шоколад.
Момиченцето:
- Не.
- Сладолед?
- Не.
- Нова кукла?
Момиченцето:
- Татко, сто пъти съм ти казвала: не идвай да ме взимаш от училище с трабантчето...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Състезание по водна топка. Треньорът стои на края на басейна и крещи:
- Андреев, подай на Касабов!!!
Андреев с топката се стрелва напред и почти достига до противниковата врата.
Треньорът продължава:
- Андреев, подай топката на Касабов!!!!
Андреев не реагира и продължава да наближава противниковата врата.
- Андреев, веднага дай топката на Касабов, бе кретен!!
Андреев вкарва гол и плува към треньора:
- Защо да давам на Касабов бе, тренер, видя ли, че и сам вкарах гол...
- Абе стана тя една, юнак си ти Андреев, само дето Касабов през това време се удави...

Баща посъветвал сина си студент: - Сине, като ти трябват пари за учението, пиши ми че са за учението. А като ти потрябват за любов, пиши че са за лов. - ОК! Минало известно време и сина пише: "Тате, прати ми 20 лв. за тетрадки и 50 лв. за лов...". Пак след време: "Тате, прати ми 20 лв. за тетрадки и 50 лв. за лов...". Това се повторило неколкократно. В един щастлив ден: "Тате прати ми 20 лв. за учебници, 50 лв. за храна и 300 лв. да си оправя пушката". Отговор на писмото: "Сине, ето ти 70 лв., ама 300 за пушката няма да ти дам! Да си гледал накъде си стрелял!". Синът възмутен: "Тате, прати ми 300 лв., за да не си дойда! Ако си дойда, от мен ще го прихване прислужницата, от нея - ти, от тебе - мама, от мама - градинаря, от градинаря - сестра ми, а хване ли го сестра ми, тежко и горко на целия град...".

Пациентка пита доктора:
- След като съществува такава огромна медицинска литература, за какво са необходими лекарите?
- За да не умрете от някоя правописна грешка, госпожо...

Мъж се пече на нудистикия плаж, но за да предпази от силното слънце, е сложил шапка върху органа си. Минава наблизо една жена и ехидно казва: - Ако бяхте истински джентълмен, щяхте да си вдигнете шапката в присъствието на дама. - Ако вие бяхте истинска лейди, шапката сама щеше да се вдигне!

Съпруг и съпруга спят. Изведнъж жената се стряска насън и изкрещява: - Мъжът ми си идва! Съпругът й скача и се пъхва в гардероба. След минута излиза, сяда до жена си, потупва я по рамото и казва: - Няма нищо, мила. И двамата сме се поизнервили напоследък, покрай тези командировки...

Ало, комши, случайно да те е страх от паяци?" "Не, комши, не се страхувам от никакви такива нахални и гадни насекоми, освен от кърлежи." "Това е прекрасно скъпа комши, но аз съм на балкона и наблюдавам в момента как един огромен служебен паяк долу ти вдига колата.... "

Американец, французин и българин говорят за подхода си при сваляне на гаджета: - Аз - казал французинът - кoгато заведа Жанет на ресторант и поръчам шампанско, тя е шокирана. Когато поръчам трюфели, тя е моя! Американецът казал: - Аз пък, когато кача Джейн в новия си Додж и вдигна 200 км, тя е шокирана. Когато вдигна 250, тя е моя. - Аз, като дам на Мара 10 лева, тя е моя - казал българинът - Сутринта, като си ги взема, тя е шокирана...

Какво се случва, когато релсите свършат и влакът на социализма спре: - При Ленин - всички слизат, правят съботник и полагат релси. - При Сталин - машинистът се разстрелва. - При Хрушчов - вземат се релсите зад влака и се полагат отпред. - При Борисов - началник-влака и кондукторите клатят вагоните, машинистът надува свирката, а пътниците си мислят, че влакът продължава да върви.

През гладните 80 години на миналия век един шоп решил да си купи компютър. Влиза в магазина и казва: „Каков компютер че ми препоръчате?“
– Ами вземете си американски, много е добър!
Шопът решил да го изпробва и написал текст: „ОТИ НЕМА МЕСО?“. Компютърът отговорил с въпрос: „Какво значи НЕМА?“
– Не, не го сакам американскио компютер, он не знае български! Дайте ми друг!
– Ами ето ви един японски, отличен е!“ Шопът пак запитал компютъра: „ОТИ НЕМА МЕСО?“, а компютърът отговорил: „Какво значи „ОТИ“?
– И японскио не го сакам, и он не знае български! Сакам друг!“
– Ами ето ви един полски, сносен е“. Шопът пак: „ОТИ НЕМА МЕСО?“, а компютърът: „Какво е това „МЕСО?“
– Па и тоя не го сакам, дайте ми друг!
– Ами вземете си наш роден „Правец“, той със сигурност знае български. – И шопът отново: „ОТИ НЕМА МЕСО?“, а компютърът отговорил строго и заплашително: „КОЙ ПИТА?“

Възрастна дама иска да паркира някъде в Лондон. Намества се между колите и блъска предната. След това блъска и задната. Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:
– Мадам, на слух ли паркирате?

– Извинете госпожице, повече от час Ви гледам и имам въпрос: „Гърдите Ваши ли са?“
– Още не, остават ми две вноски по кредита…

От известно време не бях шофирала… И днес седнах зад волана… Не знаех, че и на пътя имам толкова приятели… Така се радват, че ме виждат – всички ми свиркат, святкат с фаровете, махат ми с ръце…

Блондинка кара, а инструкторът й помага. Спира на „СТОП“. Стои 5 минути, 10, 30… Накрая инструкторът не издържал и попитал:
– Добре де, в момента няма коли, защо не тръгваш?
– Ами чакам да светне зелено!

Млад инженер обяснява на приятел:
– Пич, трябва да си намеря трифазна жена!
– Какво пък е това ?
– Ами какво – в кухнята – домакиня, в леглото – мръсница, а на гости – красавица!
Години по-късно се срещат:
– Е намери ли?
– Намерих! Ама има малък проблем.
– Какъв?
– Ами разбъркани са фазите. В кухнята – красавица, в леглото – домакиня, а на гости – мръсница.

Върви мъж през пазара за животни, като влачи на верига след себе си мечка, която реве и се опъва. С другата си ръка влачи за ухото сина си, който също реве и се опъва, а ухото му е цялото зачервено.
– Върви, сине, върви! – високо вика човекът.
– Искам да ми покажеш кой ти продаде миналата година тук хамстер.

Въпрос към радио „Ереван“:
– Знаете ли какво е бар?
Отговор на радиото:
– Ресторант след съкращаване на щата.

Имало едно време три приятелки.
– Първата се омъжила по любов, но постоянно не ѝ стигали парите и луксозният живот.
– Втората се омъжила по сметка, но вечно ѝ липсвали внимание и романтични чувства.
– Третата въобще не се омъжила и тайно завиждала на другите две.
– А каква е поуката? Няма поука! Ама и угодия също няма.

Годината е 2135. Новини.
- Построена първата директна линия Земя - Марс.
- Движението в някой от тунелите на Витиня се извършва в едната лента, поради ремонт.

Полицай към блондинка:
- Какво правите? Не виждате ли, че тук се кара само в едната посока?
- Че аз да не карам в двете?

Сутринта Щирлиц влиза при Мюлер. Мюлер е в мрачно настроение.
— Господин групенфюрер, какво става? Руснаците вече са в предградията на Берлин?
— Щирлиц, спрете с глупавите си шеги! Сънувах Германия от 2015 година!
— Толкова ли са зле нещата тогава?
— Зле е много слаба дума, Щирлиц! Представете си, канцлерът на Германия е жена, министърът на външните работи - п*дераст, турци работят в заводите Даймлер-Бенц, Германия плаща дълговете на гърци и испанци. Вместо факелни шествия - гей паради, плащаме пари на евреите и изпълняваме командите на негър от Америка! Фашистите са в Кремъл, а не в Райхстага, Русия воюва с Украйна, а Германия, представяте ли си, Щирлиц - ГЕРМАНИЯ - разубеждава Русия да не воюва!!!
- "Действително, глупост някаква..." — помисли си Щирлиц..

Четири студентки се прибират в общежитията. Токът спира, а на входа им пиян спи на земята. Първата му бърка в гащите и казва:
- Това не е приятелят ми.
Втората му бърка в гащите и казва:
- Наистина не е приятелят ти.
Третата му бърка в гащите и казва:
- Момичета, тоя не е от нашия блок.
Четвъртата му бърка в гащите и казва:
- Даже не е и от София.

Полицай преследва кола през целия град и най-накрая я засича в една уличка.
-Ти защо не спря, когато ти дадох знак?
-Господин полицай, преди една седмица ваш колега избяга с жена ми и се уплаших, че ме гони да ми я върне.

Обама и Путин решили да си разменят секретарките. След един месец секретарката на Обама пише на шефа си:
- "Г-н Президент, моля ви, върнете ме обратно във Вашингтон, тука е ужасно. Първо ми взеха таблета, който ми подарихте и ми дадоха един бележник и химически молив да си водя бележки. След това ми взеха късата рокличка, която ми подарихте и обувките с високи токчета (Prada, of course) и ме облякоха в една огромна пола и гуменки. Спасете ме, колкото се може по скоро!" Секретарката на Путин пък пише на шефа си:
- "Др. Путин, тук е непоносимо, моля върнете ме в Москва незабавно! Първо ми взеха бележника с моливчето, който ми подарихте лично и ми дадоха някакъв сложен компютър, на който не мога да записвам нищо, и ме следят непрекъснато. След това ми взеха голямата удобна пола и гуменките и ме облякоха в една къса рокличка и обувки на токчета. Не, че не ми стоят добре, но рокличката е толкова къса, че ми се виждат и кобура и таш*ците."

Въпрос:
- Колко французи трябват за да защитят Париж?
Отговор:
- Никои не знае и никога не е опитвано.

- В кои държави сте били?
- Италия, Франция и Слънчев Бряг!

Провинциален университетски град. Студент се заседява до късно в квартирата на колежката си и я моли:
- Мога ли да преспя при теб?
- Ами, аз имам само едно легло!?
- Няма проблем. Ще легнем напреки, а между нас ще опънем канап, който няма да прескачаме.
Така и направили. Сутринта отиват заедно на лекции. Минават край двор с алени рози. Студентът:
- Искаш ли да прескоча през оградата и да ти набера букет от рози?
Студентката, сърдито:
- Щял да прескача ограда!? Цяла нощ един канап не можа да прескочи, а сега…

Знаете ли как се нарича човек, който си пада по мъже, бяга бързо и яде бой в Перник - нарича се СОФИЯНЕЦ!

Интервюирали младеж от Варна. Питали го:
- Как се справяте финансово и какво мисли за икономическата ситуация в града?
- Ами какво да ви кажа. Работя и взимам сравнително добра заплата, но като дам от нея 10% за цигари, 30% за алкохол и наркотици, 30% за к*рви и 20% за комар и накрая ми остават само едни 10% от заплатата, която харча за глупости...!

Може да бъде изображение с един или повече хора и текст, който гласи 'искам да ce оженя за тебе. ти какво работиш? магазинер съм. колко получаваш на месец? 500 лева. абе 500 лева на мене за тоалетна хартия няма да ми стигнат. и го изгонила. той мислил, мислил и решил да ce върне. звъннал пак на вратата. тя отворила и той промълвил: д исла...'

Баба се кара на внучката:
- Къде си хукнала така, ма?
- На купон.
- Бърже да си сложиш гащи!
- Бабо, ти на опера кат ходиш, слагаш ли си тапи в ушите?

В самолет летят инженер и програмист. Инженерът спи, а програмистът се чуди, какво да прави. Накрая сръгва с лакът инженера и казва:
- Искаш ли да играем на въпроси и отговори. Ще си задаваме въпроси и който не може да отговори, ще дава по пет лева на другия.
Инженерът отворил очи, прозял се и му теглил една дълга, след което продължил да спи.
- Добре бе, тогава, ако ти не можеш да отговориш, ще ми дадеш пет лева, а ако аз не мога - ще ти дам петдесет лева.
Инженерът се съгласил с неохота. Програмистът пита:
- Какво е разстоянието от земята до луната?
Инженерът мълчаливо подава пет лева.
- Твой ред е.
Инженерът пита:
- Кой се изкачва в планината на три крака, а слиза на четири?
Програмистът е в шок, отваря лаптопа, търси отговора в Интернет, звъни по мобифона, праща електронна поща на приятели, но отговор не намира. Накрая вади петдесет лева и ги подава на инженера с думите:
- ОК, плащам. Кажи сега отговора.
Инженерът мълчаливо му подава пет лева и продължава да спи...

Разхожда се македонския президент през Скопие, вижда играещи дечица и ги пита: - Какви сте по народност деца?Децата в един глас отговарят. - Българчета! Президентът:- Е, как Българчета като сте родени в Македония? Едно от децата: - Абе чичо, що се правиш на утрепан. Ако лъв се роди в свинарника, свиня ли е?!?!?

Гидът се обръща към туристите:
- Ако уважаемите дами за миг замълчат, вие ще чуете величественият грохот на водопада...

Мечо и Прасчо се скрили в една пещера да спят.
По едно време Мечо Пух се събужда със странно усещанеи вижда Прасчо зачервен запъхтян.
- Прасчо, какво правиш?
- Ми такова, Пух...мастурбирам.
- И хубаво ли ти е?
- Ми, хубаво ми е, Пух.
- А, искаш ли да ти стане още по-хубаво ?
- Ми искам, що да не искам...
- Хвани си твойта пишка тогава...

Катаджия спира автомобил.
- Превишихте скоростта.
- Ама как, няма такова нещо!
- Освен това задминахте на непрекъсната линия и мигачът ви не работеше, а вие бяхте без колан и говорехте по мобилния си телефон.
- Не съм задминавал!
- Ако още веднъж ми възразите, ще минете на червено и стреляйки, ще започнете да бягате от контролния орган...

Шефът на лудницата събира трима луди и им казва:
- Момчета слушаите, защото който ми каже на колко е равно осем по седем ще го изпишем веднага.
Първият луд мислил, мислил и казал - четвъртък. Вторият луд мислил, мислил и казал - 198. А пък третият без да се замисли казал 56.
Тогава шефа се израдвал много и попитал лудия:
- Браво бе Пешо, ама как разбра?
А лудият се усмихнал и казал:
- Елементарно, разделих четвъртьк на 198…….

Как е Пешо, чувал ли си го? - Да, откакто жена му тръгна на йога, му се оправи с*ксуалният живот. - Сигурно щото тя се огъва и прави разни стойки? - Не. Просто докато я няма, той спи със сестра ѝ...

През войната английска делегация посещава Кремъл. На официалната вечеря Сталин забелязва, че англичаните през няколко минути тичат до тоалетната и пита Молотов:
- Вячеслав, какво им става на гостите, да не сме объркали нещо храната?
- Не знам, другарю Сталин, всичко е подготвено както трябва. Готвачът им е английски, храната им е английска, напитките са английски... Дори и солта им е английска...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.