Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

- Знаеш ли, за мен смисъла на живота беше да си купя апартамент в София.
– Купи ли?
– Да. Сега купувам втори.
– Защо?
– За да не изгубя смисъла на живота си.

Умрял един софиянец... Отишъл на небето и дядо Господ му казал:
- Дошъл си в Рая, мога да ти изпълня едно желание.
Шопът казал:
- Господи, има един град в България, Пловдив се казва. Искам да го затриеш от лицето на земята.
Дядо Господ му отвърнал:
- Ааа, не става МАЙНА, кажи нещо друго!

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Уважавам котките! Закараш котката в друг град и я оставиш при клошарите без никакви средства за преживяване. А тя успява да се върне. Не се оплаква, не пуска жалба в полицията. Не като тъщата...

Преди ме боляха зъбите и гърбът, но сега се научих да заобикалям Перник.

Между блондинки:
- И да ти разправям, муцка, първия път се омъжих в София - несполучливо. Втория път във Варна - несполучливо. Третия път се омъжих в Пловдив - много сполучливо! Отсега нататък винаги ще се омъжвам в Пловдив!

Безумни цитати от женските романи:
Какво иска тя? Просто с*кс или нещо по-дълбоко?"
"Езикът му, нахлувайки в устата й яростно правеше това, към което се стремеше друга част от неговото тяло."
"С един мощен тласък той нахлу в нея, а тя изстена, възхитена от неговата точност."
"Само за два дни тя се влюби в него от пръв поглед."
"- И аз те обичам. – прошепна Хали. Бен нададе нисък, протяжен тон и бавно проникна в нея. И замръзна от изблика на нахлулите чувства. Удоволствие. Топлина. Той най-накрая е у дома!"
"Тя искаше да умре , но вместо това заспа."
"Усмивката на устата й ставаше по-широка с всяка изминала секунда до проближаването на оргазма."
"Грейс усети, че зърната й се бяха подули. Това беше нова стъпка в техните отношения."
"Без да се обръща, той погледна назад."
"И неговата загоряла кожа! И това тяло в гладки бицепси, трицепси и други мъжки мускули!"
"Той се качи по стълбите, придържайки се към устните й"
"В очите му гореше такъв огън, че тя замръзна."
"Той взе лицето ; в ръцете си и нежно го постави на килимчето пред камината."
"Джейк застана на колене, смъкна дънките й и пред него се откри гледката към нейния залив."
"Дълбоко в гърдите си тя чу смях."
"Цялата ѝ фигура говореше, че тя го слуша не само с ушите, но и с очите си."
"Чипият й нос плавно премина в лебедова шия."
"Формата ѝ беше обикновена женска – два изпъкнали хълма отстрани и вдлъбната по средата."
"По обезумялото ѝ от възбуда лице се четеше такава страст, че целият град би черпил електричество от нея, ако по това време то съществуваше."
"Проникването беше като ято пъстърви, шеметно плуващи нагоре-надолу по течението."

Младоженци са в самолет, отиват на меден месец. Той:
– Искам те!
– Но, тук има толкова много хора?!
– Сядаш отгоре ми тихо и като се надигаш питаш всеки откъде е и отново сядаш отгоре ми.
Младата жена се настанява в скута на мъжа, надига се и пита жената до себе си:
– А вие откъде сте?
– От Варна.
Пита следващия пътник:
– А вие откъде сте?
– От Варна.
И така запитала всички пътници, накрая забързвайки темпото:
– Как се радвам, как се радвам, че всички сте от Варнаааааа...

Перник. Сватба. В един момент един господин става и удря съседа си.
- Ей, какво ти става, на сватба сме?
- Сватбата си е сватба, но все някой трябва да започне боя!

- Докторе, като лейка ми е!
- Моля?
- Уринирам вместо от един, от 100 отвора. Вижте!
- Ауу, вярно е така! Моля приберете го. Кога се появи оплакването?
- Като се ожених преди три години и с времето се задълбочава.
- Имате ли предположения за причините?
- Възможно е да е от жена ми. Тя е много изискана и преди да го лапне го боде с вилица...

Пешо го хванал мъжът на любовницата му - бивш боксьор. И скочил от втория етаж. Сега е в болницата. Има сътресение на мозъка, много синини по тялото, счупени три ребра, ключица, челюст, ръка, навехнат крак.- Идиот. Да беше се опитал да поговори с мъжа.- Така и направил. От скока само крака си е навехнал.

Жена пържи яйца на закуска.
Изведнъж в кухнята влиза мъжът и:
-Внимателно!!!Внимателно!!!Сложи повече олио!!!
Боже мой!Пържиш прекалено много яйца наведнъж!ПРЕКАЛЕНО МНОГО!!!
Обърни ги!Обърни ги веднага!!!Трябва им повече олио.ОТ КЪДЕ да вземем олио?Сега ще залепнат!!!Внимателно!ВНИМАТЕЛНО!!! Казах ВНИМАТЕЛНО!!
Никога не ме слушаш, когато пържиш яйца!!!НИКОГА!!!
Обърни ги!БЪРЗО!!! Ти да не си малоумна?!?
Съвсем ги развали!Не забравяй да подсолиш!Винаги забравяш да ги подсолиш!Използвай СОЛ за Бога!С-О-О-О-Л!!!
Жената учудено гледа мъжа си:
-Какво ти става днес?Смяташ, че не мога да изпържа едни яйца?
Мъжът спокойно обяснява:
-Исках само да ти покажа какво ми е, когато карам колата...

— Може ли някой да бъде наказан за нещо, което не е направил? – пита Иванчо.
— Не, разбира се.
— Ок, не съм си написал домашното!

Детето на 7 ли е?
– Да!
– Е, изчакай още 6 години и ако имаш късмет ще избяга с някой басист.
– А, ако нямам късмет!?
– Ще избяга с барабанист…

Защо всички се натискат да завършват висше!? В офиса от 25 човека само двама са висшисти – чистачката и куриерът

Полицай спира автомобил за проверка.
— Давай да видя книжката!
— Забравил съм я старши! – жалва се водачът.
— Значи пишеме акт. Казвай име!
— Тони Стораро!
— Ти мен на луд ли ме правиш бе? Знам го много добре Тони Стораро! Казвай името, иначе те карам в районното!
— Ок, старши, спокойно! Иван Вазов!
— Аха-а, можело значи! Защо трябваше да се разправяме?

Анкета на улицата.
– Господине, а вие защо искате да напуснете България?
– По времето на комунизма хомосексуализмът се наказваше със затвор, после само с принудително лечение, после стана нещо нормално, после започнаха демонстративни гей паради и аз вече се страхувам да не стане задължителен.

Двама колеги си говорят:
– Ужас! Шефът се заканва да съкрати половината хора в предприятието!
– Е, ние с тебе няма какво да се страхуваме. Просто се е скарал с жена си и сега разгонва всичките й роднини.

– По-рано нашето куче беше на първо място в сърцето на жена ми. Сега обаче аз съм на първо място.
– И как успя?
– Кучето толкова се разглези, че не яде това, което готви жена ми, а аз ям!

– Старшина, вие ни казахте, че това е патешки пастет, а в пастета няма и следа от патици!
– Редник, вие опитвали ли сте войнишки сухар?
– Да, разбира се!
– А да сте намирали вътре войник?

В училище:
– Деца, от какво се правят саламите?
Децата мълчат.
– Иванчо, ти трябва да знаеш – твоят татко има фирма за колбаси.
– Знам, но тате каза,че ако кажа на някого, ще ме убие.

Мъж се прибира яко пиян. Клатушка се, повръща и подпирайки се, отваря вратата. Жена му го посреща с рев:
– Как може бе, нали съм ти казала да пиеш само колкото ти е сладко?!
– Отде толкоз пари ма, Марчеее…!

Една костенурка се катери по дърво. Стига до върха. Скача, помахва с крака и пада… Така няколко пъти. На съседното дърво две птички си говорят:
– Хайде вече да й кажем, че е осиновена!

Отива студент на изпит. Оставя пред преподавателя бутилка синьо "Джони Уокър".. - Хм, добре.. Студентът изважда и кутия бонбони. - Хм, много добре... Студентът изважда и една луксозна писалка "Паркър". - Отлично, - казва преподавателя, - дайте си книжката.(разписва се). - Отлично, отивам да се явя и на физика, - студентът прибира всичко обратно в плика и излиза.

В някакъв завод всяка вечер на портала един от работниците излизал с ръчна количка покрита с вестник. Охраната съответно всяка вечер го проверявала. Вдигали вестника, на количката все нямало нищо, не можели да го угадят как краде и какво краде.

Един път единия от охраната не се стърпял и го питал:
- Аве артик, знаем че крадеш, ама не ни е ясно к'во крадеш.
- Е как к'во?!? Ръчни колички крада...

преди 5 минути, JKirilov написа:

Идвал студ от Сибир. А море от Малдивите и пари от Емирствата - не, нали...?

Това са първите руски части!

Двама борци се подготвили за лов. Купили Всичко необходимо и тръгнали към гората. Обаче било страшна буря и неможело да се ловува. Качили се в джипа и се набрали с 50км/ч. След малко на прозореца чука някакъж дядо.
- Момчета цигара да имате?
- Имаме дядо.
Подал му единия цигара и се набрали с 150км/ч. На прозореца пак се почукало.
- Момчета ами запалка да имате.
- Имаме дядо.
Дали му запалка и се засвяткали с 300км/ч. Но на прозореца пак се почукало. Бореца отвътре уплашено гледа пак същия дядо. Отваря, а дядото казва:
- А бе момчета, да взема да ви бутна малко, че май яко сте закъсали в тая кал...

Нашенец бил в Индия да се учи да прави магии. Върнал се и приятелите му го накарали да покаже какво е научил. Обърнал се към първия: - Затвори очи. Ти си в пустинята. Горещо е... - Човекът почнал да се поти. - Виждаш оазис, но това е мираж. Онзи почнал да се тресе, в този миг магът казал "ПФУ" и човекът се събудил.... - Я на мен - казал другият и магът започнал: - Ти си на полюса, студено е почти замръзваш ...- Човекът почнал да трепери...- Виждаш къща, искаш да влезеш да се стоплиш, но краката ти не могат да се движат ...- Онзи се сковал и в този момент магът казал: "ПФУ" и той се събудил. Дошло ред на третия и магът почнал: - На плажа си, море, пясък, коктейли, мацки по монокини. Една ти смига и те вкарва в стаята. Оглеждаш я добре отдолу нагоре. Дълги крака, овален ханш, едри гърди и настръхнали зърна. В този момент човекът отворил очи към мага и изкрещял: - А си казал: "ПФУ", а те „таковах отзад“...

Жена изневерява на мъжа си и се моли: – Господи, направи така, че мъжът ми нищо да не разбере! - след което чува глас: – Добре, но след време ще се удавиш! След време тя печели от лотарията круиз с най-голямата яхта. Корабът започва да потъва, а жената пак се моли: – Господи, нали няма заради мен да издавиш всички на кораба! И от небето се чува гръмовен глас: – Цяла година съм ви събирал, пачаври мръсни!

Три хлапета се хвалят:– Моят татко ходи на работа в Либия, върна се и си купихме кола. Сега мама казва, че имаме всичко.– А моят татко – казва второто – беше на работа в Япония. Върна се и си купихме къща. Сега мама казва, че имаме всичко.– Моят баща, пък – допълва третото – беше на работа в Турция. Върна се и донесе сифилис. Мама каза, че само това сме си нямали… Така, че ние от по-рано сме си имали всичко.

преди 7 часа, grizly написа:

- Ало, Васко, ти ли си?
- Аз съм.
- Бременна съм!
- Имате грешка...

mbounce.gif.56a19c3cf458d9a5437d50e888cb3857.gif

Две циганки си приказват:
- Много ми е добър мъжа, 10 години сме заедно, един шамар не ми е ударил.
- Ееее, то па направо срамота.
---

Кирил:
- Защо се трудихме да пишем тази азбука?
Методий:
- Se taq, brat!

Предизборна платформа на Пернишки кандидат кмет:
1.Мислуим на всека една магистрала да турим и по една Голф уента
2.Миньор Перник всека година национален шампион ... по два пъти. Минимум!
3.На пенсионерите вместо 13-та пенсия – по една лета джанта.
4.Затварянето на камби ше го направя национален спорт.
5. Ше направя ежегоден фестивал на Камбата, който ще продължава 2 седмици, но всеки трябва да си носи камби. А чужденците ще ги посрещаме с камба и сол.
6.Пражените кюфтенца стават национално ястие. Че направим даже и празник на кюфтето.
7.Ше увелича почивните дни. Събота и неделя – уикенд. Почивни дни – петък, понеделник, вторник и четвъртък. Само сряда ще се работи, но до обяд.
8.Обещавам за децата здравословна закуска в училищата – пражени мекици с мас – по три на всеко междучасие, а през голямото – 6. Лятната ваканция пък ще е от Февруари до Декември
9.За младежта мисуим да направим министерство на чалгата – аз че съм министър без портфейл, само по гащета.
10. Но не на посуедно место, че издигнем Перник като европейска столица, а после и морска столица на Балканите..

Между англичани:
- Нещо май прелетя над Лондон, а?
- А, лятото, то и миналата година така направи.

За ужас на местните жители, една неделя сутрин дяволът се появил на главната улица на малък град. Всички се изпокрили по къщите си, освен един старец, който спокойно останал на верандата си с книга в ръка. Дяволът се ядосал, че човекът не го е страх от него, и отишъл да го предизвика.
- Страх ли те е от мен? - с най-заплашителния си глас извикал той.
- Не! - отвърнал старецът.
- Не те ли е страх, че ще хвърля в хаос хубавото ти градче?
- Не.
От ушите на дявола вече излизала пара.
- Знаеш кой съм аз, нали?
- Би трябвало. От четиридесет и шест години съм женен за сестра ти...

На село се изгаря на потник, а в големия град – на летни ботуши.

Колежката ми споделя семейни неволи: - В събота бях при дъщерята. Златен зет имам - тича до магазина, чисти, готви, хвърля боклука... В неделя пък гостувах на сина. Усойница е снахата - гони го да хвърля боклука, да мие пода, после хлябът свършил и трябва до магазина да ходи...

– Здравей, срещна ли някакви трудности в Лондон с твоя английски?
– Аз - не, но англичаните да...

– Винаги оставям в джоба си бележка с адрес, за да може да ме заведат у дома, ако се напия.
– И какво е написано там?
– Париж, Булевард Монмартр...
– Но ти живееш в Каспичан!!!
– Живея в Каспичан, но веднъж все пак ме заведоха в Париж...

Бай Ганьо отишъл при свой приятел в Япония. Когато почукал на вратата бил ударен и изпаднал в кома. Когато дошъл в съзнание видял японеца и го попитал какво се е случило, а японеца отговорил: - Нищо особено, просто японска техника - карате! На другата година японеца дошъл на гости на Бай Ганьо в България. Още преди да достигне вратата нещо силно го ударило и той изпаднал в кома. Когато се събудил видял Ганьо и го попитал какво се е случило а той просто му отвърнал: - Японска техника - полуоска от “Тойота”!

Болница. Отделение за бърза помощ. Лекарят излиза пред кабинета и вижда опашка от хора със счупени глави. Докторът пита първия: - От какво ви е това? - От точилка… - А на вас? - пита втория. - От точилка… - А вие? - пита третия. - От точилка, докторе… - Какви са тия точилки, бе… Какво става, да няма някаква епидемия...? - Не, докторе… Ей онзи там, на количката дето лежи, дето е в кома, виждате ли го? Та той се опитал да избяга от жена си и тя го подгонила с точилката… А тоя кретен, да реши, че може да се скрие в тълпата…

При психиатъра нахлува нервен пациент:
- Вие сте крадец, разбойник, бандит, грабител! Месеци наред ме заблуждавахте и ми разказвахте, че съм болен от шизофрения и неврастения и всичко това, за да ми измъкнете колкото се може повече пари. Унищожихте ме финансово, а нищо не направихте за здравето ми!
- Каква неблагодарност - кротко отвръща психиатърът. - Като си помисля само, че дадох вашето име на моята нова яхта…

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.