Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Оставили Американец, Българин и Французин на остров, с пушки и неограничен брой патрони. Казали им да стрелят по всякакви животни, освен крокодили. Всяка вечер обаче трябва да докладват за улова си. Първия ден американецът казал: - Гръмнах един лъв, два тигъра и осем гълъба. Франсето: - Три мечки и пет кобри. Българинът казал: - Гръмнах десет носъра. Всички се учудили какво животно е това, но си замълчали за да не се изложат. На другата вечер американецът и франсето отстреляли най-различни зверове, а българинът гръмнал седем носъра. Не издържали вече и го попитали: - Какво е това животно? - Не знам! - казал нашият. На следващия ден решават да го проследят. Намират го под една палма, на която виси треперейки един негър. Българинът му вика: - Ей, ти... крокодил ли си? - Но, сър... Бам с пушката...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Майката поучава малката си дъщеричка: - Миличко, ти си на 6 години и трябва да си лягаш в 6 часа. Като станеш на седем, ще си лягаш в 7 часа, а на 8 - в 8 часа. - Сега разбирам защо татко много често не се прибира нощем.

По случай 70-годишния юбилей на Живков членовете на Политбюро предложили на столичния народен съвет София да бъде преименувана в град Тошингтън. Поискали мнението на Москва и оттам отговорили:
По принцип не възразяваме, но ни се струва по-подходящо името Тошква.
Пълната версия е, че Леонид (Льоня)Брежнев привикал бае Тоша в Москва да обсъдят как да обезсмъртят имената си; Брежнев казал: Аз просто ще сложа две точки върху Е-то на Ленинград и той ще стане Льонинград; а ти какво си намислил? - Аз ли? - Смятам да преименувам София на Тошингтон! - О, не, не може - много американски звучи! - казал Брежнев; Е, добре де, тогава ще наречем столицата ни Тошква! - измъкнал се правешкият хитрец.

По време на Перестройката един руснак, почиващ на Слънчев бряг, пита лежащия до него българин:
- Дорогой товарищ, как у вас идет Перестройка?
Нашият му отговаря троснато:
- П..ка ти лелина!
А руснакът:
- Очень хорошо, мой друг, мы тоже идем по пути Ленина!

Преди разпада на СССР в един затънтен далечен колхоз, се провежда годишно отчетно-изборно събрание на ППО на КПСС. Събранието протича нормално - преизбират старото-ново ръководство с единодушие, отчитат постигнати резултати и т.н. - както си му е редът. Накрая парторгът дръпва пламенна реч: "Другари, като построим комунизма ще потекат реки от мед, реки от мляко... и на всеки ще купим по един самолет. И то не какъв да е, ами бърз, свръхзвуков..." - разпалил се той.
Един чичка вдига ръка и пита:
- За какво ще ни служи този самолет, какво ще правим с него?
- Как за какво? Представи си, че в Москва са пуснали салам. Палиш самолета и си първи на опашката!

Известен наш писател имал делова среща с Тодор Живков в град Правец.
Писателят закъснял за уречения час. Тодор Живков го попитал за причините.
- Чаках по опашки, че тук всичко се намира, местните магазини са по-богати от ЦУМ! - заоправдавал се сконфузен писателят.
- Чух че си плюл върху моя бюст-паметник?
- Не, не успях - чак на такава голяма опашка не ми се чакаше...

Москва, 1934 г., Кремъл. Провежда се съвещание на комунистите от целия СССР. Появявя се Сталин. Когато стихват овациите, той , с уж тъжен глас, съобщава:
-Товарищи,тази сутрин врагът уби другаря Киров!
Някой,задрямал на задните редици пита:
- Кого, кого са убили?
Сталин повтаря:
-Тази сутрин врагът уби другаря Киров.
Още по назад, пак някой недочул, пита:
- Кого са убили?
- Е, кого, кого - ядосва се Сталин - когото трябва, са убили!

По времето на Сталин ще вдигат паметник на Пушкин в Москва. Носят проекта на Сталин за одобрение: стои Пушкин, чете томче съчинения на Сталин. Генералисимусът коментира:
- Политически е правилно, но исторически - неправилно! Не може.
Носят му нов проект - стои Сталин и чете томче на Пушкин.
- Исторически е правилно, но политически - неправилно! Не може.
Носят му трети проект - стои Сталин, и чете томче съчинения на Сталин.
- Ето това е! И политически правилно, и исторически правилно! Приема се!

Горбачов поканил Рейгън на гости в Москва. Пристигнал той. Всичко имало в изобилие - девойки, хайвер, водка...
На сутринта Рейгън казва:
- Слушай, приятел, а има ли в Москва река? Да се изкъпем!
- Абе, има, ама е забранено да се къпеш в нея.
- Стига бе! Нали ти си главният тука?
- Ами добре, да вървим тогава...
Изкъпали се в реката. Тръгнал да излиза Горбачов от водата, а срещу него пазача.
- Ти що се къпеш тука, бе? Нали знаеш, че е забранено? Сега ще платиш глоба!
Горбачов:
- Ама аз съм Горбачов!
Пазачът:
- Да бе, как пък не! Сигурно оня дето е в реката, като излезе ще каже, че е Рейгън...

Дъщеря праща SMS на баща си - "татко държиш ли да ти разкажа как протече първият ми ден като шофьор или предпочиташ да научиш от новините?!??

Щирлиц си плуваше, когато видя чифт жълти очи във водата.
- Мюлер! - помисли си Щирлиц.
- Отчасти… - помисли си крокодилът...

Двама се карат, а около тях минава студент по филология с тълковен речник по български. Единият спира спора и заговаря минаващия студент:
- Извинявай, би ли проверил в речника дали бялото е цвят?
- Да! Цвят е!
- А сега провери дали черното е цвят? - продължил същия.
- Да. - отговорил след проверката студента.
- Е, какво стана, бе, мой човек - обърнал се мъжът към опонента си - видя ли че съм ти продал цветен телевизор

Плеймейтка хванала златната рибка, върти я насам-натам и се чуди какво да я прави. Рибката: – Хайде, бе, ще си пожелаваш ли нещо?! – Ама как така? – Ами така, вчера ме хвана един, пожела си един милион евро и ги получи! Казвай и ти, какво искаш? – Ауу, я да ми дадеш фейса му!

Кореспондент на чужд вестник пристига в един наш град. Целта му е, да напише статия за живота на простите хорица в комунистическото общество, която да се използва за пропаганда. За да стане статията колкото се може по-зловеща той влиза в една кръчма и задава въпроси на най-пияният човек в нея:
- Кажете ми, господине. При нас във всяко семейство практически има автомобил, а при вас например, има ли автомобил?
- Им-м-м-ма! И не един, а два даже!
- Как два?
- Ами ей сега като те тресна със стола по тиквата и ще пратят една кола за теб, и една за мен...

В Москва по времето на СССР:
- Какви са тия камбани?
- Бият всички часовници на Спаската кула.
- Господи, тях пък защо?

- Какво е хайдушка ракия?
– Направена от крадени сливи, с крадени дърва и в нерегистриран казан!!!

...

- А какво е градска ракия?

- Ракия направена от братчета на село. :) 

п.п. Замислете се къде са роднините ви от миналото: дали в полето или в балкана?! :) = каква ракия пиете, а?! :) 

През 70-те години Брежнев говори на митинг в Москва:
- Другари, през 1980 г. всеки жител на СССР ще има мотоциклет!
Тълпата реве:
- Ураааа, мотоциклееет, мотоциклееет...
Брежнев продължава:
- Другари, през 1990 г. всеки наш гражданин ще има автомобил!
Тълпата:
- Ураааа, автомобиииил, автомобииииил...
- Другари, през 2000 г. всеки гражданин на СССР ще може да си купи въртолет!
Тълпата изпада в луд екстаз:
- Уррррррраааааааааа, върртоолеееееееет, въртолеееееееет...
Една бабичка обаче пита:
- Другарю Брежнев, че защо ми е на мен пък въртолет?
- Ех, колко си проста, бабо! Чуеш например, че в Киев са пуснали макарони и литваш да си купиш...

По случай годишнина от рождението на Ленин бил обявен в Москва конкурс за най-ефектен стенен часовник с вид и украса, свързана с делото на юбиляра. От изпратните модели трето място спечелил часовник с украса от дърворезба, изобразяваща Ленин, говорещ на митинг. На второ място бил класиран часовник с кукувица, която на всеки час се показвала, изкуквайки "Ленин! Ленин!" Първата награда била присъдена на подобен часовник, на който от прозорчето на кукувицата се показвал миниатюрен Ленин с възгласа: "Ку-ку! Ку-Ку!"
След конкурса били обявени и наградите:
Трета награда - екскурзия до Сибир с връщане.
Втора награда - екскурзия до Сибир без връщане.
Първа награда - среща с юбиляра.

По време на комунизма. Върви си един обикновен човек из Москва, оглежда магазините и си мърмори:
- Сирене няма... яйца няма... месо няма... мляко няма...
Идва до него милиционер и му казва:
- Ако не млъкнеш веднага, ще те ударя с пистолета по главата!
- Стига бе, и патрони ли вече няма?

Около правителствената болница в Москва има сериозно присъствие на милиция.
- Да не би Брежнев да е...? - пита развълнуван минувач.
Близостоящ милиционер му отвръща:
- Не, от четири часа извършват сложна хирургическа операция - отделят езика на другаря Живков от задника на другаря Брежнев...

Позната история - по времето на комунизма някакъв човек в Москва имал папагал, който постоянно псувал партията и съветската власт. На гости на нашия човек щял да дойде някакъв партиен функционер. За да не стане гаф той затворил папагала в хладилника. След като партиецът си тръгнал, той извадил папагала от хладилника и папагалът закрещял с всички сили:
- Слава на великия Съветски Съюз! Да живее КПСС и нейната ръководна роля в нашия живот, да живее гениалният Брежнев!
Човекът се шашнал:
- Чакай бе, какво ти става, защо говориш така?
- Два часа Сибир ми стигат...

Радио "Москва" излъчва 3 вида новини: верни, вероятни и неверни. В първата графа влиза "Точно време", във втората - "Прогнозата за времето", а в третата е всичко останало!

Горбачов говори на митинг на опозицията във Вилнюс. Получава бележка:
"Ако след пет минути не заговорите на литовски, няма да се върнете в Москва!"
Горбачов отговаря:
"Ако утре не се върна в Москва, вдругиден цял Сибир ще заговори на литовски!"

През 1988г. в Лондон се провежда конкурс за цигулари.
Първа награда - спечелелият да свири един час на цигулка "Страдивариус", на която е свирил Паганини.
Двамата български участници печелят второ и последно място.
На летище "Хийтроу" в очакване на самолета, класираният на второ място казва:
- Изпуснах шанса на живота си.
- Айде стига бе. Много важно, да свириш два часа на некаква цигулка на която бил свирил Паганини - отговорил последния.
- Виж сега, малко ми е трудно да ти го обясня на тебе, но това е все едно да ти дадат да гръмнеш два пъти с маузера на Дзерджински.

След края на втората световна война Молотов казал на Сталин:
- Стига сме работили бе другарю Сталин, нека излезем и се поразходим в гората край Москва и да изпием една бутилка старо френско вино...
Сталин се съгласил и след като се усамотили в гората Молотов извадил бутилката вино и се опитал да я отвори... но напразно. Сталин го видял че се мъчи и решил да му помогне:
- Дай аз ще я отворя!
Опитал се и Сталин, но тапата не помръдвала... (те никога не са отваряли бутилки през живота си). Тогава едно козарче минавало край тях с козите и поискало да им отвори бутилката...Те се спогледали, но няма как - дали му бутилката... Момчето взело бутилката и с все сила я зхвърлило срещу близката скала и тя се пръснала...
- Чакай бе, какво направи? Ти кой си бе?
- Аз съм пионера Миша Горбачов!

PS: Горбачов е бил тогава на 14 години, знаете и отношението му към алкохола като президент на СССР.

1980-та година, олимпийските игри в Москва. Завършва състезанието по хвърляне на чук, награждават победителите. Изведнъж от публиката хуква един човек към терена, хваща чука и го изхвърля извън стадиона. Хората го питат:
- Чакай бе, как го хвърли чак там?
- Аааа, вий ми дайте и сърпа да видите с него какво ще направя!

Жената на Зеленски го буди през нощта и му казва:
- Ставай, Путин те търси.
- На кой телефон?
- На никой, на вратата е!

Пътува си един пич през пустинята, един ден, една седмица, и на втората седмица страхотно му се приискала жена. Обаче, само камилата била наоколо.
"Абе колкото и да ми се иска, не мога с камилата!" - помислил човекът. След още няколко дни си обещал, "Ако до един час не срещна жена, ще я почна тая камила и толкоз!" След три часа въздъхнал, спрял и разчекнал камилата.
Тя обаче усетила какво следва и търтила да бяга, а мъжът - след нея. След половин час налитат на една страхотна мадама, която изкусително казва:
- Какво мога да направя за теб, красавецо?
Мъжът, обезумял от нагон, изкрещял:
- Дръж тая камила...

Пътуват през пустинята падре и монахиня на мисионерска мисия. Преходът бил дълъг и в един момент камилата паднала и умряла. Видял накъде се развиват нещата, падрето повдигнал расото и казал на монахинята:

- Господ ми е дал туй нещо да дарявам живот.

- И как се използва туй нещо, отче?

- Мушкам го в теб.

- О, падре, защо в мен?!? Мушкай го бързо в камилата и да потегляме!

Положението стана "махаме маските, слагаме каските"

---

От бара излизат двама пияни. След 20 метра единият казва:
- Ооо, забравих да пишкам!
- Нищо де, лесно е, ще те науча!

---

Интересно наблюдение: 90% от мързеливите мъже мислят, че брадата им отива

---

Путин прави изпитите по география доста по сложни от преди ...

---

Според бритaнски учени, женската на заека дори не успява да каже, че я боли главата.

---

Мъж се присламчва до съпругата, а тя го отбива, в смисъл че има главоболие. Той и предлага да го направят по бразилски. Заинтригована, съпругата се съгласява. Мъжът лениво свършил работата, обърнал се и задрямал. Жена му го ръга с лакът в ребрата:
- Къде беше бразилското?
Съпругът:
- О да, забравих - ча -ча-ча... и пак задрямал

---

Русия призна Донецка и Луганска републики. Българският национален отбор по футбол падна с две места в класацията на FİFA.

---

Природата не е измислила по-добър комплимент за жената, от уверената мъжка ер-екция!

---

media.thumb.jpg.b2658499b3389d5af72468d81e6038a2.jpg

Седят си руснаци на масата, пият водка и си приказват. Изведнъж се спуска НЛО, от него излизат извънземни и казват: -Вие, хора, цялата планета сте осрали с вашата мръсотия. Ще се върнем след 7 дена и, ако ни покажете някакво чудо планетата ви ще живее, ако ли не….. Отлетели зелените, а пичовете продължили да си пият още 6 дена. На седмия започнали да мислят чудото и го измислили: закопали Вася в земята и само членът му стои отгоре. Идват „зелените“: -Е, земни хора, ще ни покажете ли чудо? -Ето ви едно цвете. Ако го погалите ще се изправи. Погалили го извънземните и то се изправило. -Ако го погалите още малко ще пусне сок. Погалили го още малко и цветето пуснало сок. Един от извънземните попитал: -А какво ще стане, ако го ритна? Изпод земята се чул гробовно-зловещ глас: -Тогава злите корени ще изскочат и ще ви еват м*мата зелена!

След години, когато подреждаш старите си дрехи, ще откриеш маска. И с носталгия ще се усмихнеш, докато си оправяш скафандъра...

Господ отишъл в студентски град в София и решил да се разкрие на някой. Срещнал един студент и започнал:
- Момче, аз искам...
Студентът го прекъснал
- Знам какво искаш.
Купил две бутилки водка и се качили в стаята. Като изпили бутилките Господ пак започнал:
- Абе момче, аз искам...
Студентът пак го прекъснал:
- Знам какво искаш.
Излязъл от стаята и се върнал с малко трева. Като изпушили тревата Господ замаян рекъл:
- Мммомчее, азз иссскам...
Студентът отново го прекъснал:
- Не ми казвай, аз знам.
Донесъл от някъде малко хероинче и го изсмъркали. Като се съвзел Господ след известно време започнал да говори:
- Момче, искам да ти кажа, че аз съм Господ.
Момчето се надигнало и рекло:
- Еее, яка е дрогата, нали, яка е!

Програма на дискотеката в Перник:
Понеделник: Латинопарти - бой с ножове
Вторник: БГ парти - стрелба с пистолети
Сряда: Ladys Night - масово сбиване заради жена
Четвъртък: Ретро парти - бой със столове и бутилки
Петък: Детско парти - млатене сред децата
Събота: Рейв парти: стрелба с картечница
Неделя: Метъл парти - бой с боксове и метални тръби

- Как ще се казват моделите на Калашников, произвеждани в Перник?
- ПК-47.

Слънчев бряг.
Августовска вечер.
Към патрулиращ полицай се втурва ужасен германец:
- Хер полицист, там, под кея, един човек прави с*кс…
- България е свободна страна, господине! Ние уважаваме любовта!
- Ама той прави с*кс с труп…
- Успокойте се! Вече наминах и погледнах. Сторило ви се е! Не е труп! Англичанка е!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.