Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Уважаема редакция, Нужен ми е съвет. Благодаря ви предварително. От известно време заподозрях гаджето ми, че кръшка. Както обикновено. Ако вдигна аз телефона - затварят. Взе често да се среща с "приятелки", а като я питам с кой е била, казва, че не ги познавам. Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла. Както и да е, никога не бих я разпитвал за такива работи, но когато снощи късно пак тръгна на някаде, не се сдържах. Слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане. И гледам - ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо! Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните или ще трябва да се изръся и за амортисьори?

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Всъщност Тунелът под Ламанша никога не е бил планиран.
Чък Норис бил на Парижката гара и поискал билет до Лондон...

След загубата на Бразилия от Германия със 7:1, от ЦСКА София изпратили факс на бразилската футболна федерация с текст: "Не сте сами!".

Брат и сестра тинейджъри от София отишли на гости на баба си от село Тъпчилещово.
- Бабо! - попитало момичето.
- А къде може тука да се ходи нощно време?
- Те в тоя леген...

преди 8 часа, нушо написа:

Тече изпит. Преподавателят казва: - Въпрос за шестица. С какво се измерва напрежението? Тишина. - Въпрос за петица. С какво се измерва напрежението: а) волтметър, б) амперметър, в) омметър. Отново тишина. - Въпрос за тройка. Напрежението не се ли измерва с волтметър?

1ced09c1a8d48987aad96a02473ebfd2.gif.63c6fd28dcd59bb9e91986176ab56a82.gif

- Трябва спешно да напуснем този град! Това е за нашата собствена безопасност!
- Мамо, престани! Не ми се ходи на вилата!

Аз му викам:
- Върви на м*йната си... И той тръгна за Пловдив.

Разговор между съседи в Габрово:
- Владко, ти защо сутринта в апартамента си имаше различни цветя, а сега само кактуси?
- А бе, сложиха ми водомери...

Ангела Меркел:
- Ние сме много недоволни от проведения парад в Крим.
Владимир Путин:
- И какво, пак ли в Берлин искате да го проведем?

10 твърдения, с които можеш да разсмееш истински футболен запалянко:

1. Как пък веднъж не подпряха Левски София в родното ни първенство?
2. Сигурен съм, че тази година български отбор ще спечели Шампионската лига!
3. Съдиите по света се учат от нашите как да ръководят футболен мач.
4. Ако многобройните фенове на Славия и Локомотив София се сбият на някое софийско кръстовище, няма да има как колите да ги заобиколят.
5. Сашо Томов е пълната противоположност на Тодор Батков - скромен е и си държи на думата. Но пък левскарят Мъри Стоилов е по-добър треньор от останалите в А група.
6. Барселона да се радва, че Меси не е подписал с някой гранд като Киево, а се мъчи с тях.
7. В испанското първенство борбата за първите места в края на сезона рядко се води между по-малко от 3 отбора.
8. Дейвид Мойс е добър треньор, но с лош късмет.
9. Лацио тъкмо влезе в добра форма и загуби от Левски. Последва нов спад и тъкмо се оправиха, а дойде Лудогорец.
10. Много малко японци и родени в Германия турци играят в Бундеслигата...

В Москва се провели краш-тестове на руски автомобили. Най-опасен бил Лада Калина. Докато поставяли манекена в колата, той счупил и двата си крака.

Как предпочитат в Перник кафето си сутрин?
- Със стружки вместо захар и с цинков прах вместо сметана!

Казват, че красотата ще спаси света. Днес отидох на площада в Перник, погледнах хората и си казах: Скоро ще има война!

В бар се срещат двама боксьори, стари приятели - единят е тежка категория, а другия е лека. И двамата са в лошо настроение. Пръв проговаря боксьорът тежка категория:
- Бесен съм! Днес заварих жена си с някакъв нещастник, не стига ами взе и нещо да ми се обяснява - отковах му един и го проснах в нокаут!
- Верно ли бе - възкликнал другия - И при мен същото! И като ми пречерня, нахвърлих му се и - ляв, десен, ляв,десен, ляв, десен...
- И какво стана? - пита първият.
- Ами нищо, ама по едно време усещам - водя по точки...

В Перник:

Между приятелки:
- Не разбирам защо ме бие мъжът ми! В къщи е чисто, пера, гладя, готвя, децата отличници...
- Да не ходиш по чужди мъже?
- Е само за това ли?

Доказано е, че в бирата се съдържа витамин В. Изпиваш една бира - това е витамин В1, две бири - В2… 6 бири - витамин В6, 12 бири - това е витамин В12.
А когато изпиеш каса бира - това си е В комплекс.

Пешо и Гошо изпратили жените си да карат шофьорски курсове. След десетина дена се срещат и седнали да ударят по едно в кръчмата. Хванали мохабет. - Как кара твоята курса, бе, моята взе нещо да психясва? - И моята нещо взе да превърта! - Моята, като си легнем вечерта, не мога да спя. Като ме хване за х**- то първа, то втора, то задна скорост, прави тренировки на сън. Как ги учат сега бе? - Това нищо не е! Ние като легнем, тамааан заспивам, моята ми вади х**от гащите, пъха си го в г**а и си говори насън “налей до горе А95”.

Разговор между двама приятели:
- Абе комши, ти знаеш ли, че жена ти била голяма ку*ва?!
- Е, как така?
- Ами първо на първо, целия град я е*а, второ на второ и аз я е*ах, трето на трето кво ще кажеш за второто, а?
- Ами какво да ти кажа… първо на първо градът не е много голям, няма да са я е*али много хора, второ на второ жена ми е болна от СПИН, трето на трето кво ще кажеш ти за второто!?!

- Извинете, ще слизате ли?
- Колебая се...
Дочуто в претъпкан автобус 204, София

Докторе, жената ме напусна, взе децата със себе си, изгониха ме от работа, останах без къща, спя у приятели, почнах много да пия, ръцете ми треперят, виждам всичко размазано... какво да правя? - Като лекар бих ти казал да спреш да пиеш, но като човек - не те съветвам.

- Хващате мишката и суркате до другия край на екрана...
Указание на преподавател в УХТ - Пловдив

Забележка на ученик от Музикалната академия в София:
"Влиза в час по музика по покрива и през прозореца!"

- Колеги, каква е разликата между маса и тегло... това, че на Земята и луната 1 кг чушки тежи различно... следователно е по-изгодно да си купим чушки от Луната, от опит го знам...
Преподавател по Материалознание, ТУ - София

"Втренчили сте се в нотите, като индианец в уиски."
Диан Павлов - диригент на младежката филхармония в София

"Вие хората сте толкова органични!"
Надпис на стената на 4 ет. в бл.50Б Студентски град

Блондинка се разхожда в центъра на София. GSM-ът й звъни, тя се обажда и казва:
- О, скъпи, ти откъде знаеш, че съм в центъра?

Между пенсионерки:
- Миче, била ли си в Париж през 1996?
- Да, ама не през 1996, а през 1969 и не в Париж, а в Лондон...

Истински случай!От Павел Иванов К.Търся си квартира в Пловдив. Звъня,от уличен телефон на обява. Вдига няква лелка и аз казвам, че се обаждам по повод на обявата. Тя ме пита:
- От къде се обаждаш?
Аз казвам:
- От уличен телефон!
А тя:
- Уличник такъв! - и ми затвори.

Един син искал да попътува, да познае света, да опознае жените и дълго време мислил как да го каже на баща си, за на не остави в него лошо впечатление.
Един ден погледнал баща си в очите и задъхано издекламирал:
- Тате, аз искам да пътувам много, да съм всеки ден в различне град, да спя в хубави хотели, с непознати жени - и по-стари и по-млади от мен, да правим оргии, да не се обвързвам, а само да се наслаждавам на живота си всеки ден да бъда с различна жена и затова заминавам. Не искам да те разстройвам с това и те моля да не се опитваш да ме спираш, защото съм решил твърдо.
Бащата обгърнал раменете на сина си и му казал:
- Сине, аз не искам да те спирам, искам само да ме вземеш със себе си...

Чисто ново BMW с компютърно оборудване, внесено от Германия преди два часа спира на кръстовище в центъра на София. В него се нацепва стара ГАЗ-ка и на екрана на компютъра се изписва:
- New Harware Was Found! Do You Want To Install? (Yes or No).

Малкият Жан пита баща си:
- Татко, далеч ли е Испания?
Без да се замисля, бащата отговаря:
- Подай ми картата на Париж!
След като преглежда картата внимателно, таткото казва:
- Дай ми картата и на парижките предградия!
Минава половин час. Бащата се чеше по темето:
- Все пак, мисля, че не може да е много далеч. В завода имаме един испанец, който всяка сутрин идва на работа с велосипед...

Преди 10 ноември 1989 г. двама български цигулари се явяват на музикален конкурс в Лондон. Наградата за победителя е цигулка Страдивариус. Единият от нашите се класира втори, а другият последен.
На връщане на летище Хийтроу тоя, който се е класирал втори, въздиша:
- Ех, изпуснах шанса на живота си.
Другият го успокоява:
- Много важно, какво толкова удоволствие има в това да свириш на някаква си цигулка Страдивариус...
- Виж, много ми е трудно да ти обясня - казва първият. - Това е все едно на тебе да ти дадат да се гръмнеш с маузера на Дзерджински...

Японец и българин си говорели за дължината на работното време. Японецът казва: - Ние в Япония работим по осем часа - два за мене, два за Императора и четири за Япония. Нашенецът: - Ние у България бачкаме по два часа - щото нямаме император, па ни е през оная работа за Япония...

- Ало?
- Здравей, миличко, обажда се Татко…Мама близо до телефона ли е?
- Не, тате. Тя е горе в спалнята с Чичо Франк.
След кратка пауза Татко казва:
- Но ти нямаш чичо с име Франк, миличко!
- О, да, имам и той е горе в спалнята с Мама в момента!
- Ъ, добре тогава…. ето какво искам да направиш. Остави телефона, избягай горе и почукай на вратата на спалнята и извикай на Мама и Чичо Франк, че татко тъкмо е паркирал колата отвън.
- Добре Татко.
След няколко минути, малкото момиченце се връща на телефона.
- Добре Тате, направих каквото ми каза!
- И какво стана?- попита той.
- Ами Мама се изплаши ужасно много, скочи от леглото без дрехи и избяга навън крещейни, но се спъна в килима и полетя през прозореца и сега е мъртва!
- Боже мой!!! А какво стана с Чичо Франк?
- Той скочи от леглото без дрехи и също беше изплашен до смърт и скочи през задния прозорец в басейна….но явно е забравил, че миналата седмица ти източи водата, за да почистиш басейна и сега и той е мъртъв.
***дълга пауза***
Тогава таткото казва:
- Басейн?????? Това номер 555-7039 ли е???

В слънчев и мързелив пловдивски следобед на ларгото пред общината бавно и величаво каца летяща чиния от злато. В корпуса ѝ се отваря златна врата, изниква златна стълбичка и по нея слиза атлетичен двуметров красавец в прилепнало златно трико, под което изпъква впечатляваща надареност, на врата му виси едър златен медальон, а ръцете тежат от златни пръстени. Златният астронавт сяда в близкото бистро и поръчва кафе. От съседната маса на секундата го фиксира силиконена блондинка и кокетно пита за свободно място. 24-каратовият атлет любезно кима. - Извинете, Вие откъде сте? - подхваща русата амбиция. - От Сириус съм! - усмихва се неустоимо златният пришълец. - Олии... Ми там всички ли сте такива високи? - Да, всички. - И мускулести? - Да, всички. - И толкова надарени? - Такива сме. - скромно кима мъжът. - И всички ли имате толкова злато? - Не! - сепва се звездният гост. - Само арменците!

Заможна стара дама си имала обожател. Един ден той, срам не срам, решил да се престраши и да й поиска ръката. Позвънил на вратата. Отворила му жената и го попитала какво иска. - Ами искам да се оженя за теб. - Ти какво работиш? - Ами тракторис съм. - Колко получаваш на месец? - По 150 лева. - Абе, 150 лева на мене само за тоалетна хартия няма да ми стигнат.И го изгонила...Нашият човек си тръгнал, но по пътя мислил, мислил и решил да й го върне. Звънал пак на вратата. Дамата му отворила и: - Дрисла!

В църквата:
— Господи, последните три-четири години бяха толкова тежки, толкова тъжни… Ти прибра при себе си любимия ми актьор Патрик Суейзи, любимия ми певец Майкъл Джексън, любимата ми певица Ейми Уайнхаус, любимата ми актриса Елизабет Тейлър, още по-любимата ми певица Уитни Хюстън… Господи, ако имаш малко време, мога да ти кажа имената на любимите ми политици…

Какво е коледа попитало едно дете майка си? Майка му казала: Сине коледа е когато ядем и спим нон стоп няколко дни подред, а след това се чудим защо хладилника е празен

Трима мъже спорят чия професия е по-древна. Строителят: - Нашата професия е най-стара. Ние още египетските пирамиди сме строили. Градинарят: - Как ли пък не, наши колеги са засадили Райската градина. Електротехникът: - Защо въобще спорите? Още когато Господ е казал "Да бъде светлина", ние вече сме били готови с цялата мрежа.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.