Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Главнокомандващия проверява лазарета.
- От какво си болен, юнак?
- Сифилис, господин генерал.
- С какво те лекуват?
- Тампон с йод, господин генерал.
Второто легло.
- А ти, юнак?
- Хемороиди.
- С какво те лекуват?
- Тампон с йод.
- Нещо да се оплачеш?
- Съвсем не.
Третото легло.
- А ти, юнак?
- Сливици, г-н генерал.
- С какво те лекуват?
- Тампон с йод.
- Нещо да се оплачеш?
- Ако може, нека да съм първи на тампона, г-н генерал...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Мъж и жена спорят на кой приятеля е по-добър. Мъжът казва: -На, ето ти телефона обади му се и питай къде съм? Жената звъни: - Ангеле, къде е Пешо? -Тук е ма, играем карти, искаш ли да ти го дам? Хъмм... - отговар­я възмутено жената - Добре,ето ти моя телефон и се обади на моята приятелка. Звъни мъжа: -Ейййй... Ку*** -Кой е ку***, бе, ти ако знаеш жена ти какви ги върши..

Негърче умира и отива в рая. Христос го поглежда усмихнат и му казва
- Сега ще ти дам чифт крила.
- Наистина? Аз ангел ли съм?
- Не, синко, ти си шибан прилеп...

Един мъж завел приятеля си вкъщи, за да му покаже новия си апартамент. – Ето това е кухнята – казал той, – а това тук е всекидневната, това е детската. Продължил да го развежда и отворил последната врата да му покаже спалнята, но с изненада видял, че там е жена му с друг мъж. Запазвайки самообладание, той казал: – Това е спалнята, а това съм аз, когато ме няма вкъщи

Един планинар си се разхождал из чукарите и понеже му станало много гот от гледката на скали и камънак се провикнал:
-Еееееехооооооо
Ехото отвърнало:
-Кво бе?!

- Сине, тичай при съседа и поискай да вземеш чук.
Синът се връща не след дълго:
- Татко, съседът каза, че няма да ти го даде.
- Добре, той и без това е супер стиснат, ходи да вземеш нашия тогава.

На автобусна спирка се срещнали две блондинки, след като не се били виждали последните 10 години. След прегръдки и целувки, едната попитала: - Какво става около теб, мила? Ожени ли се? Другата: - Амиииии, още не съм. Първата с лек укор: - Е ти, какво чакаш? Другата свила рамене и отговорила: - Ами като съм на спирката, какво да чакам? Автобуса чакам.

Майка пита детето си: -Защо плачеш? -Защото татко си удари пръста! -Ох, милото ми..... И ти веднага се разплака? -Не преди първия шамар много се смях.....

- Извинете, ще слизате ли?
- Колебая се...
Дочуто в претъпкан автобус 204, София

Арнолд Шварценегер пътувал с автобус. Човека зад него го попитал:
- Извинете, ще слизате ли на следващата спирка?
- Да.
- Ами другите пред вас, дали ще слизат?
- Да, но още не знаят ...

Доктор, адвокат и мениджър обсъждат предимствата на жената и любовницата. Адвокатът казал: - Със сигурност любовницата е по-добра. Ако имаш жена и иска развод, това би причинило много законни проблеми. Докторът казал: - По-добре е да имаш жена, понеже чувстовто за сигурност намаля стесът и е добре за здравето. Накрая мениджърът казал: - И двамата грешите. Най-добре е да имаш и двете. Така, когато жената мисли, че си с любовницата, а любовницата мисли, че си с жената, ти можеш спокойно да идеш в офиса и да свършиш малко работа.

Клиент влиза в бара. Идва да го обслужи барман с широко и бузесто лице. Клиентът:
- Ей, барманът, с лице като задник, дай едно уиски!
Барманът го изгледал на кръв, но му сипал едно уиски.
- Ей, барманът с лице като задник, дай едно уиски!
Баманът отново се сдържал и му сипал едно уиски, но когато това се потретило, не издържал, скочил върху клиента и го пребил.
Клиентът лежи на пода, барманът седи на висок стол и пие сок със сламка. По едно време клиентът се надига и изломотва:
- Абе, барман, като приключиш с клизмата, ще сипеш ли едно уиски?Димитър Павлов, Пловдив

Заглавие на вестник 24 часа:
- Цялата държава се изреди в Бургас!

Учителка от Френска езикова гимназия - Пловдив:
- Георги, стига си го пускал това бялото в устата на Станислава там отзад!

Разхождайки се по улиците на Париж, млада дама мернала Пикасо, седейки и рисувайки в едно странично кафене. Без да бъде много нахална тя помолила Пикасо дали не би я нарисувал, след което да му заплати за услугата.
Пикасо се съгласи и след няколко минути тя стана един оригинал на Пикасо!
- И колко Ви дължа? - попита тя.
- Пет хиляди франка - беше отговорът му.
- Но това Ви отне само три минути - му напомни учтиво младата дама.
- Не, каза Пикасо. Отне ми целият мой живот!

Англичаните харесват аристократки, италианците - София Лорен

Нещо актуално, макар да не е смешно.

Вчера няколко защитници на Харков - по погрешка са пили „Коктейли Молотов“.
Срещу руските войски вече воюват и ... огнедишащи дракони!

Живея в малък град и не искам да го напусна, за да не стане още по-малък.
Плутарх

В центърът на София каца златна летяща чиния. Паника сред хората на площада, викове, суета... Излиза Софиянски да посрещне извънземните, отваря се люкът на чинията и излизат едни малки човечета целите в златни дрехи,златни скафандри, златни пръстени и ланци. Посреща ги Стефан с добро, кани ги на вечеря в Шератон - ценни гости все пак. Дошло време да си тръгват, сбогували се, но кметът го глождел един въпрос:
- Извинете, уважаеми марсианци, искам да Ви питам нещо.... Абе, всички марсианци ли сте такива-златни?
-Ааа, не - само арменските марсианци сме такива - излитайки се провикнали те...

Пристигнал чукча в големия град, върви по улицата и намира огледалце. Навежда се, вдига го, поглежда в него и казва:
- Еб*си, и аз щях да изхвърля подобна фотография!

Студент е на изпит по логика. Професорът го извиква и пита:
- На самолет има 500 тухли. Една пада, колко остават?
Студентът:
- 499.
Професорът:
- Вярно! А с колко стъпки ще вкараш слон в хладилник?
Студентът:
- С три - отваряш хладилника, пъхаш слона, затваряш хладилника.
Професорът:
- Вярно! А с колко стъпки ще вкараш жираф в хладилник?
Студентът:
- С четири - отваряш хладилника, вадиш слона, пъхаш жирафа, затваряш хладилника.
Професорът:
- Вярно! На рождения ден на лъва са отишли всички. Кой не е?
Студентът:
- Жирафът. Той още е в хладилника.
Професорът:
- Вярно! Баба иска да прекоси блато с крокодили. Колко крокодила има в блатото?
Студентът:
- 0, всички са на рождения ден на лъва.
Професорът;
- Вярно! Бабата тръгва да прекосява блатото, но умира! От какво?
Студентът:
- Фрактура на черепа.
Професорът: Е как така?
- Студентът: Тухлата от първия въпрос!
- Професорът: Б@х м@@ му... шестица!

Сър Хари има подозрения, че съпругата му - лейди Мейбъл - има връзка с младия сър Лейтън. В тази връзка, преди да замине извън Лондон за няколко дни, той дава съответни разпореждания на иконома си Джеймс. Вечерта, след завръщането си, лордът вика Джеймс на отчет.
- Ами, да, сър. Младият сър Лейтън беше тук завчера.
- И после, Джеймс?
- Двамата с милейди вечеряха в Синята столова, после им поднесох напитки на верандата...
- А после, Джеймс?
- След това двамата се оттеглиха в спалнята на милейди и аз продължих наблюдението си през ключалката, както ми заповяда Ваша светлост...
- А след това, Джеймс?
- Двамата се съблякоха и в този момент сър Лейтън изгаси лампата, поради което не успях да видя нищо повече, сър.
- По дяволите, Джеймс! Пак тази мъчителна неизвестност!...

Негър се моли на бога:
- Господи, защо е такъв цвета на кожата ми?
Глас от небето:
- За да те предпазва от слънцето!
- Господи, защо косата ми е къса и къдрава?
- За да не се оплита в лианите!
- Господи, а защо съм се родил в София?

Може да бъде изображение с текст, който гласи '"български пенсионер c последните си пари си купи билет до румъния, a след това, на влизане в българия, се представи за украински бежанец... веднага му осигуриха храна, дрехи, отоплено жилище и му даваха дневни три пъти по-големи от пенсията му... A, получи и безплатни лекарства... само трябваше по три пъти на ден да крещи "слава украину"..."'

Две чукчита отишли в Москва при прос*итутка.
Прости*утката:
- Момчета, не искам да забременявам, сложете презервативи!
След половин година двамата се срещат:
- Абе, моя съвсем почерня, айде да ги свалим, нека забременява!

Чапаев изпратил Петка в Москва да получи секретни указания в командировка за три дни. Вместо на третия ден Петка се върнал на десетия и Чапаев го пита:
- Защо закъсня седем дни?
Петка отговаря:
- Чапаев, нали знаеш как обичам цирка? Научих страшен номер!
- Я покажи!
- Добре, съблечи се, свали гащите и се наведи!
Петка застанал зад Чапаев и казал:
- Усещаш ли палеца ми?
- Да, разбира се.
Петка си протегнал ръцете пред лицето на Чапаев и казал:
- Е да, ама виж къде са ми ръцете...

Сара, звъни на Аврам. - Авраме, ела довечера у нас, Мойше ще ходи някъде. - А как да разбера, че е излязъл? - Ще хвърля монета от 1 лв., през прозореца, тя ще звънне долу и ти ще се качиш. Вечерта, Мойше излязъл, Сара хвърля монетата, тя звънва долу, обаче Аврам, не се качва... Сара чака, чака, па се подава през прозореца. - Айде бе, Авраме, качвай се, какво правиш там долу? - Търся монетата. - Що си толкова тъп бе, аз отдавна я изтеглих с конец...

-Скъпа, хайде тая вечер да вечеряме някъде навън! -Хайде! А къде? Пица да хапнем? -Не -е… -Китайско? -Омръзнало ми е! -Рибен ресторант? -Не ми се яде риба в момента! -Нещо на скара? -Стига с тая скара! -Суши? -Оризът им е гаден! -KFC? -Пърженото е тежко! -Да боднем в Хепи? -Само селяни ходят там! -Добре, къде тогава искаш да идем? -Все ми е едно! Където ти предложиш

Лекция по психология. Професорът:
- Колеги най-доброто лечение на депресията при младите жени е с*кс .
Глас от аудиторията:
- Г-н професоре, а как да ги доведем до депресия?

- Какво е общото между УНСС и новия iPhone?
- 2000 лв. за шестица!

---

Възрастен професор се тътри по улицата. Изведнъж до него спира БМВ седмица, от там слиза изтупан пич и крещи:
- Професоре, как сте, помните ли ме? Бях ваш асистент в катедрата, докато не отидох в профсъюза. А сега ръководя Комисията по образованието и науката. Минете през офиса, ще пийнем по чай.
Професорът продължава да куцука нататък. Спира Майбах. Изскача представителна лелка и също крещи:
- Професоре, здравейте, помните ли ме? Бях ваша аспирантка в катедрата, докато не се омъжих за един депутат. Сега колекционирам замъци в Европа. Ето визитка, елате ни на гости в Монако, ще се повозим на яхтата ни, ще пийнем вино, ще играем едни карти.
Доволен професора професорът пуфти нататък по улицата. Спира ролс-ройс, изкача невзрачен тип и вика:
- Професоре, уважаеми, помните ли ме? Бях доцент във вашата катедра докато не започнах да търгувам с нефт. Елате ми на гости в Бояна, ще хапнем пържолки, ще пийнем по нещо.
Накрая професорът се домъква до дома си и преминавайки покрай кофата за смет, чува някакъв клошар, който се рови в боклука:
- Професоре, здравейте, как я карате, добре ли сте със здравето?
Професора:
- Как? И вие ли сте работили в моята катедра?
Клошарят обидено:
- Защо да съм работил, аз и в момента там преподавам!

Какво не трябва да казвате на полицай, ако ви спре:

1. Съжалявам, не бях обърнал внимание на радар-детектора...

2. Лошо ченге, няма поничка за теб.

3. Добри сте, трябва да сте карали поне със 140, за да ме настигнете.

4. Мислех, че трябва поне да си в добра форма, за да станеш полицай...

5. Вярно ли е, че единствената причина да ставате полицаи е, че сте глупави за МакДоналдс?

6. Какво ще кажеш за двайсетак, виждал ли си такива досега? Това са доста понички и кафета...

7. Ще проверяваш ли багажника? - наистина не ти трябва да правиш това...

8. Е, корумпиран ли си, или...?

9. Искаш ли да развъртим един джойнт?

10. Чакай, би ли подържал малко тоя кървав нож!?

11. Превишена скорост? Аз? Не. Просто се опитвам да се махна от тоя скапан, малък кокошкарски град, пълен с развъдени, слабоумни мухльовци, колкото се може по-скоро...

След самолетна катастрофа в Африка оцеляват англичанин, французин и българин. Вождът на племето заявява: "Ако ми кажете нещо, което зная, се спасявате. Иначе в казана." Французинът разказва, че родината му е страна на свободата и люлка на проституцията. Англичанинът обяснява, че британската империя е владяла света. И двамата обаче отишли в казана. Българинът сам се запътва натам, промълвявайки: "Ти за Англия и Франция нищо не знаеш, че за България и София ли ще си чувал?" "Стой", спира го африканецът. И допълва: "Че аз там с Мичмана съм завършил география."

Двама пияни пътуват във влака от Варна до София. Някъде около Плевен единият пита:
- Ти за къде пътуваш?
- За София, а ти?
- За Варна.
- Еее, докъде стигна техниката! Пътуваме в различни посоки, а се возим в един влак.

Група пънкари обикалят из София да си търсят дискотека. Домино, Империал, Индиго, но никъде не ги пускат. Най-накрая стигат до Чака Рака. Там ги пускат. Влизат те, а вътре яко чалга! Отива единия пънкар при диджея и му вика:
- Абе пусни нещо за пого бе.
- Следващата песен...
Обаче имало пак яко чалга и само чалга оня отива при диджея и му вика:
- Абе аз на тебе казах ли ти нещо? Ти глух ли си? Пусни нещо за пого!
- Следващата песен обещавам...
Обаче пак имало яко чалга и само чалга и пънкара много се ядосал. Отишъл при диджея и му казал:
- Слушай какво! Пусни нещо за пого защото не знам дали ме разбираш!
- Да, да! Разбира се! Специално за вас следващата песен-казал уплашено диджея.
Свършила предишната песен, вдига диджея микрофона и казва:
- И специален поздрав за пого и неговата компания, оркестър "Кристал"!!!...

Заледено езеро. Самотен рибар лови риба. До него кучето му тъжно гледа белите преспи. Изведнъж ледът над езерето се разчупва. Бялата мъгла, която се е издигнала изведнъж се отдръпва и върху езерцето спокойно си преживя една крава.
Гледал рибаря кравата. Гледала кравата рибаря.
Изведнъж кравата попитала:
- Цигара имаш ли?
Рибаря:
- Ами имам.
Дал и рибаря една цигара. Погледали се пак известно време и кравата:
- А огънче имаш ли?
- Ами имам.
Дал и рибаря и огънче. Кравата си изпушила цигарата, погледали се пак, след което поклатила глава, казала "Тя моята не е лесна, ама и твоята също" и се потопила обратно сред заледеното езеро.
Рибаря смаяно гледал замръзналата вода. След това още по-смаяно погледнал кучето си, което отсякло:
- Кво ме гледаш бе? И аз са осрах...

Христофор Колумб е открил Америка, защото е бил ерген. Понеже, ако беше женен, нещата щяха да изглеждат така: - Защо трябва да отидеш точно ти? - Не могат ли да пратят някой друг? - Не мислиш ли, че те използват? - Ти луд ли си или си обикновен глупак? - Защо да не мога да дойда с теб? - Не можеш да ме убедиш, че тръгвате само мъже! - Каква кръгла земя бе, идиот? Какво ли не би измислил само и само да излезеш нанякъде! - Ако тръгнеш, аз се връщам при майка! - Какво от това, че земята ще си остане плоска? - Значи отдавна си уредил нещата с индианските ку*ви! - Не те пускам и това е! - Слушай, животно мръсно! Не обувай обувките! Сваляй веднага шапката! Не разбра ли да не тръгваш никъде.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.