Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Как се лови лъв? 1. Математически метод. Взимаме саваната с лъва. Делим на две. Взимаме половината, в която е лъва. Делим на две. После на още две, и още две. Накрая лъвът остава в клетка. 2. Физичен метод. Трябват ни: - лупа - кибритена кутийка - пинсети - релса Отиваме в саваната с лъва. Издебваме го, когато лъвовете си почиват следобяд. Поглеждаме избрания лъв през лупата, той се смалява, ние го взимаме с пинсетите и го слагаме в кибритената кутийка. Другите лъвове ни подгонват, ние тръгваме да бягаме. Когато започнат да ни настигат, хвърляме релсата и започваме да тичаме по-бързо от тях.

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Мъж се прибира от работа и нарежда на жена си:-Жено, сипи ми едно уиски, било полезно за сърцето.Тя му сипва, той го изпива и продължава: - А сега дай една мента, че стомахът нещо ме тормози. Налива му тя, той я изпива и пак нарежда: - Жено, дай сега една биричка за бъбреците. Гаврътва бирата и продължава: - Сипи ми сега чаша червено вино, че кръвното ми май е паднало... Изпива виното, оригва се доволен и вика: - Айде, жено, стига вече с тези лекарства, дай ракията от хладилника да сядам да пия като хората!

Взех си баничка сутринта, отхапах и учтиво попитах баничарката:– Извинете, къде слагате сиренето?– Ами, в хладилника го слагаме, както е редно!– Чудесно! Ама слагайте и в баничките, де..

Днес за пръв път излязох. За ракия. Щото хляб имам за три години. То, за ракия имах за повече. Ама напрежение. Всеки път, като ми спрат филма да ми кажат- няма паника, и отива половинка. На екс. На етажа срещам комшията. Дължа му 300 кинта. Не за тока, за ракията. Тръгвам към него, свалям маската, и той бам – не ти ща парите. Мил човек. Не ми даде да го целуна. Даде ми още 100 лева. Домоуправителят. Пред входа на блока. С гръб. Нежно кашлям да се обърне. Обърна се. Викам да платя за входа. Лицето му – дъга. Изкачи единадесет стъпала назад. Виждал ли си лебед от Болшо̀й театър? - Нищо няма да плащаш! Чувам седем етажа по-нагоре. Отивам пред магазина. Всички през два метра. Последните двама са в съседния град. Изкашлях се общо три пъти. Отстъпиха ми ред. Веднага. Всичките. Но в магазина не ме пуснаха. Дариха ми 8 каси ракия. Безвъзмездно. Отвън. Мили хора. Казвам ви! Ще оцелеем. Има солидарност в тоя свят. Айде, че отивам да кихам за домати и магданоз.

Прогноза за времето по телевизията. Леко облечената синоптичка:
- За София - 16 градуса, за Благоевград - 17 градуса... Скучно ли е, уважаеми зрители? Я да ви покажа нещо друго тогава...

- Кажете, аз наистина ли съм Наполеон?
- Разбира се, господарю.
- Значи, утре ще има победа над Аустерлиц?
- Разбира се, мосю. Една блестяща победа.
- И след това ще има поход към Русия, опожаряване на Москва...
- Това е положението, мосю... Нищо не може да се направи по въпроса.
- А след това Ватерло, изгнание, остров Света Елена...
- Уви, мосю!
- Ох, боя се, че от всичкото това нещо, ще се побъркам. Ти как смяташ, докторе?
- Ами, за вас, гълъбче, това вече не е страшно...

Едно канибалско племе заловило американеца, французина и бай Ганьо.
Вождът бил на кеф и им казал:
- По принцип, трябва да ви сваря живи в казана.
Обаче,днес имам рожден ден и съм готов да проявя снизхождение! Който от вас ми даде десет единици от своята валута - ще може да откупи живота и свободата си!
Американецът не могъл да повярва на късмета си! Бързо извадил десет долара и ги подал на главата на племето.Французинът също извадил десет евро и си тръгнал по живо, по здраво!
Когато дошъл ред на бай Ганьо, той се запънал като магаре на мост:
- Нямам никакви пари!
Разбира се,веднага го пъхнали в казана,а отдолу - наклали буен огън!
Не след дълго време, кожата му започнала да се зачервява като рак и избили огромни мехури!
Той,обаче търпял и стискал зъби геройски!
След още половин час, косата му окапала,а кожата му започнала да се свлича надолу.
Тогава,той извикал:
- Чакайте,чакайте! Извадете ме за малко!
Туземците погледнали към своя лидер.
А той свил рамене:
- Ами,извадете го.Да видим какво толкова има да ми каже!
Бай Ганьо излязъл полусварен,извадил от дупето си една смачкана банкнота, хвърлил я в лицето на вожда и казал вбесен:
- Аре,влачи,бе, м*мка ти ...! Дано се задавиш с тия десет лева!

Умира милиардер. Свети Петър го посреща на вратите на рая: - Здравейите - заглежда се в списъка - хммм.., имате една вила на Хаваите и друга на Канарските острови? - Да. - Къщи в Ню Йорк, Лондон, Париж, Москва и Токио? - Да. Имам. Цял живот работих и постигнах всичко сам и освен това и данъците винаги си ги плащах. - Ролс-Ройс, ламборджини и две ферарите? - Да. Да. Да. Имам. Но какво значение има това? Не може ли да вляза в рая? - Но, разбира се, че можете! Заповядайте... Просто се страхувам, че няма да ви хареса...

Американците направили телефон, който се свързвал с всичко, което поискаш. Отишъл Петър Стоянов в САЩ и Клинтън му го показал. Стоянов изказал съмнение и попитал:
- Може ли да се свърже с ада?
- Разбира се! - казал Клинтън и набрал номера. Пешо взел да говори, но брояча на парите се въртял страшно бързо и той приключил разговора набързо. Клинтън се усмихнал, и му казал:
- Не се безпокоЙ! Подарявам ти го!
Дошъл си Пешо в България и право в парламента. Разказал им за телефона и решили да започнат да го произвеждат. За демонстрация, решил пак да се свърже с ада. Набрал номера, но се показала сума само от 10 стотинки. Много учуден, той попитал Клинтън какво става.
- Ами много просто! При нас разговора беше междуконтинентален, а в София е градски!

Полицай си разхожда кучето, вълча порода. Разминава се с някакъв тип, който го отразява. А бе, къде водиш тая овца? - пита минувача. Полицая - Как ще е овца бе такова красиво куче. Минувача - Аз не говоря с тебе!

- Излизаме на магистралата за Пловдив! - шепне шофьор на седящият до него бодигард.
- Излизаме на магистралата за Пловдив! - шепне бодигардът на возещият се отзад министър.
- Излизаме на магистралата за Пловдив! - шепне министърът на седящата до него министерша.
- Защо шепнеш? - пита министершата.
- Защо шепнеш? - пита министърът бодигарда.
- Защо шепнеш? - пита бодигардът шофьора.
- А, вчера пих студена бира и сега съм прегракнал! - шепне шофьорът.

В едно купе пътуват от Москва за Магадан рускиня и грузинец. На втория ден грузинецът предлага.
- Слушай дорогая, я тебе загадку загадаю. Если угадаещ петдесят рублей дам. Если нет я тебе трахну. (ч*кам)
- Хорошо, давай.
- Маленкое кругленкое сьедобное. Что это?
- Не знаю!..
Изчукал я...
На следващия ден грузинецът отново предлага същата гатанка на рускинята.
- Маленкое, красное, съедобное, под водкой идет, из Болгарии часто привозят.
- Не знаю!
След няколко дни минава кондукторът и вижда следната картина.
Грузинецът е коленичил, протегнал умоляващо ръце към рускинята и повтаря.
- Помидор, помидор понимаеш.
- НЕ знаю!.....

Сър Тоби бил благородник в Англия. Хората започнали да го отбягват, изключвали го от всякакви клубове, защото се изказвал много цинично. Една вечер Сър Тоби, самотен, се разхождал из пустите улици на Лондон. Един човек се приближил до него, съжалил го и му казал, че може да го заведе на сбирката в неговия клуб, ако се държи прилично. Щом Сър Тоби влязъл в клуба, на хората вътре им станало неудобно, защото знаели как се държи той. Въпреки това, Сър Тоби не оправдал очакванията им и се държал на ниво. Започнали да играят на една игра. Тя се състояла в това, че всеки държи в джоба си по един предмет и когато дойде редът му, трябва да каже от колко букви е предметът и последната му буква. Дошъл редът на Сър Тоби и той казал, че предметът в джоба му е с три букви и завършва на "р". Всички много се възмутили и започнали да се провикват:
- Портиер, дайте му палтото!
Сър Тоби извадил от джоба си един зар и казал, че това е бил предметът, който е държал. Всички започнали много да му се извиняват и го поканили отново в играта. Дошъл пак редът на Сър Тоби, а той пак казал, че предметът в джоба му е с три букви и завършва на "р". Всичи започнали да се провикват:
- Зар, зар!
А сър Тоби казал само:
- Портиер, дай ми палтото!

Разговарят родителите на двама студенти: - Писмата на моя син понякога ме заставят да поглеждам в енциклопедията - казва не без гордост един от бащите. - Провървяло ви е - тъжно забелязва другият. - А пък писмата на моето момче непрекъснато ме карат да поглеждам в джоба си - ту за носната си кърпичка, ту за чековата си книжка...

Мъж от село останал без работа, но твърдял, че разбирал много от животни и може да разбира езика им - да си говори с тях. Нямал образование, тъй че отишъл да кандидатства за работа в ТКЗС-то http://hardwarebg.com/forum/images/smilies/standard/smile.gif. Отишъл там и се похвалил с дарбата си, че може да си говори с животните, че разбира много от тях, и че може да помогне много в стопанството. Шефът, който трябвало да го назначи не му повярвал, че може да си говори с животните и му казал:
-Абе имаме една крава, много буйна стана и не иска дава да се издои, питай я защо.
Нашият човек отишъл при кравата и започнал да си мучи с нея и след малко, като си поговорили отишъл до шефа и казал:
-Ами не е доена от 3 дни и я боли много вимето, затова не дава да я пипате.
Шефът попитал доячите дали това е вярно и те наистина му казали, че точно тази крава не е доена от 3 дни. След което шефът попитал:
-Абе тази свиня беше най-плодовитата, най-здрави и хубави прасенца раждаше, но от 3 години не иска да ражда, питай я защо.
Нашият човек отишъл и почнал да грухти със свинята и след малко се върнал при шефа и му обяснил:
-Ами преди 3 години родила 12 свинчета и 10 от тях били заклани пред очите и от тогава насам не иска да ражда повече.
Шефът отишъл и погледнал архивите от преди 3 години и наистина преди толкова време свинята родила 12 свинчета и 10 от тях били заклани. Шефът се удивил и наистина повярвал на селянина, че може да говори с животните и му казал, че имат още една задача преди да го назначи. Задачата обаче се намирала на другия край на ТКЗС-то докато си вървяли видяли една измъчена, изстрадала и слаба коза, която блеела тъжно. Чувайки я да блее, шефът казал:
-Ааа, нея не я слушай, бях пиян снощи...

Журналист взима интервю от директора на лудницата:
- Как разбирате, дали пациентът е здрав, за да го изпишете?
- Имаме стандартен тест. - отговаря директорът. - Пълним една вана с вода и слагаме чаена лъжичка и черпак до нея. А след това караме пациента да излее водата от ваната. Журналистът се усмихва и казва:
- И нормалният човек взима черпака, нали?
- Не - отговаря директорът. - Нормалният човек изважда тапата...

Прибира се Иванчо в къщи. Марийка се чука в спалнята. Той отваря вратата и пита:– Бара ли ми чинията?– Не!– Вилицата и кърпата за бърсане?– Не!Отива той в кухнята, сипал си за ядене и вечеря. Любовникът се облякъл, тръгнал да си отива, но си помислил „Егати и мухльото“. Влиза в кухнята и му казва:– А бе пич, на теб въобще не ти пука, че чукам жена ти. Не ти ли пречат рогата на главата?– По-хубаво с рога приятелю! Тая моята е*лива Марийка вече трети месец не може да се излекува от този проклет сифилис!

Във влак пътували лисицата, вълкът и други горски животни. По едно време влиза зайчето с една бухалка и пита:
- Има ли тарикати?
Всички мълчат и зайчето казва:
- Дайте тогава по 2 лв.
След малко се връща пак и пита:
- Има ли тарикати?
Пак мълчат всички.
- Тогава дайте по 2 лв.
Така няколко пъти, но на животните им писнало и когато дошло пак вълкът станал и извикал:
- Аз съм тарикат.
Тогава зад заека се показала мечката и казала:
- За тарикати по 4 лв!!!

Изгубил се изследовател открил къщичка на мъдрец след 3 дни скитане из китайските планини. Помолил за храна и гостоприемство.
- Добре, - казал китаецът. - Моят къща - твоя къща. Ти яде, пие, но не закача моя внучка или аз приложи тебе три най-ужасен китайски мъчение. Съгласил се пътникът, изкъпал се, навечерял се и тъкмо тогава се върнала с малкото си стадо внучката на мъдреца. Погледнал я изследователят - момичето било хубаво като капка. Легнал си, но към полунощ не издържал, станал, отишъл до стаята... и двамата си прекарали доста добре. После изследователят се прибрал в стаята си и заспал. Събудил се към обяд и усетил на гърдите си тежест. Отворил очи, а на гърдите му сложен камък. На камъка - надпис: "Първи ужасен китайски мъчение - десет кила камък."
- Ама че мъчение! - ухилил се изследователят. Изправил се, отворил прозореца (а къщичката била на ръба на пропаст)и хвърлил камъка навън. В този момент, на перваза на прозореца, мярнал втори надпис: "Втори ужасен китайски мъчение - камък вързан за дясна топка." Погледнал човека към падащия камък, видял тънкото въженце зад него и без да мисли повече скочил през прозореца. Докато падал, видял трети надпис, надраскан на външната стена на къщата: Трети ужасен китайски мъчение - лява топка вързан за легло...

Решили дядо и баба да правят с*кс за последно. Рекла бабата: - А бе, дядо, той не може да стане бре! Кво ша ми... като ти е мек? Дядото упорит: - Два молива ш'му сложа за шини, с тиксо ш'го вържа и пак ш'ти го набутам! Речено - сторено, сложил дядото два молива отстрани, вързал ги с тиксо, мушнал цялата конструкция... Единия яйчник при вида на гледката казал на другия: - На тия години мислех, че всичко съм видял, братле, ама на носилка да го вкарват ми е за сефте...

Жена влиза в Салон за красота, а мъжът и сяда в съседното кафене и си поръчва бира. Минават час,два...три... Тъкмо си допивал Осмата бира и жена му излиза готова (боя, прическа, грим, маникюр...) Мъжът я поглежда и казва: - Е... поне пробвахме... ????????????????????????

Ден първи: Иванчо гледа сестра си в стаята през ключалката на вратата. Застанала тя пред огледалото, съблякла си дрехите, докосва се по кожата и нарежда: - Искам мъж, ... о, как искам мъж! Ден втори: Иванчо пак гледа през ключалката и какво да види?! Мъж в леглото на сестра си! Хукнал Иванчо в своята стая, застанал пред огледалото, свалил си всички дрехи и викнал: - Искам колело! Искам колело!

Късна вечер. По тротоара на зиг-заг се прибира у дома подпийнал човечец. По едно време един прозорец се отваря и оттам изсипват нощното гърне на бебето. Естествено, точно на главата на пияницата. Той спира, оглежда прозорците, и като не може да определи откъде точно е изсипано гърнето, се разкрещява: - Да не си откачил! Как може тъй, а? Ами ако минаваше някой?

От високоговорителя на Московската гара се чува обявление:
- Уважаеми другари чукчи. Електрическите ски МОСКВА - ЧУКОТКА ще отпътуват от трета и четвърта релса...

Лорд Джон и Роберт
Лорд Джон повикал сина си:
- Роберт, Вие вече сте голям и трябва да научите някои неща за нощния живот на Лондон. Вземете тези 5 лири и си намерете жена! Ето Ви и тази сламка. Като свършите работа, поставете я където трябва и ми я донесете.
Роберт донася сламката на баща си. Лордът я помирисва:
- Мммм, да! Казва се Лилиан, 25 годишна, брюнетка, красива е, но не е за Вас!
След няколко дни:
- Роберт, ето Ви 20 лири. Идете и си намерете нещо по-добро! И не забравяйте сламката!
На сутринта:
- Да, да! Казва се Мери, 21 годишна, блондинка, прекрасна е, но не е за Вас!
След един месец:
- Роберт, ето Ви 100 лири. За 100 лири всяка жена в Лондон може да бъде Ваша, с изключение на кралицата, така че си намерете нещо, което наистина Ви подхожда!
Роберт излиза от кабинета на баща си. На стълбите среща миледи:
- Роберт! Роберт!
- Ъъъ, да, миледи?
- Роберт, ако обичате, СЛАМКАТА!
- Но, миледи?!?
- РОБЕРТ, АКО ОБИЧАТЕ, СЛАМКАТА !!
...
Лорд Джон помирисва сламката:
- ???!? А!?!
Отново.
- !!!? А!!!
Трети път:
- !!! Джим, монокъла и цилиндъра! Има нова ку*ва в Лондон!

Сръбска църква. Жена влиза да се изповяда:

- Дедо попе, я съм грешна.

- Що си сторила бре, жено ?

- Е па, я съм друг муж погледнала.

Отваря дядо поп "Престъпление и наказание", прелиства и отсича

- Погледнала друг муж - една седмица пости.

След две седмици същата жената пак отива при попа да се изповяда

- Отче, я съм много грешна.

- Сега що сторила си бре, жено ?

- Е па, я съм друг муж целивала

Пак отваря дядо поп книгата, чете и отсича

- Друг муж целивала - две седмици пости.

След един месец жената пак отива при попа

- Отче, я съм много, ама много грешна.

- Що стана бре, жено ?

- Па я съм к*рец джвакала.

Отваря дядо поп "Престъпление наказание" , търси къде е това "джваканье на к*рец", ама не може да го намери. Изпаднал в затруднение пита колегата си - поп в същата църква:

- А бре, попе, за джваканье на к*рец що сме давале ?

- Е па, ако е била лепа жената и по 200 динара сме давале.

на 7.03.2022 г. в 1:37, нушо написа:

Как се лови лъв? 1. Математически метод. Взимаме саваната с лъва. Делим на две. Взимаме половината, в която е лъва. Делим на две. После на още две, и още две. Накрая лъвът остава в клетка. 2. Физичен метод. Трябват ни: - лупа - кибритена кутийка - пинсети - релса Отиваме в саваната с лъва. Издебваме го, когато лъвовете си почиват следобяд. Поглеждаме избрания лъв през лупата, той се смалява, ние го взимаме с пинсетите и го слагаме в кибритената кутийка. Другите лъвове ни подгонват, ние тръгваме да бягаме. Когато започнат да ни настигат, хвърляме релсата и започваме да тичаме по-бързо от тях.

- Как се лови заек?

- Скриваш се в някой храст и издаваш звук на морков. Заека като чуе, сам идва при теб.

Арнолд Шварцнегер се качва в претъпкан автобус в София и се вози. По едно време бабичката зад него го пита:
- Извинете, ще слизате ли на следващата спирка?
- Да – изръмжава Шварцнегер.
- А тези пред вас? – пита отново бабичката.
- И те, ама още не го знаят!

Заека и мечката били приятели. Заекът живеел на 1-ви етаж, а мечката - на 100 етаж. Винаги си говорели през балкона. Те крещели, за да се чуват и целият град ги чувал.
Сложили им телефони. Един ден заека се обажда на мечката и казва:
- Бабо Мецо, покажи се на балкона да ти кажа нещо.

В кожно-венерическия кабинет:
- Вероятно сте имали контакт с непозната особа, господине.
- Какво говорите! Нея я познава целият град!

Габровец станал министър. Кметът на Габрово решил да му подари мерцедес.
- Не мога да го взема. Всички ще оценят това като рушвет.
- Ами тогава да ви го продам за двайсет ЕВРО.
- Така може. Ще купя два.

Обслужването по бензиностанциите се подобрява. Все по-бързо зареждам за 50 лв.

---

Майчин език "български" - това означава безпроблемно да разбереш какво значи ДТБВГЗПДРСНЩСТН.

---

Дума с три букви, от която се страхуват мъжете?
ОЩЕ

---

- Не давам да първа среща!
- Ок, но поне вземи ...

---

Роскомнадзор изисква от руските медии, вместо думата "война" да използват "Дни на руската култура в Украйна"

1

Полицай е спрял пиян шофьор, задържа го и му се кара : "Вие трябва да знаете, че ако сте употребили алкохол не трябва и да си помисляте да докосвате волана!" "Да бе, да! Как пък не! Аз така трудно карам, та камо ли без ръце!"

Какво казва съпругата след първата брачна нощ:
Англичанката: “Сър, надявам се, че поколението е осигурено и такива срамни действия между нас повече няма да има.” 
Французойката: “Пиер, беше много вкусно.”
Рускинята: “Саша, ты еще жив?”
Българката: “Иване, Иване, де да ти беше такава и заплатата!”

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.