Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Из учебник по история:
Българите били свободолюбив народ. Понякога попадали в робство, но и тогава не работели...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

преди 4 часа, нушо написа:

Какво не трябва да казвате на полицай, ако ви спре:

1. Съжалявам, не бях обърнал внимание на радар-детектора...

2. Лошо ченге, няма поничка за теб.

3. Добри сте, трябва да сте карали поне със 140, за да ме настигнете.

4. Мислех, че трябва поне да си в добра форма, за да станеш полицай...

5. Вярно ли е, че единствената причина да ставате полицаи е, че сте глупави за МакДоналдс?

6. Какво ще кажеш за двайсетак, виждал ли си такива досега? Това са доста понички и кафета...

7. Ще проверяваш ли багажника? - наистина не ти трябва да правиш това...

8. Е, корумпиран ли си, или...?

9. Искаш ли да развъртим един джойнт?

10. Чакай, би ли подържал малко тоя кървав нож!?

11. Превишена скорост? Аз? Не. Просто се опитвам да се махна от тоя скапан, малък кокошкарски град, пълен с развъдени, слабоумни мухльовци, колкото се може по-скоро...

12. И почвам да бегам бате

Секретаря и кмета на едно село се разхождали вечерта в гората но изведнъж притъмняло и паднал дъжд. Най-близо била къщата на бай Иван. Влезли при него и седнали гладни:
- Бай Иване, да имаш нещо така пържолки да сложиш?
- Нямам кмете, сиромах човек съм аз.
- Секретар, пиши едно прасе на бай Иван от общината. А нещо сиренце, млекце да имаш?
- Нямам,много съм беден.
- Секретар, пиши една крава на Бай Иван от общината!
Легнали и заспали гладни. На сутринта станали те и кмета рекъл:
- Бай Иване абе ти оправяш ли я твойта баба?
- К*р нема, кмете. К*р нема.
- Секретар! Задраскай прасето и кравата и пиши - к*р за бай Иван...

Един човек отива при медиум да му погледне в бъдещето и да каже какво го очаква. Застава пред вратата и чука. След малко отвътре се чува:
- Кой е?
- Бах ти и медиума! - обърнал се и си тръгнал...

Фидел Кастро умрял и се запътил към рая. Пред Райските врати го спрял Св. Петър и му казал:
- С този комунизъм и мизерия в Куба не те пускам в рая. Мястото ти е долу при колегата Луцифер.
- Моля те пусни ме, не ща в ада - примолил се Кастро.
- Не става - казал Св. Петър и го натикал в асансьора за ада.
Слезъл долу Кастро при Луцифер. Рогатия го вкарал вътре в един казан и подпалил огъня.
- Чакай, недей - примолил се Кастро- пусни ме горе, поне куфарите да си прибера...
- Не се притеснявай за тях, ще си ги получиш куфарите - казал Луцифер и моментално изпратил две дяволчета да приберат багажа на Кастро от Рая.
Отишли дяволчетата пред Райските врати ама било вече 17.30 - работното време свършило и вратите заключени.
- Дай да прескачаме, че ако не се върнем с куфарите Луцифер ще ни откъсне опашките - казали си дяволчетата и тръгнали да прескачат вратата. По райската алея в това време се разхождал Св.Петър и като ги видял да прескачат си рекъл:
"Кога отиде брадатия Кастро в ада, кога бежанци започнаха да идват от там...

Учителката пита: - Какво ще се случи, ако едно всичко разрушаващо гюле се удари в една неразрушима стена? Иванчо отговаря: - Ще се вдигне цената на ракията. Тате казва, че каквато и простотия да се случи в тази страна, винаги се вдига цената на ракията.

Две приятелки си споделят интимни тайни: - Можеш ли да си представиш, моичкият вчера ми заяви, че би искал да го прави с две наведнъж... - Е, случва се... Много мъже си мечтаят за такива работи. А ти какво му каза? - Какво да му кажа - викам, защо ти трябва да огорчаваш не една, а две жени наведнъж.

Гостите звънят на вратата. Домакинята отваря и изведнъж покрай нея се шмугва черен котарак и като черна мълния тича към покрива. После в мазето, в гаража, на двора, край контейнера за боклук. Домакинята гледа тъжно след него: – Не му обръщайте внимание. Днес бяхме при ветеринаря и го кастрирахме… – Затова ли тича като обезумял? – Аха… Тича да си отменя срещите.

Частно погребално дружество "Нов Живот" (надпис върху катафалка)

Правим обувки с кожа на клиента (надпис в обущарска работилница)

Ще бъда отворена след 10 минути. (бележка, оставена от продавачка)

Няма да се събличам, направо почвам. (учителка по литература)

Поради ремонт бръснеме отзад. (надпис на бръснарница)

Повтарям един милион се пише с 6 нули, а половин с 3. (военен)

Искам да видя физиономии, които мислят. (учителка)

Ще ви го покажа, за да го видите визуално. (учителка)

Ето например Пешо, с едното ухо слуша, а с другото гледа през прозореца. (учителка)

20 години плодотворна размяна на циркови номера между СССР и България! (лозунг в цирка)

Ставане сутрин точно в пет, независимо колко е часът! (военен)

Имате ли розовата пантера, но в синичко, че е за момченце?

Сега ще отворя вратата и един по един ще ви изхвьрля през прозореца. (учителка)

Ученикът слуша музика в час по музика! (забележка в ученически бележник)

При кмета се влиза само при голяма нужда. (табела)

Животът е като детска дрешка-къс и наакан.

Компютърджийски

Чух, че имало някаква електронна поща. Колко килограма мога да пращам по нея? (Възрастна дама в интернет клуб)

Компютрите са като климатици - не работят добре като отвориш Windows.

Press any key to continue or any other key to exit...

Ама Интернет работи ли в събота и неделя? (Блондинка)

Надписи

Хемороидите са големи гъзари! (Надпис на 23-и блок в Студентски град - София)

Отровата действа бавно и продължително. Мишките умират от вътрешни кръвоизливи, без да се мъчат. (Надпис на отрова за мишки)

За хора с бъдеще, дрехи с минало. (Надпис над магазин за дрехи втора употреба)

Здрасти Принцесо, ако изпееш "си" на втора октава, обещавам ти, че те чака една страхотна и незабравима нощ... (Съобщение на пейджър)

Звънни да ти пусна кучето отгоре! По-бързо! Веднага! (Съобщение на пейджър)

...и да знаеш, че ако телефонът не ти звъни, това съм аз, който не ти се обажда!!! (Съобщение на пейджър)

"Не плачи, момченце мило, ето - давам ти лепило." (Из "Горската детска градина" - детска книжка)

Да приберем хляба на народа! (лозунг в ТКЗС)

35 години народна власт- 35 години български локум! (лозунг във фабрика за локум)

1 минута невнимание- смърт за цял живот (прилича на лаф на военен)

За рождения ден на мъжа си Мимето му подарила спестовна книжка. Той я погледнал и рекъл: – За какво ми е бе, Миме? Тя е твоя, не мога да тегля пари от нея! – Е, като не можеш да теглиш, ще внасяш...

В Москва чукчата бърза да не си изтърве самолета и взема такси. Шофьорът на таксито подкарва бясно колата, но не щеш ли, на шосето се изпречва бабичка. Човекът ха наляво, ха надясно - едва успява да я заобиколи.
Поглежда с облекчение през огледалото и що да види - бабичката просната на шосето, а чукчата се обажда зад гърба му:
- Това шофьор лош ловец. Ако не отворил задна врата, бабичка щяла избяга в тундра.

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Шотландци отиват на екскурзия в чужбина. Вървят по улиците на някакъв непознат град и един минувач ги пита:
- Защо вие всички сте с поли, а този е с панталони?
- А, той е обратен!

София. Средата на зимата. Студ и мраз, вали гаден мокрещ сняг. На спирката пред Софийски университет чака рейса закъснял студент. Той е вдигнал яката на тънкото си палтенце, потропва с пробитите подметки на обувките си, опитвайки се да стопли премръзналите си крака. Проклина света и безпаричието и трака със зъби. До него спира бял мерцедес с тъмни стъкла. Бавно се спуска автоматичният прозорец, топъл въздух лъхва студента в лицето. Касетофонът свири модният чалга хит. Млада дама облечена с кожено палто протяга ръка през прозореца и изтръсква пепелта от цигара, забучена в дълго цигаре. Обръща се към студента и пита с приятен глас:
- Простете, млади човече, кажете ми моля, къде се намира най-близкият бар?
- В Стокхолм, к-к-к-учко...

Непознати мъж и жена седели в бар и пиели шампанско... След известно време мъжът се обърнал към жената и я заговорил. - Виждам, че и Вие пиете шампанско... Празнувате ли нещо? - Да! - потвърдила жената. - Днес е щастлив ден за мен. Години наред се опитвах да имам дете и днес гинекологът ми съобщи, че съм бременна. - Поздравления - казал мъжът. - И аз празнувам. Имам птицеферма и години наред всичките ми кокошки бяха безплодни, но днес най-после снесоха яйца. - И как успяхте? - попитала жената. - Смених петлите - пояснил той. - Ооо, какво съвпадение...

Две мутри си пият на терасата на вилата на единия:
- Писна ми от тъщата и вчера я утрепах - хвали се домакинът.
- Айде бе, не вярвам!
- Ела, ще ти покажа къде я закопах.
Отиват в двора на вилата и зад гаража купчина пръст и отгоре стърчи голия гъз на тъщата.
- Що не си закопал гъза бе?
- Малкият си паркира велосипеда, много му било удобно...

- Какво е общото между сперматозоидите и държавните чиновници?
- Милиони и от едните, и от другите ходят на работа, но винаги само един свършва всичко...

Учителката пита: -Кой от вас обича да слуша чалга? Всички вдигат ръце само едно момиченце на последният чин не вдига. Учителката пита: -Ти защо не вдигаш ръка? Тя: -Защото не харесвам чалга. Учителката: -А каква музика харесваш? Тя: -МЕТЪЛ Учителката: -Боже Господи, защо пък точно МЕТЪЛ? Тя: -Ами баща ми свири на барабани майка ми на китара, запознали се в Woodstock, а аз съм зачената в Wacken, затова слушам МЕТЪЛ. Учителката: -Виж какво моето момиче, човек не трябва винаги да прави това което правят родителите му. Представи си, че м*йка ти е пр*ститутка, а баща ти някой алкохолик и безделник... Какво щеше да стане тогава? Тя: -Ами тогава сигурно и аз щях да слушам чалга.

Пияница седи на тротоара и чака. Минава един човек и го пита:
- Какво правиш, толкова късно?
- Гледам как се въртят къщите и чакам да дойде моята, та да се прибера...

А бе, Пешо, кажи ми, какво прави жена ти вече трети ден в този студ на покрива, бе?!" "Вчера спечелих 500 000 лева от Тото - 2, а тя, да вземе да забрави да ми пусне фиша, гаднярката му с гаднярка! Можеш ли да си го представиш за частица от секундата само - да пропусне да ми пусне фиша и аз да улуча 500 000 лева!"

Студен първи година
Студент Бонго | 2007-12-07

Драга редактор, Ас студен първи година. Много хубав учи прави съби на хора. Много купон, много момиче, много празник. Весело в студенски град.

Има скоро голям празник – студенски – осми декември. Всички весели. Всички иска празнува.

Момче в стая каза – той купи кашон водка, ас трябва купи кашон уиски. Пием в стая. Прави купон. Това топре. Ас купи кашон уиски.

Хора в клас, дето правим съби заедно казва – дай 50 лв всички дава ходим на дискотека. Ас дава 50 лв. Казва бъде хубаво.

Приятел от футбол, рита топка в почивка, казва ходи на хотел. Иска пари и ас дава ходи на хотел в гора.

Момиче казва ходи на вила за три дена и гледа старини. Това топре. Ас обича екскурси. Момиче казва ходи с кола, ас трябва сипе бензин. Ас казва топре.

Но драга редактор, ас има проблем. На всички дава пари, на всички каза топре, а не знае къде ходи.

Зашто драга редактор студенски празник само един ден – трябва празнува тсяла година. Трябва има студенски месец празник, не ден. Тогава топре.

Мога ходя с момиче на вила, мога ходя с хора сас съби на дискотека, мога всичко. А така не знам. Момиче почва сърди. Момче в стая пие сам всичко уиски.
реклама

Не топре, драга редактор.

Всеки иска ходи заедно и дава пари, ако не дава сърди.

Кажи какво прави? Първи година ас студент, първи година има празник – не зная какво прави.

До редакцията...

Вървяли си двама шопи и по едно време видяли едно магаре да си пасе на поляната. Единия шоп казал на другия:
- Давам ти 50 лв. , ако накараш ей онова магаре да се разсмее.
Отишъл шопа при магарето и му прошепнал нещо на ухото. За почуда на първия шоп магарето започнало да се хили като след виц на Слави.
- Е, добре де к'во толкова му каза, че го разсмя така - попитал първия шоп.
- Ами казах му че оная ми работа е по-голяма от неговата. - отговорил втория шоп.
- Добре, давам ти 100 лв., ако го разплачеш.
Отишъл пак шопа при магарето и изведъж то започнало да реве.
- Е, добре де този път какво му каза? - попитал първия шоп.
А вторият отговорил 
- Ааа, нищо... просто му го показах

Иванчо и Марийка - младо семейство, ама Марийка много я хапят гащите и си е шавливичка по рождение. Направило му впечатление на Иванчо една вечер, че гърба на Марийка е покрит със синини, чак сини буци. - А бе, Марийке, к'во е т'ва, бе? - Ми не знам, Иванчо! - Иди на доктор. Отишла Марийка, пита на другия ден Иванчо: - Кво рече доктора? - Ми на нервна почва било, Иванчо, даде мехлеми да ме мажеш и ще мине. Мазал Иванчо, минало всичко, след един месец пак същото. Пак отива Марийка на доктор, пак носи мехлеми, пак има мазане, пак всичко изчезнало. след около месец пак синини. Ядосал се Иванчо - обича Марийка от все сърце и е притеснен за здравето ѝ. Отива при доктора и пита: - Докторе, няма ли оправия тази работа или ти не си такъв специалист, да ходим другаде? - Кво ти рече жена ти бе, господине? - Ами на нервна почва било. - А бе тя жена ти, че е к*рва е к*рва, ама е глуха к*рва, синините и буците са от НЕРАВНА ПОЧВА!

Клиент се настанява в хотел. Рецепционистката любезно казва:
- Господине, ще направя всичко възможно, да се почувствате като у дома си.
- За бога, госпожо, недейте! Аз дойдох тук да си почина!

Блондинка, брюнетка и червенокоса работели в един и същи офис. Шефката им всеки ден си тръгвала 2-3 часа по-рано. Един ден брюнетката не издържала: - Момичета, шефката отдавна забегна. Какво ще кажете и ние да се чупим – и без това никой няма да разбере. Взели си чантичките и коя откъде е – брюнетката по магазините, червенокосата по баровете, а блондинката се прибрала у дома, където заварила мъжа си да прави с*кс с шефката и. Измъкнало се нашето момиче тихичко и обратно на работа. На следващия ден се събрали трите и брюнетката пак: - Момичета, супер си изкарах. Трябва пак да зачезнем някой ден по-рано. - Никакъв шанс. – казала блондинката. – Мен вчера за малко да ме хванат!

Една блондинка си купила кола и поканила приятелката си /също блондинка/ на пазар в града. След като приключили пазаруването, двете блондинки се отправили към колата, но се оказало, че вратите са заключени, а ключът виси на таблото. Момичетата прекарали няколко часа в неуспешни опити да отворят колата. Изведнъж едната от тях погледнала към небето и видяла приближаващи се облаци. - Бързо, измисли нещо, защото идва буря, а аз забравих гюрука на колата отворен!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.