Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Седят си двама възрастни евреи и разговарят за живота. В съседство, в кухнята, се намира съпругата на домакина.
Разговорът тръгва за жени и гостът шепнешком пита:
– Сьома, ти колко жени си имал в живота си?
Другият се замисля за миг и с горд полу-шепот отговаря:
– 25!
От кухнята се чува гласът на жената:
– Сьома, питат те колко жени, а не колко пъти.

На арабин се наложило животоспасяващо да преливат кръв, много рядка, единствено един евреин имал същата. Както и да е, стигнало се до преливане, арабинът от благодарност подарил на евреина къща, вила, лимузина, спортна кола, отделно му дал кеш. След няколко години на арабинът пак му се наложило да му преливат кръв. Евреинът ще намаже пак, но арабинът този път му подарил кутия със сладки.
Евреинът пита:
- Кво стаа бе, миналия път, къщи, коли...
- Ами миналия път все още не течеше еврейска кръв във вените ми.

Евреи и араби стоят по окопите и водят позиционна война. От време на време се гърмят едни други. Кратко затишие и изведнъж от окопите на евреите се чува глас: - Ей, Мустафа!
- Дааа! – извикал Мустафа.
Буум! И Мустафа пада убит. След известно време се чува пак глас от окопите на еврейте:
- Ей, Сайд!
- Даааа! – извикал Сайд.
Буум! И Сайд пада убит. Арабите решили да пробват и те същия номер. След няколко минути от окопите на арабите се провиква глас:
- Ей, Шимон!
Кратко мълчание от окопите на евреите и след малко се чува глас:
- Кой го вика?
- Ааааз!
Буум! И арабина пада мъртъв.

Одеса
В бутикова книжарница влиза стар евреин. Разглежда книгите и си купува старо издание на "Как да спечеля един милион"
На другия ден се връща и се жалва на продавача:
- В книгата, която вчера купих липсват половината страници!
- Е, какво толкова... половин милион няма ли да Ви стигнат?

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Чукчата носи в милицията един долар:
- Намерих паспорта на Джордж Вашингтон!

Един англичанин отива на лов за бели мечки при чукчите.
Чукчата, който ще го води го пита:
- Можеш ли да бягаш?
- Мога.
- Пак те питам, можеш ли бързо да бягаш?
- Мога, разбира се!
Тръгнали на лов. Вървели цял ден. Накрая чукчата видял една заспала мечка. Отишъл до нея и леко я набучкал с ножа. Мечката се разярила, скочила и ги подгонила. Тичали, тичали… На англичанина му омръзнало да тича, спрял, обърнал се и застрелял мечката. Чукчата ужасно се ядосал и го пита:
- Аз като те питах можеш ли да бягаш ти какво ми отговори?
- Мога.
- А сега, ти ще носиш мечката до селото.

Един чукча е в Москва. Стои си той там и гледа паметника на Пушкин. Гледа, гледа… По едно време един полицай минава и чукчата го пита:
- Извинете, на кого е този паметник?
- На Пушкин.
- Аааа, онзи дето написал "Мъртви Души" ли?
- Не, "Мъртви Души" е написал Гогол.
Чукчата стои, стои и след кратък размисъл вика:
- Хммм… "Мъртви Души" е написан от Гогол, пък паметника на Пушкин…

Сутрин в препълнен автобус, млада жена говори по телефона:
- Уф, Миче, пък да знаеш какво стана снощи... Нали щяхме да сме на банкет на фирмата, ама шефа го отложи за другата седмица.Та прибирам се вкъщи и гледам в антрето чуждо палто. Влизам значи тихичко, надниквам в спалнята и ужас, Миче, ужас! Моя серсемин натиснал някаква пачавра, представяш ли си! А, ми аз к'во да направя - отивам тихичко до кухнята, отварям шкафа, вадя... 
Оооо, Миче моята спирка, трябва да слизам. Хайде довечера в пет и половина, като се прибирам ще ти звънна да ти доразкажа!
Вечерта, пет и половина. Въпросната дама се качва в автобуса и изпитва усещане за дежа-вю. Същите хора, на същите места като от сутринта. Тъкмо преди да се затворят вратите, в автобуса нахълтва някакъв мъж и задъхано крещи:
- К'во стана? Изпуснах ли нещо?
Оная обади ли се на Мичето ? ..

Днес ме спира полицай. Хубавец, ама полицай, значи не е от академичната общност. Отварям прозореца стоя и си мълча ( ..те нали така обичат). Той ме поогледа, поогледа, помълчахме си и най-накрая не издържа и рече: - Е, какво ще правим сега? Какво ще предложиш? Вдигнах поглед, запърхах с мигли, фиксирах го право в очите и му викам: - Хайде да се оженим. .... .... и той взе, че ме пусна да си ходя. Иначе нямах аптечка, преглед на колата, бях без колан и задния десен стоп не бачкаше.. Какво нещо са мъжете

В малко провинциално градче, стар евреин на смъртен одър завещава огромното си състояние на двамата си сина. На работливият и оправен Исак оставя единствената кръчма, а на пройдохата и пияница Моше - всичко останало.
Равинът го пита:
- Вярно е, че парите и синовете са си твои, и волята си е твоя... но ЗАЩО така направи? Та, онзи пияница ще пропие всичко за половин година!?
- Рави, спомни си, че в радиус от 50 км от града няма други кръчми.

Роднините на една овдовяла еврейка решила да я омъжат повторно. В деня на сватбата си тя била повече от скептична за общото бъдеще с новия избраник. Защото първият и мъж бил образован и просветен човек, а новият точно обратното - як и здрав силовак, без особен интерес към наука и изкуство... Веднага след сватбата тя му приготвила вечеря, поканила го на трапезата, но той бил категоричен:
- От дядо си знам, че един истински евреин никога няма да вечеря преди да е задоволил жена си.
Речено-сторено - оттеглили се в спалнята и консумирали брака. Сутринта младоженката приготвила закуска, но съпругът пак отсякъл:
- От баща си знам, че един истински евреин никога няма да закуси преди да е задоволил жена си!
И вечерната процедура се повторила. Весела и щастлива, булката приготвила обяда, но мъжът и бил непреклонен:
- От баба си знам, че един истински евреин няма да сложи залък в устата си за обяд, преди да е задоволил жена си.
Преди следобедния чай съпругът споделил какво е научил от леля си, а след като видял, че масата е сложена за вечеря, разязснил какви съвети му е дала майка му за брачния живот... и пак понесъл жена си към спалнята... По някое време на другия ден, изтощена и доволна, жената излязла до магазина. Една съседка я попитала как е новият съпруг, а младоженката отвърнала:
- А бе не е толкова начетен колкото първия ми мъж, но пък произлиза от много добро семейство.

- Моше, вярно ли си дал на крадците всичкото злато и пари?
- Ами да, завряха ми поялник отзад и ми сложиха ютия на топките и ги включиха в контакта.
– И ти? Веднага ли ги даде?
– Е не бe, да чакам да се навърти и сметка на електромера ли?

Последни новини:
- Група еврейски алпинисти успешно заобиколили Еверест.

Чукчата си вади паспорт. След една седмица идва да си вади пак.
- Какво става бе, само преди седмица ти дадохме паспорт!
- Ами ходих в тайгата, палих си огън…

Въпрос: защо чукчите не карат водни ски?
Отговор: не могат да намерят езеро с наклон.

Чукча се оплаква на лекаря:
- Мой син нищо не яде! Не яде риба, не яде месо, не яде хляб, не яде масло…
- Защо така?

Малкият Моше пита майка си:
- Мамо, какво означава петолъчката?
- Това е обрязана шестоъгълна звезда, моето момче.

Еврейски войник - новобранец изкарал един месец в казармата и отива да плаче за отпуск.
- Марш оттук, новобранец! Рано ти е за отпуск. Или направи някакъв подвиг.
- Ами ако Ви докарам един арабски танк - става ли?
- За арабски танк - веднага 10 дена отпуск.
Още на другата сутрин пристига с танка. Веднага му дават отпуск, но един от командирите се присетил да пита:
- И как успя толкова бързо да плениш танк?
- Лесна работа... отидох с моя танк при арабите и викам – "Кой иска да излиза в отпуск - заменям танк!"

Китаец влиза в магазин за бельо, чийто собственик е евреин.
– Искам 20 черни сутиени размер 85 Д.
Евреинът:
– Разбира се, но черни намирам трудно и цената им е 15 лв. за брой.
– Няма значение – казал китаецът – плащам.
Взел покупката и си тръгнал. След седмица се връща пак.
– Искам 30 броя черни сутиени размер 85 Д.
– Да, разбира се – казал евреинът – но е толкова трудно да ги доставям и цената им скочи на 25 лв. за брой.
– Няма значение, плащам – казал китаецът, платил си покупката и след седмица, пак при евреина.
– Искам 100 броя черни сутиени размер 85 Д!
– Да, но цената им скочи много – казал евреина – изключително трудно е да ги доставя; по 55 лева за брой са вече.
– Няма значение, плащам – отговорил китаецът.
Докато опаковал поръчката, евреинът, разяждан от любопитство попитал:
– Извинете, но ще ми кажете ли какво ги правите толкова много сутиени?
– Режа ги през средата и ги продавам, като еврейски шапки по 200 лв.

Семейство евреи. Вечер. Детенцето целува майка си и и казва:
- Лека нощ , мамо!
Целува баща си и казва:
- Лека нощ , тате!
Отива в банята, целува сапуна и казва:
- Лека нощ, бабо!

- как се спаравяте с депресията 

- не ям депресирани домати и  ям щастливи кокошки 

Моше към касиера, броейки заплатата си:
- Дали сте ми 100 шекела по-малко!
- Така е, но предният път съм Ви дал 100 повече! Тогава защо мълчахте?
- Първата грешка Ви простих, ама втората ми идва в повече!

- Кажете равине, може ли в събота да скоча с парашут?
- Да скачаш може, но не трябва да отваряш парашута!

Аврам станал на 14 години. Баща му Исак решил да го изпрати в съседното село при Моше Търговецът да учи занаят. Минали два месеца, но от сина му нямало никаква вест. Затова Исак се качил на магарето си и отишъл да провери на място, какво точно се случва със сина му Аврам. Притеснен, Исак влиза в магазина на Моше и още от вратата пита:
– Мошееееее! От два месеца нямам новини за сина си! Какво става? Ще го бъде ли за търговец? Доволен ли си от него? Справя ли се?
– Оооо, Исак! Много съм доволен! Невероятен е! Всичко що види и го продава! Пазарлъкът му е в кръвта! Продава развалени домати за здрави! Продаде дори вкисналото вино за ново! Страхотен търговец ще стане от него.
- А, някакви проблеми! Има ли нещо, за което да се притеснявам?
- Абе, има нещо което ме тревожи, но не знам как да ти го кажа. Струва ми се малко ЛАБИЛЕН! Като връща ресто и реве!

- Каква е разликата между дядо Коледа и евреина?
- Посоката, по която минават през комина.

Седи си чукча-мислител в палатката и си мисли. Влетява друг чукча:
- Един от елените ти падна в пропастта!
Първият си стои и си мисли - не реагира.
След малко идва друг:
- Още един елен падна в пропастта!
Оня пак си седи и си мисли.
След още малко пак идва друг чукча:
- Всичките елени паднаха в пропастта!
- Да-а-а… - замислено казва мислителят. - Очертава се тенденция.

Един чукча изнася реч на партиен конгрес:
- Другари, преди Великата Октомврийска Революция ние, чукчите, изпитвахме две чувства - на глад и на хлад. Сега вече изпитваме три чувства - на глад, на хлад и на дълбоко удовлетворение.

Чукчи видяли по телевизията как Карпов и Каспаров играят шах, харесало им, решили и те така. Издялали си фигурки, седнали, подпрели глави дълбокомислено, седят, мълчат. По едно време единият преместил една
фигура и казал:
- Мать!
Другият помислил, преместил друга фигура и отговорил:
- Отец!

- Тате, вярно ли, че Исус бил евреин?
- Вярно е, дъще, тогава всички са били евреи, времената били такива.

Група евреи пътуват на поклонение към Аушвиц. Но по пътя им се повредил автобуса, а наоколо само поле. Шофьорът вижда в далечината някаква къща и отива да търси помощ. А там в двора възрастен германец.
Шофьорът:
- Приятел, карам тука едни евреи към Аушвиц, но се повреди автобуса... Помагай!
- Е как да ти помогна?! Тука имам само една малка микровълнова.

Евреин и гей умират и отиват при Свети Петър. Той поглежда евреина и казва:
- От вас имаме прекалено много, ще те върна, но само ако обещаеш, че вече няма да си скъперник.
Евреинът се съгласил.
Петър казал на гея:
- И ти, но ако обещаеш да не мислиш вече за гей секс.
Съгласил се и той. На връщане евреинът видял монета. Навел се и двамата отишли в Ада веднага след това.

Знаете ли, че народната поговорка "Седем пъти мери, един път режи!" е измислена от евреите?
- Не може да бъде!
- Сериозно, бе! Това е основното правило при обрязването.

- Абе,тая много подла излезе!Три дни го пои,а след това го завлече в "Ритуалната зала" и му вика "В офис на Еконт сме,разпиши се тука....."

– Абе, вие евреите защо винаги отговаряте на въпроса с въпрос?
– Ти как искаш да ти отговаряме?

- Вие, евреите, сте големи търгаши! Ей го на, продадохте дори Исус за 30 сребърника!
- Еми, какво да ви кажа, значи най-много да е струвал 15.

Евреите не използват социалните мрежи. Плаши ги бутона "Споделяне".

Първият психотерапевт е бил евреин. Само евреин може да измисли такава далавера - да разговаря с хората за пари.

Един китаец си седи в бар и кротко си пийва биричка. По едно време влиза един тип, взима му бирата и му я изсипва върху главата.
- Това за к'во беше? - пита китаеца.
- Това е за Пърл Харбър!
- Това бяха японците, аз съм китаец!
- Китайци, японци, корейци, все тая!
- А, ти, какъв си?
- Аз съм евреин.
Китаеца взел нова бира и му я изсипал на главата.
- Това пък за к'во беше? - пита евреина.
- Това е за Титаник.
- Ма, Титаник е бил потопен от айсберг!
- Айсберг, Голдберг, Грийнберг, все тая.

Момиче се вози в автобуса, а в скута си гали малко коте. Мъжът до нея ѝ казал:  - Как ми се иска да бъда на мястото на това коте!  - Е, доста ме съмнява това! Водя го на ветеринар, за да го кастрират...

Двама моряци си говорят:

- Знаеш ли защо капитана е тъжен ?

- Защото спечели награда от лотарията.

- Така ли ,и какво е спечелил ?

- Околосветско пътешествие с кораб...

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Чукча се връща от футболен мач. Среща приятел. Той го пита:
- Какъв е резултата?
- Две нула.
- И кой би?
- Как кой бе, тъпак. Едните нула и другите нула.

Двама жители на крайния север спорят с чукча, къде е по-студено.
Първият казва:
- У нас е толкова студено, че като пикаеш и пикнята ти замръзва.
Вторият:
- При нас пък е още по-студено. Там излизаш да се изпикаеш и пикнята ти замръзва. Минаваш след един час тя още виси.
Чукчата:
- У нас пък в тундрата, такива студове има. Кажеш дума, тя излита, замръзва и пада на земята. Кажеш още една, тя излита също, замръзва и пада на земята. А на пролет, каква шумотевица става…

Двама чукчи отарашили руски военен склад. По някое време отива при тях един руснак на гости и какво да види - чукчите блъскат яко по главата една бомба и опитват да я отворят.
- К"во правите бе, ще гръмне!
- Карай, ние имаме още две…

Седи си чукча вкъщи, изведнъж - на вратата се чука.
Чукчата казва на жена си:
- Това, навярно е геологът. Идва да си иска парите, които му дължа. Кажи му, че съм отишъл в тайгата, а аз ще се скрия под леглото.
Отваря жената. На вратата стои геологът. Казала му тя, че мъжът и е в тайгата, а геологът вади бутилка и казва:
- Жалко, че го няма, аз исках да си пийнем с него. Какво ще кажеш с теб, да си пийнем.
Седнали те, изпили водката и се хвърлили в леглото.
Чукчата лежи под кревата, слуша какво става отгоре и си мисли:
"За тая работа, трябва да му счупя главата на тоя геолог, а аз през това време се разхождам из тайгата…"

Чукчата стои на пост и някой се приближава:
- Кажи паролата!
- "Бор".
- Не, "бреза" е. Минавай.

Московската жп-гара.
- Влакът за Санкт Петербург тръгва в 10ч. от 3-ти коловоз.
- Влакът за Калининград през Минск и Вилнюс тръгва в 11ч. от 5-ти коловоз.
- Специално за чукчи! Голямата Метална Шейна за вкъщи тръгва когато малката стрелка застане върху голямата от 7-ма и 8-ма релса…

Чукча отива да служи като граничар. След тестване на умствените му способности го изпращат на пост на някакъв междуселски път.
Минава си службата. Седи си чукчата на поста. По едно време се задава трактор.
Вдига чукчата автомата и крещи:
- Стой! Кажи паролата!
В отговор се чува:
- Абе… я си таковай майката!..
Стои си чукчата и се чуди:
- Странно нещо… Толкова време съм на този пост, а паролата си е все една и съща.

В Съветския съюз решили, че всички нации трябва да са равнопоставени и представени еднакво навсякъде. Отиват при един чукча:
- Така и така, нямаме чукчи в Академията на науките. Искаш ли да те направим академик?
- Може, ама наполовина. На четните дати - академик, а на нечетните ще ходя за риб

Чукчата отива войник. Като го знаят какъв е, го пращат някъде, където няма да борави с оръжие. Слагат го пожарникар. След два дена командирът на пожарникарите се оплаква на шефа си:
- Чукчата е в болница, ранен.
- Е как бе, не взехте ли мерки да го пазите?
- Взехме. На върха на стълбата написахме "Стоп!". Обаче се оказа, че той чете бавно…

Току-що прочетох най-добрия аргумент срещу латиницата:
- Potanal v kurvi leji i pu6ka.

Крещя на децата под терасата ми, че ако не спрат да викат, ще се наложи да им е*а майките и едната майка веднага се провикна:
- То моето дете най-много вика!

Един чукча се помолил на един пилот на самолет на да го откара до неговото село. Пилотът се съгласил, но го предупредил, че там няма летище и ще трябва да скочи от 150 м височина. Когато наближат селото, пилотът извикал:
- 150 м! Скачай!
Чукчата скочил, а помощник-пилотът попитал:
- Защо го излъга? Та ние сме на 1550 м!
Главният пилот отговорил:
- Предният път пак качих така един, само че той като скочи, 15 се качиха на неговото място - после цял ден ги карах по селата.

Чукча пише писмо вкъщи:
"Здрасти брат ми, пристигнахме благополучно. Квартирата, в която се настанихме е чудесна, даже има и пералня машина, само дето работи странно. Сложих аз дрехите в дупката, дръпнах въжето, потече водата, а дрехите изчезнаха някъде. Времето е хубаво, за последната седмица само два пъти валя дъжд. Първият път за четири, а втория за три дни. Жената чака дете, но не знае още - момче или момиче ще бъде, тоест не знаем чичо или леля ще ставаш.
Много поздрави.
Твоят брат.
P.S. Исках да ти пратя малко пари, ама вече залепих плика.

На един чукча му подарили Камаз. След два месеца отиват при него и го питат харесва ли му.
Онзи казва:
- Много е гот, гледам си залеза на топло, имам си и клаксон, само че има един сериозен проблем.
- Какъв, бе, чукча? - питат го с изненада.
- Абе много бавно го теглят тия кучета!

- Знаете ли защо евреите са измислили любовта?
- За да не плащат за сeкс.

Евреин отива при равина си много разтревожен:
- Рави, няма да повярваш, какво ми се случи... синът ми стана християнин!
Равинът му отговорил:
- Исак, и ти няма да повярваш какво ми случи... и моят син стана християнин! И аз не знам, какво да правя, освен да се помолим на Господ да ни прати мъдрост.
Паднали и двамата на колене в синагогата и се молили толкова дълго и горещо на Господ, че накрая и той им проговорил:
- Момчета, няма да повярвате, какво ми се случи...

Умира старият арменец. Събира около себе си цялата си челяд и дава последни наставления.
- Деца мои, пазете евреите!
- Евреите ли? Сигурно вече не е на себе си! - казва тихо големият син.
- Деца мои, пазете евреите!
- Татко, осъзнаваш ли какво казваш? Ние, арменците, да пазим евреите?
- Деца мои, пазете евреите, защото когато свършат те, ще ни започнат нас.

Един човек отишъл при местния свещеник и се изповядал:
- Прости ми, отче, защото съгреших. През Втората световна война скрих един евреин на тавана си.
- Това не е грях. - отвърнало отчето.
- Направил си голяма добрина.
- Но аз го накарах да ми плаща по трийсе долара за всяка седмица.
- Признавам, че това не е много великодушно, но си го направил за добра кауза.
- Благодаря ти, отче. Това е огромно облекчение за мен. Имам само още един въпрос.
- Какъв?
- Да му кажа ли, че войната е свършила?

Дори и да можеш да ходиш по вода , хората , които ти завиждат ще кажат , че е защото не можеш да плуваш . :(

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.