Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Мъж отива на преглед при уролог:
- Докторе, имам сериозен проблем…
- Какъв е той?
- Миналата седмица ходих на лов и един мой приятел ме гръмна в оная работа с дребни съчми. От този момент ми започнаха проблемите….
- Аха, я свали панталона.
Мъжът сваля панталона. Докторът го оглежда, очите му се разширяват.
- Човече, ама как пикаеш с толкова дупки по члена, бе?
- А, няма проблем, съседът ми свири на кларинет и ме научи.

Пациентка пита лекар:
- Защо трябваше да стоя цели десет минути с изплезен език, докторе?
- За да мога на спокойствие да ви напиша рецептата, уважаема госпожо.

Главен лекар на болница вика в кабинета си млад хирург и започва да му се кара:
- Млади момко, разбирам вашия ентусиазъм и хъс в работата… Трябва, обаче, да се съобразявате поне малко. Заради вас поръчвам вече трета операционна маса. Моля ви, ама много ви моля, не натискайте така скалпела!

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Двама п*дераса се обичали много силно, много страстно, направо приказна любов. Тези силни чувства впечатлили даже и Господ и той решил да ги възнагради със рожба. Като станало време да си тръгват от родилния дом влезли в помещението, където били всички новородени за да вземат своето. Там все едни такива жълтеникави, измъчени, плачещи бебета надаващи вой до небето, само в дъното едно розовичко, спокойно пеленаче, което си седи кротко и само гледа ококорено с малките си очички. П*дерасите се помолили с все душа на Господ това красивичко, тихичко същество да биде тяхното дете. И ето доктора ги превежда през цялата стая и им посочва точно това прекрасно създание за тяхно отроче. П*дерасите вече в еуфория се обръщат към доктора:
- Ех, докторе какъв късмет, вижте какво спокойно малко човече !
Доктора:
- Да, спокойно е , докато не му извадиш биберона от дупето.

И рече Господ на жената:
- Ето ти гръд да храниш децата и да съблазняваш мъжете!
А тя:
- Якооо...! ДАЙ МИ ДВЕ!

Един митничар умрял и отишъл при Господ. Отворил той една голяма книга и казал:
- Аа-уу ти си много почтен човек, дал си много дарения за домове за сираци, ти си за Рая!
Но като отворил на другата страница какво да види и казал:
- Ама ти толкова много си крал, ти си разорил толкова много хора! Къде да те сложа сега?
И митничарят казал:
- На бариерата си е ОК!

Мъж помолил Господ:
- Боже, размени местата ни с жена ми! Тя си седи у дома и не прави нищо. Искам да съм на нейно място.
Господ изпълнил молбата му. На следващата сутрин мъжът се събудил на мястото на жена си. Скочил от леглото, приготвил закуска. Завел голямото дете на училище, а малкото в детската градина.
После напазарувал. Сготвил обяд. Успял да си почине, докато пътувал към училището, за да вземе голямото дете, а след това по-малкото от детската градина. Завел ги на кръжоци и тренировки - първо едното, после другото. Взел ги оттам и обратно вкъщи. У дома - уроците и домашните. Междувременно приготвил вечерята, измил съдовете. След като всички се навечеряли, разтребил и почистил. Приготвил децата за лягане - къпане, миене на зъби. Сложил ги да спят. Тъкмо си легнал да отдъхне и жена му си поискала "съпружеския дълг"… Минал месец. Мъжът се помолил на Господ:
- Боже, върни всичко обратно, не издържам повече.
Господ му отвърнал:
- Късно е, вече си бременен!

Умряла една дама и отишла при Господ.
- Жено, ти пиеше ли приживе?
- А, не!
- Жено, ти пушеше ли приживе?
- А, не!
- Жено, с много мъже ли си била?
- Ама как - с нито един!
- Дайте един чифт крила - провикнал се Господ.
- Иха, ангелче ли ще ме правите?
- Не, патка!

На картината се вижда девойка, която дои крава, а в реката обратното.
Ученически бисер

Един циганин отива в рая. На вратата го посреща Свети Петър и го пита:
- Ти кой си?
Циганинът отговаря:
- Леонардо Ди Каприо.
Свети Петър вдига телефона и веднага се обажда на Господ:
- Господи, Титаник потънал ли е или е изгорял в крайна сметка?

Един поп се движи с каруца из полето. Гледа един мъж коси трева, а на краката му завързани едни големи звънци. Станало му интересно на попа, приближaва се и пита:
- Човече, защо са ти тези звънци?
- Отче, като звънят звънците, всички животинки в тревата ги чуват и бягат. По този начин няма да им направя нищо лошо.
- Добра душа си ти, сине мой…
- А, не! Грешен съм, отче.
- И какви са ти греховете?
- Ами работя при един богаташ. Когато той тръгне с коня за града, аз със стопанката… ох, колко съм грешен!
- Не е голям грях това, сине. Заради доброто ти сърце, Господ ще ти прости. Други грехове имаш ли?
- Имам, отче. Когато господарят и господарката тръгнат с коня за града, аз с дъщеря им… ох, колко съм грешен…
- Да, това е сериозен грях, синко, но заради любовта ти към живинките Господ ще ти го прости… Друго?
- Ами когато господарят и господарката тръгнат с дъщеря си пеша към града, тогава аз с коня…
Попът го прекъсва:
- Сине! Аз мисля, че тия звънчета, май не на краката трябва да си ги връзваш.

Странен народ са това българите! Вярват в Борисов, в Миков, в Костов, в Първанов, в Бареков, в Кунева…, а в Дядо Коледа и в Господ не вярват!

Говорят си двама депутати:
- Отказвам се! Излизам от листата и въобще - край с политиката!
- Ти луд ли си, бе колега? Какво ти става?
- Страх ме е! Изглежда има Господ и ми дава знамения, че е време да си платя за гяволъка!
- В смисъл?
- Миналия месец катастрофирах с мерцедеса на същия път, дето от 5 години обещавам да се асфалтира и попаднах в реанимациятя на същата болница, за която от 10 години обещавам основен ремонт…
- Съвпадения, колега!
- Съвпадения, ама от 15 години съм обещал нова морга и крематориум!

Трима приятели: лекар, инженер и икономист, спорят чия професия е по-стара. Лекарят казва:
- И в Библията пише, че Господ създаде първо човека Адам, а от реброто му създаде жената. Следователно Господ е бил лекар - хирург.
Инженерът казва:
- Пак в Библията е записано, че преди да създаде животните и хората, от хаоса Господ е направил Земята, Слънцето и звездите. Значи Господ е бил инженер.
- А кой създаде хаоса? - обадил се икономиста.

Защо чуждата жена е по-сладка?

В много-много далечни времена Господ направил 10 Адамовци: единият пасял овце, другият орял, третият шиел… С две думи, всеки си вършел работа… Но един ден те се явили пред Господ и му казали:
- Скучно ни е, можеш ли да ни помогнеш?!
Господ им дал едно тесто и рекъл:
- Нека всеки от вас да направи от парче на това тесто жена за себе си, такава, каквато ще му харесва – пълна или слаба, тъжна или засмяна, ниска или висока… а аз ще вдъхна живота в тази жена.
След това Господ донесъл една чиния с бучки захар и казал:
- Вземете си по една бучка от тази захар и дайте на жената си да я изяде, за да бъде животът ви с нея сладък!
Всичките мъже го направили. Но Господ се разгневил на тях:
- Измежду вас има измамник, защото на чинията имаше 11 бучки захар и някой е взел две вместо една!
Обаче никой от Адамовците не си признал грешката и не се покаял. Тогава Господ им взел жените, разбъркал ги и на всекиго дал каквото му се паднало.
Оттогава 9 от 10 мъже мислят, че чуждата жена е по-сладка, защото е изяла с едно парченце захар повече от другите!
И само един мъж от десет знае, че жената до него е единствената и неповторимата, а другите са еднакви – защото излишното парченце захар той си го изял сам!

Господ създал светлината, а Дяволът за да му направи напук - тъмнината.
Господ създал земята - Дяволът направил океаните.
...
Господ създал адвокат. Дяволът се замислил и... направил още един адвокат.

Дъщеря пита майка си (програмистка):
- Мамо, защо ние жените имаме "критични дни"?
- Господ така е направил. (програмистка, ама религиозна...)
- А защо?
- Отишла Ева при него и казала - "Боже, направи така че да можем да правим сeкс с Адам". А Господ попитал - "Какво е това сeкс". "Ами как да ти обясня - вкарваш го и започваш да си играеш".
И така, Бог направил жената по технологията "Plug and Play".
- А какво общо има тук месечният цикъл?
- Е, ти виждала ли си "Plug and Play" без бъгове?

Дядо Господ извикал Клинтън, Елцин и Бил Гейтс. Първи влязъл Клинтън.
Бог му казъл:
- Аз създадох света и до 3 дни ще го унищожа.
Същото каза на Елцин и на Гейтс.
Когато се върнали на земята Клинтън направил изявление:
- Народе, имам една добра и една лоша новина. Добрата е, че наистина има Господ, а лошата, че до 3 дни светът няма да го има!
Елцин казал:
- Народе, имам две лоши новини. Едната е, че има Бог. Другата е, че ще ни унищожи.
Когато се върнал и Гейтс, казал на служителите си:
- Имам две добри новини - наистина има Бог, а втората - решихме компютърния проблем за 2000 година.

Един геймър умрял и го пратили в ада. След една седмица главният дявол бяга при Господ и реве:
- Какъв е този дето си ми го пратил?
Господ недоумява.
- Не мога повече вземай го при теб.
- Защо, бе? - пита Господ
- Как защо, бе! Изби всички дяволи, обърна всички казани и пита къде е изхода за другото ниво!

Има мъже, които казват: "Друг като мен няма да намериш!"
Гледаш го и си мислиш: "Слава Богу!"

Разговор между войници:
- Абе защо военните са толкова тъпи?
- Е не знаеш ли, че когато Господ раздавал акъла те били на занятие. Той застанал на моста да ги пресрещне, а те тренирали минаване на водно препятствие и минали под моста.

Ромче умира и отива в Рая.
Господ го поглежда усмихнат и казва:
- Сега ще ти дам чифт крила!
- Наистина? Ангел ли ще стана?
- Не, синко, ти ще си прилеп!

Господ видял, че на земята един дядо плаче и го попитал:
- Защо плачеш, дядо?
- Сина ми изчезна!
- А, как изглежда той?
- Ами, един, с пирони по тялото…
Бог извикал:
- Татко, Исусе!
- Не - отвърнал дядото
- Буратино.

Дядо Господ решил да разхвърля малко тъпанари из университетите в София.
Взел един самолет под наем и започнал акцията.
Минали над Софийския. Помощникът попитал:
- Дядо Боже, тук колко да хвърлим?
- Пусни 2-3 хиляди!
Изсипали ги. Минали над техническия, помощникът пак пита:
- Ами тук каква бройка да пуснем?
- Айде да са 4-5 хиляди! – рекъл Господ.
По едно време прелетели над НБУ.
- Господи, ами тук?
- Абе ти луд ли си, бе? Та ние от тук ги товарим.

Веднъж Дядо Господ слязъл на Земята и почукал на една врата.
Едно дете отворило и веднага затворило.
Майката:
- Кой е?
- А, нищо важно. Коцето Калки пак се прави на Господ!

- Докторе, мъжът ми е болен…
- Ясно. Съблечете се и ми покажете къде точно го боли.

Преглед при доктора. Докторът мери пулса.
- Е, как е? - пита пациентът.
- Добре е. А как спите?
- Нормално.
- Апетита?
- Имам.
- Прекрасно, казва докторът. Сега ще ви изпиша рецепта и пулса, и съня, и апетита, всичко ще отзвучи все едно не го е имало!

Жена ти защо реши да стане зъболекарка?
- Ами, харесва й когато мъжете я гледат със зяпнали уста и изцъклени очи.

Започнах да ходя на фитнес!

Понеделник: гърди ,и бицепс.

Сряда: Корем ,и гръб.

Петък; Почивка година и половина...

---------------------------

- Беше ли при нея ?

- Епа бех.

- Чука ли ?

- Чуках

- Колко пъти ?

- Е па три.

- И кво ?

- Она не ми отвори и си тръгнах ...

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Вместо сироп за кашлица аптекарката дава на гражданин разхлабително. След два дена лекарят го пита:
- Кашляте ли още, господине?
- Не смея и да помисля за кашлица, докторе!

При психиатъра:
- Докторе, говори се, че вие просто четете всичко в женските сърца. Вярно ли е?
- Госпожо, при сегашните деколтета това никак не е трудно.

Главният лекар към пациента:
- Въведохме нови правила в болницата. Веднага след операцията вие трябва сам да станете от масата и да стигнете до стаята си. На следващия ден трябва да направите пет обиколки на болницата, а на по-следващия да пробягате десет мили. Имате ли въпроси?
- Да, докторе. А по време на операцията може ли поне за малко да полежа?

В травматологията разговарят болните целите в гипс.
- Ти как пострада?
- Натресох се в един гараж.
- Колата, разбира се, е на сол?
- Не, аз се прибирах пеша.

Един мъж отива при личния си лекар и казва:
- Докторе, дайте ми хапчета против алчност! Много, ама МНОГО ви казвам!

Млади съпрузи, женени вече от месец, още не знаят как се прави секс,
така че отиват за съвет при сексолог.
- Всичко е много просто. - обяснава той. - Когато се върнете в къщи, първо се съблечете. После нека мъжът да легне върху жената и да направи онова, което прави бикът на пролет.
Вечерта новобрачните изпълняват поръчаното от лекаря. Събличат се,
мъжът ляга върху жената, отваря уста и реве:
- Муууууууу!

Жена на мутра пита доктора:
- Струва ми се, че мъжа ми има някакво психическо заболяване от умората. Понякога с часове го моля да ми купи нови дрехи или кола, а той нищо не чува.
- Това не е болест - отговаря докторът, - това е талант.

Лекарят към пациента:
- Ако не пиете ще си удължите живота.
- Абсолютно вярно, докторе. Вече една седмица как не пия, а ми се струва, че е минала цяла година.

Доктор казва на пациента:
- Много сложен случай. Вие не пиете лекарствата, които ви предписвам, не спазвате диетата, нарушавате режима и което е най-лошото се чувствате все по-добре.

В началото Бог създаде Земята! След това си почина и направи мъжа! Отново си почина и създаде жената! Оттогава нито Господ, нито мъжа имаха минутка покой!

Дилема...
Трима мъже спорят чия професия е по-древна.
Строителят:
- Нашата професия е най-стара. Ние още египетските пирамиди сме строили.
Градинарят:
- Как ли пък не, наши колеги са засадили Райската градина.
Електротехникът:
- Защо въобще спорите? Още когато Господ е казал:"Да бъде светлина", ние вече сме били готови с цялата мрежа.

Когато бях малък, се молех за колело. После разбрах, че Господ работи по друг начин: откраднах колело и започнах да се моля за прошка.

Всяка сутрин дядо Господ събирал ангелите на летучка, а като гост присъствал и дяволът. След края на летучката дядо Господ се обръща към дявола:
- Рогатко, как са българите в казана? Стигнаха ли вече дъното му?
Рогатият се замислил какво да му отговори и накрая споделил своето безпокойство.
- Стигнаха, Господи, но защо продължават да копаят още под него, умът ми не го побира!

Фен на Левски отишъл на църква да се помоли. Изневиделица, обаче, му се явил самият Бог:
- Кажи чадо мое, какво ти тежи на душата?
- Оооо, дядо Боже, много ти се моля, кажи ми кога Левски пак ще стане шампион?
- Няма да е скоро, чадо мое, но бъди спокоен ще го доживееш - отвърнал Бог.
- А кога, Господи, Левски ще бие пак ЦСКА - отново попитал левскарят.
- Еееее, чадо мое, това вече няма да го доживееш.
Разплакал се левскарят, но решил да зададе още един въпрос:
- А кога, дядо Боже, Левски ще спечели точка в Шампионската Лига?
Разплакал се Господ след този въпрос.
- Защо плачеш, дядо Боже? - попитал фенът.
- Ами това и аз няма да мога да го доживея - отвърнал през сълзи Господ.

Възрастна двойка отива на годишен медицински преглед. Мъжът влиза пръв и след като свършва, докторът го изпраща до чакалнята и вика жената.
- Преди да ви прегледам, искам да поговорим за мъжа ви - казва й той. - Малко съм загрижен за него. Попитах го как се чувства и той отговори, че никога не се е чувствал по-добре. Каза, че когато сутринта влязъл в тоалетната, Господ му включил лампата. И после я изключил.
- О, не - въздъхва жената. - Пак е ходил до тоалетна в хладилника.

Журналист взима интервю от столетница:
- Как мислите, защо Господ Ви е дал възможност да доживеете до тази възраст?
- Ами мисля, че е искал да изпита търпението на моите роднини.

Примрял от глад човечец се свлякъл под едно дърво в гората и с последни сили започнал да се моли на дядо Господ:
- Господи, пусни ми едно парченце месо, моля ти се бе господи.
И хоп отгоре паднало парче месо.
Учудил се човекът, но го изял и се замолил втори път. Отново Господ се смилил. Така три-четири пъти, докато не погледнал нагоре. Що да види?
Един прокажен седнал на дървото и хвърлял части от тялото си - "Обича ме, не ме обича, обича ме, не ме обича..."

Един ден Бог и Адам се разхождали в рая. Бог казал на Адам, че е време да засели Земята.
- Адаме - рекъл му Той, - можеш да започнеш, като целунеш Ева.
- Какво е целувка"? - попитал Адам.
Господ му обяснил и Адам завел Ева зад един храст, и я целунал. После се върнал с широка усмивка и казал:
- Беше страхотно. А сега?
- Сега трябва да милваш Ева - отвърнал Бог.
- Какво е милвам?
Господ му обяснил, Адам завел Ева зад един храст и нежно започнал да я милва.
После се върнал с широка усмивка и казал:
- Това беше още по-хубаво от целувката. А сега?
- Искам да се любиш с Ева - отвърнал Бог.
- Какво е да се любиш?
Господ му обяснил и Адам завел Ева зад храста. След няколко секунди се върнал и попитал Бог:
- Какво е боли ме главата?

Върви си един наркоман по улицата и среща двама други наркомани. Първият казва:
- Аз съм пратеник на Господ.
- И аз съм пратеник на Господ - казва вторият.
Третият заявил:
- Никого никъде не съм изпращал.

- Каква е разликата между бедата и катастрофата?

- Да допуснем, че човек върви по мост. Мостът се разрушава и човекът потъва в реката. Това е беда, но не е катастрофа. А сега да допуснем, че пада самолет, а на борда му се возят депутати. Това е катастрофа, но не е беда.

Съботно утро.В апартамента на сем.Петрови се вихри скандал.Никола Петров,токущо е разбал,че благоверната му изневерава.

В това време звъни телефонът и Никола вдига:

- Да,ало кажете!

- Елена там ли е?

- Еленът си събира багажа и си тръгва....

Господ отишъл в студентски град в София и решил да се разкрие на някой. Срещнал един студент и започнал:
- Момче, аз искам...
Студентът го прекъснал
- Знам какво искаш.
Купил две бутилки водка и се качили в стаята. Като изпили бутилките Господ пак започнал:
- Абе момче, аз искам...
Студентът пак го прекъснал:
- Знам какво искаш.
Излязъл от стаята и се върнал с малко трева. Като изпушили тревата Господ замаян рекъл:
- Мммомчее, азз иссскам...
Студентът отново го прекъснал:
- Не ми казвай, аз знам.
Донесъл от някъде малко хероинче и го изсмъркали. Като се съвзел Господ след известно време започнал да говори:
- Момче, искам да ти кажа, че аз съм Господ.
Момчето се надигнало и рекло:
- Еее, яка е дрогата, нали, яка е!

Двама наркомани си купуват силен наркотик и засядат на стълбите на един блок да се друсат.
От един апартамент излиза някаква бабичка, вижда ги и казва:
- Ама момчета, това е чиста отрова!
- Чул те Господ, бабо, а дано!

Един човек непрекъснато повтарял, че Господ е с него и го пази от всичко. Един ден станало жестоко наводнение. Водата започнала да се покачва, заляла улиците, започнала да залива прозорците на къщите. Човека се качил на покрива на една къща и започнал да се моли на Бог. По едно време минава лодка с хора.
- Качвай се човече! Ще те спасяваме! - извикали хората в лодката.
- Не, няма. Мен Господ ме пази. - отговорил той и продължил да се моли. Водата продължавала да
пълзи нагоре.
Задава се втора лодка. Хората вътре видели, че на покрива има човек до кръста във водата и му извикали:
- Качвай се бе човек, ще се удавиш!
- Нямаааа, мен Господ ме пази.
Водата му стигнала до врата. Задава се трета лодка.
- Качвай се, човек!
- Няма бе. Мен Господ ме пази.
Отминала и третата лодка. Водата започнала да покрива устата на човека. Разбрал той, че ще се дави и упрекнал Господ:
- Уж ме пазеше до сега, а ето оставяш ме да се удавя!
В този момент се показал Господ и ревнал:
- Ти какво искаш бе педал? Цели три лодки ти пратих да те спасяват, а ти не, та не!

Господ Бог сигурно е бил мъж, защото ако беше жена, щеше да създаде спермата с вкус на шоколад.

Бог създал Адам и го пуснал да си щъка из райските селения. Минало известно време обаче и на Адам му доскучало да се къпе в мед и мляко и отишъл при твореца си. Помолил го:
- Господи, направи нещо, което да имам за компания, че сам е много скучно, дори и в Рая!
- Да ти пусна кабелна, интернет, абонамент за порносписания? – попитал Господ.
- Не вършат работа, казал Адам. – Искам жена!
- Каква да бъде? – попитал Господ.
- Да е умна, да е красива, да е добра, да е любвеобилна, да е грижовна, да ме уважава, да е работлива и да не мрънка постоянно, помолил Адам.
Господ извадил тефтер, наплюнчил молива и започнал да смята. Като приключил рекъл:
- Ще ти струва 3 ребра, едно ухо, един бъбрек, 3 пръста, 4 зъба…
Адам го прекъснал ужасен:
- Господи, виж какво можеш да направиш за едно ребро!

- Как различаваш ергенско от моминско парти?

- На ергенското момичетата(жените) са по-хубави... 

Система за овладяване на гнева:

1.Затворете очи

2.Вдишайте дълбоко

3.Отворете едното око

4.Стреляйте

Редактирано от Viktor Yanakiev (преглед на промените)

Господ решава да отиде на почивка, но не се сеща къде. В същия момент идва един ангел.
- Отиди на Марс - казал ангелът.
- Там сега е много горещо.
- Върви на Плутон тогава.
- Там сега е много студено.
- Върви на Земята тогава.
- Последния път, като ходих там, имах връзка с една еврейка и още приказват за това.

Господ казва на американеца, французина и българина, че колкото земя извървят на кон, ще е тяхна.
Американецът минал в галоп 2-3 часа, обърнал се и казал: "Доста е това. И за децата, и за внуците ще има достатъчно" и спрял.
Французинът минал в галоп 2-3... 5 часа пипнал коня и казал: "Измори се животното. Стига ми толкова".
Българинът яздил, яздил ден, втори, конят паднал и умрял, но той продължил тичешком. Накрая му свършили силите и паднал от умора. Тогава свалил шапката си, хвърлил я с всички сили напред и извикал:
- А тука ще са и 2 реда домати!

Модерна циганка гледачка към минаваща девойка:"Алооуу, чаровницееей, спри са да ти казвам, имйел шъ пулучиш! Голем късмет та чака, добър пръвайдър ша намериш! Един юзър много хубави неща ти мисли. Все та причаква в кюто, ама ти много са крийш, ма! Пусни му на чиляка... оторизейшън, стига си го мъчила с тоз рикуест! Той много та аресва, иска да та джазка виртуално. Я дай левътъ ръкъ да вида по-добре. Ауу, малка ръчичка имаш, ама голем джойстик си фанала! Въх, много си играйш със скролера на мишката, палавницееей. Немаш ли с кво друго да си играйш, ма? Тука виждам голем трафик от един сайт с много хиксчета. Ама си ъпдейтвай aнтивирусната и файъруола да н'си наджипкаш компа с виртуални въшки. Дай ся пет лева и Господ да та пази барабар със софтуера и хардуера! Къде тръгна, ма? Шъ та кълна, да знайш! Да ти са напълни компа с вируси дано! Виндовса да ти висне кът г**а на прабаба ми! Ре-инстол секи ден да прайш и от бъгове да н'съ отървеш! Да ти го нахакат здраво в айпито! Имйела със спам да ти затрупат! Само грозни аватари да намираш! Кюто ти да са скапе и хистърито да ти са затрий! Сичките си пароли да забраиш и да ти спрат акаунтите!"

Двама братя, училищни хулигани, били викнати в кабинета на директора, където ги чакал психолог. Първо влязъл по-малкият брат. Психологът започнал да му задава различни въпроси, за да разбере дали е с всичкия си. Стигнал до въпроса "Къде е Господ?"
- Не знам - отговорило детето.
- Пак те питам, къде е Господ - попитал психологът, сочейки нагоре.
- Не знам - викнало детето и избягало през вратата.
Стоящ пред кабинета, големият брат, като видял, че брат му бяга, веднага се втурнал след него. Когато го настигнал в една от тоалетните на училището, го попитал:
- Какво се случва?
- Батко, този път е сериозно, Господ е изчезнал и мислят, че сме ние.

- Тате, може ли да взема колата за довечера?
- Сине, защо не ходиш пеша? Господ защо ти ги е дал тези два крака?
- Единия за газта, другия за спирачката.

Едно 4-годишно момченце трябвало да прочете молитвата преди Коледната вечеря. И то започнало да благодари на Господ, че се грижи за мама, татко, малката сестричка, баба, дядо и за всички лели и чичовци. После детето започнало да благодари за храната на масата - за пуйката, за плодовата салата, за ябълковия пай... Но изведнъж детето млъкнало, а всички на масата чакали...
След дълга тишина детето погледнало майка си и попитало:
- Ако благодаря на Бог за това, че на масата имаме броколи, Той ще разбере ли, че лъжа?

На улицата лежи мъртва котка. Тригодишно хлапе пита майка си:
- Какво се е случило с тази маца?
- Ами умряла е и е отишла на небето при Господ.
- А Господ, какво... хвърлил я е обратно ли?

Детенце пита:
- Мамо,мамо от какво е произлязъл човекът?
- От маймуната моето дете!
- Тате, тате от какво е произлязъл човекът?
- Господ го е създал!
- А мама защо казва, че е произлязъл от маймуната?
- Тя майка ти за нейната фамилия казва, а аз за моята!

Бременна ще ражда скоро. Няколко дни преди термина й се появява на сън Господ, който й казва:
- Ще направя така, че когато раждаш, половината болка ще изпитва бащата на детето!
След два дни в родилния дом бащата отива да види за първи път бебето.
Майката го пита:
- Как спа завчера, когато раждах през нощта?
- Уфф, още ме боли главата, въобще не спах!
- Що, да не те болеше нещо?
- Не бе, нищо ми нямаше, ама Гошо комшията имаше някаква криза, викаше цяла нощ.

- Мамо ма, от сватбата ми минаха само шест дена, а той отиде да спи в другата стая?
-Не се вълнувай, дъще! Дори и Господ е трябвало да си отдъхне на седмия ден.

Свети Петър извикал на небето Обама, Путин и Бойко Борисов и им казал: "Момчета, краят на света е през 2013 година. Кажете на хората си!". И ги върнал на земята. Обама събрал конгресмените на САЩ и им казал:"Господа,имам една лоша и една добра новина. Лошата е, че през 2013 е краят на света. Добрата е, че ние ще спасим света!". Путин събрал депутатите на Русия и им казал :"Другари, имам две лоши новини. Едната е, че има Господ, а другата е идва краят на света!". Бойко Борисов събрал българските депутати и им казал: "Господа, има две добри новини. Едната е, че ни приеха на най-високо равнище, а другата е че ГЕРБ ще управлява до края на света!".

След отпадането на руския национален отбор по футбол на Световното първенство в Бразилия, президентът Владимир Владимирович Путин отишъл на църква. След службата, той се обърнал към Господ с въпроса:
- Господи, смили се над нас! Дали има някой в света, който да стане треньор на нашия отбор и да го направи световен шампион?
След дълга пауза, Господ казал:
- Ще взема аз да опитам, но те предупреждавам, че не гарантирам на 100%!

Барак Обама умрял. След 10 години, той се отегчил и помолил Господ да му позволи да посети Земята, за да види какво е положението в страната му. Господ се съгласил и го освободил.
Обама отишъл в един бар в Ню Йорк, поръчал си една бира и попитал бармана какви са проблемите на страната. Барманът, с изненада, казал:
- Какви проблеми може да имаме? Ние сме велика империя и всичко около нас е наше.
- Как така наше? А Ирак, а Афганистан?
- И те са наши!
- А Европа, Африка, Близкия изток?
Барманът извадил изпод тезгяха един глобус и гордо го завъртял:
- Казвам ти - ние сме една велика империя! Целият свят ни принадлежи!
Обама, радостен, горд и доволен, изпил бирата си и казал:
- Е, благодаря ти, приятелю! Колко ти дължа?
Барманът:
- Една рубла и двадесет цента.

- Докторе, мисля, че мъжът ми има някакво заболяване на мозъка. Говоря, говоря, а след това се оказва, че той не е чул нито една дума от това, което съм му казала...
- Да Ви кажа... това не е заболяване, а е дар от Господ!

Отишли Сколари, Бенитес и Фъргюсън при Господ.
Първи влязъл Фъргюсън. Погледнал го Господ и му казал:
- Още 100 години да играете пак няма да станете шампиони!
Фърги се хванал за главата и излязъл.
Влиза Сколари. Поглежда го Господ и му казва:
- 100 години все вие ще сте шампиони!
Сколари се хванал за главата и излязъл.
Влиза Рафа Бетитес. Господ го погледнал, хванал се за главата и излязъл.

Един свещеник си слагал гръмоотвод на къщата си.Един полицай вървял по улицата, видял го и му казал:
- Попе, защо ти е този гръмоотвод? Нали си божи служител? Точно на теб ли господ ще прати небесен огън?
- А на тебе защо ти е оръжие? Нали си държавно чедо, от кой се боиш? - отвърнал свещеника.
Полицаят се ядосъл и му извикал:
- Попе, гледай да не тръгнеш набързо пред мен.
Свещеникът му отвърнал:
- Ще тръгна ама ще се върна,но не помня като съм тръгнал пред някой,той да се е върнал.

- Защо господ е създал блондинките?
- Защото овцете не могат да ни донесат бира от хладилника.

Иванчо питал баща си:
- Тате, какво беше това, което снощи падна и мама каза, че и господ не може да го вдигне?

Попитали радио Ереван:
- Защо господ е създал мъжете?
- Защото вибраторите не могат да изхвърлят боклука.

Седмица преди рождения си ден малкият Иванчо се молел на висок глас в банята:
- Господи, моля ти се направи така, че за рождения ми ден да получа компютърна игра!
- Защо крещиш, Господ не е глух? - нахокала го майка му от кухнята.
- Господ не е, но баба е глуха - отвърнал Иванчо.

Попаднал папата в рая. Дошло време за обяд.
Бог:
- Е, какво, да хапнем, а?
- Добре, съгласил се папата.
Отворил Господ буркан с туршия и започнали да ядат. Папата гледа - долу в ада хората ядат черен хайвер, пържолки, пресни плодове.
На следващия ден Господ отново пита:
- Е, какво, ще хапнем ли?
- Ще похапнем.
Отваря Господ консерва домати и започват да ядат мълчаливо. Долу в ада хората пак нагъват всякакви вкусотии.
- Господи! - не се сдържа папата. - Защо ние тук отваряме консерви, а тия долу се скъсват да ядат все хубави неща?
- Ох, миличък... - въздъхва Господ. - Кой ще ти дойде тук да готви само за двама човека!?!

- Докторе, какво означава това "ГЗ" в моята диагноза?
- "Господ знае".

Човешко е да се греши.
Божествено е да се прощава.
Но аз не съм Господ.

След поредния запой, поручик Ржевски е на смъртния одър. Решили хусарите да викнат попа, пък белким му опрости Господ греховете. За зла беда попът бил зает с една сватба и изпратил попадията, която облякла неговото расо. Дошла тя, но тъй като много била слушала за подвизите на поручика решила да погледне под одеялото. Виждайки неговото мъжко достойнство, мечтателно въздъхнала. Точно в този момент поручика се пробудил:
- Мдаммм Господи, това е твоето наказание за моите грехове, в последните ми минути ми изпращаш поп пед*раст!

Една вечер Папата решил да излезе на разходка из Рим. Да се поразтъпче малко, да подиша въздух. Върви той по една малка уличка, оглежда къщите и изведнъж вижда малко хлапе, което пуши цигара.
- Сине мой, не си ли много млад за цигари? - пита Папата.
- Абе, я да го духаш... - отвръща ядосано момчето.
Папата замалко да получи инфаркт.
- Ти, какво си мислиш, момче? Ти, на мен, Главата на католическата църква, Най-висшият служител на Господ, Божият наместник на земята, ми казваш "да го духам"? ТИ ДА ГО ДУХАШ!

Умрял папата и се запътил към Рая. Свети Петър го спира на вратата:
- Ти къде?
- В рая.
- Откъде накъде?
- Ами аз съм папата - божи наместник на земята, мястото ми в рая е гарантирано!
- Нищо такова няма! - казва Свети Петър. - Я да погледна за всеки случай в тефтерите.
Гледа - нищо такова няма. Обажда се на Господ:
- Господи, тука някакъв папа...
- Не познавам такъв, питай Исус.
Обажда се на Исус:
- Исусе, тука някакъв папа на вратата...
- Не го познавам, питай Светия дух.
Звъни Петър на Светия дух:
- Тука един папа...
- Какво, папата! Веднага го засилвай в ада!
Папата е шашнат:
- Ама защо?
- Защото разпространява гнусни слухове за мен и Дева Мария!

- Който сам се пази и Господ го пази, - казала монахинята и нахлузила презерватив на свещта.

Умира катаджия. Представя се пред Господ. Той пита:
- Е, сине мой, правил ли си добрини?
- Да, случавало се е!
- А злини?
- И това се е случвало!
- Ами, тогава, ето ти два пътя, единият води в рая, а другият в ада. Които си избереш, там и отиваш.
Катаджията се замисля и отговаря:
- Абе, не може ли, да си седя тука на кръстовището?

Адам отишъл при дядо Господ и го попитал:
- Кажи ми, Боже, защо си направил Ева толкова хубава?
- За да ти хареса!
- А кажи ми, Господи, защо си направил Ева толкова глупава?
- За да те хареса!

Свещеник се обръща към аптекар:
- Какво ново при вас, господине?
- Лошо, много лошо! Ако Господ не стовари някаква епидемия
върху човешкия род, ние и двамата ще стигнем до просешка
тояга!

Канибал пита мисионер, който се опитва да го убеди да не яде хора:
- Добре де, ако Господ не е искал да ядем хора, тогава защо ги е направил от месо?

- Любете се и се размножавайте! - казал Господ.
И най-добре от всички народи го послушали китайците и индийците.

Млада жена на изповед в църквата:
- Грешила ли си, чадо?
- Грешна съм много, отче...
- Нищо, Господ ще ти прости. Ето, целувай разпятието. Без език!

Когато Господ раздавал на Адам и Ева способностите накрая попитал:
- Така, да видим... Кой иска да може да пикае прав?
- Аз! Аз! - скочил Адам. Аз искам!
- Добре... тогава - обърнал се той към Ева. За теб моето момиче остана само многократния оргазъм.

- Каква е разликата между молещите се на Господ в църквата и казиното?
- Тези в казиното са по-искрени.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.