Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Любовта е като шах - ако не си пазиш царицата, накрая ще ти я забърше някой кон...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

- Мамо, Господ мъж ли е?
- Ами сине, нито е мъж, нито е жена.
- А бял ли е?
- Ами нито е бял, нито е черен.
- Мамо, Господ да не е Майкъл Джексън.

- Кой ден Господ е сътворил жената?
- В четвъртък.
- Защо?
- Ами в понеделник направил кокошката, във вторник - патката, в сряда - гъската, и му свършили перата.

Моисей:
- Господи, но десет заповеди са много! Нека да махнем някоя, например: "Не прелюбодействай!"
Господ:
- Моисей! Не се пазари!
- Защо! Къде пише - не се пазари??!?

Просяк се моли:
- "Господи, направи така, че да видя десет лева на тротоара и да не ми се иска да се наведа да ги взема!"
Господ помисли и го награди с радикулит.

Ку*ва, прос*итутка и девственица умряли. Господ ги викнал и попитал първата;
-Ти какво прави цял живот с пу*ката си?
-Доставях удоволствие на хората.
-А това е хубаево иди в рая.
Питал втората а ти какво прави с пу*ката си?
-Ами доставях удоволствие на хората и за прехрана.
-А това е хубаво иди в рая.
Попитал девственицата.
-А ти какво прави с пу*ката си?
-Пиках.
-Марш в ада, това да не е кенеф.

Двама чакат пред психологичен кабинет.
Единият пита:
-Ти за какво си тук?
-Защото казах че съм Наполеон.
-И кой ти каза това?
-Господ.
-Лъжеш не съм ти казвал такова нещо.

Студенти имали лекция по философия и се водел разговор на тема: Има ли Бог или няма.
Професорът представил следната логика:
- Някой, от вас колеги, чувал ли е Господ?
Тишина...
- Някой, от вас, да се е докосвал до Господ?
Тишина...
- Някой, от тук присъстващите, да е виждал Господ?
Пак тишина...
- Тогава, Господ не съществува!
Но един от студентите се замислил и поискал думата. Любопитен да чуе какво има да каже този дързък студент, професорът му дал думата.
Студентът:
- Колеги, някой от вас да е чул мозъка на нашия професор?
Мълчание...
- Някой да е докосвал мозъка му?
Мълчание...
- Някой да е виждал мозъка на нашия преподавател?
Мълчание...
- Тогава, според неговата теза излиза, че той няма мозък!

По време на семеен скандал:
- Писна ми вече! Дано Господ ме прибере при себе си! - крещи съпругата.
- Ха, да не е луд като мене.

Един селянин си орял на нивата. Без да забележи закачил ралото в един корен и се пльоснал по лице.
- Ух, да се е.а в ръцете! - възнегодувал той.
В това време по пътя край нивата минавал поп.
- Синко - казал той - не изговаряй такива скверни думи на глас, защото Господ те чува и току виж решил да те накаже.
Неочаквано от небето върху попа паднала светкавица и тутакси от него останала купчинка пепел. Преди селянинът да разбере какво става, отгоре се чул възмутен глас:
- Ух, да се е.а в ръцете!

По плановете на Господ продължителността на живота на "човека" трябвало да бъде 20 години. Но човека не бил доволен и помолил Господ да удължи живота му. Господ помислил, помислил и накрая се съгласил. За тази цел взел по малко от живота на коня, кучето, магарето, свинята... и така удължил продължителността на живота на човека.
Именно поради тази причина човек живее като "човек" 20 години. След това работи като магаре, поти се като кон, яде като свиня, живее като куче... и така до 120 години (за да може да си плати всички дългове).

Веднъж Господ извикал Бай Ганьо, Турчина и Американеца!Влизат те един по един при него и пръв е Турчина! Минава малко време, той излиза и реве!
- Що ревеш бе?
- Щото Господ каза, че ако не престанем с тия поробвания и убийства, ще натисне едно копче и държавата ни ще избухне!
Втори влиза Американеца! Минава малко времв и той излиза и реве!
- Що ревеш бе?
- Щото Господ каза, че ако не престанем с тия лъжи и престъпления, ще натисне едно копче и държавата ни ще избухне!
Последен влиза Бай Ганьо! Минава малко време, той излиза и хем реве, хем се хили! Хората го гледат учудено:
- Що ревеш бе?
- Щото Господ каза че ако не спрем с тия кражби, ще натисне едно копче и държавата ни ще избухне!
- Добре, а що се хилиш бе?
- Щот му свих копчето!

Иван и Киро стоят на плажа, Иван казва:
- Виж го това гадже направо е супер.
- Ама ти нали си женен.
- Е какво от това като съм женен.
- Е не е хубаво - отвръща Киро.
- Еми то, ако беше хубаво и Господ шеше да е женен.

- Дайте някой лев, моля! Господ да ви благославя!
- Как не ви е срам! Млад, здрав, прав! Отиди да работиш!
- Аз сега съм след работа!

Свещеник и монахиня се връщали от пътуване, когато колата им се развалила. Решили да прекарат нощта в хотел, където обаче имало само една свободна стая. Отецът легнал в антрето, а монахинята - в леглото.
- Отче, ужасно ми е студено - рекла след десет минути монахинята.
- Добре, ще ти дам едно одеало.
След още няколко минути монахинята пак рекла:
- Отче, все още ми е много студено.
- Добре, ще ти дам още едно одеало.
Минало известно време и монахинята се обадила:
- Отче, все пак ми е студено. Не смятам, че Господ ще има нещо против, ако само тази нощ се направим на мъж и жена.
- Вероятно си права... Стани и сама си вземи одеало!

Отива 80-годишен дядо на преглед, гледа докторът изследванията и вика:
- Браво, бе, деде! Супер ти е кръвната картина, кръвното ти като на младеж, добре си, ама я ми кажи как я поддържаш тая форма?
- Па ставам сабале рано, извеждам козичките, агънцата и цял ден след тях, така карам...
- Не ми се вярва да е това, щото от гледане на овце не се оправя здравето. Сигурно от гена нещо... Я ми кажи баща ти на колко почина?
- Кой починал, бе, пепел ти на езика, жив и здрав си е човекът.
- Е как така жив, на колко е?
- 99...
- Е той как се държи?
- Ми нали ти казах, ставаме сутрин и пускаме овцете и козичките и цял ден след тях...
- Няма начин от това да е, нали ти казвам. Дядо ти на колко умря?
- Докторе бе, ненормален ли си? Защо да е умрял, супер си е дядо, на 120 е.
- И дядо имаш? Добре бе, и той ли с вас върви след козите и овцете?
- Да, ама напоследък не, че ще се жени и има работи по сватбата да върши нещо...
- Ще се жени? Ама добре бе, от какъв зор ще се жени на 120 години и той?
- Ами, а де, и той не иска, ама техните го натискат...

На Слави Трифонов му умирало всяко второ гадже.
И един ден Слави не издържал, хванал се за главата и казал:
- Олеле, Боже Господи, що тъй бе? Що на мен се случва такова нещо?
И Господ му отвърнал:
- Нали така се разбрахме - едно за теб, едно за мен!

Премиерът Станишев се моли (чакайте, това още не е целия виц) на Господ:
- Господи, моля те, направи така, че в България да стане добре, кога ще станем нормална държава?
- След 50 години
- Господи, направи чудо за да стане по-бъро.
- С чудото са 50 години!

На върха на един небостъргач седят трима човека и си говорят с Господ, преди да скочат от покрива. И тримата били здраво надрусани - първият с ганджа, вторият с вълшебни гъбки, а третият с екстази и разни антидепресанти. Господ им позволил да се помолят докато падат и да се превърнат в някакво животно по техен избор. Първи скочил напушения човек. Докато падал казал: "Пеперуда", превърнал се в пеперуда и отлетял. Втори скочил човека с гъбите. Той докато падал казал: "Птица" - превърнал се в птица и отлетял. Последен скочил човека с хапчетата, той само гледал как земята се приближава към него и му станало много лошо. В последния момент успял да извика "По дяволите!".... и се продънил направо в Ада.
Извод: Не се еб*вай с Господ и с наркотиците, правени от хора!

Един ден Господ решава да слезне на земята и вижда един тревоман в храстите:
- Чадо мое, какво правиш там?
- Ей, братле, ела тука да развъртим по един коз... ма ти казвам нема такъв чук!
Сяда Господ до тревомана и започват да пушат, накрая наркомът го пита:
- А бе, ти не ми каза кой си?
- Аз съм Господ!
- Хехехе... казах ти, че е чук.

Детенце пита майка си:
- Мамо, верно ли е, че нас ни храни Дядо Господ?
- Общо взето, да, синко.
- А децата ги носи щъркелът?
- Естествено.
- И подаръците ги раздава Дядо Коледа?
- Да.
- Тогава, защо всъщност държим татко вкъщи?

6403662RYaCbBkE.jpg

- Добре де, добре, - казва мъж на жена по време на поредната семейна сцена. - Ти си ангел, а аз съм чудовище, ти ще попаднеш в рая, а аз в ада, поне ще си почина от твоите скандали.
След някой ден се случила автомобилна катастрофа с автомобила им... бум, бам, черен тунел...
Мъжът се оглежда: обикновена стая, но нещо не е както трябва, безтегловност някаква, умрял ли е? И жената е тук и му се усмихва...
- Къде съм Господи?
- Ти много съгрешава, - чува се гласа на Господ, - пиеше, изневеряваше. Твоето наказание - ще слушаш вечно упреците на жена си. Ти си в ада.
- Господи, а защо жената е тук? - пита нещастникът.
- А за нея това е рай... - казал Господ.

Как да отслабнете 3 килограма за един ден?
Как да станете милионер за една седмица?
Как да станете президент за един месец?
Това и много други полезни нища ще научите от нашето ново списание "А един Господ знае".

Котка умира и попада на небето.
Пред нея се появява Бог и пита:
- Надявам се тук да се чувстваш добре. Кажи какво да направя за теб?
- Господи, аз цял живот тичах след храната като ненормална, ловях мишки за да преживявам. Много хубаво би било, ако тук не ми се налага да го правя...
- Ясно! - казал Господ и я уредил с меко легло и много храна.
На другия ден на небето попадат шест мишки.
- Надявам се тук да ви е добре. Какво мога да направя за вас? - пита Господ.
- Господи, цял живот бягаме от котките и търсим нещо за ядене. Не искаме повече да бягаме от никого...
- Ясно! - казал Господ и им дал по едни ролери.
Hа следващия ден, Бог среща котката:
- Е, как е, доволна ли си?
- О да! - отвръща котката - Много ми харесва леглото, новите ми играчки и всичко друго. Но това дето закуската идва сама и на колелца е просто възхитително.

Английски свещеник се разхожда из някакъв парк. Паркът е прекрасен. Хубави цветя, грижливо подрязана трева, чисти пътечки...
На една цветна градинка се труди някакъв градинар. Свещеникът решава да му напомни за величието на Бога:
- Виждам, че имате прекрасна градина, сър. Какви прекрасни творения създава Господ, когато му помага човекът!
- Ха! Що не бяхте тук миналата година, да видите на какво приличаше този парк, когато Господ се грижеше сам за него.

21105613_10151218953639945_8462608893151

Старец стои в гората под едно дърво и си мърмори нещо.
- Какво правиш? - попитал го приятелят му.
- Моля Господ да ми изпрати толкова пари, колкото са листата на това дърво.
- А, ако ти ги изпрати, ще ги разделиш ли с мене?
Старецът помислил и рекъл:
- Моли си се сам! Я колко дървета има още!

- Абе, Петре - казва Господ на наместника си св. Петър. - Я виж, че нещо отдолу ме боде. Струва ми се, че е откъм България. Що е?
- Жизненият стандарт на българите, Господи. Гони райския.

Един делничен ден Господ Бог събрал ангелите небесни и им казал:
- Ангели небесни, днес съм решил да провъзглася за "свети" най-достойния за това звание. Кой според вас трябва да бъде избраникът?
Небесните ангели дълго се съвещавали и най-накрая отговорили на Бог.
- О, Боже! Измислихме кой да ти предложим.
- Казвайте? Кой да бъде? - Зарадвал се Бог.
- О, Боже! Ние мислим, че най-достоен за званието "свети" е свети Йоан.
- Ангели небесни, що говорите глупости, бе? - ядосал се Бог. - Ами свети Йоан вече е свети! Защо да го правим свети като вече е свети?
Ангелите небесни като чули това почервенели от срам. После се опитали да се измъкнат от конфузното положение.
- О, Боже! Вярно! Нека тогава "свети" да стане свети Панталеймон!
- Ангели небесни, вие сте много прости, бе! Че той и свети Панталеймон вече е станал свети. - Ядосал се Бог.
Ангелите небесни вече не издържали на напрежението и ревнали:
- О, Боже! Ами какво да направим, като всички, които познаваме вече са станали "свети".
Бог се зачудил над тези ангелски думи, пък рекъл:
- Как така, какво да правите, ангели небесни? Ами правете любов, а не война!
И им раздал по една китара!
Ангелите веднага се захванали да правят любов, а Бог избрал за "свети" пак един свети.
Оттогава свети Кирил и Методи станали свети свети Кирил и Методи, и я карат така до ден-днешен!

По време на урок по закон божи. Учителят пита ученик:
- Кажи ми, кой е първият човек на земята?
- Адам!
- А кое е най-голямото наказание, което му изпратил Господ?
- Ева!

Умрял Владимир Илич Ленин и го пратили в ада. След една седмица Сатаната се обажда на Бога:
- Моля те, прибери си го тоя! Накара дяволите да се организират в профсъюзи, всичките малки дяволчета ги направи пионерчета, подстрекава грешните души да вдигат революция...
Взел го Господ в рая. След една седмица дяволът се обажда да пита какво става.
- Как е, Боже?
- Първо, казва се "Другарю Бог"! Второ, не ме занимавай сега, че бързам за партийно събрание. И трето - Бог няма!

Умрял Джордж Буш.Отишъл в рая.Стоял там известно време и един ден отишъл да говори с Господ.
- Шефе, пусни ме един уикенд да отида до Ада да видя малко и друг свят, как е там, как се живее...
- Няма проблем. Този уикенд слизай долу, щом искаш.
Отишъл Буш в Ада. Посрещнали го от портите с шампанско. Влиза и гледа текат навсякъде реки от уиски, шампансо, вино, ракия, бира..., наоколо само готини мацки се разхождат голи...
Прекарал страхотен уикенд.Върнал се пак в Рая.
- Шефе, изнасям се в Ада за постоянно - казал на Господ
Взел си куфара и заминал.Стига до портите на Ада.Отваря му Дявола. Влиза Буш и кво да види... навсякъде огнени клади, писъци, стенания, бягащи в ужасение хора...
- А,бе, Дяволе, кво е станало тука, бе? Миналата седмица бях тука... то едни фиести и купони, то едни реки от алкохол, то градини с марихуана... а пък ся...?
- Ами то едно нещо е да си на почивка и друго да си резидент.

- Защо Господ не е дал на петела ръце?!
- Защото кокошката няма ц*ци.

Господ събира директорите на най-големите училища, за да ги предупреди за потопа, който ще настане в петък. Директорите благодарят и съобщават на учениците.
Директорът на Руската гимназия:
- Ученици! Понделник - учим, Вторник - учим, Сряда - учим, Четвуртък - учим, Петък - не учим - ПОТОП!
Директорът на Английската гимназия:
- Ученици! Понделник - учим, Вторник - учим, Сряда - учим, Четвуртък - учим, Петък - не учим - ПОТОП!
Директора на Математическата гимназия:
- Ученици! Понделник - учим, Вторник - учим, Сряда - учим, Четвуртък - учим, Петък - не учим - ПОТОП, в Събота отучваме потопа!

Мъж се връща внезапно от командировка, а вкъщи жена му с любовника си. Уплашил се казанова и без да помисли, скочил от прозореца. Докато падал, се ядосвал на себе си: "Как можах заради една жена да рискувам така живота си! Господи, само да остана жив, няма да погледна жена, камо ли..."
Господ чул молбите му. Младежът се приземил в каросерията на камион пълен с фин пясък.
Седи той и си мисли: "Леле, какъв съм глупак! Колко малко летях, колко глупости обещах!"

Факти: Господ създал Адам, сметнал, че е нужно... Адам създал Ева, сметнал, че е нужно... Извод: Човек греши, само Господ е безгрешен.

6444642TaKCm53r.jpg

Отишъл Тодор Батков на църква да се помоли. Изневеделица обаче му се явил самият Бог:
- Кажи чадо мое, какво ти тежи на душата?
- Оооо, дядо Боже, много ти се моля кажи ми кажи ми кога Левски ще стане шампион за 28 път?
- Няма да е скоро чадо мое, но бъди спокоен ще го доживееш - отвърнал Бог.
- А кога Господи, Левски ще бие пак ЦСКА с 7:2 - отново попитал Батков.
- Еееее, чадо мое, това вече няма да го доживееш.
Разплакал се адвокат Тодор, но решил да зададе още един въпрос:
- А кога, дядо Боже Левски ще участва пак в Шампионската Лига?
Разплакал се Господ след този въпрос.
- Защо плачеш, дядо Боже? - попитал Батков.
- Ами това и аз няма да мога да го доживея - отвърнал през сълзи Господ.

Защо Господ никога няма да стане професор?
1. Има само една публикация по темата
2. Публикацията е писана на иврит
3. Няма позовавания на други автори, писали по темата
4. Публикацията не е отпечатана в научно списание
5. Съществуват известни съмнения дали той я е писал
6. Дори да приемем, че Той е създал света, над какво е работил след това?
7. Не е привличал достатъчно сътрудници
8. Научните среди срещат определени трудности при опитите да възпроизведат неговите резултати
9. Никога не е искал от Комисията по етика разрешение да използва хора за своите опити
10. Когато по време на един от експериментите нещо се объркало, Той се постарал да скрие провала си, като издавил всички
11. Когато доброволците не се държали както му харесва, Той ги изключвал от контролната група
12. Рядко посещава занятията, просто кара студентите да четат книгата му
13. Някои казват, че пращал сина си да води занятия със студентите
14. Изключил е първите двама студенти, заради жаждата им за знания
15. Независимо от това, че в теста си е дал само 10 задачи, повечето от студентите му са се провалили на теста
16. Консултациите си провеждал рядко и то само по върховете на планините!

На самотен остров попаднали българина, американеца и руснака. Островът обаче бил пълен с алкохол. И така цяла година тримата не спряли да пият. Но Господ ги съжалил и решил да им изпълни по едно желание. Американеца си пожелал да го върне вкъщи - така и станало. Руснака си пожелал същото - и той бил върнат у дома. Накрая останал българина, които казал на господ:
- Искам да ги върнеш тия двамата да си допиеме.

Решил Господ, да слезе на земята и да прави добрини. Върви той по улицата, гледа мъж, който плаче горчиво.
- Защо плачеш, сине мой?
- Инвалид съм аз, не мога да ходя.
Погалил му Господ краката, станал човекът и тръгнал по света да възхвалява силата на бога... Продължил напред Господ, гледа жена седи на тротоара и ридае.
- Защо плачеш, дъще моя?
- Защото съм сляпа по рождение!
Погалил я Господ по лицето, тя прогледнала и тръгнала по света да възхвалява силата божия...
Продължава напред Господ, гледа малко момченце, което плаче.
- Защо плачеш, момченце?
- Защото съм нещастен. Така се е случило, че съм се родил и живея в България...
И седнал Господ и заридал заедно с него.

Единственият, който е побеждавал Чък Норис на кандска борба е Господ, но на всички ни е ясно, че Чък Норис се е оставил да бъде победен.

На първия ден Господ създал небето и земята, погледнал надолу и възкликнал: "По дяволите, това Чък Норис ли е?"

Господ се обръща към Чък Норис със "сър".

Чък, Вин Дизел и Арнолд Ш. умрели и отишли в рая. Всеки от тях се надява да заеме мястото до Господ.
Господ попитал Вин защо мисли че заслужава мястото, той отговаря: "Мисля, че го заслужавам заради виртуозната си издържливост и гордост"
Арни казал: "Мисля, че заслужавам да седя до теб, заради всичките си постижения"
Накрая се обърнал Господ към Чък Норис, който му отговорил: "Мисля, че ми седиш на мястото!"

Млад шофьор качил на стоп засукана и апетитна жена, на която Господ дал всичко. По пътя се заприказвали, поотпуснали се. И към десетия километър шофьорът я оправил. Тя му поблагодарила. Минали още толкова път и той повторил. Тя само се поизпънала на облегалката и запалила цигара. Ето, че се наложило той да потрети. Тя не казала нищо.
- Извинете! - досетил се той след сеанса - забравих да ви попитам докъде ще пътувате!
- Докъдето ми издържи задничето! - убедително му отвърнала тя.

Господ пита Свети Петър:
- Какво най-често ги вълнува българите, като дойдат при теб?
Свети Петър:
- Най-често питат: "Къде ли ще отида и има ли там ракия?"

6403662RsTSb2DB.jpg

Иванчо се нуждае от 100 лева, за ново колело и пише писмо с молба до дядо Господ. Чудят се в пощата, решават да препратят писмото до финансовия министър Пламен Орешарски. Усмихва се той бащински и му праща 5 лева. Иванчо пише ново писмо:
"Благодаря ти, дядо Господи, ама не биваше да ми ги изпращаш по пощата, защото са ми удържали 95 лева за данъци".

Учителката:
- Иванее! Моля се на Господ, един път да свършиш (8-ми клас), та да се отърва от тебе, че до гуша ми дойде.
- Стига ма, Госпожо! Вие с Марийка да не би да сте се наговорили, да ми говорите едни и същи неща?

Селския поп се моли на Господ:
- Боже, защо си толкова несправедлив! Аз съм твой слуга, моля ти се ден и нощ, живея в бедност, а тез безбожници какви къщи и вили построиха, живеят в разкош! Защо така, Господи?!?
Глас от небето:
- Защото не ми досаждат.

Християнин, мюсюлманин и атеист летят в самолет. Двигателите на самолета отказват и той тръгва да пада. Християнинът се успокоява сам:
- Аз живях праведен живот и винаги вярвах в Господ, не ме е страх да умра, ще попадна в Рая и ще живея щастливо там.
Мюсюлманинът се успокоява с думите:
- Аз водих праведен живот и винаги вярвах в пророка Мохамед и в Аллаха, не ме е страх да умра, ще живея на ония свят много по-добре.
Христянинът казва:
- Ще ме прощаваш, но ти вярваш не в този Бог, в който трябва. Там при вас няма по-добър живот горе.
Мюсюлманинът го парира:
- Много се заблуждаваш! Няма друг Бог, освен Аллах.
Продължават да спорят, докато не ги прекъсва атеистът:
- Вие продължавайте да си спорите, чия вяра е правилна, а аз вярвам в науката, която ме е снабдила с парашут, така че, прощавайте господа.

Умрял Папата. На портите на Рая го посреща Свети Петър.
- Как се казваш?
- Аз съм Римския Папа!
- Папа, папа, - мърмори си под носа Петър. - съжалявам, но нямам римски папа в списъка.
- Но аз бях заместник на Господ на Земята!!
- Господ е имал заместник на Земята? - учудено пита Петър - странно, но не знам нищо за това...
- Аз съм главата на Католическата църква!!!
- Католическа църква? Никога не съм чувал за такава... Почакай, ще питам Шефа.
- Шефе, - пита Петър Господ - тук един разправя, че Ви е заместник на земята, наричат го Римски Папа, нещо говори ли ви?
- Не, - отговаря Господ - но чакай да попитаме Исус.
Господ и Петър обясняват на Исус ситуацията.
- Момент, - казва Исус - нека да поговоря с него.
След 10 минути Исус, смейки се до сълзи, идва и казва:
- Помните ли рибловния кръжок, който организирах преди 2000 години?? ВСЕ ОЩЕ СЪЩЕСТВУВА.

6410388TxPgAVFh.jpg

6428466SouJ3qsf.jpg

Не разбирам предупрежденията да не се излагаме на слънце!? Каква е разликата от това дали сте се изложили на слънце или на сянка, все си е излагация.

Перничанин спечели дело срещу КАТ, като доказа, че при скорост 240 км/ч е невъзможно да се разпознае пътният знак с ограничение 40..

- Хайде, чакам ви на гости. Звънец нямам, тропайте с краката!
- Защо с краката?
- Е, с празни ръце идва ли се?

6436195AevemUnD.jpg

- Мислиш ли, че има Бог?
- Един Господ знае.

Когато Господ е произнесъл “Да бъде светлина”, Бойко Борисов му отвърнал: “Кажи моля!”

Омъжена и вярна жена починала.
Възкачила се на небето и там гледа Св. Петър.Той и вика:
- Какво да те правя, не си изневерявала и си за рая. Ама толкова мъже си измъчила като не си им пускала , че си за ада. Ще ида да питам Господ к`во да те правя. Пък ти чакай да дойда и се скрий тука в храстите.
Жената се скрила, ама дяволът я намерил и я опънал много здраво - чак зверски здраво.
Върнал се Св. Петър и й вика:
-Господ каза, ти да си избереш за къде си, е казвай, къде искаш?
- А, ами аз искам тука в храстите да си стоя!

Поп и равин преминават една река с лодка. Като наближават брега попа казва:
- Мен Господ ме води и ще стигна до брега, като ходя по водата.
Слязъл от лодката и бавно, бавно стигнал до брега. Равина решил, че щом попа може, ще го направи и той.
Скочил от лодката и потънал. На брега попа седи и размишлява.
- Абе, що не му казах на тоя къде са подводните камъни.

Един к*р подгонил един гъз. Вика си к*ра:
- Ей сега, като го гепя тоя гъз, леле на кво ше го направя...
Гъзът обаче уплашен, бяга колкото сили има. Взел обаче да се уморява гъза и се помолил на Господ:
- Боже, спаси ме от тоя к*р, че ако ме хване, леле на нищо ше ме направи.
Смилил се Господ и го превърнал на славей.
К*ра тичал, тичал и си викал, леле ся като го гепя...
Видял на един клон славей и го пита:
- Ей, славейче, да си виждал един гъз наоколо?
- Ми не, не съм виждал.
- Абе трябва оттук да е минал - един гъз, с две бузи, такъв напращял, че искам да го хвана и леле на кво ше го направя!
- Не бе, аз само си седя тука на този клон и си пея ето така - пръц, пръц, пръц...

Една млада сръбска мома отишла на изповед.
- Дедо попе, не мой да си представиш. Бех у гората, велики муж срещнах и он цалива...
- Знам, дъще, знам - 10 дана пост.
На другия ден отново.
- Дедо попе, пак одих у гората и велики муж ме щипна по гъзо.
- Знам, дъще, знам - още 10 дана пост.
На третия ден момата влетяла при попа и започнала:
- Дедо попе, пак бех у гората и великио муж...
- Знам, дъще, знам.
- Нищо не знаеш - он ми даде да го жвакам!
Търси попа из книгите ден-два, нищо не намира и решил да помоли Господ за съвет.
- Господи Боже мой, какво да й дам на тази мома за жвакане?
Господ се показал иззад едно облаче и казал:
- Ако е жвакала добро - до 50 нови динара.

- Знаете ли защо монахините не носят сутиени?
- Защото Господ ги подкрепя във всичко.

Двама наркомани си купуват силен наркотик и засядат на стълбите на един блок да се друсат.
От един апартамент излиза някаква бабичка, вижда ги и казва:
- Ама момчета, това е чиста отрова!
- Чул те Господ, бабо, а дано!

Попитали Радио Ереван:
- С какво Господ наказва двуженството?
Радиото отговорило:
- С две тъщи!

Един човек си карал Харлито по калифорнийския плаж, когато изведнъж небесата се разтворили над него и с гърмящ глас Господ му проговорил:
"Защото цял живот си се стремял да си ми верен, ще изпълня едно твое желание."
Човекът спрял мотора си и казал:
"Издигни мост до Хавай, че да мога да карам дотам всеки път когато поискам."
Господ му отговорил: "Желанието ти е материално, помисли за огромното предизвикателство на такъв тип начинание, за подпорите, които трябва да се се издигнат чак от дъното на Тихия океан и тоновете бетон и стомана, които ще са необходими! Това ще изчерпи много природни ресурси! Мога да го направя, но ми е трудно да приема стремежа ти за материални блага. Не бързай, помисли си и си пожелай нещо, което да е в полза на цялото човечество."
Човекът с Харлито помислил помислил и накрая казал:
"Господи, бих искал аз, а и всички други мъже да можем да разбираме жените; искам да знам какво чувства жената, какво си мисли, когато ме наказва с мълчание, когато плаче, какво всъщност има предвид, когато казва, че всичко е наред, и най-вече искам да знам как мога да направя една жена истински щастлива."
И Господ му отвърнал: "Две или четири платна искаш на тоя мост?"

Семейна двойка седи в хола и гледа телевизия. По едно време мъжът се обажда:
- Скъпа, не си ли забелязала, че най-големите глупаци имат най-красивите съпруги?
- Ух, ласкател такъв! – обажда се съпругата...

- Каква е разликата между Господ и хирурга?
- Разликата е, че Господ не си мисли, че е хирург.

Решил господ да оправи нещата в здравеопазването и отишъл като редови лекар в поликлиника. Появил се първият пациент - парализиран и в количка. Сложил Бог ръка на рамото му и казал:
- Стани и ходи!
Болният става и тръгва. Излиза в коридора, там навалица от чакащи, които го питат:
- Е, как е новият?
- И той като другите... Дори кръвното не ми измери.

Мъжете подготвили оплакване към дядо Господ във връзка с голямата несправедливост, допусната от самото им създаване. Имат по 32 зъба, а само един х*й. Не може ли да се направи обратното! Дядо Господ ги приел:
-Това е дяволска работа! Идете при дявола, аз ще ходатайствам!
Отишли те при дявола, приел той оплакването и им казал да дойдат след месец.
Отиват след месец. Дяволът му пуши главата, на бюрото десетки чертежи с различни варианти за решение на проблема, супер нови компютърни програми също ангажирани със заданието, млади дяволчета седят пред мониторите и се потят:
Дяволът:
- Теоретично-конструктивно за единия зъб няма проблеми, за 32-та х*я също, но до момента не сме намерили решение къде ще бъдат тези две кошници т*шаци!

- Защо Господ е създал първо мъжа?
- Защото всеки си прави чернова.

Защо магарето реве "ИииииАааааа"?
Щото като Господ раздавал органите магарето отишло последно.
Накичило се и отишло до реката да се види, навело се и изплашено от големите си уши ревнало:
- Ииииииииииииии!
Ама после си погледнало между краката и казало доволно:
- Ааааааааааааааа!

6439744tpFvcIP1.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.