Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Двама братя джамбази били по търговия в чуждо село. Докато пазарели стоката по малкия забелязал засукана и изписана мома да минава наблизо. Попитал за името на момата и като приключили търговията се отбили в кръчмата да пият по ракийка и да поразпитат за хубавицата. Селяните като разбрали за кое моме иде реч започнали да разкъндардисват мераклията.
- Остави се бе момче, не е стока момата, цялото село се изреди да и прескача оградата...
Тръгнали си братята, повели стоката, малкия обаче кахърен, навел глава, върви и не продумва. Изкачили хълма над селото и спрели да отдъхнат. Погледнал малкия от високото и с надежда се обърнал към брата си:
- Бате, като гледам, то не е много голямо това село бе...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

– Твоето куче допуска ли хора близо до себе си?
– Естествено, иначе как ще ги ухапе?…

Едно момче отива на дискотека. Поръчва си напитка и както си му е реда си харесва едно момиче, заговаря го, голям купон, момичето му връзва. Излизат от дискотеката и решават да отидат в апартамента на девойката. С влизането в апартамента, тя му казва:
- Ей там е хола изчакай ме, аз ще си взема душ - и влиза в банята.
Младежа влиза в хола и гледа на един огромен диван спи едно огромно куче. Затваря вратата и сяда на шкафа за обувки в коридора. Седи и чака, но девойката се бави. След известно време му се доакало. Чуди се какво да прави, момичето се бави в банята. Положението започнало да става неудържимо. Младежа измислил план - влиза бързо в хола, свършва работа до дивана и излиза, все едно кучето е свършило работата. Изпълнил плана и сяда пак на шкафа за обувки. Мацката най-накрая излиза от банята и като го вижда го пита.
- Абе ти защо стоиш тука?
- Как защо, в хола има едно огромно куче.
- Не бой се, то е плюшено…

На състезание за кучета се срещнали един германец, един американец и Бай Ганьо. Немецът казва:
- Моето куче преди състезание винаги слуша записи с немски военни маршове и затова постоянно побеждава.
Американецът:
- Това не е нищо. Ние с моето куче преди състезание винаги отиваме в Макдоналдс, затова победата ни е сигурна.
Бай Ганьо казва:
- Това са глупости! Аз пък моето куче преди старта го наливам с 200 гр. нашенска грозданка.
- И какво! – удивили се германеца и американеца.
- След това побеждава ли?
- Дреме ми дали побеждава. Важното е, че на старта то е най-веселото и най-забавно куче!

Седят си двама в кръчмата:
– Трябва ми няк'ва връзка в полицията...
– Имам едно приятелче в Първо районно.
– К'во работи?
– Нищо. От два месеца е в ареста...

Минава по улицата човек и вижда - полицаи играе шах с куче! Спрял човекът и казал:
- Бреййй, какво умно куче!?
А полицаят се обърнал и казал:
- Ха да бе умно… 3 на 2 за мен е!

- Мамо, погледни, нашето куче прилича на чичо Пешо!
- Я по-тихо! Как може да говориш такива неща!
- Защо? Мислиш ли, че кучето разбира?

Нане и Вуте са в кръчмата.
Нане:
- А бе, какво точно означава - "ИМАШ ГОЛЕМИ ТОПКИ?"
Вуте:
- Да се натряскаш като мукава, и да се прибереш късно, като смърдиш на парфюм и бира, с червило по ризата ти. Да плеснеш Пена по г*за и да кажеш - "Твой ред е дирижабъл! Дай г*з, да те не "праим" трудна за рисуване!!!

Куче на име Новина намери бомба. Новината се разнесе по целия град…

Двама ловци си приказват:
- Моето куче е много странно. Като стрелям и не уцеля, то ляга на земята и почва да се търкаля от смях!
- А когато уцелиш?
- Не знам, то ми е само от три години…

Един мъж бил при любовницата си. След страстния с*кс се погледнал в огледалото и се уплашил - на врата си имал огромен отпечатък от зъби и засмукване… Какво да прави? Мислил, мислил, и нищо не могъл да измисли, как да се прикрие.
Прибрал се вкъщи, и като видял кучето се сетил - поборил се малко с него, разкъсал си сам ризата, и като влязъл при жена си казал:
- Ей, това куче съвсем е побесняло! Виж как ме ухапа по врата!
Жената си свалила блузката и казала:
- Така си е, виж пък мене как ме нахапа по гърдите!

Германец, италианец, и българин участвали в социален експеримент. Трябвало да влязат в стая, в която имало дрехи за гладене, и знойна красавица. Пръв влязъл германеца. Първо изгладил дрехите, след това се любил с момичето.
- При нас е така, първо работата после удоволствието.
Влязъл италианеца, нахвърлил се на девойката, чак след това изгладил дрехите.
- Първо удоволствието, после работата.
Влязъл българина, надупил момичето на масата за гладене, и докато я оправял, тя изгладила дрехите.
- При нас е така, който работи го прее*ават.

- Господине, това куче, лошо ли е, бе?
- Не само, че е*е, ами и хапе…

Извежда на разходка бай Пешо своя рошав пудел. На входната врата на блока съседа бай Гого настъпва кучето и то го захапва. Разсърдил се бай Гого и вика на бай Пешо:
- Ей! Твоето куче ме захапа и ми скъса крачола! Искам компенсация!
- Няма проблем, бе комшу! Ето - аз задържам кучето си на каишката, а ти го хапи колкото искаш!

Двама алкохолици седят в парка и се чудят, от къде да си вземат пари да си закупят алкохол. В това време минава куче с бутилка ракия, завързана на шията му. Единият казва:
- Я гледай ракия…!
- Оооо, да това е най-добрият приятел на човека, виж и кучето си води с него!

Строителството на пернишкото метро ще изпревари това на софийското! В местните вестници вече е обявено, че се търсят нови продавачи на билети, контольори, машинисти за метрото, диспечери, поддържащ персонал, релси, мотриси, както и подземен тунел...

Нападателят крещи:
- Парите или живота...
- Ти, луд ли си, беееее... Ние сме Българи! Нямаме нито от първото, нито от второто...

Въпрос: Може ли една жена да забременее, докато пие кафе? Отговор: Да, зависи на какво е седнала да го пие. Въпрос: Коя жена е самотна? Отговор: Тази, която има един мъж и един любовник.

-Жена ми ми даде лекарство, което убива желанието за пиене.- И какво стана?- Ми ще пия без желание...

- Позволявам си да Ви напомня, г-н Съдия, че през лятото спасих съпругата Ви от удавяне! - казва подсъдимият. - А оттогава други престъпления извършили ли сте?

Вашата банка отпуска ли кредит срещу честна дума? - Да, разбира се, няма никакви проблеми. - Ами, ако не върна парите? - Ще се срамувате и ще се червите, когато се явите пред Всевишния. - Е, то това кой знае кога ще стане... - До три дни след крайния срок за връщане на парите.

Късно през нощта купон в Люлин, телефона звъни:
- Намалете я тази музика бе, целия квартал не може да спи от вас!
Отговор:
- Като не ви изнася преместете в Обеля...
- Е ми аз от Обеля се обаждам бе, бунак!

Радио Ереван взима интервю от Министър-председателя: - Г-н Борисов, как е горе-долу положението в България? - Ами, горе-долу е. - Добре де, общо взето как е? - Всичко общо е взето!
.....
Вратите на магазина се отвориха бавно и вътре влезе млада, висока, страшно красива мадама... Всички притихнаха, наслаждавайки се на формите и, на леката и нежна походка... Тя застана на касата, и попита: - Дьека съ ви кибапчията и пръжолити на пурмоция?
.....
Двама приятели си говорят. Единият пита: - Абе,ти къде си криеш парите от жената? - В мазето. А ти? - В гащите. - Да,бе! Е,що пък в гащите? - Ами тя вече отдавна не пипа там...
.....
Родителите седят на дивана прегърнати. Осемгодишния Иванчо замислено ги гледа, после казва: - Стига сте се прегръщали! И без това сме вече много!
.....
За рождения си ден най-малката ни дъщеря пожела парти в стил "Пепеляшка". Така и направихме - заведохме близначките на ресторант, а нея я оставихме да чисти вкъщи..

Японец споделя впечатленията си от България:
- Мислех, че е изостанала държава, но хората се оказват много умни.
Влезеш в тоалетната - по стените решават уравнения - навсякъде X, У и някаква неизвестна величина.

В данъчната декларация написах:
- "Слава на Аллах и Неговия Пророк Мохамед!" Всичко ми опростиха...

Две комшийки си говорят: - К'ъв бе тоя скандал оня ден?- Ми моя ме хвана да си епилирам краката със самобръсначката му.... и докато не се съгласих да му купя нова - не миряса!- И сега?- Ми к'во да ти кажа - с новата самобръсначка се епилирам по-бързо.
.....
Футболист е на смъртния си одър и пита жена си : - Миличко, колко пъти си ми изневерявала? - Три – признала си тя. - Защо? - Да станеш звезда! - И с кого? - Ами, спомняш ли си, когато съотборниците ти не ти подаваха? - Да. - Е, след това ти подаваха? - Ами, спомняш ли си, когато треньорът не те пускаше да играеш? - Да. - Е, след това те пускаше? - А после? - А спомняш ли си, когато публиката не те аплодираше? - ?!? - Е, почна да те аплодира…
.....

Колкото повече остаряваш, толкова се стеснява и кръгът от приятели. Остават най-верните - котка, диван, хладилник и интернет...

ББ отишъл на посещение при Путин. Возят се в някаква нова лимузина и нашият вика на домакина:
- Невероятен автомобил, Владимир Владимирович, ваш ли е?
- Мой е! - казва Путин.
- Искаш ли такъв?
- Кой би отказал! - отговаря ББ.
- Запишете - лимузина за Премиер Болгарии! - диктува Путин на секретарите си.
Малко по-късно двамата се качват на яхта.
- Ваша ли е, Владимир Владимирович, много е хубава.
- Моя е, искаш ли такава?
- Кой би отказал! - отвръща ББ.
- Задраскайте лимузината, пишете - яхта за г-н ББ.
Взело да се здрачава, дошъл да ги вземе хеликоптер.
- Това е някакъв нов модел, ваш ли е?
- Мой е, гордо отговаря Путин. Искаш ли такъв?
- Не смея да откажа! - не крие радостта си ББ.
- Задраскайте яхтата, пишете - хеликоптер за нашия български приятел.
Вечерта двамата първи мъже на Русия и България отиват в нощен клуб, появява се знойна блондинка и сяда в коленете на Владимир Владимирович.
- Прекрасна е, ваша ли е, пита ББ.
- Моя е, отговаря домакинът му, т. е. вече е твоя!
ББ мисли, мисли и си казва на ум - "Да загубя такъв хеликоптер за някаква мацка..." и после на глас:
- Не е за мен, Владимир Владимирович, нямам аз к*р за такава мацка.
- Задраскайте хеликоптера и запишете "К*р за г-н ББ".

Истинската жена е позитивна - винаги гледа напред, дори и когато паркира.
.....
Затворник получава писмо от жена си:
"Мили мой, реших да посея марули в задния двор. Кога е най-подходящото време?"
Тъй като знаел, че охраната на затвора чете писмата, мъжът отговорил:
"Мила моя, каквото и да правиш, не пипай нищо в задния двор. Там скрих парите."
Седмица по-късно се получило следното писмо: "Мили мой, няма да повярваш какво се случи онази вечер - дойдоха някакви мъже с лопати и прекопаха целия заден двор."
Затворникът отговорил с друго писмо: "Мила моя, сега е най-подходящото време да посееш марулите."
.....
След като Иванчо и Марийка се оженили, вкъщи всичко започнало едно след друго да се разваля. Но като се приберял вечер Иванчо, вземал вестника, пускал телевизора, вдигал краката на масата като истински мъж и все се измъквал: “Марийка, аз не съм електротехник, водопроводчик, не разбирам от перални.” Една вечер се прибрал и гледа всичко оправено. - Майстор ли си викала, Марийке? - пита Иванчо. - Не. Дойде съседът отгоре. Каза, че ще оправи всичко, но ако се съглася да му направя сладкиш или да легна с него. - И ти му направи сладкиш? - О, Иванчо, аз да не съм сладкарка.
.....
- Дай флумастер. Трябва да си оцветя пръста на крака. - Защо? - На гости отивам, чорапът ми е скъсан.????
.....
– Здравейте. Искам да си направя абонамент за една година. – Фитнесът е на горния етаж. Тук е винарският отдел. – Знам.????

Вчера ме откраднаха извънземни. Разказах им за живота в България. Три часа плакаха, платиха ми тока и сметките и ме пуснаха.

- Вчера се почувствах като звезда от "България търси талант"!
- !?!
- Пръднах в автобуса и четирима се обърнаха.

В България има два типа врати:
- "Не е вход!" и "Не е изход!"

- Скъпа, толкова ми е мъчно за теб! Не мога да живея и минута, без да те виждам!
- Идвай!
- Тази вечер не мога... С приятели сме на кръчма.
- Тогава - утре!
- И утре не мога...

В България който оцелее го глобяват!
Беар Грилс

- А бе, ако въведат в България "Родител 1" и "Родител 2", как ще псуваме?
- Е как, как... Ти е*а номерата!

България потъна в скръб заради смъртта на Карл Лагерфелд и Шабан Шаулич. Не мога да си представя какво ще бъде, ако по едно и също време умрат Филип Плейн и Миле Китич!

Двама познати на лафче:
– Ти някога изневерявал ли си на жена си?
– Какво говориш!? Смея ли? Ами, ако ме гледа отнякъде!
– Добре де, а на кръчма с приятели не излизаш ли, не се ли забавляваш?
– Не смея. Жена ми може да ме гледа отнякъде!
– Жена ти, жена ти... каква е жена ти?
– Снайперистка...

Студент се явява на изпит по история.
Тегли си билет и му се пада да говори за Левски. Студентът сяда при професора и започва:
- Левски е най-добрият футболен отбор в България...
Професорът гневно го прекъсва, пише му двойка и го изгонва от залата. На излизане, студентите, които чакат отвън, питат:
- Труден ли беше изпитът?
- Не бе, елементарен, обаче професорът е ЦСКА-р.

Мъж се прибира в къщи след сериозен запой в кръчмата, а жена му го посреща от вратата:
- Аз съм хищна и граблива орлица и съм жадна за с*кс.
Мъжът я грабва, разкъсва дрехите и, след това я омазва с мед, разкъсва една възглавница и я овъргалва в перушината. Жената притваря очи в тръпнещо очакване, а той я изкарва на терасата и гръмко извиква:
- Къш, птицо граблива!

Радио Скопие съобщава:
- Македонски археологичари откриха скелета на првиот македонец.
Костите датират на 2,8 млн. години. Работи се по хипотезата, че е убит от стрела на бугарски окупатор.

Съобщение на Община Пловдив:
- Стига сте ги пращали "На майната си", че Пловдив се напълни със всякакви идиоти!

И... той ми вика:
- О, неразумни Юроде, поради що се срамиш да се наречеш Българин?!? Че, като почнах да му изброявааам...

Когато един мъж е с 5 жени на ресторант:
- в Дубай - шейх с харем
- в САЩ - Хю Хефнър
- в Италия - Gianluca Vacchi
- в България - гей...

- От всичките му съученици само той остана в България.
- Браво на момчето, истински патриот! С какво се занимава?
- В затвора е...

Развалена пералня.
Съпругата:
– Миличък, можеш ли да я поправиш?
– Да ти мязам на жичкаджия?
И отишъл в кръчмата.
Връща се, гледа работещата пералня и пита жена си:
– Оправена?! Ти ли?!
– Не, помолих съседа... но проблем!
– Какъв?
– Искаше или свир*ка, или да му сготвя мусака.
Мъжът:
– Ми сготви мусака!
– Да ти мязам на Иван Звездев...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.