Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Мъж гледа телевизия и по едно време вика:
- Скъпа, ела бързо! Говорят за нас по телевизията!
Жената притичва от кухнята и чува:
- За миналата година 85 процента от българите не са прочели нито една книга!

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Мъж завел жена си в родилния дом. Понеже напрежението било голямо след като я оставил там, той намерил наблизо някаква кръчма и се натряскал здраво. След това отново отишъл в родилния дом, седнал в чакалнята и заспал. По едно време, някъде късно през нощта, дежурната сестра започнала да го бута по рамото и да вика:
- Господине, господине, събудете се, току що ви се родиха близнаци...
Мъжът се размърдал и изведнъж оцъклил поглед:
- На мене ли, бе?
- На вас, на вас!
- Сериозно!?
- Да!
- А жената роди ли?

ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ:
- САЩ е назад от България с 8 часа.
- А България е назад от САЩ с 8 десетилетия!

1 от 100 българи загива в катастрофа.
Българинът:
- Няма да съм аз.
Шансът да спечелите от търкане на билетчета е 1 към 528 629 990!
Българинът:
- Човек никога не знае...

ОТ БГ МАМА:
- "Сладури, имам проблем и се нуждая от съвет и помощ. Значи... от известно време любовникът ми си има проблем с жена му, която мисля, че подозира нещо за нас... И отношенията ни стават напрегнати. В същото време, аз не мога да направя нищо, защото мъжа ми може да разбере. Тогава вече ако той каже на неговата любовница, нещата могат да се влошат още повече, защото мъжа й е приятел с другия ми любовник, чиито брат харесвам и ще си имам проблеми и с четиримата. А и бившия ми мъж ще започне да ме злепоставя пред приятелите си, с които съм била и съм си запазила добрите взаимоотношения. Какво да правя?

Само български джентълмен може да отвори вратата на дама и да каже:
- Аре ма!

Българинът ходи на доктор само,за да му постави диагнозата... После си се лекува сам чрез Гугъл.

Вода, ток, горива, парно, нищо няма значение. Революцията ще започне, когато се вдигат цените на талоните на Националната лотария.

Трудно е да обясниш игрите на думи на клептоманите, тъй като те вземат всичко буквално.

Римлянин влиза в бар. Вдига два пръста и поръчва: „Пет бири моля.“

Котката на Шрьодингер влиза в един бар. И не влиза.

Казват, че успешно емигрирали българи са тези, които после не идват в България да си правят зъбите...

Само българите могат да псуват на недвижими имоти и на парцел:
- Дей*ааааа таа крива нива, дей*аааа!

Толкова сме назад спрямо другите държави, че колите, които тръгват от Германия на 300 000 км, пристигат в България на 90 000 км!

Митре станал отличник у ТКЗС-то и го наградили с екскурзия в Съветския съюз. Върнал се той и вечерта го наобиколили в кръчмата и го питат:
- Де кажи, Митре - де ви водиха, и що видехте?
- Водиха ни на балет! Казваше се - Юрдек гьол! Едно салонче - като големио ни свинарник! Таман да стане нещо и стана темно! Па светна само едно ламбе и се показа он - ма почти дебидюс гол, рипа, рипа, демек - тражи я! Па светна друго ламбе и те ти я она! И она рипа и бара у темното, демек търси он каде е! И ето, че се набараха! Голема радост, голема врътня беше! По едно време он я дигна, помириса я и я фърли! На татъка, я не гледах. Тъй де, мен кога че ми дойде ред и я да я помиришем?

Най-голямата лъжа на българина:
- И без пари да ми го дават, няма да го взема!

На това, на което американците викат "алкохолизъм", в България му викаме "против настинка".

150 милиона долара. 3 екипа. 4 локации на снимките. Награди Еми, Златен глобус. България. Замунда - gudeto 1982:
- "staa serial4eto".

Един мъж отишъл в командировка и жена му веднага извикала любовника си. Ненадейно, обаче, мъжът се върнал и любовника, хоп, както бил гол, скочил в гардероба. В бързината обаче заклещил топките си с вратата и те останали да висят навън. Приближил се мъжът до гардероба и ги видял. Учудено попитал жена си:
- Жено, какви са тези неща, дето висят от вратата на гардероба.
- А ми, мъжо, това са звънчета, които купих за вратата на гардероба. Мъжът се приближил още повече и ги тупнал с пръст... нищо. Тупнал ги по-силно... пак нищо. Тупнал ги още по-силно и дочул от вътре мъжки глас:
- Дзън бе, тъпанар!

- Госпожице, много сте красива! А тази хубава усмивка от къде е?
- От мама.
- Очите ви и те ли са от мама?
- Да. И те са от мама.
- Сега кажете, че и бюстът ви е от мама...
- Да. И бюстът ми е от мама. А пистолетът в чантата ми е от тати!

ЦРУ изпратило шпионин в Русия. Подготовката му е била перфектна, стоварили го със Б-1 Стелт и зачакали резултати. Където, обаче, да се появи - в кръчмата, на лов, на опашка за домати - навсякъде му подвиквали:
- "Ей, шпиончето, пийни едно - студено е!"
- "Ей, шпионин такъв, стой си на реда" и изобщо провалил се навсякъде. Взел едно шише водка, седнал в къщи и от мъка се отрязал. Нямало какво повече да губи и поискал среща с началника на полицията, с когото често ходел на лов. Влязъл в кабинета му и задал въпроса ребром:
- "Кажи ми, къде се провалям? Пия като казак, знам Пушкин наизуст, рисувам като Врубел, псувам като каторжник, кълна се като търговец - как всички познават, че съм американски шпионин?
Прегърнал го началникът /в сърцето си бил добър човек/ и ласкаво му казал тихичко:
- "Знаеш ли, приятелю, просто у нас в Сибир няма негри!"

Политически новини за България:
- Само климатът не ни позволява да бъдем бананова държава. Всички други изисквания по присъединяването сме ги покрили.

Когато някой ден ЕС се разпадне, в него ще останат само България и Румъния, защото няма да покрият изискванията за излизане.

Докато във Франция вилнеят "Жълтите жилетки", в България се надигат "Мазните престилки" и хукват след прасето по Коледа.

Нане пита Вуте в кръчмата:
- Комшо, пиеш като кон… що поне не откажеш цигарите?
- Кажи как и ке ги фърлим.
- Ми, сега има "електронни цигари"… що не опиташ с тех? Вуте го гледа и пита:
- Абе, ти женен ли си?
- Знаеш, че съм женен, бе!
- Тогава що се прайш на омъжен? Нане се засяга.
- К'во съм казал, бе… само помагам…
- С к'во помагаш… с електронни цигари?! Я фазомери нема да сецам…

От Англия щели да идват на бригада в България- да берат ядове...

Само в България още с раждането ти пишат АКТ!

В Русия всеки пирон ракета в Америка всяка хартишка долар само в България всяко ла*но шеф.

Слизайки на брега един моряк се напива и пада на тротоара пред кръчмата. Случаен минувач се опитва да му помогне да стане, а морякът мърмори:
- Оставете ме. Аз мога да плувам. Спасявайте останалите…

Всеки е свободен да твърди каквото си иска.
Аз в кръчмата, след третата ракия 'найш ли к'ви ра'оти твърдА?!

Българска седмица:
- Вторник, Сряда, Четвъртък - всяко чудо за 3 дни.
- Петък - ден на майстора.
- Събота и Неделя - 2 дни уикенд.
- Понеделник - Подготовка за ново чудо.

Знаците, забраняващи паркирането на определено място, работят в България само в случай, че се нанасят с пирон направо върху колата.

Само българин може така:
- Свърши му шампоана, сложи малко вода и изкарва още една седмица...

Срещат се двама пияници, единият целия в гипс и бинтован. Другия го пита:
- Какво ти се е случило?
- Абе мани… Прибирам се една вечер от кръчмата, лазя си лазя си и изведнъж "БААААМ" - един кон като ми тегли един къч, и аз паднах в несвяст.
- И?
- Ами след малко се поусвестих и тамъъън леко се изправям - "БАААМ" - една полицейска кола ме фрасна, и аз пак в несвяст.
- Вярно ли бе?
- Да, ама това не е всичко. Посъвзех се след малко и леко се надигам и "БАААМ" - една ракета ме удари право в челото.
- Е, аре стига бе. За коня ти повярвах, за колата ме съмнява, ама сега пък и ракета…
- Истина е, бре. Ако не ми вярваш, питай шефа на въртележката.

Госпожице, в магазина не се пуши!
- Е, нали си купих цигарите от вас?
- То, ние и презервативи продаваме.

Девиза на градския транспорт в СОФИЯ:
- При нас клиента винаги е прав!

Вуте черпи всички в кръчмата, защото има син. Сервитьорката го пита:
- Здрав ли е? Колко тежи?
- 11 кг., здрав като бик. – казва гордо Вуте.
- А стига, бе! 11 кг? Това изобщо възможно ли е? – питат и се чудят всички.
- Па това е типично средното… у нашия род… – заявява Вуте, докато една жена се хваща за корема в ужас и съчувствие на новата майка. След няколко седмици Вуте пак е в кръчмата.
- Как е синът ти? Беше 11 кг… сега колко е? – пита сервитьорката.
- Ам… сега е вече 5 кг. – казва Вуте.
- Как 5 кг., бе? Какво му е? Да не е болен нещо? - блещи се жената. Вуте се пъчи:
- Не. Пена настояваше да го обрежем.

- Какво му трябва на човек?
- Филийка хляб за черния хайвер и малко нафта за яхтата...

- Ало! Идвай у дома! Мъжът ми е в командировка за една седмица! Ой, извинете! Объркала съм номера!
- Няма проблем! Диктувайте адреса!

Българската кухня за мен е най-добрата! Италианците паста да ядат!

Стяга се Пешо за лов, събота сутрин. Жена му седи до него, и пристъпва от крак на крак.
- Аре беее, земи ме поне един път на тоя ваш легендарен лов.
- Стига ма, троснал се Пешо - т'ва мъжка работа. Там гърмим, тичаме из шубраците, не стаа ся…
- Аре бееее, един път поне - тросна се жена му.
Пешо като видял, че жена му лесно няма да се даде и казал да се оправя и да идва.
Стигнали и Пешо казал на жена си:
- Ся! Ей ти пушка, седиш тука в шубрака и дебнеш елена! Като го видиш - гърмиш, и отиваш до него с пушката, да не дойде някой да го открадне. Ние с момчетата ще дойдем. Айде наслука!
И, разбира се, се забил с тайфата в кръчмата, яли пили… ала бала. По едно време, вече се мръквало, се чул мощен изстрел. Пешо се плеснал по челото - малеееееее, забравихме жената. Затичали се цялата дружина, и к'во да видят - Пешовица седи край някакво животно, насочила пушката към човек, който тича около нея в кръг.
- Не се доближавай до елена, момченцееее! Мой си е! - крещи обезумялата Пешовица, адреналинно радвайки се на улова си.
- Добре бе жена, нека си е твой елена. Дай само седлото да му сваля…

Българска седмица:
- Вторник, Сряда, Четвъртък - всяко чудо за 3 дни.
- Петък - ден на майстора.
- Събота и Неделя - 2 дни уикенд.
- Понеделник - Подготовка за ново чудо.

Събрали се трима души в кръчмата да се почерпят. Да ама единия много заеквал и като вземел думата, докато се изкаже, и кръчмата затваряла. Този път го предупредили, че ако си отвори устата, ще плаща сметката. С намерение да го накарат да проговори, останалите започнали яко пиене и сметката доста набъбнала. Колкото и да се опитвали да го накарат да проговори, резултат нямало. По едно време единия го попитал:
- Абе, Пешо, вярно ли е, че на оная си работа имаш 7 брадавици шахматно разположени?
След кратка пауза Пешо казал:
- Аб-бе а-аз см-см-е-етката, ще я п-п-платя, ама твоята ж-жена, голяма клюкарка б-бе!

Провежда се международен турнир по употреба на алкохол.
Коментаторът:
- На арената излиза французинът, пие коняк в чаша, първа чаша, втора... девета, край, дотук беше...
Докато изнасят французина, Иван от България загрява с шампанско.
- На арената излиза англичанинът, пие бренди в чаша, първа чаша, втора... десета, край, дотук беше...
Докато изнасят англичанина, Иван от България загрява вече с винце.
- На арената излиза американецът, пие уиски в чаша, първа чаша, втора... единадесета, край, дотук беше...
Докато изнасят американеца, Иван от България загрява вече с коняче.
- И така, на арената излиза Иван от България, пие ракия в 250 ml тенекиено канче, първо канче, второ... десето, край, дотук беше... Явно е китайско производство... Докато поправят канчето, Иван от България подгрява с биричка...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.